Kilpailu: voita pääsylippu kurssille!

ARVONTA ON PÄÄTTYNYT!

Kiitos kaikille osallistujille. Tällä kertaa onnetar arpoi pääpalkinnon voittajaksi Saila Hirvosen.

Pääsyliput kursseille saivat myös nimimerkki ”Kadonnut korsetti” ja Tuija Lehtosaari. Oikein paljon onnea! :)

Ilmoittautuminen Kuningattaren korsetti -kurssille on nyt auki! Katso lisätietoja kurssista ja varaa oma paikkasi klikkaamalla tästä!

Nyt on jännät paikat! Täällä blogissa nimittäin käynnistyy melkoisen mukava kilpailu N-Y-T-NYT!

Jihuu!

Vajaan viikon päästä eli 11.4.2016 KOLME onnekasta saa omakseen vatsaa hellivän, litistävän ja vahvistavan huippupalkinnon.

Ennen kuin kerron lisää itse kisasta, haluaisin jutella muutaman sanasen vatsalihaksista tai tarkemmin sanottuna kauniista, vahvasta ja hyvinvoivasta keskivartalosta.

Usein kun puhutaan vatsalihaksista, viitataan ulkoisiin tekijöihin: haaveissa on solakka, ei-turvonnut vatsanseutu. Ulkomuoto ja peilikuva ovatkin tärkeitä, koska ne auttavat mm. tuntemaan oman olon itsevarmaksi ja tyytyväiseksi.

Keskivartalon kunto ja vahvuus mitataan kuitenkin myös sen kyvyssä kannatella koko vartaloa liikkeen aikana. Vahvalla keskivartalolla eli korsetilla on näppinsä pelissä niin ryhdin kanssa, nostettaessa painavia esineitä kuin liikkuessakin. Hyvässä kunnossa olevat vatsalihakset myös tukevat selkää ja selkärangan hyvinvointia.

Kun keskivartalon syvät lihakset ovat kunnossa, on helpompi kantaa itseään ylpeänä, ylväänä kuningattarena!

Kuningattarista puheen ollen… Iso joukko oman elämänsä kuningattaria kulki kanssani kolmiviikkoisen matkan kohti kapeampaa vyötäröäKuningattaren korsetti -kurssin pilottiryhmässä helmikuussa.

Kuningattaren korsetti on vatsan ikioma ohjelma, jossa lempeällä lähestymistavalla harjoitetaan syviä vatsalihaksia, hoidetaan suolistoa sitä hellivällä ruokavaliolla ja kasvatetaan myös henkistä korsettia eli mielenrauhaa ja sisäistä hyvää oloa.

Toinen toisiamme tsempaten kadonneen vyötärön metsästys sujui upeasti ja iloiset viestit hienoista tuloksista saivat hymyn korviin.

Sain monelta pilottiryhmäläiseltä viestiä, että kurssi oli täysi kymppi ja tästä innostuneena uusi Kuningattaren korsetti -ryhmä aloittaa matkansa ti 19.4.

Ja tästä päästäänkin itse asiaan eli nyt julkaistavaan kilpailuun!

Osallistu nyt kisaan!

Kuningattaren korsetti -kilpailussa vatsalihaksiasi hemmotellaan. Arvottavana on yhteensä kolme palkintoa:

  • 1 x voimapyörä + pääsylippu 19.4. alkavaan Kuningattaren korsettiin
  • 2 x pääsylippu 19.4. alkavaan Kuningattaren korsettiin

Pääpalkintona on siis kurssin lisäksi voimapyörä, joka on huippuhyvä apuväline vatsalihasten vahvistukseen ja lisämauste vatsatreeneihin. Se on tehokas harjoitteluväline vatsa- ja tukilihaksille ja tukee kehonhallintaa. Jes!

Näin osallistut kuningatar-kilpailuun:

1. Tykkää tästä postauksesta Hyvinvointistartin Facebook-sivulla (klikkaa linkkiä ja tykkää).
2. Jätä tämän blogipostauksen alle kommentti: miksi haluat mukaan Kuningattaren korsetti -kurssille tai saada voimapyörän omaksesi?

Sitten vaan peukut pystyyn ja jännittämään!

Arvonta suoritetaan kaikkien kommentoijien kesken maanantaina 11.4.2016 klo 21. Voittajat julkaistaan täällä blogissa ja heille ilmoitetaan myös henkilökohtaisesti. Pistähän alle kommenttia, niin palkinto voi olla viikon päästä sinun!

Lue lisää Kuningattaren korsetti-kurssista!

210 Comments

  1. Olin mukana pilottiryhmässä ja tykkäsin tosi paljon! Tahtoo mukaan uudelleen ja voimapyöräkin olisi kiva voittaa!

  2. Olen lopettanut tupakoinnin puoltoista kuukautta sitten ja löytänyt liikkumisen ilon. Olisi enemmän kuin tarpeen saada korsetti kuntoon!

  3. Tämän haluan! Muutenkin aloitin juuri tänään kehokuurin niin tästä sitten hyvä lisä siihen.

  4. Kahden lapsen saannin jälkeen keskikroppa ei ole entisessä loistossaan. ;)
    Korsetin kuntoon saattaminen auttaisi jaksamaan lasten nostelua ja edistäisi myös hyvän juoksukunnon palautumista. Nyt huomaa, että juoksuasento tipahtaa helposti väsyessä.

  5. Kyllähän tuota korsettia pitäisi saada parempaan kuosiin. :)

Kommentointi on suljettu.