Ihana hyvinvointiloma uudistaa ja tuo kaivatun hengähdystauon

Kaipaatko hengähdystaukoa arjen kiireestä ja aikaa vain sinulle ja hyvinvoinnillesi?

Miltä kuulostaisi rentouttava hetki kylpylässä Toscanan ihastuttavissa maisemissa? Entä kävely keskiaikaisten kaupunkien kapeilla kaduilla ja veneretki pieneen kalastajakylään? Ja lisäksi virkistävää liikuntaa, energisoivaa ravintoa ja ajatuksia uudistavia ja tuulettavia hyvinvointityöpajoja!

Huom! Uusi Viikko kuningattarena järjestetään toukokuussa 2018. 

Kurkkaa lisätiedot tästä ihanasta reissusta ja varaa pian paikkasi kuningattarena: www.viikkokuningattarena.fi!

Oman elämänsä kuningatar ansaitsee vain parasta ja sitä on tarjolla toukokuussa 2017 (20.-26.5.) aurinkoisessa Italiassa järjestettävällä Viikko kuningattarena -hyvinvointilomalla.

Kyseessä on ainutlaatuinen matka, jolta palaat kotiin uudistuneena, virkistyneenä ja ennen kaikkea energisen säteilevänä oman elämäsi kuningattarena.

Viikko kuningattarena

Hyvät yritykset voida paremmin, pudottaa painoa ja liikkua ja syödä terveellisesti tyssäävät usein arjen kiireisiin. Muutoksen tekeminen omiin tapoihin on harvoin helppoa, mutta mitä jos muutos olisikin ihana elämys?

Viikko kuningattarena on matka täynnä pulppuavaa onnea, virtaavaa iloa, kukoistavaa oloa, virkistymistä ja mielenrauhaa kuvankauniissa maisemissa. Se on vihdoinkin aikaa sinulle ja hyvinvoinnillesi.

Kuningattaren viikkoon kuuluu liikunnan riemun, terveellisten makuelämysten ja innostavien ja ajatuksia herättävien hyvinvointityöpajojen lisäksi elämyksiä ja hemmottelua kuningatarten tapaan.

Viikko kuningattarena järjestetään Keski-Italian Umbriassa, joka on kuulu mm. kauniista historiallisista kaupungeistaan, silmiähivelevistä maisemistaan ja laadukkaasta oliiviöljystään.

Majoituspaikkana on viehättävä maatilamajoituspaikka Agriturismo CaseGraziani, joka sijaitsee pikkuriikkisessä maalaiskylässä Toscanan rajalla, laaksojen ja kukkuloiden keskellä.

Grazianin suvun hallussa oleva tila on peräisin 1600-luvulta ja loma-asunnot on kunnostettu vanhoihin maatilan rakennuksiin.

Viikko kuningattarena: Case Graziani

Viikko kuningattarena -matkaohjelma

Lue alta lisää siitä, miltä tarkempi matkaohjelma näyttää!

Päivä 1

Matkan starttaa lauantaiaamuna 20.5.2017 Helsinki-Vantaalta. Kun saavumme Roomaan, meitä vastassa on bussikuljetus hurmaavaan, Keski-Italian Umbriassa sijaitsevaan Agriturismo Case Grazianiin.

Paikan päällä meitä odottaa tervetulotoivotus ja lounas, jonka jälkeen aloitamme ensimmäisellä valmennuksella. Valmennuksen jälkeen lähdemme matkan pölyt puistelevalle kävelyretkelle silmiähiveleviin maisemiin. Päivän päätteeksi meitä hemmotellaan vielä herkullisella illallisella täynnä italialaisia makuja.

Päivä 2

Toisen päivän vietämme Agriturismolla.

Energisoivan aamiaisen jälkeen jatkamme aamupäivän ajaksi hyvinvointityöpajan ja pirteän treenin pariin. Sään salliessa on jumpan jälkeen mahdollista pulahtaa uima-altaaseen. Työpajassa käymme läpi Kuningattaren käsikirjaa eli ohjeita siihen, kuinka sinusta tulee hehkuva ja säkenöivä oman elämäsi kuningatar.

Lounaalla pääsemme maistelemaan paikallisia erikoisuuksia: tuoreet kasvikset ja muut herkulliset, meitä varten valmistetut maittavat ruoat saavat kuningattaren suupielet hymyyn.

Lounaan jälkeen jatkamme valmennusta ja illallisen jälkeen rauhoitumme vielä rentouttavan venyttelytuokion parissa.

Päivä 3

Kolmannen lomapäivän aamu alkaa reippaan treenin merkeissä, jonka jälkeen ravitseva aamiainen maistuu erityisen hyvältä. Jatkamme ahaa-elämyksiä herättävällä valmennuksella lounaaseen asti.

Iltapäivällä vuorossa on vierailu historiallisen viehättävään, Città della Pieven pikkukaupunkiin, jonka vanhimmat merkit asutuksesta ovat peräisin 1100-luvulta. Kapeilla kujilla käyskennellessä, kauniita kivitaloja ja sympaattisia ikkunaluukkuja ihastellessa on helppo kuvitella itsensä keskiaikaiseksi kuningattareksi.

Matkalla on mukana suomalainen opas. Illallisen jälkeen rauhoitumme vielä rentouttavan venyttelytuokion parissa.

Viikko kuningattarena: Citta della Pieve

Päivä 4

Neljännen päivän alkajaisiksi käymme kävelylenkillä, jonka varrella olevat kauniit maisemat poistavat loputkin unihiekat silmistä. Terveellisen aamiaisen jälkeen jatkamme valmennuksen ja treenin parissa.

Lounaan jälkeen kuningattaria hemmotellaan, sillä luvassa on vierailu läheiselle viinitilalle Chiusin pikkukaupungissa. Kuulemme viinien valmistuksesta ja pääsemme maistelemaan laadukkaita ja pienissä määrin terveydellekin suotuisia, paikan päällä valmistettuja viinejä.

Vierailun jälkeen on hiukan vapaata aikaa Chiusin vanhassa keskustassa, jossa on myös mahdollisuus mm. tutustua Etruskimuseoon. Chiusi oli etruskiaikana tärkeä keskus ja alueella on tehty runsaasti historiallisia löytöjä ko. ajalta.

Ravitseva illallinen päättää ihanan päivän.

Viikko kuningattarena: Chiusi

Päivä 5

Viidennen päivän aamun alkajaisiksi teemme virkistävän kävelyretken. Aamiaisen jälkeen jatkamme valmennusta lounaaseen asti.

Iltapäivällä kuningattarille on luvassa luksusta, sillä suuntaamme läheiseen terveyskylpylään (sisäänpääsy uima-allasosastolle sisältyy matkan hintaan, erikseen on mahdollista varata muita hoitoja). Kylpylässä vesi nousee lämpimänä maan alta ja altaissa on mahdollista ihastella upeita Toscanan maisemia.

Illallisen jälkeen rauhoitumme vielä rentouttavan venyttelytuokion parissa.

Päivä 6

Matkan kuudes aamu alkaa virkistävän treenin merkeissä. Aamiaisen jälkeen suuntaamme läheiselle Trasimeno-järvelle, joka on Italian neljänneksi suurin järvi.

Kuljemme pienellä laivalla Isola Maggiore -saarelle, jossa sijaitsee pieni, viehättävä kalastajakylä. Järvimaisemia ja luontoa ihastellessa on hyvä jatkaa aivojen tuuletusta ja antaa uusille, virkistäville ajatuksille tilaa.

Retken jälkeen päivä jatkuu lounaan, valmennuksen ja illallisen merkeissä.

Viikko kuningattarena: Trasimeno-järvi

Päivä 7

Perjantaina 26.5. on aika sanoa hyvästit ja suunnata uudistuneena ja virkistyneenä kohti kotia. Aamiaisen jälkeen on kuljetus lentokentälle ja paluulento Helsinkiin.

Lähde mukaan, kuningatar!

Lue lisää matkasta ja ilmoittaudu mukaan: http://reissureppu.com/viikko-kuningattarena/! Paikkoja on rajoitetusti ja ne jaetaan ilmoittautumisjärjestyksessä.

Lähdethän mukaan voimaan hyvin!

P.S. Voit katsoa matkan esittelyvideon klikkaamalla tätä linkkiä!

P.P.S. Kurkkaa myös lisätietoja reissusta tämän linkin kautta: https://www.elisamattila.com/viikko-kuningattarena/

2 Comments

  1. Tämä kuulostaa aivan ihanalta. Kohde, sisältö ym ym..ei voisi parempaa toivoa. ☉. Mikäpä olisi parempi ”palkinto” itselle.

  2. Kun omaa terveyttä ja kuntoa yrittää kohentaa, uskon, että tuollainen matka on matkoista parhaimpia! Mutta nyt ei itselläni ole mahdollisuutta osallistua, mutta toivottavasti myöhemmin.. tulevina vuosina!

Kommentointi on suljettu.