Äh, väsyttää, stressaa ja kroppakin on turvonnut. Olisiko aika antaa keholle ja mielelle hyvin ansaittu loma?

"Miltä tuntuisi keveä ja kukoistava olo ilman stressin hyökyaaltoa... ja muutamaa kiloa kevyempänä?"

Helppo tapa puhdistaa oloa ja keventää muutama kilo. Lähde 10+1 päivän matkalle tekemään olosta keveämpi ja stressittömämpi!

Ilmoittautuminen on nyt auki ja voit aloittaa kurssin vaikka heti!

Mikä siinä onkin, että aina tuntuu olevan kiirettä, stressiä ja kymmenen rautaa tulessa? Ja se näkyy kropassakin turvotuksena tai ylimääräisinä kiloina. Sitä vain odottaa, että pääsisi vihdoin lomalle.

Keho ja mieli kaipaavat säännöllisesti huoltoa ja taukoa normaalista rasituksesta.

Rasitus ja stressi kasaantuvat pikkuhiljaa, eikä sitä oikein edes huomaa, kun se tapahtuu. Eron omassa olossa huomaa vasta, kun on oikeasti päässyt rentoutumaan.

Moni meistä ajattelee, että lomalla on sitten aikaa levätä ja nollata. Ehkä myös pudottaa pari kiloa. Ja voida ylipäätänsä paremmin.

Mitä, jos ei tarvitsisi odottaa lomaa, vaan arjessakin voisi olla rennolla mielellä, kroppa turvotuksesta vapaana? 

Siksi suunnittelin kurssin, joka on ikään kuin loma kehollesi ja mielellesi. Hyvin ansaittu loma. Kurssin nimi on Puhdistusspurtti hyvään oloon.

Se kuvastaa sitä, että kurssilla keho ja mieli uudistuvat ja puhdistuvat nopeasti, vaivattomasti ja rennosti (vain 11 päivää).

Kyseessä ei ole mehupaasto eikä niukkakalorinen dieetti, vaan kurssilla tehdään fiksusti puhdistavia ja uudistavia toimenpiteitä, kunnon ruokaa syöden.

Aluksi poistetaan ruokavaliosta ja elämästä tiettyjä energiaa laskevia ja huonoa oloa aiheuttavia asioita, jotta tilalle mahtuu uutta ja hyvää. Ruokavalio koostetaan entistä paremmista, ravinteikkaammista ja puhdistusta vauhdittavista aineksista, mieli rentoutetaan ja rauhoitetaan ja ajatuksia suunnataan kohti positiivista.

Puhdistusspurtti on siis kymmenen päivän löytöretki stressittömään, kiireettömään ja keveään elämään, jossa rentouttavien harjoitusten, leppoisan liikunnan ja puhdistavan ruokavalion myötä olo on kevyt ja virkistynyt.

Saat joka päivä harjoituksen, joka koostuu puhdistavasta ravinnosta, rauhoittuvasta mielestä ja vatsan toimintaa vauhdittavasta liikunnasta. Kurssi pitää sisällään mm. päivittäiset tsemppivideot ja liikuntaohjeet, ravinto-ohjelman, ostoslistan, reseptit sekä mieltä rauhoittavat ja ajatuksia herättävät harjoitukset.

Lopputuloksena huomaat saaneesi lisää energiaa, ehkä olet pudottanut muutaman kilon, kroppa ei ole enää turvonnut ja näytät hehkuvammalta (ihosi tykkää puhdistuksesta!).

Olisi ihana auttaa sinua voimaan paremmin.

"Olo oikein energinen enkä stressaa mistään"

Erittäin hyvä olo, paino putosi 4 kg.

Olo oikein energinen enkä stressaa mistään. Ravinto ja reseptit olivat hyviä, myös venytykset toimivat.

PÄIVI

Puhdistusspurtti on lempeä, ohjattu puhdistus, jossa annetaan keholle ja mielelle hyvin ansaittu loma. Liity mukaan kurssille, jos:

 • Haluat kevyen olon ja pudottaa muutaman ylimääräisen kilon
 • Haluat rentoutuneemman, seesteisemmän ja tyynemmän olon
 • Haluat parantaa kehosi omaa luonnollista vastustuskykyä... ilman, että stressi purkaantuu flunssana loman alkaessa.
 • Haluat ihosi näyttävän nuoremmalta ja hehkuvammalta
 • Haluat laskea stressitasoja ja nauttia elämästä enemmän
 • Haluat nukkua paremmin, olla energinen ja virkeä
 • Haluat puhdistaa kehosi sinne vuosien saatossa kertyneistä myrkyistä, joita tulee mm. kemikaaleista, ihonhoitotuotteista, meikeistä, kassakuiteista ja ympäristöstä koko ajan kiihtyvällä tahdilla

Stressi vaanii meitä nykyään joka kulman takana - uutisissa, työpaikoilla ja joskus jopa kotonakin...

Siltä on lähes mahdotonta välttyä ja vaikka harva haluaa sitä myöntää, siitä on tullut ikään kuin elämäntapa. Ja stressi eri muodoissaan ei pelkästään hankaloita elämää, se myös KASAANTUU huomaamatta, vähä vähältä mieliimme, kroppaan, ihan jokaiseen soluun, vaikeuttaen elämäämme.

Väsymys, ärtymys, stressi, ongelmat vatsan ja suoliston kanssa, päänsärky, jatkuva flunssa, kertyvät kilot ym. haasteet oman terveyden ja jaksamisen kanssa ovat kropan lähettämiä viestejä. Ne kertovat siitä, että “jotain tarttis tehdä”, jotta elämään saisi taas uutta hehkua, keveyttä ja pirteyttä.

Eikö kuulostakin siltä, että olisi aika antaa keholle ja mielelle loma?

Sellainen arkeen sopiva.

"Sain ladattua akkuja"

Kiitos mahdollisuudesta osallistua puhdistusspurttiin. Sain käännetyä kurssin aikana fokusta omaan olotilaani, raivaamaan aikaa rauhoittumiseen ja akkujen lataukseen. Olokin sitä myöten todella kiva 🙂

Täältä saa hyviä vinkkejä, mitä voi kokeilla oman olotilan puhistamiseen niin fyysisesti kuin henkisestikin!

TANJA VIITANEN

Liity nyt mukaan Puhdistusspurtti hyvään oloon -valmennukseen ja varmista kevyt ja stressitön olo viimeistään kymmenen päivän päästä kurssin alkamisesta!

Kurssin normaalihinta on 39,90€, mutta pääset mukaan nyt kampanjahintaan eli 29€ kertamaksulla!

Toivota tervetulleeksi ihana, kevyt olo ja liity mukaan nyt!

KYLLÄ, HALUAN KEVYEMMÄN JA STRESSITTÖMÄN OLON!

​Klikkaa nappia ja pääset maksamaan tilauksesi turvallisesti. Voit maksaa verkkomaksuilla, maksukorteilla, osamaksulla tai laskulla. Myös Smartum, Eazybreak, Edenred, ePassi sekä Tyky -liikuntaedut käyvät.

Kaikki on tehty sinulle valmiiksi; voit vain tarttua toimeen ja nauttia tuloksista!

Ilmoittautuminen on nyt auki ja voit aloittaa kurssin vaikka heti! Saat pääsyn kurssille vuoden ajaksi.

Tämän kaiken saat Puhdistusspurtista:

 • Heti aluksi saat ravinto-ohjelman, jossa kerrotaan puhdistuksen kymmenen periaatetta... ne toimivat selkärankana koko kurssille. Saat myös ostoslistan herkullisille puhdistaville resepteille.
 • Päivittäiset valmennusvideot: käymme yhdessä läpi ahaa-elämyksiä aikaansaavia harjoituksia, saat innostusta, kannustusta ja motivaatiota toteuttaa kurssia
 • Puhdistuvan kehon ravinto-opas: sisältää ohjeet onnistuneeseen puhdistukseen
 • Puhdistavat reseptit: maistuvat, värikkäät ja terveelliset reseptit pitävät vatsasi tyytyväisenä
 • Pirteät vatsatreenit ja venyttelytuokiot: liikunta laittaa vauhtia aineenvaihduntaan ja tehostaa puhdistusta
 • Mieltä rauhoittavat harjoitukset: ohjaavat ajatuksiasi positiiviseen suuntaan ja auttavat poistamaan mielestäsi ylimääräisiä harmituksenaiheita
 • Lisäksi saat koko kurssin ajaksi valmentajien ja kurssikavereiden tuen: Yhdessä pääsemme hyviin tuloksiin!

14-PÄIVÄN 100% RAHAT TAKAISIN -TAKUUSI

Tiedät jo tähän mennessä, että Puhdistusspurtin avulla saat helposti haluamiasi tuloksia, tutkitusti ja testatusti. Siitä huolimatta haluan antaa sinulle 14 päivän rahat takaisin – takuun, jotta voit täysin huoletta ja riskittömästi kokeilla kurssia ja kokea vaikutukset omakohtaisesti. ​

Mikäli kurssin läpikäytyäsi et tunne oloasi entistä energisemmäksi ja hyvinvoivemmaksi, ilmoita siitä 14 päivän kuluessa ostosta niin saat rahasi takaisin. Kurssi kestää 11 päivää, sinulla on siis koko kurssin käytyäsikin vielä 4 päivää aikaa tunnustella uutta oloasi ja päättää oliko se pienen sijoituksesi arvoista!

Näin kurssi toimii:

Tiedän, että minkä tahansa uuden asian aloittaminen vaatii aina sopeutumista ja mukautumista. Siksi tämän kurssin kolme ensimmäistä päivää ovat ikään kuin “pehmeää laskua”, jotta voit rauhassa virittäytyä oikealle taajuudelle.

Kurssi kestää yhteensä 10+1 päivää. Se koostuu kolmesta vaiheesta:

 • lämmittely (päivät 1-3)
 • spurtti (päivät 4-8)
 • jäähdyttely (päivät 9-10)

Jokaisessa vaiheessa on kaksi osaa: puhdistuva keho ja rauhoittuva mieli.

Uuden asian oppiminen voi joskus tuntua siltä, että uutta tietoa ikään kuin suihkutetaan suoraan sinua kohti puutarhaletkulla, josta yrität parhaasi mukaan saada juotua pieniä kulauksia. Opiskelu luonnistuukin parhaiten, kun sitä tehdään vähitellen.

Siksi olenkin parhaani mukaan tehnyt kaiken mahdollisimman helpoksi. Asiaa tulee paljon, mutta se on paloiteltu niin, että et hengästy, vaan saat tietoa mukavissa pikkupalasissa.

Ostoslistat, esimerkkiateriat, reseptit ja muut ohjeet, kaikki on tehty sinulle valmiiksi.

Onnistuminen tällä kurssilla ei ole kiinni siitä, että syöt tasan tarkkaan reseptien mukaisia ruokia ja noudatat jokaikistä ohjetta, vaan voit voit toki hieman varioida mieltymystesi mukaan. Onnistuminen on sen sijaan kiinni siitä, että sitoudut tähän projektiin ja teet parhaasi: syöt mahdollisuuksien mukaan oikeita raaka-aineita ja teet päivittäisiä tehtäviä.

Kun pistät itsesi likoon, on olosi kymmenen päivän jälkeen hyvä ja kevyt.

Saat koko kurssin ajan joka päivä sähköpostitse ohjeistusta mukavissa pienissä paloissa: ohjeistuksen kyseiseen päivään sekä silloin tällöin lisälukemista.

"Energiaa ois vaikka antaa muille"

Olotila oli aluksi väsynyt mutta parani loppua kohden. Askel rupeasi tuntumaan kevyeltä ja tuli selkeä olo, ei tunkainen, ajatukset oli kirkaat. Paino laski 3,5kg eikä vaatteen enää kiristä. Energiaa ois vaikka antaa muille! Tekee mieli siivota ja laittaa vaatekaapit järjestykseen yms.

Olen enemmän kuin tyytyväinen olotilaani. Pidin erityisesti siitä, että ei tarvinnut punnita mitään, sai syödä itsensä täyteen eikä tarvinnut tuntea nälän tunnetta. Eikun härkää sarvista ja kokeilemaan ei varmasti tule pettymään.

PÄIVI VESANTERÄ

"Ei tarvinnut kituuttaa nälässä!"

Paino putosi kolmisen kiloa. Siitä pidin, että sai syödä! Ei tarvinnut kituuttaa nälässä! Ja selkeät ohjeet päivittäin olivat arvokkaita, samoin reseptit.

Jos haluat pitää itsestäsi mahdollisimman hyvää huolta ja saada kroppasi puhtaaksi, sekä muutaman kilon pois, niin Puhdistusspurtti on just sulle! 🙂 Iso kiitos ja kumarrus! <3

EVE HOSTIKKA

"Stressinhallintaan sain hyviä neuvoja"

Paino laski 2,5 kg, olotila oli hieman rauhallisempi, en ottanut pulttia ihan kaikesta ;o) Stressinhallintaan sain hyviä neuvoja, suuret kiitokset niistä.

Iho on pehmeä ja jotenkin erilainen, ehkä kirkkaampi. Pidin erityisesti selkeästä menyystä, jota oli helppo noudattaa. Tuli tutustuttua ihan uuteen smootie maailmaan ja uusiin raaka-aineisiin.

SIRKKU KOSKIVAINIO-VIIKARI

"Reseptit olivat todella hyviä"

Kiitos Elisa mielenkiintoisesta kurssista 🙂 Jopa minä sain sen suoritettua vaikka alkuun epäilin. Painon pudotus n. 1,5 kg. Olo päällisin puolin hyvin energinen ja iloinen olo. Erityisesti tänään.

Reseptit oli todella hyviä ja opin paljon uutta ruoan valmistuksesta. Varsinkin ne banaaniletut! Höyryttäminen hyvä lisä ruoan laitossa. Tätä voisi kirjoittaa loputtomiin. Hienoa miten miellyttävällä ohjauksella ja tavoilla voi puhdistuksen keholleen tehdä ilman kärsimystä. 10 hymiötä ja pistettä sinulle tästä paketista ja ohjauksestasi!

SATU JAAKONAHO

Liity nyt mukaan Puhdistusspurtti hyvään oloon -valmennukseen ja varmista kevyt ja stressitön olo viimeistään kymmenen päivän päästä kurssin alkamisesta!

Kurssin normaalihinta on 39,90€, mutta pääset mukaan nyt kampanjahintaan eli 29€ kertamaksulla!

Toivota tervetulleeksi ihana, kevyt olo ja liity mukaan nyt!

KYLLÄ, HALUAN KEVYEMMÄN JA STRESSITTÖMÄN OLON!

​Klikkaa nappia ja pääset maksamaan tilauksesi turvallisesti. Voit maksaa verkkomaksuilla, maksukorteilla, osamaksulla tai laskulla. Myös Smartum Saldo, Eazybreak, Edenred, ePassi ja Tyky-liikuntaedut käyvät.

Kuka minä olen ja miksi voin luvata niin paljon?

Olen Elisa Mattila, kansainvälisesti sertifioitu hyvinvointivalmentaja, joka on auttanut jo monia tuhansia suomalaisia naisia voimaan paremmin verkkovalmennusteni avulla.

En tekisi tätä jos en tietäisi kokemuksesta saavani ihmisille tuloksia aikaan.

Valmennettavieni saamia tuloksia seuratessani olen koostanut yhteen ne ohjeet, jotka tehoavat kaikkein parhaiten niin ruuan kuin treenin osalta ja samalla rentoutamme mieltäsi ihanilla harjoituksilla.

Olisi ihana nähdä sinut mukana kurssilla!

"Aion jatkaa tällä linjalla"

Olen löytänyt minulle sopivan tavan pudottaa painoa ja kuntoilla. Sain kuluneen viikon aikana kokonaiset 2,2 kiloa pois painostani, joka on mielestäni hyvä saavutus viikossa. Siitäpä innoittuneena olen ajatellut jatkaa kevennyslinjalla.

Pidin erityisesti päivien rauhallisesta ohjelmasta, ei liikaa tehtäviä. Olen monesti aloittanut dieettejä ja kuntoilu harrastuksia. Mutta ne ovat päättyneet pian alku innostuksen mentyä. Syynä liian monimutkaiset ohjelmat. Voin suositella lämpimästi. Kun minäkin olen päässyt alkuun, niin varmasti myös sinä!

MERJA SAKSA, HELSINKI

"Tästä on helppo jatkaa terveellisemmällä linjalla"

Olo on hyvä, ei vatsakipuja, turvotusta tai ilmavaivoja. Paino putosi tasan 2 kg. Lantiolta lähti pari senttiä ja vyötäröltä 3. Mielen harjoitukset jäivät hiukan vähemmälle, mutta ne ovat matkaeväänä tästä eteenpäin 🙂

Erityisesti pidin selkeistä ohjeista ja uusista ruokaohjeista. ja tuloksetkin tietysti ovat varsin mukavia, tästä on helppo jatkaa terveellisemmällä linjalla. KIITOS TAAS TUHANNESTI!

TIINA RONKAINEN

"Tuntuu hienolta, että tein tämän!"

Ensinnäkin KIITOS!!! Olo tuntuu aivan mahtavalta, positiiviselta ja energiseltä! Tuntuu tosi hienolta, että sain itseni tekemään tämän!

Olen ollut varsinainen keksisyöppö ja ruokakaapilla roikkuja iltaisin. Nyt napostelunälkääni söin hedelmiä tai vihanneksia tai tein hyvää smoothieta.

TANJA, 58 V

"Uudistumisen tunne valtasi"

Olo parani loppua kohden, keveni 2 kg, jonkinmoinen uudistumisen tunne valtasi. Pidin erityisesi päivän posteista, jotka pitivät koko ajan vireillä tätä touhua ja tunteesta etten ole yksin pakertamassa.

Mukaan vaan! Ei se niin vaikeaa ole kuin ehkä kuvittelee, energinen ja kevyempi olo palkitsee ne pienet alkuvaikeudet. Tietynlainen itsensävoittaminen antaa myös henkisiä voimavaroja.

HANNELE KRANS

Olen saanut v.a.l.t.a.v.a.s.t.i kysymyksiä Puhdistusspurtista. Tässä vastaukseni muutamaan yleisimpään kysymykseen!

Kysymys: Tarvitseeko valmennuksessa olla tiettynä aikana tietyssä paikassa?

Sinun ei tarvitse olla tietyssä paikassa tiettyyn aikaan.

Julkaisen kaiken uuden materiaalin helppokäyttöisessä verkkokurssialustassa, jonne voit mennä aina, kun sinulla on päivässä hyvä hetki.

Kysymys: Kuinka kauan minulla on pääsy kaikkeen materiaaliin?

Sinulla on vuoden pääsy kaikkeen materiaaliin, joten voit ​toteuttaa kurssia oman aikataulusi mukaan.

Voit myös käydä kurssia vuoden ajan niin monta kertaa uudestaan kuin haluat.​

Kysymys: Miten tämä valmennus voi olla näin edullinen?

Halusin laittaa kurssille sellaisen hintalapun, että kaikilla olisi mahdollisuus lähteä mukaan. Tämä ryhmä on ainulaatuinen tilaisuus ottaa kaikki ilo irti mukana olevasta tsemppiryhmästä sekä valmentajien tuesta koko kurssin ajan.

Ja muistathan, että valmennus on aina investointi. Investointi itseesi. Itse uskon, että jokainen euro hyvinvointiin tulee tuplasti takaisin, jos pistää parantuneen olon hyötykäyttöön.

Kysymys: Mitä valmennukseen sisältyy tiivistetysti?

​Valmennukseen kuuluu seuraavat osat:

 • Päivittäiset valmennusvideot
 • Puhdistuvan kehon ravinto-opas
 • Puhdistavat reseptit
 • Pirteät vatsatreenit ja venyttelytuokiot
 • Mieltä rauhoittavat harjoitukset
 • Valmentajien ja kurssikavereiden tuki

Kysymys: Voisiko kurssin maksaa osissa?

Kyllä voi! Klikkaa tämän sivun vihreitä ostonappeja ja valitse "lasku tai osamaksu".

Kysymys: Tulevatko materiaalit kerralla vai osissa esim. viikoittain?

Materiaali tulee päivittäin. Julkaisen uuden materiaalin joka aamu. Näin vältytään "informaatioähkyltä". Tehdään siis pienissä paloissa fiksuja asioita.

Monet kurssilaiset ovat raportoineet odottavansa aamuja, koska silloin taas pääsee näkemään, mitä tänään tehtäisiin ja kun menet katsomaan päivän tehtävää, on siellä usein sinua jo odottamassa iso kasa innokkaiden kurssikavereiden kommentteja, joka lisää motivaatiota.

Monet käyvät useamman kerran päivässä katselemassa kommentteja ja muiden tuntemuksia, koska on kiinnostavaa nähdä, miten muilla naisilla menee.

Kysymys: Tarvitseeko tässä kurssissa punnita ruoat?​

Ei tarvitse.

Itse uskon rentoon otteeseen, jotta saadaan pysyviä tuloksia. En ole vielä tavannut ketään, joka todella haluaisi elää loppuelämänsä punnitsemalla ruoat!

Tämän takia en suosi sitä. Huippu-urheilijat ovat sitten asia erikseen…

Kurssi pyrkii siihen, että tekeminen on rentoa, koska niin syntyy muutoksia pitkällä tähtäimellä.​

Kysymys: Voinko maksaa Sporttipassilla tai jollakin muulla liikuntaedulla?​

Kyllä voit. Klikkaa vain vihreää nappia ja pääset valitsemaan, millä maksutavalla haluat maksaa. Listalta löydät myös liikuntaedut. Jos haluat maksaa fyysisillä seteleillä, katso ohjeet täältä: https://www.elisamattila.com/ohjeet!

Liity nyt mukaan Puhdistusspurtti hyvään oloon -valmennukseen ja varmista kevyt ja stressitön olo viimeistään kymmenen päivän päästä kurssin alkamisesta!

Kurssin normaalihinta on 39,90€, mutta pääset mukaan nyt kampanjahintaan eli 29€ kertamaksulla!

Toivota tervetulleeksi ihana, kevyt olo ja liity mukaan nyt!

KYLLÄ, HALUAN KEVYEMMÄN JA STRESSITTÖMÄN OLON!

​Klikkaa nappia ja pääset maksamaan tilauksesi turvallisesti. Voit maksaa verkkomaksuilla, maksukorteilla, osamaksulla tai laskulla. Myös Smartum Saldo, Eazybreak, Edenred, ePassi ja Tyky-liikuntaedut käyvät.

"Olo on energinen ja positiivinen"

Olo on energinen ja positiivinen. Eniten pidin siitä että Elisa kertoo joka päivä päivän ohjelman ja on mukana tsemppaamassa. Ja että saamme henkilökohtaiset vastaukset, ryhmätuki on myös tärkeä.

Itse halusin puhdistaa kehoani varsinkin näin joulun alla ja ajattelin että joulun jälkeen tästä on hyvä jatkaa eteenpäin. Olen iloinen ja kiitollinen että otin osaa tälle puhdistusspurtille. Suuret lämpimät kiitokset Elisalle ja tiimille sekä mukana olleille kanssakulkijoille. 🙂

ULLA KUIKKA

"Niin energinen olo että melkein pelotti"

Olotila kurssin aikana oli pääsääntöisesti hyvä. Parina päivänä oli kyllä niin energinen olo että melkein jo itseäkin pelotti. Huomasi selvästi että energiataso oli korkealla. Kiloja karisi 3 mutta mitään senttimääriä en mittaillut.

Puhdistusspurttia suosittelisin juuri vireystason nostamiseen ja sillä mielellä lähdin itsekin mukaan. Siihen se auttoi hyvin. Tämä oli kiva kokemus ja aion toteuttaa sen uudelleen.

GRETHE KUMPUMÄKI

"Tuli keventynyt ja puhdistunut olo"

Stressitilat pysyivät hallinnassa mielen harjoitteiden avulla paremmin kuin normisti.

Paino putosi n.3kg, vyötäröltä lähti n.3cm ja lantiolta lähti n.3cm. Ähkyolo lähti ja tuli keventynyt ja puhdistunut olo.

Pidin erityisesti että kaikki oli niin simppeliä ja tarkoin mietittyä eikä vienyt liikaa aikaa. Ohjaaja kruunasi kaiken mukavalla ja luonnollisella olemuksellaan. Tästä tuli olo, jota haluaa jatkaa.

SATU

"Kiitos piristysruiskeesta"

Aamuvideot olivat sopivan lyhyitä ja joka päivä tuli todella sopivasti tietoa ja tehtävää. Ruokaohjeet hyviä! Vatsa voi hyvin ja makeanhimoa ei ollut yhtään, hedelmät riittää makeuden saamiseen. Treenit olivat hyviä, niitä oli sopivasti. Ryhti ja vatsalihakset/selkälihakset ja lonkankoukistaja ovat niitä tärkeimpiä.

Töissä on todella työntäyteinen aika mutta olen ollut hyvällä mielellä itse, en ole itse stressaantunut. Kiitos vielä kerran Elisa piristysruiskeesta! Tämä vaatii sitoutumista 10 päiväksi mutta on sen väärtti!

EEVA KUUSISTO, VAASA

Nähdään valmennuksessa! <3

Terveisin Elisa,

personal trainer, sertifioitu hyvinvointi- ja ravintovalmentaja

P.S. Jos sinulla on mitä tahansa kysyttävää kurssiin liittyen, otathan yhteyttä tuki@elisamattila.com. Vastaamme sinulle henkilökohtaisesti!

P.P.S. Voit muuten aloittaa puhdistuksen koska tahansa kun haluat - vaikka sinulla olisi esimerkiksi viikon sisällä tulossa juhlat, joihin kuuluu väistämättä herkuttelua tai muuta puhdistukseen sopimatonta, voit silti hankkia kurssin NYT ja aloittaa sen koska hyvänsä sinulle vain parhaiten sopii.

TAI voit tehdä puhdistuksen nyt niin hyvin kuin mahdollista ja myöhemmin sitten kokonaan. Saat minulta tukea, vaikka aloittaisit puhdistuksen hieman myöhässä.

REKISTERISELOSTE

​MISSIONAMME ON AUTTAA PUOLTA MILJOONAA NAISTA VOIMAAN PAREMMIN.
TULE MUKAAN, NIIN TEHDÄÄN TÄSTÄ UNELMASTA TOTTA!