| |

Kadonneen vyötärön metsästys alkaa taas!

Pari kuukautta sitten luin saamiani viestejä niin iso onnen ja kiitollisuuden hymy huulilla, että poskeni lähestulkoon kramppasivat.

Viestit olivat juuri päättyneen Kuningattaren korsetti -kurssilaisten lähettämiä. Tässä niistä muutama:

“Kurssi alkoi sopivasti 2 viikon löhöloman jälkeen ja töihin mennessä ei vyötärön nappi kiristänyt lainkaan kuten usein loman jälkeen. Paras sijoitus liikuntaan pitkään aikaan!”
– Päivi

 

“Olo on mahtava! Senttejä lähti sekä vatsan ympäriltä että vyötäröstä! Pidin tavasta, jolla harjoituksia tehtiin; helppo ajankäytön suhteen mukauttaa omaan kalenteriin ja aina oli vaihtoehtoisia liikkeitä, joista oli helppo valita itselle sopivin. Hinta-laatu suhde on kohdallaan! 3 viikon kuntosalikin maksaa enemmän.”

– Johanna

 

“Olo on paljon pirteämpi. Painoa tippunut 4kg. Kannattaa ehdottomasti osallistua, oli kyllä sen arvoista. Terveelliset elämäntavat tulivat jäädäkseen!”
– Sari

Voi että, miten iloinen ja ylpeä olenkaan näistä oman elämänsä kuningattarista, jotka pienellä panostuksella saivat uudenlaista potkua omaan oloonsa ja hyvinvointiinsa!

Haluaisitko sinäkin olla yksi näistä ihanista kuningattarista?

Viikon päästä starttaa nimittäin matkansa maailman mukavimman vatsalihaskurssin uusi ryhmä – viimeinen tänä vuonna!

Kuningattaren korsetti – lempeä johdatus kohti unelmien uumaa -kurssilla kyse ei ole tiukasta vatsalihastreenistä.

Kun tehdään vatsarutistuksia, treenataan lähinnä vatsalihasten ulommaista kerrosta, sitä, joka muotoutuu “sikspäkiksi”. Kuitenkin vatsalihasten sisemmät kerrokset eli syvät vatsalihakset ovat niitä, jotka kaipaavat erityistä huomiota. Vahvat syvät vatsalihakset tukevat koko kroppaa, pitäen yllä hyvää ryhtiä ja mahdollisesti ehkäisten alaselkäkipuja.

Ja juuri näitä syviä lihaksia treenataan Kuningattaren korsetti -kurssilla!

Kyse ei myöskään ole tiukasta dieetistä.

Jos olosi ei nyt ole hyvä, mitä luultavimmin se on merkki siitä, että jokin ruokavaliossasi ei sovellu sinulle ja kroppa lähettää toivomuksia paremman ruokavalion puolesta. Hyvinvoivaa korsettia edistävä ruokavalio on tulehdusta vähentävä, suoliston kunnosta huolehtiva ja nestettä poistava. Käytännössä se tarkoittaa sitä, että suositaan ja lisätään ruokavalioon tiettyjä, hyvää tekeviä ruoka-aineita ja vältetään tai vähennetään sellaisia, joista on enemmän harmia kuin hyötyä.

Lisäksi se kaikkein perimmäinen tarkoitus kurssilla on kaivaa esiin hehkuva ja säkenöivä oman elämänsä kuningatar.

Siksi kurssilla keskitytään kaikkeen siihen joka saa hänet kantamaan kruunuaan ylpeänä: hyviin yöuniin, stressin hallintaan ja rentoutumiseen, mielenrauhaan, itsevarmuuteen ja lempeyteen itseä kohtaan. Kiire, stressi ja ahdistus kertyvät kerrostumiksi juuri vatsan ympärille ja vasta kun voi hyvin myös sisäisesti, on kuningattaren korsetin saavuttaminen helpompaa.

Ja nyt ilmoittautuminen kurssille on taas auki! Jihuu!

Liity nyt mukaan!

Täydelliset korsetinhankintaohjeet odottavat sinua kolmiviikkoisella verkkokurssilla, joten jos kauniin, vahvan vatsan tavoittelu lempeässä ja kannustavassa ilmapiirissä kuulostaa hyvältä, nyt on aika toimia.

Ihkaihanan Kuningattaren korsetti – lempeä johdatus kohti unelmien uumaa -kurssi juuri sinulle!

>> Lue lisää ja liity mukaan kurssille, kuningatar!

P.S. Erään sananlaskun mukaan: “Jos haluat päästä perille nopeasti, kulje yksin, jos haluat päästä pitkälle, kulje yhdessä.” Juuri siksi etenemme kurssilla yhtä matkaa toinen toistaan kannustavan ryhmän kanssa ja lisäksi kurssilla on oma, aktiivinen Facebook-ryhmänsä.

Edellisten ryhmäläisten kanssa on koettu ilon kiljahduksia korsettia kohentavien treenien päätteeksi, fanfaareja vaa’alla pudonneiden kilojen kunniaksi ja upeaa tsemppi- ja yhteishenkeä. Olisi ihana nähdä sinutkin mukana iloisessa joukossamme!

P.P.S. Saat pääsyn vuodeksi kaikkeen materiaaliin. Voit siis tehdä kaiken nyt ryhmän mukana tai aloittaa myöhemmin ja toistaa ohjeita vielä moneen kertaan tulevan vuoden aikanakin.

P.P.P.P.S. Kurssin hinta ja tarkat tiedot selviävät tältä sivulta: https://www.elisamattila.com/kuningattaren-korsetti