Liity mukaan Puhdistusspurttiin

Lempeä puhdistus antaa keholle loman

Mitä tarkoittaa kehon puhdistus eli detox? Onko se aina tiukkaakin tiukempi mehupaasto, jonka aikana maha kurnii kurnimistaan ja olo on nuutunut? Entä onko se täysin turhaa terveyshifistelyä?

Vai voisiko se tarkoittaa muutaman päivän hengähdystaukoa, ikään kuin keholle JA mielelle normaaleista arkirutiineista annettavaa lepoa ja lomaa, joka saa olon pirteän virkistyneeksi, kroppaan keveyttä ja stressin hyökyaallon laimenemaan leppoisaksi laineiden liplatukseksi?

Jälkimmäinen kuvaa Puhdistusspurttia, lempeää, ohjattua kehon ja mielen puhdistusta mahtavan ryhmän ja minun kanssani, johon ilmoittautuminen on nyt auki!

Ensi kosketukseni detoxiin oli noin kymmenen vuotta sitten. Se oli viikon mittainen pätkä, jolloin söin pelkästään hedelmiä, salaattia ja todella “terveellisen” makuista, vihreää kasviskeittoa.

Kuurin aikana oli jatkuvasti kylmä, nälkä ja armoton väsymys. Jälkeenpäin oli kylläkin kevyt ja virkeä olo, mutta ei sellainen, että olisin halunnut toistaa saman kokemuksen uudelleen.

Toinen puhdistuskerta oli jo miellyttävämpi. Se tapahtui Espanjan aurinkorannikolla ja vihannesten, hedelmien ja porkkanamehun lisäksi tarjolla oli myös mm. kalaa, pähkinöitä ja kvinoaa.

Ruoka oli siis hyvää, mutta siihen aikaan olin koukussa kofeiiniin ja teen lipittämisen katkaisu kerrasta poikki sai aikaan jomottavan päänsäryn, joka häiritsi palmupuista ja merenkohinasta nauttimista.

Muun muassa näistä kokemuksista oppineena ja viisastuneena sekä asiaa tutkineena olen kehittänyt oman, toimivan tavan tehdä puhdistus.

Tämän metodin nimi on Puhdistusspurtti, 10+1 päivän löytöretki stressittömään, kiireettömään ja keveään elämään.

Lähde mukaan Puhdistusspurttiin

Puhdistusspurtin aikana ei tarvitse olla nälissään, ei elää pelkällä sellerillä, eikä turvautua kalliisiin lisäravinteisiin.

Sen sijaan kurssin aikana syödään tuoretta, maukasta, värikästä ja ravinteikasta ruokaa, joka virkistää, puhdistaa ja keventää olon. Ja löytyypä ohjeiden joukosta jopa letturesepti – terveellinen ja herkullinen sellainen!

Lisäksi mukana on leppoisaa liikuntaa; sellaista, joka saa suupielet hymyyn, ihanan lämmöntunteen kehoon sekä venytystä ja verrytystä joka raajalle. Mukana on myös vatsalihastreenejä, joka pistävät vauhtia aineenvaihduntaan ja tukevat puhdistusta.

Kehon keventämisen lisäksi tärkeä osa kurssia liittyy kaiken sen arjen kiireen, stressin, hyörinän, pyörinän ja aikataulujen keskellä huokailun rauhoittamiseen. Kun annetaan myös mielelle loma, rauhoitetaan ajatuksia ja poistetaan elämästä kaikkea harmaita hiuksia aiheuttavaa, jää silloin tilaa kaikelle uudelle ja hyvälle.

Mikä ihana rauha ja rentous seuraakaan kurssin harjoituksista! Ne antavat tilaa hengittää.

Ruokavalion, liikunnan ja mielen harjoitusten seurauksena sekä keho että mieli voi hyvin. Voit viimeinkin sanoa hyvästit turvotukselle, väsymykselle ja painavalle ololle ja toivottaa kesän tervetulleeksi keveän ja kukoistavan olon kera!

Kurssin on käynyt jo yli 1000 naista ja voit halutessasi lukea edellisten kurssilaisten mietteitä tältä sivulta!

Miksi puhdistus?

Mitä sitten oikeastaan puhdistetaan? On totta, että keholla oma puhdistusjärjestelmänsä, mutta toimiiko se niin kuin pitäisi, onkin toinen kysymys.

Monesti olemme itse kehon optimaalisen toiminnan tiellä: huonolaatuinen, prosessoitu ruoka, ylenmääräinen sokerin mussutus, alkoholi, tupakka tai muut nautintoaineet tekevät hallaa. Lisäksi kemikaalit, muovit, saasteet, ympäristömyrkyt ja torjunta-aineet aiheuttavat ongelmia. Jopa kiire, stressi ja negatiiviset ajatukset kertyvät kerrostumiksi kehoon.

Maksaparka ei enää pysy perässä ja seurauksena on väsymystä, ylipainoa, tulehduksia, sairauksia, kiristystä, puristusta ja ahdistusta, joille on syytä antaa kyytiä!

Puhdistus on tarpeellinen loma keholle ja mielelle. Se on aikaa, jolloin kiinnitämme erityistä huomiota siihen, mikä meille tekee hyvää. Puhdistuksen jälkeen voi palata takaisin arkeen, mutta mukaan jää aina jotakin hyvää, jonka avulla siitä arjesta tulee entistä parempi.

Liity nyt mukaan!

Puhdistusspurtti alkaa taas pian!

Lähde mukaan löytöretkelle stressittömään, kiireettömään ja keveään elämään. Kuljemme samaa matkaa muiden kurssilaisten kanssa, joten saat sekä vertaistukea että valmentajien tsemppitukea kurssin ajan, jihuu!

Tule siis mukaan, jos kaipaat lisää energiaa, haluat ehkä pudottaa muutaman kilon ja haluaisit näyttää hehkuvammalta (ihosi tykkää puhdistuksesta!). Olisi ihana auttaa sinua voimaan paremmin.

> Liity nyt mukaan KLIKKAAMALLA TÄSTÄ ja toivota tervetulleeksi kukoistava olo! <