Kuka on Elisa Mattila?

Heippa! Mukavaa, että tulit vierailulle blogiini!

 • jos tavoitteenasi on päästä eroon niistä muutamasta sitkeästä kilosta, jotka ovat majoittuneet vararenkaaksi vatsan ympärille,
 • jos haaveilet entistä energisemmästä arjesta, jossa töiden jälkeenkin jaksaisi liikkua säännöllisesti, panostaa terveelliseen syömiseen ja omaan hyvään oloon,
 • jos kuntosalille ei jaksa/ehdi/huvita lähteä, mutta kaipaat vaihtelua ja piristystä liikuntarutiineihisi,
 • jos etsit ohjeita ja vinkkejä hyvään ruokavalioon tai terveellisiin elämäntapoihin, jotka johtavat pirteään peilikuvaan ja hehkuvaan, hyvään oloon,

olet oikeassa paikassa!

Olen Elisa, entinen “aina väsynyt, keksin- ja pullanhimoinen, ilman-tuloksia-kuntosalillakävijä”, nykyinen personal trainer, hyvinvointi- ja ravintovalmentaja, joka on auttanut jo tuhansia suomalaisia voimaan paremmin.

Tavoitteeni on, ettei sinun eikä kenenkään muun tarvitsisi enää tuskailla liikunnan ja terveellisten elämäntapojen arkeensovittamisen kanssa, vaan, että itsestä jaksaisi pitää huolta myös silloin, kun tekemistä on paljon.

Hymy huulilla, hyväntuulisesti ja kannustavassa ilmapiirissä saadaan parhaat tulokset!

Lue alta oma tarinani, käy tutustumassa blogiin, nappaa itsellesi kotijumpparin välttämättömät välineet -opaskirja ja tule mukaan valmennuksiini. Vaihdetaan kuulumisia blogin kommenttiosioissa! :)

Tehdään unelmista totta yhdessä! <3

-Elisa

P.S. En aio pitkästyttää sinua teknisillä sepustuksilla uusimmista tieteellisistä tutkimustuloksista. Minun tehtäväni on tietää taustat ja teoriat, sinun tehtäväsi on saada tuloksia ja voida hyvin. Sovittu?

Oma tarinani

Elän kuten opetan.

Kurssieni mukainen ruokavalio ja treenit ovat tuoneet omaan elämääni niin paljon hyvää, että haluan levittää sanaa tästä elämäntavasta mahdollisimman monelle.

Olen energinen, voin hyvin ja epämääräiset vatsanpurut, väsymyskohtaukset sekä sitkeät vararenkaat vyötärön ympärillä ovat taaksejäänyttä elämää.

Vuosia sitten tilanne oli toinen.

Olen aina urheillut paljon ja seurannut kiinnostuneena viimeisimpiä jumppa- ja laihdutusvinkkejä naistenlehdistä. Kävin vuosia kuntosalilla ja aerobic-tunneilla, olin ainakin kymmenen vuotta jatkuvalla laihdutuskuurilla.

Laskin kaloreita ja jätin usein aamupalan väliin, lounaaksi söin kevyen salaatin tai puuroa, illalla muutaman palan leipää. Koko ajan oli nälkä, mutta kärvistelin, koska halusin laihtua.

Silti vaan housun vyötärö kiristi yhä enemmän ja enemmän!

Sinnittely pienillä syömisillä johti usein siihen, että aina oli kiljuva nälkä ja kaupassa oli lähes mahdotonta ohittaa karkkihyllyä. Tähän vielä päälle kiireinen työ, stressi ja väsymys. Ei ihme, etten saanut mitään tuloksia.

Muutosta alkoi tapahtua vasta kun ymmärsin, mistä homma kiikastaa.

Aikaahan siihen kului: paljon opiskelua, lukuisia seminaareja, yrityksiä ja erehdyksiä..

Kuulostaa, ehkä yksinkertaiselta, mutta ymmärsin, että hyvinvointi on sulautettava kiinteäksi osaksi normaalia elämää.

Tämä onkin lähtökohta ja kaiken perusta verkkovalmennuksissani Hyvinvointistartissa ja Kuningattaren korsetissa.

Sulauttaminen tarkoittaa sitä, että poistetaan kaikki mahdolliset esteet sen hyvän olon ja liikunnan tieltä ja tehdään liikkunnasta ja terveellisistä elämäntavoista kiinteä osa jokapäiväistä elämää. Hyvä esimerkki ovat Hyvinvointistartin oman kehon painolla tehtävät intervallitreenit. Oman kehon painossa on runsaasti vastusta, eikä laitteita tai puntteja välttämättä tarvita, lisäksi intervalleilla saadaan lyhyessäkin ajassa tehokas treeni. Näin ollen kynnys liikkua ja löytää aikaa treenaamiselle pysyy hyvin matalana. Ei ole pakko viettää tuntikaupalla aikaa punttisalilla, vaan voi päästä hyvään kuntoon ja samalla ehtii nauttia elämästä!

Myöskään ruokavaliossa täysi ehdottomuus ja tiukkapipoisuus ei ole olennaista, vaan parhaat tulokset saadaan, kun karsitaan ruokavaliosta ruokia, jotka aiheuttavat turvotusta, tukkoisuutta, mahanpuruja, epämukavaa oloa ja vaikeuttavat painonpudotusta ja lisätä sellaisia aineksia, jotka tuovat energiaa ja lisäävät hyvää oloa. Silloin ei ole tarvetta laskea jokaista suupalaa.

Näiden ymmärrysten myötä olotilani koheni hetkessä. En ollut enää kroonisesti väsynyt ja painokin tuntui putoavan kuin itsestään. Mahtavaa!

Tätä oloa ja tietoa haluan jakaa eteenpäin. Haluan, että mahdollisimman moni pääsee kokemaan tämän upean, energisen, hehkuvan olon.

Haluan myös omalla tarinallani valaa sinuun uskoa: muutos todella on mahdollinen ja voit saavuttaa tavoitteesi oli se sitten unelmien vartalo, hehkuva ja elinvoimainen olo tai roppakaupalla lisää energiaa.

En sano, etteikö sinun tarvitsisi tehdä töitä saavuttaaksesi unelmiasi. Ei ole olemassa laihdutuspilleriä, joka taianomaisesti muuttaisi elämäsi, mutta onnistut kyllä, koska minä pidän huolen, että kaikki mitä teet on fiksua ja säästää aikaa.

Jotta sinun ei tarvitsisi kulkea yhtä pitkää matkaa tavoitteesi saavuttamiseksi kuin minun, haluan auttaa sinua. Tiedän, mitkä ovat ne suurimmat sudenkuopat ja miten niistä päästään yli.

Koulutukseni

 • filosofian maisteri (Tampereen yliopisto)
 • personal trainer (Premier training, Iso-Britannia)
 • hyvinvointivalmentaja (Z-factor, Espanja)
 • ravintovalmentaja (Precision Nutrition level 1, USA)
 • ravintovalmentaja (Precision Nutrition level 2, USA)
 • kehonpainoharjoitteluvalmentaja (Spartan, Suomi)
 • circuit-ohjaaja (Premier training, Iso-Britannia)
 • kahvakuulaohjaaja (Premier training, Iso-Britannia)
 • Functional Movement Screen sertifioitu (toiminnallisen liikkeen testaus) (FMS level 1, Iso-Britannia)
 • Functional Movement Screen sertifioitu (toiminnallisen liikkeen testaus) (FMS, level 2, Iso-Britannia)
 • 3rd Age Woman -vaihdevuosiohjaaja (Burrell Education, Iso-Britannia)
 • Training for Warriors -valmentaja (TFW, level 1, Suomi)
 • ravitsemustieteen perusopinnot (Avoin yliopisto, Helsinki)
 • meditaatio-ohjaaja (School of Positive Transformation, USA)
 • useita ravinto- ja liikunta-alan seminaareja ja lyhytkoulutuksia

Ota yhteyttä!

Yhteistyöpyynnöt ja lehdistö: elisa@elisamattila.com

Valmennuksiin liittyvät kyselyt: tuki@elisamattila.com

Liity mukaan!

Kun kaipaat motivaatiota ja tsemppiä, lähde mukaan kursseilleni!