Kuningattaren korsetti kokemuksia

Kuningattaren korsetti -kurssilaisten ajatuksia

Turvotuksen alenemista, vireystason nousua, isoja tuuletuksia ja onnistumisen kokemuksia treenien jälkeen, ahaa-elämyksiä ja uusia makuelämyksiä keittiössä, parempi ryhti ja sikeämmät yöunet,, puristavien housujen sujahtamista kiinni… kaikkea tätä ja paljon muuta on koettu Kuningattaren korsetti -kursseilla.

Aina kun luen läpi edellisten ryhmäläisten kurssin jälkeen lähettämiä viestejä, voi mikä ilo ja kiitollisuus täyttääkään sydämeni! Niin ihania nuo palautteet ovat.

Jos tavoitteena on saada lisävirtaa arkeen, sen ei tarvitse tarkoittaa mullistavia muutoksia arkirutiineihin.

Jos tavoitteena on pudottaa painoa, sen ei tarvitse tarkoittaa pelkkää vettä ja riisikakkuja siihen asti kunnes farkkujen nappi taas sujahtaa kiinni.

Kuningattaren korsetti on lempeä johdatus kohti unelmien uumaa, hyvää ja vahvaa oloa ja tunnetta, että olet oman elämäsi kuningatar.

Korsetti-kurssiin kuuluvat syvien vatsalihasten treenit, suolistoa hellivä ravinto-ohjelma, valmentajien ja kurssikavereiden tuki sekä ohjeet sisäisen voiman kasvattamiseen, lepoon ja stressinhallintaan.

Tuloksia tulee hymyssä suin, rennosti ja ihanan ryhmähengen vallitessa, fiksusti ja arkeen sopivasti.

Kurssi pyörähtää taas käyntiin ihan pian ja ilmoittautuminen on nyt auki, jippii!

Tässä Kuningattaren korsetti -kokemuksia sinunkin luettavaksesi.

Ajatuksia Kuningattaren korsetin -kurssista

Makean sekä rasvaisen ruuan himo on olematon

Paino laski ilman varsinaista pudotustarkoitusta noin 5 kiloa, vireystaso nousi selvästi ja iltapäiväväsymys on vain ikävä muisto. Ruokavaliooni kuuluu rutkasti enemmän kasviksia ja makean sekä rasvaisen ruuan himo on olematon. Kokeiluun on mennyt uusia ruokia ja välipaloja, joista olen tykännyt kovasti! Jäävät siis elämään meidän ruokalistalle ja uusia kokeilen aina tilaisuuden tullen. Kurssin myötä lisääntynyt liikunta auttaa iltaisin tehtynä purkamaan päivän stressit. Olo siis helpottuu treenien aikana henkisestikin! Pisteenä ii:n päälle kahdet farkut menevät jalkaan tuosta vain vaikka aiemmin puristivat vatsan kohdalta niin ettei niitä voinut käyttää :D. Videot bonustreeneineen olivat ihan ehdottomia sekä koin pieniä, mutta ratkaisevia oivalluksia ja vinkkejä ruokailun suhteen.

Itse emmin ihan viime tippaan asti ja olin varma, että tämä on sellainen höpöhöpö- juttu. Niitä kun valitettavasti näkee. Mutta hetkeäkään en ole osallistumista katunut ja tulokset ovat yllättäneet! Sopii hyvin niin kiireiselle kotiäidille kuin pitkää päivää työskentelevälle, ei tarvitse salille raahautua vaan tehokkaat treenit kotona omalla aikataululla tuottavat loistavia tuloksia! Uudet ruokailutottumukset sekä lisääntynyt liikunta jäävät tavaksi. Herääminen siihen, miten paljon suhteellisen vähällä “vaivalla” voi vaikuttaa omaan hyvinvointiin, kannustaa pitämään uusia tapoja yllä.

– Anu Holopainen

Vatsan oudot turvotukset katosivat

Tukkoisuus väheni ruokavaliomuutoksilla, painoa putosi n 5 kg, vatsan oudot turvotukset katosi :). Parasta oli selkeä tsemppaava sisältö ja ohjattu jokaiseen tasoon sopiva treeni joka päivälle. Myös päivän kuittaus, kannustus ja monipuolisuus olivat hyvä juttu. Kannattaa lähteä mukaan oman itsesi takia. Opit pitämään sinusta arvoistasi huolta, liikaa pingottamatta.

– Terhi

Minähän osaan!

En ole jumppa ihminen… En lähtisi liikkeitä tekemään ohjattuihin ryhmiin. Raihnainen olotila alkoi kuitenkin ärsyttämään, joten päätin kokeilla. Ryhti parani ja yllätyin iloisesti liikkuvuudestani. Minähän osaan! Pidin erityisesti hyvistä ja selkeistä videoista, rauhallisesta opastuksesta ja vaihtoehtoisista vaikeustasoista. Ei tuntunut, että fuskaan. Elisan opastuksella on helppo olla oman elämänsä kuningatar!

– Nainen 43v.

Voi, ihan napakymppi oli tämä matka!

Voi, ihan napakymppi oli tämä matka. Olo niin paljon kevyempi, raikkaampi ja reippaampi. Vatsa voi vallan mainiosti, tasapainossa sanoisin. Vuosien ajatus kokeilla ruokavalion muutosta toteutui viimein, ja se todella kannatti. Kurssin tuki, reseptit ja ohjeistus olivat ehdottomasti avainasemassa. Polvikivut ovat helpottaneet ja unen laatuon parempi kuin ennen tätä kurssia. Ja kyllä vain, mun vaihdevuosioireetkin ovat jääneet pois. Erittäin hyväksi koin myös sen, että jumppaohjeet tulivat päivittäin eikä niin, että alkuun olisi työnnetty kolmen kuukauden treeniohjelma käteen. Sitä ihan odotti aamuisin, että mitähän tänään.

Jumppaohjeita oli juuri sopivassa suhteessa uutta ja vanhan toistoa. Ja se, että liikkeitä oli päivässä muutama mutta tehokkaita, eikä aikaakaan niiden tekemiseen kulunut liiaksi. Systeemi siis toimii, todella! Kiva oli myös lueskella toisten tuntemuksia vaikka itse en sillä kommunikoinnin puolella niin aktiivinen ollutkaan. Kyllä. Suosittelen sydämestäni. Kaunis kiitos! Aivan ehdottomasti kannattaa kokeilla!

– Jaana

Lähde mukaan Kuningattaren korsetti -kurssille

Tule mukaan ihanien naisten porukkaan! Kaiken tämän sinä saat:

  1. Syviä vatsalihaksia aktivoivat ja vahvistavat vatsalihastreenit.
  2. Helpot ohjeet jokaiselle päivälle, joita noudattamalla onnistut varmasti.
  3. Suolistoa hellivät ruokavalio-ohjeet, jotka eivät ole tiukkapipoisia, vaan tähtäävät pitkäaikaisiin tuloksiin.
  4. Rentoutumisohjeet, jotka on suunniteltu parantamaan olotilaa myös vatsassa.
  5. Treenikavereiden ja huippuvalmentajien tuen sekä pääsy kuningatarten Facebook-ryhmään.

Ja kaikki tämä vain kahvikupin verran päivässä!

>> Lue lisätietoja ja ilmoittaudu mukaan! <<

P.S. Voit lukea lisää korsettikokemuksia tältä sivulta!