Tervetuloa hyvän olon vuosi 2018

Miten sinun vuosi 2018 on lähtenyt käyntiin? Oletko tehnyt päätöksiä tai tavoitteita, jotka tekevät tästä vuodesta erilaisen kuin kaikista aiemmista?

Uuden vuoden alku on mitä mainion paikka aloittaa puhtaalta pöydältä. Jos elämässä on jotakin mitä haluaa parantaa tai muuttaa, siihen on mahdollisuus. Ja kaikki ne osa-alueet elämässä, jotka jo nyt ovat hyvin, niitä voi vahvistaa entisestään.

Näin me päätimme 130 naisen voimin tammikuussa.

Päätimme, että tämä on hyvinvoinnin, lempeyden, itsensä arvostamisen, terveyden, ilon, sisäisen voiman ja hehkuvan hyvän olon vuosi. Tämä on oikea kuningatarten vuosi.

Vuosi, jolloin sanotaan kyllä kaikelle hyvälle ja vuosi, jolloin heräämme täyteen kukoistukseen.

Kuulumisia kirjakiertueelta

Vaikka täällä blogissa onkin ollut tänä vuonna hiljaista, on oma vuoden alkuni ollut kaikkea muuta.

Tämä kuningatarten vuosi nimittäin starttasi käyntiin vauhdikkaalla kirjakiertueella. Hyvän olon kuningatar -uutuuskirjaa juhlistettiin kuningatarten illoissa Lahdessa, Tampereella, Helsingissä, Jyväskylässä ja Seinäjoella.

Koska suurimman osan ajasta valmennan vain täältä ruudun takaa, oli ihana nähdä yhteensä 130 oman elämänsä kuningatarta jakamassa kanssani iloa uudesta kirjasta ja tekemässä päätöksiä oman olonsa parantamiseksi.

Ohjelmassa oli terveellisiä tarjottavia, elinvoimaa, hyvinvointia ja sisäistä vahvuutta kasvattavia harjoituksia ja pohdintoja kirjan hengessä, vauhdikasta taukojumppaa ja päätöksiä, joiden avulla tästä vuodesta tehdään paras tähän asti. Kiertueen hymyt ja lämmin tunnelma kannattelevat vielä pitkään.

Mukana menossa olivat myös ihanat yhteistyökumppanimme Arctic Superfoods ja Ruohonjuuri, joiden terveelliset eväspatukat ja luomunaposteltavat katosivat hetkessä parempiin suihin. Erityismaininnan ansaitsee Arctic Superfoodsin uusin eväspatukka Mustikka & tumma suklaa, joka suorastaan vie kielen.

Minkä hyvän olon teon voisit tehdä tänään?

Kuningatarten iltojen valmennuksissa puhuttiin siitä, miten elämään saisi lisää hyviä asioita: liikunnan iloa, energiaa, itsensä arvostamista, ruokavalion paremmalle tolalle…

Jos muutettavaa on paljon ja oma tavoite siintää vasta horisontissa, voi matkan pituus lannistaa. Silloin on hyvä pitää mielessä, että hyvinvointi koostuu aina pienistä asioista ja pienilläkin jutuilla voi saada aikaan pirteän, hehkuvan ja hyvinvoivan kuningatarolon.

Avain onneen ei ole se, että koettaisi kerralla muuttaa kaikkea, vaan se, että malttaa edetä askel kerrallaan:
  • Miten jokaisesta ateriasta saisi hieman paremman?
  • Miten päiviin saisi ujutettua hieman lisää hyötyliikuntaa?
  • Miten itselle voisi puhua hieman hyväksyvämmin, arvostavammin ja lempeämmin?

Lempeästi, askel kerrallaan eteenpäin. Jos välillä tulee takapakkia, ei se haittaa. Seuraava askel voi taas kuljettaa oikeaan suuntaan.

Minkä pienen askeleen eteenpäin voisit ottaa tänään?

⭐ Tilaa Hyvän olon kuningatar itsellesi ⭐

Joko sinulla on suosittu Hyvän olon kuningatar -kirja?

Kirja on sisäisen ja ulkoisen hehkun, hyvän olon ja hyvän mielen opas kaikille oman elämänsä kuningattarille. Kiireisenkin elämän keskelle on kuitenkin mahdollista saada hyvää oloa, joka saavutetaan ilman hampaiden kiristelyä, tiukkaa dieettiä tai tuntikausien uurastusta punttisalilla.

>> Tilaa kirja itsellesi kotiintoimitettuna täältä! <<

Kirjasta sanottua:

“Kirjan lukeminen tuo kaivatun hengähdystauon arjen keskelle.”

“Kirjasta välittyvä valo ja positiivisuus tempaa mukaansa.”

2 Comments

  1. Sisältyykö kirjaan jumppaohjeet. Olen ollut kahdella kurssillasi ovatko samoja.

    1. Hei Hannele, kirjassa on joitakin fyysistä kuntoa parantavia ohjeita, mutta treenit eivät ole pääosassa. Sen sijaan kirjassa kasvatetaan sisäistä voimaa, motivaatiota pitää huolta itsestä sekä syödä hyvin ja terveellisesti.

Kommentointi on suljettu.