Arkikiire, ajanpuute tai motivaatiopula aina liikunnan esteenä? Tässä kannustava ratkaisu!

Koe liikunnan ilo ja treeninjälkeinen hehku arjen pelastavilla pikatreeneillä. Tulokset näkyvät ja tuntuvat, vaikka aikaa kuluu vain vartti kerrallaan.

Uuden Treenivartti-kurssin monipuoliset, kehittävät, virkistävät ja vahvistavat kotitreenit lämmittelyineen - tehty vartissa. Liity nyt mukaan!

"Tarvitsisin hetken omaa aikaa töiden jälkeen, mutta tunnin treeni tai lenkki on usein liikaa.”

”On niin vaikea vääntäytyä ylös, ulos ja lenkille tai jumppaan. Siihen ei sisäinen tsemppi tunnu riittävän.”

Kuulostaako tutulta?

Ymmärrän. 

  • ajanpuute (työkiireet, kotihommat jne…) haittaa treenejä, vaikka intoa olisikin ja arjessa ei aina ole helppoa ottaa omaa aikaa liikuntaa varten
  • liikkumaanlähtö tuntuu hankalalta, koska aina on jotain ”parempaa tekemistä” ja itsensä kampeaminen liikkeelle jää hyväksi aikeeksi

Siksi nopeat kotitreenit ovat pelastus arjessa. Ne antavat hetken aikaa nollata ajatukset ja herättävät liikunnanjälkeisen, ihanan olon, mutta aikaa jää myös muille arki-illan toimille.

Jos aloittaminen on aina se haastavin paikka eikä into tai puhti riitä pidempiin treeneihin, kannattaa laittaa kynnys mahdollisimman matalalle ja aloittaa viidellätoista minuutilla.

Uusi Treenivartti -kurssi

Kotitreenit, jotka mahtuvat kiireiseenkin arkeen

Olen Elisa Mattila.

Yli kymmenen vuoden kokemuksella varustettu personal trainer ja olen auttanut jo yli 10 000 naista kohti parempaa kuntoa. Nyt kehitin Treenivartti-kurssin avuksi arjen aikapulmiin.

Jos siis tarvitset vetoapua ja lempeitä potkuja takapuolelle, jotta pääset liikkeelle tai aika on kortilla, saat apua Treenivartti-kurssilta!

Kaikki onnistuu kotona joko oman kehon painolla tai kotoa löytyvillä välineillä ja jo vartissa kunto, voima ja puhti kasvavat, kroppa vahvistuu, notkistuu, palautuu ja virkistyy!

Treenikurssi, joka tuo tuloksia jo vartissa

Mitä Treenivartti käytännössä pitää sisällään?

  • Treenivartti on neljän viikon mittainen verkkokurssi, jonka treenit mahtuvat kiireiseenkin aikatauluun. Saat neljä kertaa viikossa 15 minuutin mittaisen kannustavan kotitreenin.
  • Treenit kohottavat kuntoa, kasvattavat lihaskuntoa, vahvistavat syviä lihaksia, tuovat punan poskille ja herättävät hehkuvan olon. Ihanaa liikunnan iloa tiivistettynä pieneen pakettiin!
  • Treenit tehdään oman kehon painolla tai kotoa löytyvien välineiden avulla ja vaihtoehtoja liikkeisiin on joka lähtötasolle!
  • Lisäksi bonuksena saat neljä vatsavarttia (keskivartaloa vahvistavia harjoituksia) ja neljä venyttelyvarttia (rentouttavia venyttelytuokioita), joita voit halutessasi yhdistää muihin treeneihin.

Monipuolista kunnonkohotusta mukavasti kotona

Treenivarttiin kuuluu neljä erilaista treenityyppiä

Verryttelyvartti

Saat koko kehoon nautinnollista lämpöä, notkeutta ja vetreyttä ja parannat liikkuvuuttasi. Vartin pari viimeistä minuuttia on varattu sykkeen kohotukselle, niin että lopputuloksena on päästä varpaisiin energiaa hehkuva olo.

Vahvistusvartti

Syvältä vahvistavia, kestävyyttä kehittäviä, kehonhallintaa lisääviä ja lihaksia ihanasti polttelevia treenejä, jotka ottavat inspiraatiota pilateksesta, joogasta ja barresta.

Vauhtivartti

Vauhtivartin tehtyäsi olo on kuin espresso-kupillisen jälkeen ja hehkut punaposkista energiaa. Vartin ajan mennään eikä meinata eli tehdään vauhdikas treeni sykettä nostaen - omaa kuntoa toki aina kuulostellen.

Voimavartti

Lihaksille elintärkeään lihaskuntoharjoitteluun keskittymistä. Teemme rauhallisia ja vahvistavia treenejä joko oman kehon painolla tai kotoa löytyvillä välineillä. Lopputuloksena vahva tunne koko kehossa.

Riittääkö vartin treeni oikeasti?

Kaikki liike on kotiinpäin ja jo lyhytkin treeni saa aikaan terveyshyötyjä esimerkiksi alentuneen verensokeri- ja rasva-arvojen sekä vilkastuneen verenkierron muodossa.

Tärkeitä ovat myös positiiviset muutokset olotilassa. Lyhyenkin treenin jälkeen hymy on herkässä, ajatus kulkee entistä paremmin ja nuutunut olo on tiessään. Myös kropassa näkyy muutoksia lihaskunnon kasvaessa.

Tärkeintä tulosten kannalta ei siis ole treenin pituus, vaan säännöllisyys eli se, että liikunta ei stoppaa välillä tykkänään, vaan pysyy aina mukana arjessa.

Valmiiksi suunniteltu, monipuolinen ja kannustava ohjelma auttaa lähtemään liikkeelle. Aikaa ei kulu paljoa, mutta tulokset näkyvät ja tuntuvat!

Kyllä, haluan mukaan!

Klikkaa nappia ja pääset maksamaan tilauksesi turvallisesti. Voit maksaa verkkomaksuilla, maksukorteilla, osamaksulla tai laskulla.

Myös liikuntaedut käyvät maksutavoiksi!

Varaa paikkasi kurssille tänään ja pääset heti kurssin materiaalien pariin!

KYLLÄ, LÄHDEN MUKAAN KURSSILLE HINTAAN 29€

Smartum Saldo, Smartum setelit, Eazybreak, Edenredin Ticket Duo mobiilimaksut ja Virikesetelit sekä ePassi käyvät maksutavoiksi.

Katso mitä asiakkaani sanovat kurssieni jälkeen!

"Vyötärö on kaventunut (vaihdevuosista huolimatta) muutaman sentin"

Olen löytänyt keskivartalon lihakset uudestaan, ja vyötärö on kaventunut (vaihdevuosista huolimatta) muutaman sentin. Alkumittaukset jäivät tekemättä, mutta vaatteista huomaa (mm. raivaushousut mahtuu nyt kiinni, eivätkä purista, mikä oli tämän syksyn tavoite).

Vatsa ei enää pömpötä häiritsevästi. Paino on syyskuun alusta tippunut melkein 5 kg.

Erityisesti pidin siitä, että jumpat eivät ole liian pitkiä, ei ole ollut liian vaikea löytää aikaa jumpalle, ja liikkeet eivät ole liian vaikeita ja kuitenkin tehokkaita.

Ja Elisa on ihana, niin iloinen, rento ja rauhallinen.

Kannattaa osallistua. Liikkeet opastetaan selkeästi ja annetaan vaihtoehtoja. Liikkeet ja ohjelman voi tehdä omaan tahtiin.

- Tanja

"Olo parani, vatsa litistyi, motivaatio säilyi"

Olo parani, vatsa litistyi, motivaatio säilyi koko kurssin ajan ja tein tunnollisesti joka päivän treenit. Oikein odotin yhteistä jumppahetkeä Elisan kanssa, josta tuli osa päivittäistä ohjelmaa. 

Oli mukava jumpata yhdessä Elisan kanssa, en tiedä olisiko treenejä muuten tullut tehtyä,epäilen.

- Sari

"Sohvaperunana oli yllättävä huomata, että lepopäivinä odotin jo seuraavaa treeniä ja halusin ehdottomasti ottaa treenikamat lomalle mukaan!!"

Vaikka jouduin pitämään välillä taukoa flunssan vuoksi ja osa harjoitteita vielä tekemättä, huomasin jo selvän muutoksen omassa olossani, virkeyttä tuli lisää ja etenkin aamuisin olo oli paljon vetreämpi.

En olisi uskonut, että tämä kurssi innostaa näin paljon minua! Sohvaperunana oli yllättävä huomata, että lepopäivinä odotin jo seuraavaa treeniä ja halusin ehdottomasti ottaa treenikamat lomalle mukaan!!

Riittävän lyhyt treeniaika auttoi harjoitusten sovittamista arkeen ja takasi treenien jatkuvuuden.

Tuntuu että menettäisin jos lopettaisin nyt. Siksipä ilmoittauduin kahdelle jatkokurssille.

Erityistä kiitosta myös hyvin miellyttävästä tavasta ohjata videoissa. Ja videot itsessään auttoivat ja tsemppasivat tosi paljon!

Olen liikuntapyrähdysten aloittaja ja lopettaja, mutta tämän kurssin myötä uskon saavani elämään pysyvämmän luonteisen muutoksen.

Pidemmän liikkumistauon jälkeen tarvitsin jotain konkreettista tueksi elämänmuutokseen ja tämä oli juuri sitä. Suunniteltu ohjelma, kannustavat videot ja ryhmätsemppi auttoivat hurjasti!

- Hanna, johtaja, Tampere

Tässä vielä tiivistettynä, mitä kaikkea saat kertamaksusi hinnalla

1. Kannustavat kotitreenit

Jokaiseen kurssiviikkoon kuuluu neljä erilaista vartin kotitreeniä, jotka tehdään joko oman kehon painolla tai kotoa löytyvillä välineillä. Treenit ovat videoina, joiden mukana voit jumpata!

2. Valmiin ohjelman ja sähköpostimuistutukset

Saat neljän viikon valmiin, nousujohteisen kotitreeniohjelman, joka nostaa liikunnan ilon korkealle. Aina treenipäivinä saat sähköpostimuistutuksen, joka kannustaa pistämään trikoot jalkaan ja astumaan jumppamatolle.

3. Valmentajat tsemppitueksi

Saat valmentajat tsemppiavuksi koko kurssin ajaksi. Voit kysyä, mitä tahansa mieleesi tulee treeneihin liittyen, jakaa onnistumisia ja kehitysaskelia

4. Vuoden vapaan pääsyn

Saat pääsyn kurssimateriaaleihin vuoden ajaksi, joten voit palata harjoitusten pariin moneen kertaan.

BONUS: 4 x vatsavartti ja 4 x venyttelyvartti

Bonuksena saat neljä keskivartaloa vahvistavaa vatsavarttia ja neljä rentouttavaa venyttelyvarttia.

Voit joko tehdä niitä yksistään kurssin lepopäivinä tai voit yhdistää näitä muihin treeneihin.

BONUS: Motivaatiotesti

Jos into liikkua tuntuu katoavan aina kun sitä eniten tarvitsisi, kannattaa selvittää oma motivaatiotyyppi. Jokaisella meistä on omia, uniikkeja luonteenpiirteitä, joiden perusteella myös motivoidumme eri tavoin.

Pääset tekemään motivaatiotestin, jonka tulosten perusteella tiedät, millainen tapa liikkua motivoi juuri sinua!

Kyllä, haluan mukaan!

Klikkaa nappia ja pääset maksamaan tilauksesi turvallisesti. Voit maksaa verkkomaksuilla, maksukorteilla, osamaksulla tai laskulla.

Myös liikuntaedut käyvät maksutavoiksi!

Varaa paikkasi kurssille tänään ja pääset heti kurssin materiaalien pariin!

KYLLÄ, LÄHDEN MUKAAN KURSSILLE HINTAAN 29€

Smartum Saldo, Smartum setelit, Eazybreak, Edenredin Ticket Duo mobiilimaksut ja Virikesetelit sekä ePassi käyvät maksutavoiksi.

Luvassa parempi olo - takuulla!

Muista, että mitä nopeammin aloitat, sitä nopeammin saat tuloksia. Voit hankkia tämän ohjelman nyt edulliseen hintaan ja aloittaa, kun se sinulle parhaiten sopii.

Kyseessä on kertamaksu eli ei jatkuvia kuukausimaksuja tai muita lisämaksuja.

Saat kurssisi täysin digitaalisessa muodossa, voit seurata ohjeita tietokoneella, tabletilla tai älypuhelimella. 

Vaikka varsinainen ohjelma kestää neljä viikkoa, saat täyden pääsyn kurssimateriaaliin kokonaiseksi vuodeksi, joten voit toistaa treenejä vaikka moneen kertaan. Aika reilua, vai mitä! 

Maksun jälkeen saat heti sähköpostilla tunnukset jäsensivustolle, josta löydät kurssimateriaalit ja pääset heti mukaan jumppaamaan!

Valmentajat tukena ja tsemppaajina

Olen Elisa ja haluan kutsua sinut voimaan hyvin ja jumppaamaan kanssani!

Olen hyvän olon valmentaja, FM, personal trainer sekä sertifioitu hyvinvointi- ja ravintovalmentaja. 

Verkkokurssieni ja kirjani avulla olen auttanut tuhansia suomalaisia naisia kohti hehkuvan hyvää oloa jo kymmenen vuotta ja toimin kurssilla valmentajanasi yhdessä tiimini kanssa.

Valmennuksessani naiset ovat pudottaneet painoa, kiinteyttäneet kehojaan, saaneet uutta energiaa elämään, löytäneet liikunnan iloa, parantaneet yöunia, löytäneet sisäistä voimaa ja paljon muuta.

Olen suunnitellut kurssin treenit niin, että ne ovat innostavia, sujahtavat mukaan kiireiseenkin arkeen ja huomaat, kuinka kunto kohenee silmissä! Lopputuloksena saat hyvän olon hymyssä suin!

Lämpimästi tervetuloa mukaan! 

Kyllä, haluan mukaan!

Klikkaa nappia ja pääset maksamaan tilauksesi turvallisesti. Voit maksaa verkkomaksuilla, maksukorteilla, osamaksulla tai laskulla.

Myös liikuntaedut käyvät maksutavoiksi!

Varaa paikkasi kurssille tänään ja pääset heti kurssin materiaalien pariin!

KYLLÄ, LÄHDEN MUKAAN KURSSILLE HINTAAN 29€

Smartum Saldo, Smartum setelit, Eazybreak, Edenredin Ticket Duo mobiilimaksut ja Virikesetelit sekä ePassi käyvät maksutavoiksi.

Kyllä luit aivan oikein. Sinulla on 14 päivän kaikki rahat takaisin takuu. Treenivartti -kurssilla saat haluamiasi tuloksia, tutkitusti ja testatusti. Siitä huolimatta haluan antaa sinulle takuun, jotta voit täysin huoletta ja riskittömästi kokeilla kurssia ja kokea vaikutukset omakohtaisesti.

Mikäli olet toiminut täysin valmennuksen ohjeiden mukaisesti etkä tunne oloasi entistä energisemmäksi ja hyvinvoivemmaksi ilmoita meille 14 päivän kuluessa kurssin ostosta ja saat rahasi takaisin.

Kyllä, haluan mukaan!

Klikkaa nappia ja pääset maksamaan tilauksesi turvallisesti. Voit maksaa verkkomaksuilla, maksukorteilla, osamaksulla tai laskulla.

Myös liikuntaedut käyvät maksutavoiksi!

Varaa paikkasi kurssille tänään ja pääset heti kurssin materiaalien pariin!

KYLLÄ, LÄHDEN MUKAAN KURSSILLE HINTAAN 29€

Smartum Saldo, Smartum setelit, Eazybreak, Edenredin Ticket Duo mobiilimaksut ja Virikesetelit sekä ePassi käyvät maksutavoiksi.

Kysymyksiä ja vastauksia

Miten kurssimateriaalit saa käyttöön?

Kaikki kurssimateriaalit löytyvät kurssisivustoltamme, jonne saat tunnukset liittymisen jälkeen. Treenejä on neljä per viikko ja saat aina treenipäivinä muistutuksen sähköpostiisi.

Juuri nyt on kiirettä, enkä ehdi paneutua kurssiin. Voiko mukaan tulla myöhemminkin?

Saat pääsyn kaikkiin materiaaleihin vuodeksi, joten voit hyödyntää tarjouksen nyt ja aloittaa silloin, kun sinulle parhaiten sopii. Vaikka et ehtisikään heti tehdä kaikkea, pienistäkin muutoksista ja parannuksista voi olla paljon hyötyä.

Kuinka kauan minulla on pääsy kurssille?

Sinulla on vuoden pääsy kaikkiin materiaaleihin, joten voit ​toteuttaa kurssia oman aikataulusi mukaan.

Tarvitseeko olla tietyssä paikassa tiettyyn aikaan?

Ei tarvitse. Kyse on verkkokurssista, jota voit toteuttaa oman aikataulusi mukaan. Kaikki materiaalit löytyvät kurssisivustolta, jonne saat tunnukset ilmoittautumisen jälkeen.

Kuuluuko kurssiin ruokavalio-ohjeita?

Tällä kurssilla ei ole ruokavaliota, mutta voit hankkia kurssin kaveriksi esimerkiksi Energisen olon eväät-kurssin (www.elisamattila.com/energisen-olon-evaat), jossa pureudutaan ruokavalioasioihin syvemmin.

Minulla on lisäkysymyksiä, miten saan teihin yhteyden?

Laita viesti asiakastukeemme tuki@elisamattila.com. Autamme mielellämme!

Voinko maksaa Sporttipassilla tai jollakin muulla liikuntaedulla?​

Meillä käyvät Smartumin, Eazybreakin ja E-passin verkkomaksut. Klikkaa sivun ostonappeja ja valitse sieltä oikea maksutapa. Ohjaudut liikuntaedun sivuille, jossa voit suorittaa maksun omilla tunnuksillasi.

Jos haluat maksaa Edenredin verkkomaksuilla, Smartumin tai Tyky-seteleillä, katso tarkemmat ohjeet www.elisamattila.com/ohjeet tai ota yhteyttä tuki@elisamattila.com, niin neuvomme kuinka pääset mukaan!

Voiko kurssin maksaa osissa?

Kyllä voi! Klikkaa yhtä sivun ostonapeista ja valitse kassa-sivulle päädyttyäsi "Jousto-lasku".

Tuleeko maksun jälkeen lisälaskuja tai jatkuvia kuukausiveloituksia?

Ei tule. Kyseessä on kertamaksu.

Minulla on selkä/polvi/olkapää kipeänä, voiko silti tulla mukaan?

Mikäli sinulla on lääkärin lupa harrastaa liikuntaa, voit tulla mukaan ja soveltaa treenejä itsellesi sopiviksi. Liikkeisiin on annettu vaihtoehtoja ja me valmentajat olemme aina mukana auttamassa ja neuvomassa korvaavia liikkeitä tarpeen mukaan.

Onko ohjelma tarkoitettu niille, jotka ovat jo tottuneet liikkumaan paljon?

Ei ole. Treenit taipuvat monelle tasolle, sillä niissä annetaan aina vaihtoehtoja liikkeisiin, joiden joukosta voit valita juuri sinulle parhaiten sopivat. Alkuun on helppo ottaa kevyemmin ja lisätä tahtia kunnon kasvaessa. Olet siis tervetullut mukaan, vaikka edellisestä liikuntakerrasta olisikin aikaa!

Nähdään Treenivartti -kurssilla!

Elisa

Perustaja, Kuningatarvalmennus

P.S.​ Kysyttävää? Laita viestiä tuki@elisamattila.com.