Kiinteämpi keskivartalo? Lisää energiaa ja elinvoimaa? Tolkkua terveelliseen ruokavalioon? Herkkuhammas kuriin? Vauhtia elämäntapamuutokseen?

Lähde mukaan Elisan valmennuksiin ja nauti kukoistavan energisestä ja elinvoimaisesta olosta - apua, tukea ja tsemppiä aina tarjolla!

Katso alta lisätiedot tulevista kursseista ja nappaa itsellesi parhaat tarjoukset. Tervetuloa mukaan oman elämänsä kuningatarten maailmaan!

Kurssit ja tarjoukset

Katso seuraavien kurssien aloitusajat, hyödynnä tarjoukset ja liity heti mukaan!

Treenivartti

Arjen pikatreenit, joilla saat itsesi pienellä vaivalla kuntoon!

Jo vartissa kunto, voima ja puhti kasvavat, kroppa vahvistuu, notkistuu, palautuu ja virkistyy!

Katso lisätiedot ja liity mukaan!

Energisen olon eväät-kurssi

Hehkuva, kevyt olo ja elämäsi ruokavaliomuutos onnistuu mutkattomien muutosten avulla arjessakin, ilolla ja ilman dieettejä.

Katso lisätiedot ja liity mukaan!

Hyvinvointistartti - energiaa ja elinvoimaa

Muistatko miltä tuntui kun olit elämäsi vireessä: se keveys, nuorekkuus, energiaa suonissasi… voit saada sen takaisin!

Hyvinvointistartti on kahden viikon mittainen lähtölaukaus kohti hyvää oloa: reippaat kehonpainotreenit, simppelit ruokavalio-ohjeet, herkulliset ja terveelliset reseptit ja päivittäiset tsemppivideot kannustavat ja innostavat liikkumaan ja syömään hyvin.

Ja se hinta... ei päätä huimaa. Liity nyt mukaan voimaan hyvin.

Katso lisätiedot ja liity mukaan!

Aika rentoutua

Arjen tahti voi joskus olla melkoista haipakkaa, jolloin aikaa palautumiselle, rentoutumiselle, venyttelylle ja ylipäätään itselle jää vain vähän.

Jos siis kiristää, kolottaa tai stressaa, on aika ottaa levähdystauko ja antautua syvien hengitysten ja rauhallisten venytysten tuomalle höyhenenkeveälle olotilalle, hyviin ajatuksiin lipuen.

Katso lisätiedot ja liity mukaan!

Kukoistavat vaihdevuodet

Kukoistavat vaihdevuodet -kurssilla saat toimivat ohjeet avuksi vaihdevuosiin:

Hormonihoitoihin turvautuminen voi tuntua helpolta tavalta hoitaa oireet alta pois. Se ei kuitenkaan ole ainoa vaihtoehto tai hyvinvoinnin tae.

Kuuden viikon mittaisella Kukoistavien vaihdevuosien kurssilla ei keskitytä hoitamaan pelkkiä oireita, vaan myös syitä niiden takana.

Kurssi on ainutlaatuinen yhdistelmä tutkittua tietoa, käytännön ohjeita, joihin on helppo tarttua sekä valmentajien apua ja kurssikavereiden vertaistukea. Kurssin viikko viikolta etenevän ohjelman avulla muutoksen tekeminen on helppoa.

Katso lisätiedot ja liity mukaan!

Kuningattaren kuntosali - motivaatiopaketti energiseen oloon

Muistatko sen huippufiiliksen hyvän treenin jälkeen: olet supertyytyväinen itseesi ja mietit ainoastaan, miksi en tee tätä useammin?

Kuningattaren kuntosali auttaa sinua luomaan uuden, liikunnallisen elämäntavan – liikut missä ja milloin vain ja JUURI SILLOIN kuin ITSE HALUAT, eikä sinun tarvitse enää koskaan tuskailla sen kanssa, ettet jaksa, viitsi tai ei olisi aikaa liikkua.

Katso lisätiedot ja liity mukaan!

Kuningattaren korsetti- maailman mukavin vatsalihaskurssi

Se helpompi tapa löytää kadonnut vyötärö ja 
saada farkkujen nappi solahtamaan kiinni… 
ilman samoja vanhoja vatsalihasliikkeitä.

Supersuosittu Kuningattaren korsetti tekee sinusta oman elämäsi kuningattaren: keskivartaloa kiinteyttävät treenit, vatsaa ja suolistoa hellivä ruokavalio ja henkistä korsettia kasvattavat harjoitukset yhdessä paketissa.

Katso lisätiedot ja liity mukaan!

Puhdistusspurtti- löytöretki rentouteen ja keveyteen

Puhdistusspurtti hyvään oloon on kymmenen päivän mittainen löytöretki stressittömään, kiireettömään ja keveään elämään. Loma niin keholle kuin mielellekin.

Se on kehon ja mielen puhdistus luonnollisesti. Ei sellerin pureskelua tai parsakaalimehua, vaan tuoretta, terveellistä ruokaa, leppoisaa liikuntaa ja mielenrauhaa lisääviä harjoituksia, jotka rauhoittavat stressin hyökyaallot.

Katso lisätiedot ja liity mukaan!

Ilmaisia maistiaisia

Joko sinulla on nämä ilmaiset oppaat?

Lataa apua vaihdevuosiin

Kun vaihdevuodet vyöryvät päälle, onko elämä auttamatta ohi? Vai voisivatko nämä vuodet olla ihanaa ja kukoistavaa, jopa parasta aikaa elämässä?

Kukoistavien vaihdevuosien kurssi alkaa pian! Lataa nyt ilmainen opas ja liity odotuslistalle, niin pääset mukaan ensimmäisten joukossa!

Lataa ilmainen vaihdevuosiopas

Energisen olon treeniviikko

Kun sohva vetää puoleensa jumppamattoa enemmän eikä liikunnalle meinaa jäädä aikaa tai puhtia…

Treeniviikon helpot ohjeet ja nopeat kotitreenit tuovat kiinteytystä, kehonhuoltoa ja lisävirtaa arkeen.

Lataa ilmainen treeniviikko!

Kohti kuningattaren korsettia
- viisi keskivartaloa kohentavaa vinkkiä

Ilmainen Kohti kuningattaren korsettia -opas paljastaa viisi helppoa tekniikkaa, joilla saat vatsasi litistymään ja poistat turvotuksen... tavallisen arjen lomassa ilman "perusvatsaliikkeitä"

Lataa ilmainen opas, niin pääset heti vauhtiin korsetin kohentamisen kanssa!

Lataa ilmainen keskivartalon hyvinvointia kohottava opas!

Lataa ilmainen opas!

Herkullinen arkiruokapaketti

Suuntaa kohti terveellisempää arkea ja poista tulevan viikon ruokahuolesi!

Saat oppaan, joka tuo ihanan energisen olon eikä sinun tarvitse kuluttaa aikaa arkiruokien suunnitteluun, reseptien etsintään, saati tylsään kauppalistan laadintaan.

Lataa ilmainen opas!

Uusia, terveellisiä ja herkullisia välipalaideoita kuukauden jokaiselle päivälle!

Lataa nyt ilmainen Helpot välipalat -opas ja saat välittömästi 30 välipalaideaa suoraan sähköpostiisi!

Lataa ilmainen opas!

Kommentteja Elisan valmennuksia käyneiltä

Millaisia tuloksia valmennettavat ovat saaneet?

Kurssi oli napakymppi!

Olo niin paljon kevyempi, raikkaampi ja reippaampi. Vatsa voi vallan mainiosti, tasapainossa sanoisin. Vuosien ajatus kokeilla ruokavalion muutosta toteutui viimein, ja se todella kannatti. Kurssin tuki, reseptit ja ohjeistus olivat ehdottomasti avainasemassa. Painokin on tippunut 9 kg.

Polvikivut ovat helpottaneet ja unen laatuon parempi kuin ennen tätä kurssia. Ja kyllä vain, mun vaihdevuosioireetkin ovat jääneet pois. Suosittelen sydämestäni. Kaunis kiitos! Aivan ehdottomasti kannattaa kokeilla!

- Jaana

Positiivista kannustusta!

Elisa on ihanan positiivinen ja kannustava. Hän osaa hyvin perustella sen miksi jokin asia kannattaa muuttaa tai miksi kannattaa ainakin kokeilla uusia juttuja.

Elisa esittää asiat sopivan maanläheisesti ja olet tehnyt asioista helppoja, niin että on helppo aloittaa elämäntapamuutos.

- Hanna

Energisyys kasvoi

Paino laski 10kg, vatsa voi hyvin, energisyys kasvoi. Lihakset vahvistuivat kovasti jokapäiväisen treenin avulla. Kurssi oli todella hyvä. Parasta olivat reseptit ja treenit. Myös henkinen valmennus oli hyvä!

Aloita ihmeessä, tuloksia tulee! Ravinnossani on tapahtunut suuria muutoksia, jokapäiväinen treeni on tullut jo tavaksi!

- Pirjo

Sisäinen hehku näkyy ja tuntuu!

Hyvän olon kuningatar-kirja oma mainio opas parempaan ja energisempään elämään. Itsevarmuuteni on lisääntynyt enkä enää ujona vetäydy sivummalle. Sisäinen hehku
näkyy kasvoissa ja koko kropassa. Energiaa tuntuu riittävän enemmän kuin aikaisemmin.

Kirja käsittelee monipuolisesti kaikkia elämän aiheita ja siihen voi palata aina vain uudelleen ja uudelleen. Joka kerta löytyy jotakin uutta mitä haluaa elämässä toteuttaa.

Kirja on mainio esimerkki siitä miten hyvinvoimaisuus vaikuttaa koko elämään.

- Inka

Hyväntuulisen hyvinvoinnin sanansaattaja

Olen Elisa Mattila, kuningatarten valmentaja, filosofian maisteri, kansainvälisesti sertifioitu ravinto- ja hyvinvointivalmentaja sekä personal trainer. Kannustan, innostan ja inspiroin naisia voimaan hyvin niin fyysisesti kuin henkisestikin.

Olen valmentanut jo tuhansia naisia kohti hyvää oloa suosittujen verkkovalmennusteni avulla. Lempeässä ohjauksessani saa ahaa-elämyksiä, joiden avulla on helppo voida paremmin hymy huulilla.

Odotan innolla, että saan sinut mukaan kuningatarten maailmaan!

<3: kuningatarten valmentaja Elisa