Pienikin ponnistus pistää puuskuttamaan, olemus on väsynyt, kroppaa kiristää ja kolottaa.. jos totta puhutaan, niin kunto on päässyt rapistumaan pohjalukemiin. 

Ei kannata lannistua, vaan..

Nosta kuntoa lempeän kevyesti ja kannustavasti, ilman minkäänlaista pohjakuntoa, Liikkeelle -kurssin matalan kynnyksen kotijumppien avulla.

Jotta pääset alkuun, riittää, että sytytät sisälläsi pienen kipinän tehdä muutos nykyiseen oloon - ja olemme täällä auttamassa sinua eteenpäin!

Nappaa nyt tarjous ja liity mukaan! 

Ehkä arki, työt tai muut kiireet ovat vieneet mennessään, niin että itsestä huolehtiminen on unohtunut, ehkä tiellä on ollut muita esteitä, kenties motivaatio on jo pitkään ollut pohjamudissa..

Oli syy kunnon rapistumiselle mikä tahansa, ei siitä tarvitse potea huonoa omaatuntoa tai etsiä syyllistä. Riittää, että on halukas tekemään asialle jotain.

Yhteisvoimin pistämme taas kroppaan liikettä. Valmis ohjelma kannustaa pääsemään alkuun sopivalla vauhdilla, herättelee liikunnan iloa ja tuo tuloksia. 

Tästä lähdetään liikkeelle ja suunta on ylöspäin!

Mitä kaikkea Liikkeelle-kurssiin kuuluu?

Kyseessä on kuuden viikon mittainen kurssi, jossa treenataan

lempeän kevyesti - niin, etteivät lihakset heti kättelyssä ole päivätolkulla kipeinä ensimmäisen jumpan jälkeen; siihen jos mihin tyssää alkuinnostus
nousujohteisesti, vähitellen vauhtia lisäten - niin, että huomaat pian muutoksen kunnossasi, olemuksessasi ja jaksamisessasi
kehoa verryttäen ja huoltaen sekä vahvistaen - jumppaliikkeet ovat helppoja ja mukana on runsaasti liikkuvuutta lisääviä liikkeitä, joiden myötä keho vertyy ja oleminen on helpompaa, kun joka paikkaa ei kiristä
niin että pääset nauttimaan liikunnan ilosta ja taputtamaan jälkeenpäin itseäsi olkapäälle hyvän treenin kunniaksi

Mitä sanot, lähdetäänkö liikkeelle nyt?

Lähdetään yhdessä liikkeelle!

Nappaa Liikkeelle-kurssi nyt tarjoushintaan 49€ (norm. 59€)!

Klikkaa mukaan nyt; kurssi käynnistyy heti!

Kyseessä on kertamaksu (EI siis jatkuvia kuukausimaksuja tai jäsenyyksiä).

​Klikkaa nappia ja pääset maksamaan tilauksesi turvallisesti. Voit maksaa verkkomaksuilla, maksukorteilla, osamaksulla tai laskulla.

Myös liikuntaedut käyvät maksutavoiksi.

Mitä kurssi käytännössä pitää sisällään?

1. KANNUSTAVAT 20 MIN KOTITREENIT

Treeneissä vahvistetaan koko kehoa lempeän tehokkaasti. Voit sanoa hyvästit nuutuneelle ololle, kun liikunnan ilo nappaa mukaansa kuin huomaamatta.

Kaikkiaan treeni- ja venyttelykertoja on kahtena ensimmäisenä viikkona kolme, sitten neljä. Saat joka viikko uudet, innostavat treenit. Voit vain laittaa videon päälle ja tulla jumppaamaan kanssani!

2. RENTOUTTAVAT VERRYTTELYT JA VENYTTELYT

Kerran viikossa verrytellään rennosti. Tehdään rauhallisia venytyksiä, lihashuoltoa ja liikkuvuutta lisääviä liikkeitä.

Ah, mikä olo siitä tuleekaan, kun veri taas kiertää ja kroppa ei ole kireä kuin rautakanki! Yhdessä tehden nämäkin tulee tehtyä.


3. VIIDEN MINUUTIN PIKATREENIT

Silloin kun oman hyvinvoinnin edistämiselle jää arjen hulinassa vain viisi minuuttia aikaa, nämä treenit tulevat tarpeeseen. Jokaviikkoinen pikatreeni toimii hyvänä lämmittelynä ennen lenkkiä tai sopii sellaiseen päivään, kun aika on kortilla. 

Viidessä minuutissakin saadaan ihana lämpö lihaksiin! 

4. VALMIIN VIIKKO-OHJELMAN

Sekä treenit että verryttelyt on suunniteltu valmiiksi viikko-ohjelmaksi, jonka mukaan on helppo edetä. Motivaatiokin nousee, kun ei tarvitse itse pähkäillä, millaisen treenin tänään tekisikään, vaan voi tarttua valmiisiin ohjeisiin.

Ohjelma etenee nousujohteisesti kasvavan kunnon mukana. Ensimmäiset kolme viikkoa treenataan oman kehon painolla, kolmelle viimeiselle voit halutessasi ottaa mukaan jumppakuminauhan.

5. VALMENTAJIEN AVUN JA TUEN

Motivaatiota ja kannustusta on luvassa roppakaupalla, sillä saat avuksesi meidät valmentajat tsemppaamaan ja neuvomaan aina tarpeen tullen. 

Yksinkin ehkä pärjää, mutta yhdessä pääsee aina pidemmälle! 

6. VUODEN VAPAAN PÄÄSYN

Saat pääsyn kurssimateriaaleihin vuoden ajaksi, joten voit palata ohjeiden pariin niin usein kuin haluat.

Kurssi on tarkoituksella rakennettu äärimmäisen helpoksi – napsautat vain harjoituksen päälle ja teet perässä mallin mukaan! Verkkokurssin myötä aloittamisen kynnyskin on matalalla: avaat vain ohjeet ja aloitat. 

Mitä kuudessa viikossa sitten ehtii tapahtua? Vaikka mitä!

Liikkeelle-kurssilla treenataan matalalla kynnyksellä, niin että aloittelijankin on helppo pysyä mukana. Silti kuudessa viikossa kunto ehtii nousta kohisten ja huomaat eron olossasi ja olemuksessasi.

Kuusi viikkoa hurahtaa nopeasti, mutta sen aikana saat luotua hyvinvoinnille vahvan pohjan, jonka turvin on mukava jatkaa kohti tavoitettasi. Kurssin avulla pääset yli siitä vaikeimmasta eli aloittamisen kynnyksestä ja liikunnasta ehtii muodostua mukava rutiini.

Lisäksi saat kurssille pääsyn vuodeksi, joten voit noudattaa ohjeita ja toistaa treenejä yhä uudestaan, eikä ohjelma jää kertakäyttöiseksi.

Millaisia kurssin treenit käytännössä ovat?

Treeneihin tarvitset 20 minuuttia kerrallaan (+ yksi viiden minuutin pikatreeni per viikko) ja voit tehdä ne mukavasti kotioloissa.
Kurssilla ei heiluteta keppiä ja porkkanaa, vaan lähtökohtana on kannustava ja lämmin ilmapiiri, jossa on helppo onnistua (hymy huulilla on mukavampi kulkea kohti parempaa oloa).
Liikkeelle lähdetään rennosti kehoa verryttäen ja huoltaen, vahvasti lihaskuntoa kasvattaen ja iloisesti hapenottokykyä parantaen.
Ensimmäiset kolme viikkoa jumpataan oman kehon painolla, kolmelle viimeiselle viikolle voit halutessasi ottaa mukaan jumppakuminauhan. Kaikki liikkeet onnistuvat seisten.

Valmentajat aina apunasi

Olen Elisa ja haluan kutsua sinut voimaan hyvin kanssani!

Olen hyvän olon valmentaja ja oman elämänsä kuningatarten valmentaja. Verkkokurssieni ja kirjani avulla olen auttanut tuhansia suomalaisia naisia kohti hehkuvan hyvää oloa.

Valmennuksessani naiset ovat pudottaneet painoa, kiinteyttäneet kehojaan, saaneet uutta energiaa elämään, löytäneet liikunnan iloa, parantaneet yöunia, löytäneet sisäistä voimaa ja paljon muuta.

Olen koulutukseltani FM, personal trainer, sertifioitu hyvinvointi- ja ravintovalmentaja.

Itse havahduin alkuvuodesta siihen, että joka rappusella hengästytti, kroppa oli kuin rautakanki ja lihakset tuntuivat hävinneen kokonaan. Peruskuntoni oli laskenut aika heikoksi.

Itselläni taustalla oli raskaus, jonka aikana en juuri päässyt liikkumaan sekä alkuvuosi, jonka pyhitin rauhassa synnytyksestä toipumiselle.

Sitten yhtenä päivänä päätin, että nyt riittää. On aika lähteä liikkeelle.

Ensimmäiset kerrat ottivat koville, mutta jatkoin lempeästi itseäni kannustaen. Paransin liikkuvuutta, vahvistin keskivartaloa, kasvatin lihaskuntoa ja hapenottokykyä. Kerta kerralta tuntui paremmalta ja huomasin, kuinka kunto vähitellen palautuu.

Liikkeelle-kurssilla tehdään näitä samantyyppisiä harjoituksia, joilla itsekin aloitin; jumpataan lempeän kevyesti ja kannustavasti. Olisi ihana saada sinut mukaan!

Lähdetään yhdessä liikkeelle!

Nappaa Liikkeelle-kurssi nyt tarjoushintaan 49€ (norm. 59€)!

Klikkaa mukaan nyt; kurssi käynnistyy heti!

Kyseessä on kertamaksu (EI siis jatkuvia kuukausimaksuja tai jäsenyyksiä).

​Klikkaa nappia ja pääset maksamaan tilauksesi turvallisesti. Voit maksaa verkkomaksuilla, maksukorteilla, osamaksulla tai laskulla.

Myös liikuntaedut käyvät maksutavoiksi.

Luvassa parempi olo - takuulla!

Muista, että mitä nopeammin aloitat, sitä nopeammin saat tuloksia. Voit hankkia tämän ohjelman nyt edulliseen hintaan ja aloittaa, kun se sinulle parhaiten sopii.

Kyseessä on kertamaksu eli ei jatkuvia kuukausimaksuja tai muita lisämaksuja.

Saat kurssisi täysin digitaalisessa muodossa, voit seurata ohjeita tietokoneella, tabletilla tai älypuhelimella. 

Vaikka varsinainen ohjelma kestää kuusi viikkoa, saat täyden pääsyn kurssimateriaaliin kokonaiseksi vuodeksi. Aika reilua, vai mitä! Maksun jälkeen saat heti sähköpostilla tunnukset jäsensivustolle, josta löydät kurssimateriaalit.

  Haluan antaa sinulle takuun, jotta voit täysin huoletta ja riskittömästi kokeilla kurssia ja kokea sen vaikutukset omakohtaisesti. 

  Mikäli olet toiminut täysin valmennuksen ohjeiden mukaisesti etkä tunne oloasi entistä energisemmäksi ja hyvinvoivemmaksi, ilmoita meille 14 päivän kuluessa kurssin ostosta ja saat rahasi takaisin.

  Lähdetään yhdessä liikkeelle!

  Nappaa Liikkeelle-kurssi nyt tarjoushintaan 49€ (norm. 59€)!

  Klikkaa mukaan nyt; kurssi käynnistyy heti!

  Kyseessä on kertamaksu (EI siis jatkuvia kuukausimaksuja tai jäsenyyksiä).

  ​Klikkaa nappia ja pääset maksamaan tilauksesi turvallisesti. Voit maksaa verkkomaksuilla, maksukorteilla, osamaksulla tai laskulla.

  Myös liikuntaedut käyvät maksutavoiksi.

  Lue, mitä asiakkaani kertovat kurssieni jälkeen

  "Joka päivä pieni hetki treenille"

  Olotila ja motivaatio treeneihin parani ja sain vinkkejä kuinka syödä. Helpot ja tehokkaat pikatreenit kotona. jopa ennen työvuoroa aamulla on tullut tehtyä, kun tietää, että ei vie paljoa aikaa. Ihanaa kun on video minkä tahtiin tehdä niin pysynyt itselläni mielenkiinto treenaamiseen, yleensä se on lakannut hyvinkin äkkiä, kun ei ole ollut mitään mitä seurata. 

  KIITOS KANNATTAA EHDOTTOMASTI KOKEILLA!

  Vaikka itsellä ei ole ylipainoa tms, niin treenaaminen ei ole elämässä ollut todellakaan minkäänlaisessa roolissa ja vaikka on tiennyt että pitäisi jotain tehdä niin en vain ole saanut aikaiseksi. Itselläni löytyi hyvinkin joka päivä tämä pieni hetki treenille! Tulen jatkamaan treenaamista kyllä videoiden avulla!

  - Katja

  "IHANAN LEMPEÄSTI KANNUSTAVA KURSSI"

  Paino putosi ehkä noin 1 1/2 -2kg, mutta itsestäni tuntuu että enemmän, olo on siis kevyempi. Pidin siitä, että kurssi sopi meille ihan tavallisille kuntoilijoille. Meille jotka tulevat väsyneenä töistä kotiin ja jonka nimeä sohva huutaa.
  Pidin myös siitä, että edetä sai omaan tahtiin, eikä heti pudonnut kyydistä, jos jonain päivänä ei pystynytkään jostain syystä treeniä tekemään. Tällä kurssilla ei häviä mitään. Kaksi viikkoa menee niin nopeasti, että jokainen jaksaa tsempata vähintään sen.

  - Heli 42v.

  "POSITIIVISTA KANNUSTUSTA"

  Elisa on ihanan positiivinen ja kannustava. Hän osaa hyvin perustella sen miksi jokin asia kannattaa muuttaa tai miksi kannattaa ainakin kokeilla uusia juttuja.

  Elisa esittää asiat sopivan maanläheisesti ja olet tehnyt asioista helppoja, niin että on helppo aloittaa elämäntapamuutos.

  - Hanna

  "Treenit ovat sopivan pituisia ja monipuolisia"

  Lähtökohtaisesti vihaan jumppaa tai kuntosaleja, mutta tuloksena oli hikeä! Vaikka liikkeet eivät ole maailman monimutkaisimpia, niillä saa mielen virkeäksi. Oman liikunnallisuuden kehittämiseen ei tarvita mitään monimutkaisia liikesarjoja tai välineitä. 

  Treenit ovat sopivan pituisia ja monipuolisia: tuloksena sekä hikeä että venymisiä. Pienelläkin tekemisellä saa halutessaan muutosta. En viihdy kuntosaleilla, vaan luonnossa liikkuen. Omaa lihaskuntoaan voi kehittää myös kotona kotijumpilla!

  - Stina

  Kysymyksiä ja vastauksia

  Kaikki kurssimateriaalit löytyvät kurssisivustoltamme, jonne saat tunnukset liittymisen jälkeen. 

  Lisäksi saat aina muistutuksen harjoituksista myös sähköpostitse.

  Miten kurssimateriaalit saa käyttöön?

  Ei tarvitse. Kyse on verkkokurssista, jota voit toteuttaa oman aikataulusi mukaan. Kaikki materiaalit löytyvät kurssisivustolta, jonne saat tunnukset ilmoittautumisen jälkeen.

  Tarvitseeko olla tietyssä paikassa tiettyyn aikaan?

  Ei tule. Kyseessä on kertamaksu.

  Tuleeko maksun jälkeen lisälaskuja tai jatkuvia kuukausi-veloituksia?

  Laita viesti asiakastukeemme tuki@elisamattila.com. Autamme mielellämme!

  Minulla on lisäkysymyksiä, miten saan teihin yhteyden?

  Meillä käyvät Smartumin, Eazybreakin ja E-passin verkkomaksut. Klikkaa sivun ostonappeja ja valitse sieltä oikea maksutapa. Ohjaudut liikuntaedun sivuille, jossa voit suorittaa maksun omilla tunnuksillasi.

  Jos haluat maksaa Edenredin verkkomaksuilla, Smartumin tai Tyky-seteleillä, katso tarkemmat ohjeet www.elisamattila.com/ohjeet tai ota yhteyttä tuki@elisamattila.com, niin neuvomme kuinka pääset mukaan!

   

  Voiko kurssia maksaa liikuntasetelillä?

  Mikäli sinulla on lääkärin lupa harrastaa liikuntaa, voit tulla mukaan ja soveltaa treenejä itsellesi sopiviksi. 

  Liikkeisiin on annettu vaihtoehtoja ja me valmentajat olemme aina mukana auttamassa ja neuvomassa korvaavia liikkeitä tarpeen mukaan.

  Minulla on selkä/polvi/olkapää kipeänä, voinko silti tulla mukaan?

  Kuningatarvalmennus OY

  Copyright © Elisa Mattila

  Rekisteriseloste

  Pin It on Pinterest