Kiinteämpi keskivartalo? Lisää energiaa ja elinvoimaa? Tolkkua terveelliseen ruokavalioon? Herkkuhammas kuriin? Vauhtia elämäntapamuutokseen?

Lähde mukaan Elisan valmennuksiin ja nauti kukoistavan energisestä ja elinvoimaisesta olosta - apua, tukea ja tsemppiä aina tarjolla!

Katso alta lisätiedot tulevista kursseista ja nappaa itsellesi parhaat tarjoukset. Tervetuloa mukaan oman elämänsä kuningatarten maailmaan!


Kurssit ja tarjoukset

Katso seuraavien kurssien aloitusajat, hyödynnä tarjoukset ja liity heti mukaan!

Hyvän olon kuningatar

- hyvän olon ja hyvän mielen kirja

Hehkuvan hyvä olo on mahdollista, tarpeellista ja jopa välttämätöntä myös pyykkivuoren, työkiireiden ja muun arjen keskellä.

Hyvän olon kuningatar saa sinut hehkumaan elinvoimaa, lempeää hyvää oloa ja sisäistä voimaa. Kirjan 30 päivän ohjelmalla lisätään vuoropäivin elinvoimaa, kukoistavaa oloa ja sisäistä vahvuutta.

TILAA NYT: saat kirjan kotiin toimitettuna ja kaupan päälle upean bonuksen!

UUSI KURSSI: Kuningattaren kuntosali -

motivaatiopaketti energiseen oloon

Sano hyvästit nuutuneelle ololle, pistä verkkarit jalkaan ja tule kanssani jumppaamaan!

Uusi kurssi tuo lisää motivaatiota, itsevarmuutta, kiinteytystä ja energiaa tsemppaavien kotitreenien ja kannustavien kuukausihaasteiden muodossa.

Katso esittelytreeni ja liity odotuslistalle!

Kuningattaren korsetti

- maailman mukavin vatsalihaskurssi

Se helpompi tapa löytää kadonnut vyötärösi ja 
saada farkkujen nappi solahtamaan kiinni… 
ilman samoja vanhoja vatsalihasliikkeitä.

Supersuosittu Kuningattaren korsetti tekee sinusta oman elämäsi kuningattaren: keskivartaloa kiinteyttävät treenit, vatsaa ja suolistoa hellivä ruokavalio ja henkistä korsettia kasvattavat harjoitukset yhdessä paketissa.

Katso lisätiedot ja liity odotuslistalle!

Viikko kuningattarena - ihana 

hyvinvointiloma Italiassa

Laitatko aina muiden hyvinvoinnin omasi edelle? Milloin viimeksi otit aikaa itsellesi ja omalle hyvälle olollesi? Yksi viikko voi muuttaa koko elämäsi. Koe unelmiesi matka, joka luo sinusta säteilevän ja elinvoimaisen, omassa voimassasi hehkuvan kuningattaren.

Lähde mukaan ainutlaatuiselle hyvinvointilomalle Italiaan. Unohtumaton viikko on täynnä virkistävää liikuntaa, energiaa ja elinvoimaa nostavaa ravintoa sekä raukeaa rentoutumista nostaa elämäsi, terveytesi ja energiasi uudelle tasolle.

Puhdistusspurtti

- löytöretki rentouteen ja keveyteen

Puhdistusspurtti hyvään oloon on kymmenen päivän mittainen löytöretki stressittömään, kiireettömään ja keveään elämään. Loma niin keholle kuin mielellekin.

Se on kehon ja mielen puhdistus luonnollisesti. Ei sellerin pureskelua tai parsakaalimehua, vaan tuoretta, terveellistä ruokaa, leppoisaa liikuntaa ja mielenrauhaa lisääviä harjoituksia, jotka rauhoittavat stressin hyökyaallot.

Hyvinvointistartti 

- energiaa ja elinvoimaa

Muistatko miltä tuntui kun olit elämäsi vireessä: se keveys, nuorekkuus, energiaa suonissasi… voit saada sen takaisin — näkyvä muutos jo viikossa!

Hyvinvointistartti on viikon mittainen lähtölaukaus kohti hyvää oloa: reippaat kehonpainotreenit, simppelit ruokavalio-ohjeet, herkulliset ja terveelliset reseptit ja päivittäiset tsemppivideot kannustavat ja innostavat liikkumaan ja syömään hyvin.

Ja se hinta... ei päätä huimaa. Liity nyt mukaan yli 7000 naisen joukkoon voimaan hyvin.


Ilmaisia maistiaisia

Joko sinulla on nämä ilmaiset oppaat?

Kotijumppaajan välttämättömät

välineet - kotitreenejä tehostavat

tarvikkeet

Kotijumppaajan välttämättömät välineet paljastaa seitsemän kotitreeniä tehostavaa tarviketta, jotka tekevät hyvinvoinnistasi iloista, innostavaa ja ihanan helppoa!

Kotikuntoiluun voi hankkia loputtomasti välineitä tai laitteita, mutta tarvitaanko niitä kaikkia? Mikä on olennaista ja mitä voi jättää kauppaan?

Lataa ilmainen opas kotitreenien tueksi!

Hyvän olon kuningatar

- näyte kirjasta

Lataa ilmainen näyteluku Hyvän olon kuningatar - energiaa, hyvinvointia ja sisäistä vahvuutta -kirjasta.

Pääset tutustumaan siihen, kuka on oman elämänsä kuningatar ja kuinka tuo kuningatar löytyy sinunkin sisältäsi.

Lataa ilmainen näyteluku ja tutustu kirjaan!

Kohti kuningattaren korsettia

- viisi vatsaa litistävää vinkkiä

Ilmainen Kohti kuningattaren korsettia -opas paljastaa viisi helppoa tekniikkaa, joilla saat vatsasi litistymään ja poistat turvotuksen... tavallisen arjen lomassa ilman "perusvatsaliikkeitä"

Lataa ilmainen opas, niin pääset heti vauhtiin korsetin kohentamisen kanssa!

Lataa ilmainen keskivartaloa kaventava opas!

Kiireisen ihmisen rentoutumisopas

Opas, joka näyttää 10+1 nopeaa tapaa sanoa hyvästit stressin hyökyaallolle.

Oppaan harjoitusten avulla pystyt rauhoittumaan ja saat kaivatun lepohetken kiireen keskelle. Lataa opas nyt! Ethän ole liian kiireinen pitämään huolta itsestäsi?

Lataa ilmainen opas täynnä lepoa ja rentoutta!


Kommentteja Elisan valmennuksia käyneiltä

Millaisia tuloksia valmennettavat ovat saaneet?

Kurssi oli napakymppi!

Olo niin paljon kevyempi, raikkaampi ja reippaampi. Vatsa voi vallan mainiosti, tasapainossa sanoisin. Vuosien ajatus kokeilla ruokavalion muutosta toteutui viimein, ja se todella kannatti. Kurssin tuki, reseptit ja ohjeistus olivat ehdottomasti avainasemassa. Painokin on tippunut 9 kg.

Polvikivut ovat helpottaneet ja unen laatuon parempi kuin ennen tätä kurssia. Ja kyllä vain, mun vaihdevuosioireetkin ovat jääneet pois. Suosittelen sydämestäni. Kaunis kiitos! Aivan ehdottomasti kannattaa kokeilla!

- Jaana

Energisyys kasvoi

Paino laski 10kg, vatsa voi hyvin, energisyys kasvoi. Lihakset vahvistuivat kovasti jokapäiväisen treenin avulla. Kurssi oli todella hyvä. Parasta olivat reseptit ja treenit. Myös henkinen valmennus oli hyvä!

Aloita ihmeessä, tuloksia tulee! Ravinnossani on tapahtunut suuria muutoksia, jokapäiväinen treeni on tullut jo tavaksi!

- Pirjo

Positiivista kannustusta!

Elisa on ihanan positiivinen ja kannustava. Hän osaa hyvin perustella sen miksi jokin asia kannattaa muuttaa tai miksi kannattaa ainakin kokeilla uusia juttuja.

Elisa esittää asiat sopivan maanläheisesti ja olet tehnyt asioista helppoja, niin että on helppo aloittaa elämäntapamuutos.

- hanna

Sisäinen hehku näkyy ja tuntuu!

Hyvän olon kuningatar-kirja oma mainio opas parempaan ja energisempään elämään. Itsevarmuuteni on lisääntynyt enkä enää ujona vetäydy sivummalle. Sisäinen hehku
näkyy kasvoissa ja koko kropassa. Energiaa tuntuu riittävän enemmän kuin aikaisemmin.

Kirja käsittelee monipuolisesti kaikkia elämän aiheita ja siihen voi palata aina vain uudelleen ja uudelleen. Joka kerta löytyy jotakin uutta mitä haluaa elämässä toteuttaa.

Kirja on mainio esimerkki siitä miten hyvinvoimaisuus vaikuttaa koko elämään.

- Inka

Hyväntuulisen hyvinvoinnin sanansaattaja

Olen Elisa Mattila, kuningatarten valmentaja, filosofian maisteri, kansainvälisesti sertifioitu ravinto- ja hyvinvointivalmentaja sekä personal trainer. Kannustan, innostan ja inspiroin naisia voimaan hyvin niin fyysisesti kuin henkisestikin.

Olen valmentanut jo tuhansia naisia kohti hyvää oloa suosittujen verkkovalmennusteni avulla. Lempeässä ohjauksessani saa ahaa-elämyksiä, joiden avulla on helppo voida paremmin hymy huulilla.

Odotan innolla, että saan sinut mukaan kuningatarten maailmaan!

<3: kuningatarten valmentaja Elisa