[text_block style=”style_1.png” align=”center” font_size=”20″ font_color=”%23561574″]Hei ihana! Tiesithän, että hehkuvan hyvä olo on mahdollista, tarpeellista ja jopa välttämätöntä myös pyykkivuoren, työkiireiden ja muun arjen keskellä.[/text_block]
— SPACER —

Suositun kirjan ohjeilla löydät sisältäsi kukoistavan oman elämäsi kuningattaren ilman tiukkaa dieettiä tai tuntikausien uurastusta punttisalilla.

— SPACER —

[text_block style=”style_1.png” align=”center” font_size=”20″ font_color=”%23561574″]Lempeä kirja Hyvän olon kuningatar auttaa toivottamaan tervetulleeksi päästä varpaisiin kukoistavan olon. Kaupan päälle saat upean e-kirjan täynnä hyvän olon reseptejä ja kotitreenejä![/text_block]
[text_block style=”style_1.png” align=”left” font_size=”18″ font_color=”%23ffffff”]

Jokaisen naisen sisällä asuu kuningatar: itsevarma, omassa voimassaan hehkuva, sisäisesti ja ulkoisesti säkenöivä ja hyvinvoiva nainen.

Liian usein se hehku kuitenkin unohtuu arjen kiireessä ja oma hyvinvointi jää tärkeysjärjestyksessä viimeiseksi, kun “kiireellisemmät asiat” vievät ajan ja energian.

Kun kiire ja arki vievät mennessään eikä oman hyvinvoinnin edistämiselle jää tilaa, seurauksena on väsynyt ja nuutunut olemus, tyytymättömyys omaan ulkomuotoon ja kiristävä pipo.

Tehdään tähän muutos yhdessä!

Jos tällä hetkellä olo ei ole kuningatarmaisen säteilevä, tarvitaan kruunun kiillottamista. Hyvinvointi ei nimittäin ole jotakin mitä tehdään “sitten kun…”, vaan sen aika on juuri nyt.

Oman elämänsä kuningattaruus tarkoittaa juuri sellaista ihannesinää, jonka haluat saavuttaa. Kun olet oman elämäsi kuningatar, olet parhaimmillasi niin sisäisesti kuin ulkoisestikin ja voit olla täydellisen tyytyväinen itseesi.

Se ei tarkoita vertailua muihin tai naistenlehtien antamaa kuvaa täydellisestä bikinivartalosta – jollet sitä halua. Kuningattarena oleminen on siitä ihanaa, että voit olla juuri sellainen kuin haluat – ja ylpeä siitä!

Haluaisitko olla oman elämäsi kuningatar tästä päivästä eteenpäin koko loppuelämäsi? Haluatko olla säteilevä, ihana, hyvinvoiva, energinen nainen, joka hurmaa ja ihastuttaa olemuksellaan kaikki?

Kuningattareksi pääsy on helppoa. Pienilläkin, arkeen sopivilla hyvillä teoilla pidät huolta siitä tärkeimmästä eli sinusta itsestäsi ja saat reilusti lisää elinvoimaa ja voimavaroja.

Kirjan normaalihinta on 24,90 €, Nyt saat kirjan alennettuun hintaan.

[/text_block]

KIRJAT ON LOPPUUNMYYTY

Oman elämänsä kuningattaruus koostuu kolmesta osa-alueesta:

Elinvoimainen kuningatar

[text_block style=”style_1.png” align=”left” font_size=”18″ font_style=”normal”]Elinvoimainen on fyysisesti hyvinvoiva kuningatar. Millaisessa kunnossa hän on, miltä hän näyttää, millaiseksi hän tuntee itsensä ja kehonsa, millaisen liikunnan avulla hän pitää huolta itsestään? Ulkoisia seikkoja, jotka vaikuttavat myös sisäisesti.

Huippukunto ei viittaa huippu-urheilijaan tai tiukkaan pyykkilautavatsaan, vaan se tarkoittaa kuningattaren omaa tavoitetta, esimerkiksi numeroa nykyistä pienempiä farkkuja tai hengästymättä ylös kavuttuja rappusia.[/text_block]

Hyvinvoiva kuningatar

[text_block style=”style_1.png” align=”left” font_size=”18″ font_style=”normal”]Hyvinvoiva kuningatar pitää huolta itsestään syömällä terveellisiä, sisäistä ja ulkoista hehkua lisääviä ravinteikkaita aterioita.

Kuningatar tietää, että kaikki mitä hän syö voi joko lisätä hyvää oloa tai vähentää sitä. Mitä parempaa ruokaa hän syö, sitä paremmin hän voi.[/text_block]

Sisäisesti vahva kuningatar

[text_block style=”style_1.png” align=”left” font_size=”18″ font_style=”normal”]Sisäinen vahvuus pitää sisällään kuningattaren henkisen puolen: hänen ajatuksensa, tapansa ja tottumuksensa ja millaisten lasien läpi hän katsoo maailmaa. Se tarkoittaa myös tasapainoa ja mielenrauhaa.

Sisäinen vahvuus on arvostusta ja lempeyttä itseä kohtaan. Sisäisesti vahva kuningatar tietää, että hänen ajatuksillaan, sanoillaan ja teoillaan on valtava voima. Ja kun hän valjastaa voimavaransa toimintaan, silloin elämä tuntuu hyvältä joka päivä.

Kun kaikki osa-alueet ovat kunnossa, voi oman elämänsä kuningatar astua esiin![/text_block]

Herätä sisäinen kuningattaresi

[text_block style=”style_1.png” align=”left” font_size=”18″ font_style=”bold”]Silloin kun arki vie mennessään ja omaan hyvinvointiin panostamiseen ei millään tunnu jäävän aikaa tai ei oikein tiedä mistä pitäisi aloittaa, tarvitaan apuvoimia!

Jos olosi ei vielä ole kuningatarmainen, on kiirettä, stressiä, vatsan ympärillä sitkeästi kasvava pelastusrengas tai vaikeuksia pysyä ruodussa, apu on lähellä. Voit ottaa ensimmäiset askeleet kohti hyvää oloa jo tänään!

Kun saa tukea, tsemppiä ja ohjausta oikeaan suuntaan, on paljon helpompi kulkea eteenpäin. Sinulle valmiiksi suunniteltuun pakettiin kuuluu kaikki mitä tarvitset: voit tarttua toimeen ja alkaa noudattaa ohjeita vaikka heti!

Ohjeet ovat nyt saatavilla hyvän olon kirjassa, ainutlaatuisena 30 päivän ohjelmana.[/text_block]

Hyvän olon kuningatar -uutuuskirja

— SPACER —

[text_block style=”style_1.png” align=”left” font_size=”18″ font_color=”%23ffffff”]Suosittu Hyvän olon kuningatar – energiaa, hyvinvointia ja sisäistä vahvuutta on sisäisen ja ulkoisen hehkun, hyvän olon ja hyvän mielen opas kaikille oman elämänsä kuningattarille.

Hyvän olon kuningatar on lempeä 30 päivän ohjelma, jossa[/text_block]

  • Sukelletaan syvälle unelmien pilvilinnoihin – joissa aivan kaikki on mahdollista.
  • Rakennetaan täyden kympin elämä – sellainen joka saa sydämen hypähtelemään kiitollisena.
  • Herätellään sisäistä vahvuutta voimalauseen, voimaruoan ja voima-ajan avulla – esiin nousee upea ja itsevarma kuningatar.
  • Nostatetaan liikunnan iloa – joka saa poskille pirteän punan ja koko kehoon hehkuvan hyvän olon.
  • Pestään elämän pyykkiä – joka tuo tullessaan raikkaan ja energisen olon.
  • Selvitetään, miten herkkuhimo voisikin olla mahdollisuus – niin että ylilyöntien sijaan joka suupalasta voisi nauttia enemmän.
  • Hankkiudutaan eroon turhasta nipottamisesta, nenännyrpistyksistä ja nalkuttamisesta – ja tuodaan tilalle lisää hymyjä ja hyvää mieltä.
  • Otetaan selvää siitä mitä on onni – ja miten sitä saisi lisättyä omaan elämään.
[text_block style=”style_1.png” align=”left” font_size=”18″ font_color=”%23ffffff”]Harjoitusten avulla kuoritaan esiin voimakas, energinen, kaunis, rento, tasapainoinen, itsevarma, hehkuva ja sisäistä rauhaa uhkuva Hyvän olon kuningatar.

Kirjan avulla oivallat kuinka tärkeää on huolehtia myös omasta navasta ja että pienilläkin, arkeen sopivilla hyvillä teoilla voi saada lisää elinvoimaa ja voimavaroja elämään.

Konkreettisilla hyvän olon ohjeilla saat kiireisen arjen keskelle kuninkaallisen säkenöivää hyvää oloa, joka saavutetaan ilman armotonta dieettiä tai tuntien kärvistelyä punttisalilla.

Kun tilaat nyt, saat kirjan muutaman päivän päästä toimitettuna kotiisi.[/text_block]

— SPACER —

BONUS: kaupan päälle Hyvän olon reseptit ja treenit

— SPACER —

[text_block style=”style_1.png” align=”left” font_size=”18″ font_color=”%23ffffff”]Heti tilauksen jälkeen pääset lataamaan itsellesi e-kirjan täynnä hyvän olon reseptejä ja pirteitä kotitreenejä!

Värikkäät aamupalat, herkulliset lounas- ja päivällisreseptit sekä suussasulavat terveelliset herkut odottavat tekijäänsä ja oman kehon painolla tehtävät kotitreenit saavat poskille pirteän punan.[/text_block]

Toivota tervetulleeksi kuningatarolo!

— SPACER —

[text_block style=”style_1.png” align=”center” font_size=”20″ font_color=”%23ffffff”]Suositun Hyvän olon kuningatar -kirjan lempeät ja arkeen sujahtavat fyysisen kunnon, paremman olon ja sisäisen voiman harjoitukset odottavat sinua.

 

HUOM! Kirjan normaalihinta on 24,90 €, Nyt saat kirjan alennettuun hintaan 16,90€![/text_block]

— SPACER —

KIRJAT ON LOPPUUNMYYTY

— SPACER —

[text_block style=”style_1.png” align=”center” font_size=”20″ font_color=”%23ffffff”]Voit maksaa kirjan verkkomaksuilla, maksukorteilla, osamaksulla, laskulla. Maksu on 100% turvallinen ja suojattu.[/text_block]
— SPACER —

[text_block style=”style_1.png” align=”center” font_size=”20″ font_color=”%23ffffff”]P.S. Jos sinulla on lisäkysymyksiä, otathan yhteyttä tuki@hyvinvointistartti.fi! Autamme mielellämme![/text_block]

Kurkkaa tästä kirjan sisälle…

— SPACER —

Kommentteja kuningattaren valmennuksia aiemmin käyneiltä

[op_liveeditor_element data-style=””][text_block style=”style_1.png” align=”left” font_size=”18″ font_color=”%23ffffff”]Kurssi oli napakymppi!

Olo niin paljon kevyempi, raikkaampi ja reippaampi. Vatsa voi vallan mainiosti, tasapainossa sanoisin. Vuosien ajatus kokeilla ruokavalion muutosta toteutui viimein, ja se todella kannatti. Kurssin tuki, reseptit ja ohjeistus olivat ehdottomasti avainasemassa. Painokin on tippunut 9 kg.

Polvikivut ovat helpottaneet ja unen laatuon parempi kuin ennen tätä kurssia. Ja kyllä vain, mun vaihdevuosioireetkin ovat jääneet pois. Suosittelen sydämestäni. Kaunis kiitos! Aivan ehdottomasti kannattaa kokeilla!

– Jaana[/text_block][/op_liveeditor_element]

[op_liveeditor_elements][/op_liveeditor_elements]

[op_liveeditor_element data-style=””][text_block style=”style_1.png” align=”left” font_size=”18″ font_color=”%23ffffff”]Energisyys kasvoi

Paino laski 10kg, vatsa voi hyvin, energisyys kasvoi. Lihakset vahvistuivat kovasti jokapäiväisen treenin avulla. Kurssi oli todella hyvä. Parasta olivat reseptit ja treenit. Myös henkinen valmennus oli hyvä!

Aloita ihmeessä, tuloksia tulee! Ravinnossani on tapahtunut suuria muutoksia, jokapäiväinen treeni on tullut jo tavaksi!

– Pirjo[/text_block][/op_liveeditor_element]

[op_liveeditor_elements][/op_liveeditor_elements]

Kuningatarten valmentaja kirjan takana

[text_block style=”style_1.png” align=”left” font_size=”18″]Olen Elisa Mattila, kuningatarten valmentaja, filosofian maisteri, kansainvälisesti sertifioitu ravinto- ja hyvinvointivalmentaja sekä personal trainer. Kannustan, innostan ja inspiroin naisia voimaan hyvin niin fyysisesti kuin henkisestikin.

Olen valmentanut jo tuhansia naisia kohti hyvää oloa suosittujen verkkovalmennusteni avulla. Lempeässä ohjauksessani saa ahaa-elämyksiä, joiden avulla on helppo voida paremmin hymy huulilla.

Odotan innolla, että saan sinut mukaan kuningatarten maailmaan!

<3: kuningatarten valmentaja Elisa[/text_block]

[text_block style=”style_1.png” align=”left” font_size=”18″]P.S. Kirjan hintaan sisältyvät postikulut Suomeen. Heti tilauksen jälkeen pääset lataamaan itsellesi Hyvän olon reseptien ja treenien e-kirjan: herkullisia ja terveellisiä reseptejä ja pirteitä kotitreenejä!

P.P.S. Jos sinulla on lisäkysymyksiä, otathan yhteyttä tuki@elisamattila.com! Autamme mielellämme![/text_block]

Toivota tervetulleeksi kuningatarolo!

— SPACER —

[text_block style=”style_1.png” align=”center” font_size=”20″ font_color=”%23ffffff”]Suositun Hyvän olon kuningatar -kirjan lempeät ja arkeen sujahtavat fyysisen kunnon, paremman olon ja sisäisen voiman harjoitukset odottavat sinua

HUOM!

Kirjan normaalihinta on 24,90 €, Nyt saat sen alennettuun hintaan![/text_block]

— SPACER —

KIRJAT ON LOPPUUNMYYTY

— SPACER —

[text_block style=”style_1.png” align=”center” font_size=”20″ font_color=”%23ffffff”]Voit maksaa kirjan verkkomaksuilla, maksukorteilla, osamaksulla, laskulla. Maksu on 100% turvallinen ja suojattu.[/text_block]
— SPACER —

[text_block style=”style_1.png” align=”center” font_size=”20″ font_color=”%23ffffff”]P.S. Jos sinulla on lisäkysymyksiä, otathan yhteyttä tuki@elisamattila.com! Autamme mielellämme![/text_block]
[text_block style=”style_1.png” align=”left” font_color=”%238a8a8a”]

REKISTERISELOSTE

​MISSIONAMME ON AUTTAA PUOLTA MILJOONAA NAISTA VOIMAAN PAREMMIN.
TULE MUKAAN, NIIN TEHDĂ„Ă„N TĂ„STĂ„ UNELMASTA TOTTA!

[/text_block]