Terveellisen ruokavalion noudattamisen ei tarvitse olla hankalaa, aikaa vievää tai loppua aina herkkuhampaan kolotukseen...

Lähde mukaan Elisan valmennuksiin ja nauti kukoistavan energisestä ja elinvoimaisesta olosta - apua, tukea ja tsemppiä aina tarjolla!

Hehkuva, kevyt olo ja elämäsi ruokavaliomuutos onnistuu mutkattomasti Energisen olon eväillä kiireisimmässäkin arjessa, ilman jokaisen suupalan mittaamista.

Lue lisää alta!

Kurssit ja tarjoukset

Katso seuraavien kurssien aloitusajat, hyödynnä tarjoukset ja liity heti mukaan!

Treenivartti

Arjen pikatreenit, joilla saat itsesi pienellä vaivalla kuntoon!

Jo vartissa kunto, voima ja puhti kasvavat, kroppa vahvistuu, notkistuu, palautuu ja virkistyy!

energisen olon eväät

Energisen olon eväät

Hehkuva, kevyt olo ja elämäsi ruokavaliomuutos onnistuu mutkattomien muutosten avulla arjessakin, ilolla ja ilman dieettejä.

Hyvinvointistartti

Muistatko miltä tuntui kun olit elämäsi vireessä: se keveys, nuorekkuus, energiaa suonissasi… voit saada sen takaisin!

Hyvinvointistartti on kahden viikon mittainen lähtölaukaus kohti hyvää oloa: reippaat kehonpainotreenit, simppelit ruokavalio-ohjeet, herkulliset ja terveelliset reseptit ja päivittäiset tsemppivideot kannustavat ja innostavat liikkumaan ja syömään hyvin.

Aika rentoutua

Arjen tahti voi joskus olla melkoista haipakkaa, jolloin aikaa palautumiselle, rentoutumiselle, venyttelylle ja ylipäätään itselle jää vain vähän.

Jos siis kiristää, kolottaa tai stressaa, on aika ottaa levähdystauko ja antautua syvien hengitysten ja rauhallisten venytysten tuomalle höyhenenkeveälle olotilalle, hyviin ajatuksiin lipuen.

Kukoistavat vaihdevuodet

Kuuden viikon mittaisella Kukoistavien vaihdevuosien kurssilla ei keskitytä hoitamaan pelkkiä oireita, vaan myös syitä niiden takana.

Kurssi on ainutlaatuinen yhdistelmä tutkittua tietoa, käytännön ohjeita, joihin on helppo tarttua. Kurssin viikko viikolta etenevän ohjelman avulla muutoksen tekeminen on helppoa.

Kuningattaren kotikuntosali

Muistatko sen huippufiiliksen hyvän treenin jälkeen: olet supertyytyväinen itseesi ja mietit ainoastaan, miksi en tee tätä useammin?

Kuningattaren kuntosali auttaa sinua luomaan uuden, liikunnallisen elämäntavan – liikut missä ja milloin vain ja JUURI SILLOIN kuin ITSE HALUAT, eikä sinun tarvitse enää koskaan tuskailla sen kanssa, ettet jaksa, viitsi tai ei olisi aikaa liikkua.

Kuningattaren korsetti -maailman mukavin vatsalihaskurssi

Se helpompi tapa löytää kadonnut vyötärö ja 
saada farkkujen nappi solahtamaan kiinni… 
ilman samoja vanhoja vatsalihasliikkeitä.

Supersuosittu Kuningattaren korsetti tekee sinusta oman elämäsi kuningattaren: keskivartaloa kiinteyttävät treenit, vatsaa ja suolistoa hellivä ruokavalio ja henkistä korsettia kasvattavat harjoitukset yhdessä paketissa.

Puhdistuspurtti

Puhdistusspurtti hyvään oloon on kymmenen päivän mittainen löytöretki stressittömään, kiireettömään ja keveään elämään. Loma niin keholle kuin mielellekin.

Se on kehon ja mielen puhdistus luonnollisesti. Ei sellerin pureskelua tai parsakaalimehua, vaan tuoretta, terveellistä ruokaa, leppoisaa liikuntaa ja mielenrauhaa lisääviä harjoituksia, jotka rauhoittavat stressin hyökyaallot.

Ilmaiset maistiaiset

Joko sinulla on nämä ilmaiset oppaat?

Helpot välipalat - ilmainen opas

Uusia, terveellisiä ja herkullisia välipalaideoita kuukauden jokaiselle päivälle!

Lataa nyt ilmainen Helpot välipalat -opas ja saat välittömästi 30 välipalaideaa suoraan sähköpostiisi! 

Pelasta pilalle menevät ruoat - lataa ilmainen hävikkiruokaopas

Lataa ilmainen Hävikkiruokaviikko-opas: pelastat jääkaapin nurkkaan jääneet ruoka-aineet & ateriat (ja säästät rahaa) yksinkertaisilla ja maukkailla resepteillä.

Liity Liikkeelle-kurssin odotuslistalle

Liikkeelle-kurssi on kuuden viikon mittainen kurssi, jossa treenataan lempeän kevyesti - niin, etteivät lihakset heti kättelyssä ole päivätolkulla kipeinä ensimmäisen jumpan jälkeen, vaan kehoa kuunnellen. Valmis ohjelma kannustaa lähtemään liikkeelle ja tuo tuloksia!

Liity Vatsa kuntoon-kurssin odotuslistalle

Uudella vatsan ja suoliston hyvinvointiin keskittyvällä kurssilla sanotaan hyvästit turvotukselle. Selvität syitä oireiden takana, rauhoitat vatsaa, vahvistat suolistoa ja tasapainotat ruoansulatusta ruokavalio-ohjeiden ja rentouttavien harjoitusten avulla.

Lataa apua vaihdevuosiin

Kun vaihdevuodet vyöryvät päälle, onko elämä auttamatta ohi? Vai voisivatko nämä vuodet olla ihanaa ja kukoistavaa, jopa parasta aikaa elämässä?

Kukoistavien vaihdevuosien kurssi alkaa pian! Lataa nyt ilmainen opas ja liity odotuslistalle, niin pääset mukaan ensimmäisten joukossa!

Energisen olon treeniviikko

Kun sohva vetää puoleensa jumppamattoa enemmän eikä liikunnalle meinaa jäädä aikaa tai puhtia…

Treeniviikon helpot ohjeet ja nopeat kotitreenit tuovat kiinteytystä, kehonhuoltoa ja lisävirtaa arkeen.

Kohti Kuningattaren korsettia - viisi keskivartaloa kohentavaa vinkkiä

Ilmainen Kohti kuningattaren korsettia -opas paljastaa viisi helppoa tekniikkaa, joilla saat vatsaasi hyvän olon ja poistat turvotuksen... tavallisen arjen lomassa ilman "perusvatsaliikkeitä"

Lataa ilmainen opas, niin pääset heti vauhtiin korsetin kohentamisen kanssa!

Herkullinen arkiruokapaketti

Suuntaa kohti terveellisempää arkea ja poista tulevan viikon ruokahuolesi!

Saat oppaan, joka tuo ihanan energisen olon eikä sinun tarvitse kuluttaa aikaa arkiruokien suunnitteluun, reseptien etsintään, saati tylsään kauppalistan laadintaan.

Liity Energisen olon eväät VIP odotuslistalle

Juuri sinun tarpeisiisi tehty ravintosuunnitelma ja ravintovalmentaja puhelimen päähän. Asiat selkenevät, kun pääset purkamaan ruokavaliosi akilleen kantapäitä ammattilaisen kanssa ja tiedät tarkalleen, mitä tehdä, jotta saat kaipaamiasi tuloksia.

Energisen olon eväät

Kommentteja Elisan valmennuksia käyneiltä

Millaisia tuloksia valmennettavat ovat saaneet?

"KURSSI OLI NAPAKYMPPI!"

Olo niin paljon kevyempi, raikkaampi ja reippaampi. Vatsa voi vallan mainiosti, tasapainossa sanoisin. Vuosien ajatus kokeilla ruokavalion muutosta toteutui viimein, ja se todella kannatti. Kurssin tuki, reseptit ja ohjeistus olivat ehdottomasti avainasemassa. Painokin on tippunut 9 kg.

Polvikivut ovat helpottaneet ja unen laatuon parempi kuin ennen tätä kurssia. Ja kyllä vain, mun vaihdevuosioireetkin ovat jääneet pois. Suosittelen sydämestäni. Kaunis kiitos! Aivan ehdottomasti kannattaa kokeilla!

- Jaana

"positiivista kannustusta"

Elisa on ihanan positiivinen ja kannustava. Hän osaa hyvin perustella sen miksi jokin asia kannattaa muuttaa tai miksi kannattaa ainakin kokeilla uusia juttuja.

Elisa esittää asiat sopivan maanläheisesti ja olet tehnyt asioista helppoja, niin että on helppo aloittaa elämäntapamuutos.

- Hanna

"ENERGISYYS KASVOI "

Energisyys kasvoi

Paino laski 10kg, vatsa voi hyvin, energisyys kasvoi. Lihakset vahvistuivat kovasti jokapäiväisen treenin avulla. Kurssi oli todella hyvä. Parasta olivat reseptit ja treenit. Myös henkinen valmennus oli hyvä!

Aloita ihmeessä, tuloksia tulee! Ravinnossani on tapahtunut suuria muutoksia, jokapäiväinen treeni on tullut jo tavaksi!

- Pirjo


"SISÄINEN HEHKU NÄKYY JA TUNTUU"

Hyvän olon kuningatar -kirja oma mainio opas parempaan ja energisempään elämään. Itsevarmuuteni on lisääntynyt enkä enää ujona vetäydy sivummalle. Sisäinen hehku näkyy kasvoissa ja koko kropassa. Energiaa tuntuu riittävän enemmän kuin aikaisemmin.

Kirja käsittelee monipuolisesti kaikkia elämän aiheita ja siihen voi palata aina vain uudelleen ja uudelleen. Joka kerta löytyy jotakin uutta mitä haluaa elämässä toteuttaa.

Kirja on mainio esimerkki siitä miten hyvinvoimaisuus vaikuttaa koko elämään.

- Inka

Hyväntuulisen hyvinvoinnin sanansaattaja

Olen Elisa Mattila, kuningatarten valmentaja, filosofian maisteri, kansainvälisesti sertifioitu ravinto- ja hyvinvointivalmentaja sekä personal trainer. Kannustan, innostan ja inspiroin naisia voimaan hyvin niin fyysisesti kuin henkisestikin.

Olen valmentanut jo tuhansia naisia kohti hyvää oloa suosittujen verkkovalmennusteni avulla. Lempeässä ohjauksessani saa ahaa-elämyksiä, joiden avulla on helppo voida paremmin hymy huulilla.

Odotan innolla, että saan sinut mukaan kuningatarten maailmaan!

<3: kuningatarten valmentaja Elisa

Kuningatarvalmennus OY

Copyright © Elisa Mattila

Rekisteriseloste

Pin It on Pinterest