Äh, väsyttää, stressaa ja kroppakin on turvonnut. Olisiko aika antaa keholle ja mielelle hyvin ansaittu loma?

"Miltä tuntuisi keveä ja kukoistava olo ilman stressin hyökyaaltoa... ja muutamaa kiloa kevyempänä?"

Helppo tapa puhdistaa oloa ja keventää muutama kilo. Lähde 10+1 päivän matkalle tekemään olosta keveämpi ja stressittömämpi!

Ilmoittautuminen on nyt auki ja voit aloittaa kurssin vaikka heti!

Mikä siinä onkin, että aina tuntuu olevan kiirettä, stressiä ja kymmenen rautaa tulessa? Ja se näkyy kropassakin turvotuksena tai ylimääräisinä kiloina. Sitä vain odottaa, että pääsisi vihdoin lomalle.

Keho ja mieli kaipaavat säännöllisesti huoltoa ja taukoa normaalista rasituksesta.

Rasitus ja stressi kasaantuvat pikkuhiljaa, eikä sitä oikein edes huomaa, kun se tapahtuu. Eron omassa olossa huomaa vasta, kun on oikeasti päässyt rentoutumaan.

Moni meistä ajattelee, että lomalla on sitten aikaa levätä ja nollata. Ehkä myös pudottaa pari kiloa. Ja voida ylipäätänsä paremmin.

Mitä, jos ei tarvitsisi odottaa lomaa, vaan arjessakin voisi olla rennolla mielellä, kroppa turvotuksesta vapaana? 

Siksi suunnittelin kurssin, joka on ikään kuin loma kehollesi ja mielellesi. Hyvin ansaittu loma. Kurssin nimi on Puhdistusspurtti hyvään oloon.

Se kuvastaa sitä, että kurssilla keho ja mieli uudistuvat ja puhdistuvat nopeasti, vaivattomasti ja rennosti (vain 11 päivää).

  Kyseessä ei ole mehupaasto eikä niukkakalorinen dieetti, vaan kurssilla tehdään fiksusti puhdistavia ja uudistavia toimenpiteitä, kunnon ruokaa syöden.

  Aluksi poistetaan ruokavaliosta ja elämästä tiettyjä energiaa laskevia ja huonoa oloa aiheuttavia asioita, jotta tilalle mahtuu uutta ja hyvää. 

  Sitten ruokavalio koostetaan entistä paremmista, ravinteikkaammista ja puhdistusta vauhdittavista aineksista, mieli rentoutetaan ja rauhoitetaan ja ajatuksia suunnataan kohti positiivista.

  Lopputuloksena huomaat saaneesi lisää energiaa, ehkä olet pudottanut muutaman kilon, kroppa ei ole enää turvonnut ja näytät hehkuvammalta (ihosi tykkää puhdistuksesta!).

  Puhdistusspurtti on siis kymmenen päivän löytöretki stressittömään, kiireettömään ja keveään elämään, jossa rentouttavien harjoitusten, leppoisan liikunnan ja puhdistavan ruokavalion myötä olo on kevyt ja virkistynyt.

  Saat joka päivä harjoituksen, joka koostuu puhdistavasta ravinnosta, rauhoittuvasta mielestä ja vatsan toimintaa vauhdittavasta liikunnasta. Kurssi pitää sisällään mm. päivittäiset tsemppivideot ja liikuntaohjeet, ravinto-ohjelman, ostoslistan, reseptit sekä mieltä rauhoittavat ja ajatuksia herättävät harjoitukset.

  Olisi ihana auttaa sinua voimaan paremmin!

   Puhdistusspurtti on lempeä, ohjattu puhdistus, jossa annetaan keholle ja mielelle hyvin ansaittu loma.

   Liity mukaan kurssille, jos:

   Haluat kevyen olon ja pudottaa muutaman ylimääräisen kilon
   Haluat rentoutuneemman, seesteisemmän ja tyynemmän olon
   Haluat parantaa kehosi omaa luonnollista vastustuskykyä... ilman, että stressi purkautuu flunssana loman alkaessa.
   Haluat ihosi näyttävän nuoremmalta ja hehkuvammalta
   Haluat laskea stressitasoja ja nauttia elämästä enemmän
   Haluat nukkua paremmin, olla energinen ja virkeä
   Haluat puhdistaa kehosi sinne vuosien saatossa kertyneistä myrkyistä ja kemikaaleista

   Stressi vaanii meitä nykyään joka kulman takana - uutisissa, työpaikoilla ja joskus jopa kotonakin...

   Siltä on lähes mahdotonta välttyä ja vaikka harva haluaa sitä myöntää, siitä on tullut ikään kuin elämäntapa. Ja stressi eri muodoissaan ei pelkästään hankaloita elämää, se myös KASAANTUU huomaamatta, vähä vähältä mieliimme, kroppaan, ihan jokaiseen soluun.

   Väsymys, ärtymys, stressi, ongelmat vatsan ja suoliston kanssa, päänsärky, jatkuva flunssa, kertyvät kilot ym. haasteet oman terveyden ja jaksamisen kanssa ovat kropan lähettämiä viestejä. 

   Ne kertovat siitä, että “jotain tarttis tehdä”, jotta elämään saisi taas uutta hehkua, keveyttä ja pirteyttä.

   Eikö kuulostakin siltä, että olisi aika antaa keholle ja mielelle loma?

   Sellainen arkeen sopiva.

    Liity nyt mukaan Puhdistusspurtti hyvään oloon -valmennukseen ja varmista kevyt ja stressitön olo viimeistään kymmenen päivän päästä kurssin alkamisesta!

    Kurssin normaalihinta on 39,90€, mutta pääset mukaan nyt kampanjahintaan eli 29€ kertamaksulla!

    Toivota tervetulleeksi ihana, kevyt olo ja liity mukaan nyt!

    ​Klikkaa nappia ja pääset maksamaan tilauksesi turvallisesti. Voit maksaa verkkomaksuilla, maksukorteilla, osamaksulla tai laskulla.

    Myös Smartum Saldo, Smartum setelit, Eazybreak, Edenredin Ticket Duo mobiilimaksut ja Virikesetelit sekä ePassi käyvät maksutavoiksi.

    Kaikki on tehty sinulle valmiiksi; voit vain tarttua toimeen ja nauttia tuloksista!

    Ilmoittautuminen on nyt auki ja voit aloittaa kurssin vaikka heti! Saat pääsyn kurssille vuoden ajaksi.

     Tämän kaiken saat Puhdistusspurtissa

     Heti aluksi saat ravinto-ohjelman, jossa kerrotaan puhdistuksen kymmenen periaatetta... ne toimivat selkärankana koko kurssille. Saat myös ostoslistan herkullisille puhdistaville resepteille.
     Päivittäiset valmennusvideot: käymme yhdessä läpi ahaa-elämyksiä aikaansaavia harjoituksia, saat innostusta, kannustusta ja motivaatiota toteuttaa kurssia
     Puhdistuvan kehon ravinto-opas: sisältää ohjeet onnistuneeseen puhdistukseen
     Puhdistavat reseptit: maistuvat, värikkäät ja terveelliset reseptit pitävät vatsasi tyytyväisenä
     Pirteät vatsatreenit ja venyttelytuokiot: liikunta laittaa vauhtia aineenvaihduntaan ja tehostaa puhdistusta
     Mieltä rauhoittavat harjoitukset: ohjaavat ajatuksiasi positiiviseen suuntaan ja auttavat poistamaan mielestäsi ylimääräisiä harmituksenaiheita
     Lisäksi saat koko kurssin ajaksi valmentajien ja kurssikavereiden tuen: Yhdessä pääsemme hyviin tuloksiin!

     Näin kurssi toimii

     3 vaihetta

     10 + 1 päivää

     Tiedän, että minkä tahansa uuden asian aloittaminen vaatii aina sopeutumista ja mukautumista. Siksi tämän kurssin kolme ensimmäistä päivää ovat ikään kuin “pehmeää laskua”, jotta voit rauhassa virittäytyä oikealle taajuudelle.

     Kurssi kestää yhteensä 10+1 päivää. Se koostuu kolmesta vaiheesta:

     • lämmittely (laskeutuminen puhdistukseen, päivät 1-3)
     • spurtti (itse puhdistus, päivät 4-8)
     • jäähdyttely (paluu arkeen, päivät 9-10)

     Päivittäiset harjoitukset

     Puhdistuva keho ja rauhoittuva mieli

     Jokaisessa vaiheessa on kaksi osaa: puhdistuva keho ja rauhoittuva mieli.

     Eteneminen onnistuu aina parhaiten, kun sitä tehdään vähitellen.

     Siksi olenkin parhaani mukaan tehnyt kaiken mahdollisimman helpoksi. Saat tietoa mukavissa pikkupalasissa päivä päivältä edeten.

     Valmis ohjelma

     Ostoslistat, esimerkkiateriat, reseptit ja muut ohjeet, kaikki tehty sinulle valmiiksi.

     Onnistuminen tällä kurssilla ei ole kiinni siitä, että syöt tasan tarkkaan reseptien mukaisia ruokia ja noudatat jokaikistä ohjetta, vaan voit voit toki hieman varioida mieltymystesi mukaan. 

     Onnistuminen on sen sijaan kiinni siitä, että sitoudut tähän projektiin ja teet parhaasi: syöt mahdollisuuksien mukaan oikeita raaka-aineita ja teet päivittäisiä tehtäviä.

     Kun pistät itsesi likoon, on olosi kymmenen päivän jälkeen hyvä ja kevyt.

     Älä usko pelkästään minua, vaan katso mitä asiakkaani sanovat

     "Energiaa ois vaikka antaa muille"

     Olotila oli aluksi väsynyt mutta parani loppua kohden. Askel rupeasi tuntumaan kevyeltä ja tuli selkeä olo, ei tunkainen, ajatukset oli kirkaat. Paino laski 3,5kg eikä vaatteen enää kiristä. Energiaa ois vaikka antaa muille! Tekee mieli siivota ja laittaa vaatekaapit järjestykseen yms.

     Olen enemmän kuin tyytyväinen olotilaani. Pidin erityisesti siitä, että ei tarvinnut punnita mitään, sai syödä itsensä täyteen eikä tarvinnut tuntea nälän tunnetta. Eikun härkää sarvista ja kokeilemaan ei varmasti tule pettymään.

     - Päivi

     "Ei tarvinnut kituuttaa nälässä!"

     Paino putosi kolmisen kiloa. Siitä pidin, että sai syödä! Ei tarvinnut kituuttaa nälässä! Ja selkeät ohjeet päivittäin olivat arvokkaita, samoin reseptit.

     Jos haluat pitää itsestäsi mahdollisimman hyvää huolta ja saada kroppasi puhtaaksi, sekä muutaman kilon pois, niin Puhdistusspurtti on just sulle! :) Iso kiitos ja kumarrus! <3

     - Eve

     "Sain ladattua akkuja"

     Kiitos mahdollisuudesta osallistua Puhdistusspurttiin. Sain käännettyä kurssin aikana fokusta omaan olotilaani, raivaamaan aikaa rauhoittumiseen ja akkujen lataukseen. Olokin sitä myöten todella kiva :)

     Täältä saa hyviä vinkkejä, mitä voi kokeilla oman olotilan puhistamiseen niin fyysisesti kuin henkisestikin!

     - Tanja

     "Stressinhallintaan sain hyviä neuvoja"

     Paino laski 2,5 kg, olotila oli hieman rauhallisempi, en ottanut pulttia ihan kaikesta ;o) Stressinhallintaan sain hyviä neuvoja, suuret kiitokset niistä.

     Iho on pehmeä ja jotenkin erilainen, ehkä kirkkaampi. Pidin erityisesti selkeästä menyystä, jota oli helppo noudattaa. Tuli tutustuttua ihan uuteen smootie maailmaan ja uusiin raaka-aineisiin.

     - Sirkku

     "Reseptit olivat todella hyviä"

     Kiitos Elisa mielenkiintoisesta kurssista :-) Jopa minä sain sen suoritettua vaikka alkuun epäilin. Painon pudotus n. 1,5 kg. Olo päällisin puolin hyvin energinen ja iloinen olo. Erityisesti tänään.

     Reseptit oli todella hyviä ja opin paljon uutta ruoan valmistuksesta. Varsinkin ne banaaniletut! Höyryttäminen hyvä lisä ruoan laitossa. Tätä voisi kirjoittaa loputtomiin. Hienoa miten miellyttävällä ohjauksella ja tavoilla voi puhdistuksen keholleen tehdä ilman kärsimystä. 10 hymiötä ja pistettä sinulle tästä paketista ja ohjauksestasi!

     - Satu

     "Olo oikein energinen enkä stressaa mistään"

     Erittäin hyvä olo, paino putosi 4 kg.

     Olo oikein energinen enkä stressaa mistään. Ravinto ja reseptit olivat hyviä, myös venytykset toimivat.

     - Päivi

     Liity nyt mukaan Puhdistusspurtti hyvään oloon -valmennukseen ja varmista kevyt ja stressitön olo viimeistään kymmenen päivän päästä kurssin alkamisesta!

     Kurssin normaalihinta on 39,90€, mutta pääset mukaan nyt kampanjahintaan eli 29€ kertamaksulla!

     Toivota tervetulleeksi ihana, kevyt olo ja liity mukaan nyt!

     ​Klikkaa nappia ja pääset maksamaan tilauksesi turvallisesti. Voit maksaa verkkomaksuilla, maksukorteilla, osamaksulla tai laskulla.

     Myös Smartum Saldo, Smartum setelit, Eazybreak, Edenredin Ticket Duo mobiilimaksut ja Virikesetelit sekä ePassi käyvät maksutavoiksi.

     Tyytyväisyystakuu voimassa koko kurssin ajan

     Tiedät jo tähän mennessä, että Puhdistusspurtin avulla saat haluamiasi tuloksia, tutkitusti ja testatusti. Siitä huolimatta haluan antaa sinulle 14 päivän rahat takaisin – takuun, jotta voit täysin huoletta ja riskittömästi kokeilla kurssia ja kokea vaikutukset omakohtaisesti. ​

     Mikäli kurssin läpikäytyäsi et tunne oloasi entistä energisemmäksi ja hyvinvoivemmaksi, ilmoita siitä 14 päivän kuluessa ostosta niin saat rahasi takaisin. Kurssi kestää 11 päivää, sinulla on siis koko kurssin käytyäsikin vielä 3 päivää aikaa tunnustella uutta oloasi ja päättää oliko se pienen sijoituksesi arvoista!

     Valmentaja mukanasi muutoksessa

     Olen Elisa ja haluan kutsua sinut voimaan hyvin kanssani!

     Olen hyvän olon valmentaja ja kuningatarten valmentaja. Verkkokurssieni ja kirjani avulla olen auttanut tuhansia suomalaisia naisia kohti hehkuvan hyvää oloa.

     Valmennuksessani naiset ovat pudottaneet painoa, kiinteyttäneet kehojaan, saaneet uutta energiaa elämään, löytäneet liikunnan iloa, parantaneet yöunia, löytäneet sisäistä voimaa ja paljon muuta.

     Olisi ihana nähdä mukana kurssilla! <3

     Olen koulutukseltani FM, personal trainer, sertifioitu hyvinvointi- ja ravintovalmentaja.

     Olen valmentanut naisia kohti hyvää oloa jo kymmenen vuotta ja toimin kurssilla valmentajanasi yhdessä tiimini kanssa. Olen suunnitellut kurssin ohjeet niin, että ne sujahtavat mukaan arkeen ja muutos tapahtuu pienissä paloissa. Lopputuloksena saat hyvän olon hymyssä suin!

     Lämpimästi tervetuloa mukaan! 

      Kysymyksiä ja vastauksia

      Kaikki kurssimateriaalit löytyvät kurssisivustoltamme, jonne saat tunnukset liittymisen jälkeen. Uudet sisällöt tulevat käyttöösi viisi kertaa viikossa ja saat aina muistutuksen myös sähköpostitse.

      Miten kurssimateriaalit saa käyttöön?

      Saat pääsyn kaikkiin materiaaleihin vuodeksi, joten voit hyödyntää tarjouksen nyt ja aloittaa silloin, kun sinulle parhaiten sopii. Vaikka et ehtisikään heti tehdä kaikkea, pienistäkin muutoksista ja parannuksista voi olla paljon hyötyä.

      Juuri nyt on kiirettä. Voiko mukaan tulla myöhemminkin?

      Ei tule. Kyseessä on kertamaksu.

      Tuleeko maksun jälkeen lisälaskuja tai jatkuvia kuukausi-veloituksia?

      • Päivittäiset valmennusvideot
      • Puhdistuvan kehon ravinto-opas
      • Puhdistavat reseptit
      • Pirteät vatsatreenit ja venyttelytuokiot
      • Mieltä rauhoittavat harjoitukset
      • Valmentajien ja kurssikavereiden tuki

      Mitä kaikkea kurssiin kuuluu?

      Meillä käyvät Smartumin, Eazybreakin ja E-passin verkkomaksut. Klikkaa sivun ostonappeja ja valitse sieltä oikea maksutapa. Ohjaudut liikuntaedun sivuille, jossa voit suorittaa maksun omilla tunnuksillasi.

      Jos haluat maksaa Edenredin verkkomaksuilla, Smartumin tai Tyky-seteleillä, katso tarkemmat ohjeet www.elisamattila.com/ohjeet tai ota yhteyttä tuki@elisamattila.com, niin neuvomme kuinka pääset mukaan!

       

      Voiko kurssia maksaa liikuntasetelillä?

      Ei tarvitse.

      Itse uskon rentoon otteeseen, jotta saadaan pysyviä tuloksia. En ole vielä tavannut ketään, joka todella haluaisi elää loppuelämänsä punnitsemalla ruoat!

      Kurssi pyrkii siihen, että tekeminen on arkeen sopivaa, koska niin syntyy muutoksia pitkällä tähtäimellä.​

      Tarvitseeko tällä kurssilla punnita ruoat?

      Ei tarvitse. Kyse on verkkokurssista, jota voit toteuttaa oman aikataulusi mukaan. Kaikki materiaalit löytyvät kurssisivustolta, jonne saat tunnukset ilmoittautumisen jälkeen.

      Tarvitseeko olla tietyssä paikassa tiettyyn aikaan?

      Laita viesti asiakastukeemme tuki@elisamattila.com. Autamme mielellämme!

      Minulla on lisäkysymyksiä, miten saan teihin yhteyden?

      Kuningatarvalmennus OY

      Copyright © Elisa Mattila

      Rekisteriseloste

      Pin It on Pinterest