| | |

Kokemuksia Kuningattaren korsetti -kurssilta

Hän on itsevarma, ylväs ja suoraryhtinen, rento, mutta määrätietoinen, kaunis niin sisäisesti kuin ulkoisestikin. Jotta hän jaksaa hallita valtakuntaansa, asettaa hän itsensä ja oman hyvinvointinsa etusijalle.

Tiedätkö kuka hän on?

Hän on timanttisen säteilevä oman elämänsä kuningatar.

Hänellä on myös kuningattaren korsetti.

Kuningattaren korsetti ei viittaa yksinomaan tiukkoihin vatsalihaksiin tai litteään vatsaan, vaan se on kolmen tekijän summa. Kun huippukuntoinen korsetti, hyvinvoiva korsetti ja henkinen korsetti ovat kunnossa, voi säkenöivä oman elämänsä kuningatar astua esiin.

Haluaisitko sinäkin olla oman elämäsi kuningatar?

Iso joukko kuningattaria kulki kanssani kolmen viikon mittaisen matkan Kuningattaren korsetti -kurssin pilottiryhmässä helmi-maaliskuussa.

Ja vau mikä matka se olikaan!

Täynnä iloa ja onnistumisen elämyksiä korsettia kohentavien vatsalihastreenien päätteeksi, fanfaareja vaa’alla pudonneiden kilojen kunniaksi ja tsemppi- ja yhteishenkeä kurssilaisten kesken.

Lukiessani kuningattarien minulle kurssin jälkeen lähettämiä viestejä, esiin nousi kolme asiaa, joista kurssi sai erityiskiitosta: hikisen tehokkaat, mutta lempeät treenit, hyviä tuntemuksia vatsan seudulla herättävä ruokavalio ja kurssin mieletön yhteishenki.

Nyt annan puheenvuoron oman elämänsä kuningattarille, jotta he saavat kertoa omin sanoin kokemuksiaan Kuningattaren korsetista.

Leidit, olkaa hyvät!

Taskut täynnä vinkkejä tulevaan

Tämänkaltainen valmennus sopii todella hyvin minulle. Valmennuksessa tulee joka päivä uutta tietoa ja päivän treeni. Jokainen päivä on erilainen. Sitä oikein illalla jo miettii, mitä kivaa huomiselle Elisa on keksinyt. :) Treenit ovat lyhyitä, mutta tehokkaita. Uskomatonta on, että muutaman minuutin treenit säännöllisesti tehtynä saavat muutoksen aikaan koko kehossa ja mielessäkin. Sitä ei oikeastaan voi uskoa ennen kuin testaa. ;)

Mittasin vyötärön ja navan ympäryksen ennen ja jälkeen kurssin ja muutama sentti lähti kolmessa viikossa. Huomasin myös, että ryhti on parantunut. Kurssissa on mukavaa myös että kommentteja ja kysymyksiä voi kirjoittaa joka päivä ja myös muiden osallistujien kommenteja on mukava lukea. Tästä on hyvä jatkaa taas elämää eteenpäin taskut täynnä vinkkejä ja neuvoja Elisalta. Odotan jo innolla tulevia uusia kursseja…. Iso Kiitos Elisa! :)

– Marika, Lapua

 

Sain lisämotivaatiota

Sain lisämotivaatiota omaan liikkumiseeni, vaikkakin olen jo muutenkin aktiivinen. Pidin erityisesti erinomaisista tekniikkavideoista!!! Kiitos niistä. Hyvää niissä oli eritoten se, että liikkeet näytettiin vaikeimman ja helpoimman kautta. Suosittelen kokeilemaan!

– Marianne Salmela, Helsinki

 

Senttejä lähti ja vatsa voi hyvin

Ryhti parani ja syvät vatsalihakset löytyivät. Senttejä lähti vyötäröltä 4 ja vatsa voi hyvin. Lopetin tupakanpoltonkin. Päätin, että nyt kuningatar lopettaa itsensä myrkyttämisen :D !

Tykkäsin kun oli niin hyviä liikkeitä, ei liian hapottavia mutta tarpeeksi kuitenkin. Hyvät ohjeet ja tosi kiva kun vaihtoehtoja, että heikommatkin jaksaa varmasti.  Et keksi yhtään hyvää syytä ettet osallistu tähän ;)

– 43-v istumatyötä tekevä, entinen ikuinen laihduttajanainen

 

Tähän jää koukkuun!

Ryhti parani, sisäinen ryhti kaikista eniten.  Pidin erityisesti simppeleistä liikkeistä, hyvistä videoista, tsemppaamisesta. Kannattaa ehdottomasti osallistua! Tähän jää koukkuun =)

– Sini, entinen selkävammainen Salosta =)

 

Erittäin hyvä olo

Hyvin pääsin alkuun ruokavalioni parantamisessa, kiitos hyvät reseptit. Paino on pudonnut muutaman kilon ja ehkä vähän kaventunut vyötärö. Pidin erityisesti selkeistä treeneistä ja ravinto-oppaasta. Kannattaa osallistua! Verkkotreenit on yllättävän motivoiva tekniikka. Treenit on helppo tehdä, kun on aikaa. Joka päivä löytyy se aika, kun on halua.

– Mari

 

Peilistä näkee tuloksen

Painosta en tiedä mutta peilistä ja vaatteista näkee tuloksen. Mieli on virkeämpi. Pidin jumppaohjeista jotka olivat selkeät ja motivoivat tekemään aina paremmin ja tehokkaammin.

Kuka tahansa pystyy tekemään omalla tasollaan liikkeet ja huomaamaan miten lihakset kehittyvät jolloin vaatimuksia voi lisätä.

– Anne, Tampere, yrittäjä

 

Sain hyvän työkalupakin jatkoa ajatellen

Ryhti on parantunut ja vatsamakkara pienentynyt. Olo on pirteämpi. Ohjeet ovat selkeitä ja se, että tehdään pieniä määriä melkein päivittäin on hyvä asia. Ei tunnu liian ylivoimaiselta jo ajankäytönkin kannalta.  Kannattaa osallistua:)  Hieno asia, että minulla on nyt käytössäni joka päivä ihan kotioloissa “työkalupakki” jolla voin jatkaa harjoittelua aina kun on siihen hetki aikaa:)

–  Elina,Tampere, sihteeri

 

Sain hyvän mielen
Hain hyvää fiilistä, rentoa otetta suorittamiseen ja sitä sain. Tuttuja asioita hyvän mielen paketissa. Olen oikein tyytyväinen tuloksiin. Hyvät kokonaisuudet, säännöllinen yhteydenotto joka päivä. Kannustava ilmapiiri. Sopivan kokoinen paketti jokaiselle päivälle. Osallistuminen on helppoa ja kurssista tulee hyvä mieli ja tulokset näkee 3 viikon jälkeen. Suosittelen ehdottomasti!
–  Nainen 30v Jyväskylä, aktiiviliikkuja

 

Olo on virkistynyt

Virkistynyt olo, ryhti tuntuu jämäkämmältä, mukavia ruokaohjekokeiluja. Heti jo löytyi suosikki: aamupalamuffinit :) Nam!!

Pidin erityisesti video-opastuksista. Saa tarkistaa myöhemminkin, menikö oma suoritus suunnilleen oikein. Reippaasti mukaan vaan!

– Irma, kuntoiluopiskelija

Kuningattaren korsetti on taas täällä!

Täydelliset ohjeet kauniin, vahvan ja hyvinvoivan saavuttamiseen odottavat sinua kolmiviikkoisella Kuningattaren korsetti -verkkokurssilla.

Siispä, jos kauniin, vahvan vatsan tavoittelu lempeässä ja kannustavassa ilmapiirissä kuulostaa hyvältä, nyt on aika toimia.

>> Lue lisää ja liity mukaan nyt! <<

5 Comments

  1. Mielenkiintoista lähdin mukaa sairastan nivelreumaa joten liikerajoitteita saattaa tulla ,mutta innolla odotan tulevaa

  2. Hyvä fiilis jos tämä olisi se mun juttu .sitä toivon kovasti.Odotan innolla tulevaa.

  3. Hei. Onuo tulossa uusi kursseja Kuningattaren korsetti -kurssi?

Kommentointi on suljettu.