Viikko kuningattarena: ihana hyvinvointiloma sinulle

Voi pojat! Viikko kuningattarena -hyvinvointiloma lähestyy kovaa vauhtia. Jo lokakuun alussa suunnataan taas Italian auringon alle jumppaamaan uima-altaan reunalla, syömään terveellisesti ihania paikallisia makuja hyödyntäen, ihastelemaan kumpuilevia maisemia, hengähtämään, nauramaan, oppimaan uutta ja voimaan hyvin.

Huom! Uusi Viikko kuningattarena järjestetään toukokuussa 2018. 

Kurkkaa lisätiedot tästä ihanasta reissusta ja varaa pian paikkasi kuningattarena: www.viikkokuningattarena.fi!

Kuningatarten viikkoon kuuluu paljon virkistävää ohjelmaa, mutta rennosti, niin että välillä ehtii ottaa pienet päiväunet, lukea kirjaa, rentoutua intialaisen päähieronnan merkeissä tai latautua leppoisalla kävelylenkillä.

Tarkempi matkaohjelma näyttää tältä:

Päivä 1:

Saapuminen Rooman lentokentälle, josta on bussikuljetus hurmaavaan, Keski-Italian Umbriassa sijaitsevaan Agriturismo Case Grazianiin.

Paikan päällä sinua odottaa tervetulotoivotus ja lounas, jonka jälkeen aloitamme ensimmäisellä valmennuksella. Valmennuksessa tutustumme siihen, kuka onkaan se sisälläsi asustava kuningatar ja kuinka hänet saisi täyteen loistoonsa.

Valmennuksen jälkeen lähdemme yhteiselle kävelyretkelle silmiähivelevissä maisemissa. Kävelyn lomassa karistamme matkan pölyt ja jäykkyydet pois kehosta virkistävien venytysten avulla.

Päivän päätteeksi meille tarjoillaan herkullinen illallinen suussasulavia italialaisia makuja. Kaikki viikon aikana tarjoiltava ruoka on terveellistä ja sellaista, että siitä tulee hyvä olo ja hyvä mieli ja sitä voi syödä hyvällä omallatunnolla.

Päivä 2:

Energisoivan aamiaisen jälkeen vietämme aamupäivän valmennuksen, pirteän jumpan ja verryttävien venyttelyjen parissa. Ilman suosiessa jumppaamme uima-altaan reunalla. Kaikki treenit on sovellettavissa monelle lähtötasolle, jotta jokainen pääsee kokemaan liikunnan riemua.

Lounaalla pääsemme maistelemaan paikallisia erikoisuuksia. Lounaan jälkeen on vapaa-aikaa vaikkapa rentoutua uima-altaalla, käydä kävelylenkillä tai nauttia vyöhyketerapiasta tai intialaisesta päähieronnasta. Sitten jatkamme valmennusta ja nautimme maittavan illallisen.

Päivä 3:

Päivän aluksi unihiekat voi karistaa silmistä ruokahalua herättelevällä aamulenkillä. Kävelyä tai hölkkää kauniissa maisemissa, voiko parempaa toivoa!

Aamiaisen jälkeen vietämme aamupäivää ahaa-elämyksiä herättävän valmennuksen ja reippaan treenin parissa. Virikkeitä sekä keholle että mielelle! Valmennuksen aikana kartoitetaan, kuinka on mahdollista päästä terveellisen ruokavalion kuningattareksi.

Herkullisen lounastauon jälkeen suuntaamme ihastelemaan sympaattista Lucignanon pikkukaupunkia, jonka jälkeen vietämme hetken ostoksilla Valdichianan outlet-kylässä. Jokaisella retkellä mukanamme on suomalainen opas, joka on asunut seudulla jo 30 vuotta. Paikallistuntemus ja -tietämys on siis omaa luokkaansa!

Illalliselle palaamme takaisin majoituspaikkaan.

Päivä 4:

Päivän alkajaisiksi syömme terveellisen aamiaisen, jonka jälkeen jatkamme tuttuun tapaan valmennuksen ja treenin parissa. Uusia ideoita, ajatuksia, intoa ja energiaa kotiinviemisiksi!

Ennen lounasta on hetki aikaa levähtää. Uima-allas, sauna, vyöhyketerapia tai intialainen päähieronta
kutsuvat.

Iltapäivällä on luvassa jotakin erityistä. Suuntaamme nimittäin etsimään tryffeleitä kokeneen tryffelinmetsästäjän opastuksella. Retken jälkeen reippailemme takaisin majoituspaikkaan.

Illalla valmistamme yhdessä tryffeleitä ja muuta italialaista ruokaa paikallisen kokin avustuksella. Nam! Ravitseva, omin käsin valmistettu illallinen päättää virkistävän päivän.

Päivä 5:

Aamun alkajaisiksi herättelemme kroppaa virkistävillä venyttelyillä. Päivään on ihana lähteä kehoa lempeästi verrytellen.

Aamiaisen jälkeen jatkamme valmennusta lounaaseen asti. Valmennuksen aikana kasvatamme sisäistä voimaa. Kuningatar alkaa jo päästä esiin!

Lounaan jälkeen luvassa on vierailu läheiseen viinikellariin Chiusin pikkukaupungissa. Paikan omistaja esittelee meille tiluksia sekä viinien valmistusta. Pääsemme maistelemaan paikan viinejä ja tilaamaan kotiinviemisiäkin.

Kierroksen jälkeen on hiukan vapaata aikaa Chiusin vanhassa keskustassa, jossa on myös mahdollisuus tutustua Etruskimuseoon.

Mukava päivä päättyy rentoon illalliseen.

Päivä 6:

Aamu alkaa virkistävän treenin merkeissä, jonka jälkeen aamiainen maistuu erityisen hyvältä.

Aamiaisen jälkeen suuntaamme Trasimeno-järven rannalla sijaitsevaan sympaattiseen Castiglione del Lagon kylään. Kävelemme pitkin rantaviivaa ja syömme piknikin rannassa, jonka jälkeen on vapaa-aikaa Castiglione del Lagon vanhassa kaupungissa vaikkapa herkkukauppoihin ja linnoitukseen tutustuen.

Iltapäivällä on aikaa rentoutua majapaikassa. Illalla pidämme vielä pienen valmennustuokion ja nautimme herkullista illallista.

Päivä 7:

Aamiaisen jälkeen on vapaa-aikaa majapaikassa ja mahdollisuus vaikkapa reippaalle kävelylenkille. Lounaan jälkeen kuljetus lentokentälle ja paluulento Helsinkiin.

Olisi ihana nähdä sinut mukana matkalla!

Lue lisätietoja ja ilmoittaudu mukaan 11.8. mennessä!

www.viikkokuningattarena.fi! <3