Laitatko aina muiden hyvinvoinnin omasi edelle? Milloin viimeksi otit aikaa itsellesi ja omalle hyvälle olollesi?

Yksi viikko voi muuttaa koko elämäsi. Koe unelmiesi matka, joka luo sinusta säteilevän ja elinvoimaisen, omassa voimassasi hehkuvan kuningattaren.

Koe ainutlaatuinen hyvinvointiloma. Unohtumaton viikko täynnä virkistävää liikuntaa, energiaa ja elinvoimaa nostavaa ravintoa sekä raukeaa rentoutumista nostaa elämäsi, terveytesi ja energiasi uudelle tasolle.

Italian Umbria. Auringon lämpöä, pulppuavaa onnea, virtaavaa iloa, kukoistavaa oloa, virkistymistä ja mielenrauhaa kuvankauniissa maisemissa.

Vihdoinkin aikaa sinulle ja hyvinvoinnillesi.

Aamuiset kävelylenkit ihastuttavissa maisemissa, liikuntatuokiot, jotka saavat sinut hihkumaan innoissasi, sinua varten rakkaudella valmistetut hyvän omantunnon ateriat, kiireetön kuljeskelu historiallisten kylien kaduilla ja kujilla…

Eikö kuulostakin ihanalta?

Henkeäsalpaavan kauniissa maisemissa laaksojen ja kukkuloiden keskellä on hyvä ladata akkuja ja keskittyä täysillä omaan fyysiseen ja henkiseen hyvään oloon ammattitaitoisessa ohjauksessa.

Tämä viikko on sinulle jos kaipaat...

 • irrottautumista arjesta ja sitä, että kaikki on kerrankin tehty sinulle valmiiksi
 • hehkuvan energistä ja kukoistavaa oloa aamusta iltaan ja tunnetta, että sinulla riittää voimavaroja ammennettavaksi läheisillesi
 • hengähdystaukoa, jonka aikana voit unohtaa arjen kiireet ja kauppalistat ja antaa itsellesi luvan latautua, rentoutua ja olla kuin kuningatar
 • hymyä, hyvää mieltä, uusia ajatuksia ja onnen tunteita, jotka voit viedä mukanasi kotiin
 • kohtaamisia, keskusteluja, iloa ja naurua matkan muiden kuningatarten kanssa

Palaat viikon jälkeen takaisin kotiin virkistyneenä, kukoistavana, hyvinvoivana ja energisenä oman elämäsi kuningattarena. Puhkut intoa ja uusia ideoita, joiden avulla säteilet hyvää oloa myös läheisillesi.

Yksi viikko voi todellakin muuttaa koko elämäsi paremmaksi!

Upea Viikko kuningattarena hyvinvointiloma järjestetään 1.-7.6.2020 Keski-Italian Umbriassa, italialaista charmia huokuvassa Case Graziani maaseutumajoituspaikassa.

Olet vastuussa vain itsestäsi ja voit nauttia omasta olostasi täysin siemauksin. Olet sen ansainnut, kuningatar!

Tiedäthän, että jokaisen naisen sisällä asuu kuningatar: upea, omassa voimassaan hehkuva, sisäisesti ja ulkoisesti säkenöivä ja hyvinvoiva nainen.

Liian usein se hehku kuitenkin unohtuu arjen kiireessä ja oma hyvinvointi jää tärkeysjärjestyksessä viimeiseksi. Kuningattaren kruunu kaipaa kiillotusta.

Siksi Viikko kuningattarena on elämää mullistava hyvinvointiloma, koska palaat sieltä uudistuneena, ulkoisesti kukoistavana ja sisäistä voimaa puhkuvana. Ja tiedäthän, että kun itse pursuat hymyä ja hyvää mieltä, siitä hyötyvät myös läheisesi.

Ansaittua lepoa

Viikon valmennukset eivät ole puuduttavia luentoja, vaan uudet ideat syntyvät mukaansatempaavien harjoitusten avulla, joissa pääset itse pohtimaan ja soveltamaan oppeja omaan elämääsi – vaikkapa uima-altaan reunalla istuskellen!

Kuningattaren viikolla kaikki on suunniteltu valmiiksi puolestasi. Sinun tarvitsee vain tulla paikalle, huokaista syvään ja nauttia. Olethan antanut itsellesi sen kaikkein tärkeimmän lahjan: aikaa omalle hyvinvoinnillesi.

Olet sen vihdoinkin ansainnut!

Valmentajasi

Kuningattaren viikolla valmentajanasi toimii hyvinvoinnin ammattilainen Elisa Mattila, joka on auttanut jo tuhansia suomalaisia naisia voimaan paremmin huippusuosittujen Kuningattaren korsetti ja Hyvinvointistartti -valmennustensa avulla. Elisan lempeässä ohjauksessa saat ahaa-elämyksiä, joiden avulla voit paremmin hymy huulilla.

Elisan kirja Hyvän olon kuningatar ilmestyi tammikuussa 2018 ja viikon aikana ammennetaan hyvän olon oppeja myös tästä kirjasta.

Mitä kaikkea Viikko kuningattarena hyvinvointiloma käytännössä pitää sisällään: 

1. Liikunnan riemua ja sen tuomaa pirteää hyvää oloa

Päivittäiset, reippaat, oman kehon painolla tehtävät treenit sopivat jokaiselle lähtötasolle, herättävät eloon ja saavat sinut hihkumaan innosta.

2. Raukean rentoa ihanuutta

Rentoutus- ja venyttelytuokiot verryttävät koko kehon ja sulattavat jumitukset, ohjelmassa myös hengähdystaukoja ja aikaa vain sinulle itsellesi.

3. Maukasta ja terveellistä ruokaa

Viikon aikana syödään ihania italialaisia makuja hyödyntävää terveellistä ruokaa.

Ruokavalio on pääosin gluteeniton ja maidoton.

Tältä matkalta et palaa kotiin lomakilojen kera, vaan olosi on hyvä ja kevyt. Samalla saat hyvän startin ja uusia ideoita elämäntapamuutokseen.

4. Uusia ajatuksia ja sisäistä voimaa

Ravinto- ja hyvinvointityöpajojen opit voit siirtää suoraan arkeesi; mm. ohjeet siihen, kuinka löydät sinulle ihanteellisimman ruokavalion, kirkastat tavoitettasi ja saat lisää motivaatiota.

Ohjeiden avulla löydät sisältäsi elinvoimaisen, hyvinvoivan ja sisäisesti vahvan oman elämäsi kuningattaren.

5. Innostavia elämyksiä kuningatarten tapaan

Retket kauniisiin, historiallisiin lähikyliin ja vierailu viinitilalle lievittävät stressiä ja tuovat kuplivaa iloa ja rentoutta ihanassa seurassa, ostoksia unohtamatta!

Kaikilla retkillä mukanamme on suomalainen, jo yli 30 vuotta seudulla asunut opas, jonka tarinoista ja paikallistuntemuksesta pääsemme nauttimaan.

Varaa paikkasi ainutlaatuiselta matkalta hintaan 1780 €.

Mitä kaikkea matkan hinta pitää sisällään:

Valmennusten, treenien ja retkien lisäksi matkan hintaan sisältyy kaikki mitä tarvitset:

 • täysihoito idyllisessä Case Graziani -maaseutumajoituksessa (majoitus sekä energiaa nostavat, terveelliset ja hyvää oloa lisäävät aamupala, lounas ja päivällinen kuuluvat hintaan)
 • lennot Helsinki-Rooma-Helsinki
 • kuljetukset lentokentältä majapaikalle ja takaisin
 • suomalainen opas mukana kaikilla retkillä

Matkalle mahtuu mukaan vain pieni määrä kuningattaria, joten varaathan paikkasi pian!

KYLLÄ, HALUAN MUKAAN HYVINVOINTILOMALLE!

VIIKKO KUNINGATTARENA -MATKAN OHJELMA

Nämä upeat elämykset hyvinvointiloma Italiassa pitää sisällään. 

Pidätämme oikeuden pieniin muutoksiin ohjelmassa esim. säätilasta riippuen. Viikon ateriat syömme pääosin majoituspaikan omassa ravintolassa. Ruokajuomana vesi.

Lisäksi Assisissa nautimme piknikkiä sekä yhtenä päivänä toteutetaan lounas tai illallinen läheisessä, viihtyisässä italialaisravintolassa.

 

Päivä 1:

Lähtö maanantaina 1.6.2020 klo 7.50 Helsingistä. Saapuminen Rooman lentokentälle, josta bussikuljetus hurmaavaan majoituspaikkaan Agriturismo Case Grazianiin.

Paikan päällä sinua odottaa tervetulotoivotus ja lounas, jonka jälkeen tutustumme toisiimme ensimmäisen valmennuksen merkeissä. Valmennuksen jälkeen lähdemme yhteiselle kävelyretkelle silmiä hivelevissä maisemissa. Päivän päätteeksi meille tarjoillaan herkullinen, terveellisistä raaka-aineista valmistettu illallinen.

Päivä 2:

Energisoivan aamiaisen jälkeen vietämme aamupäivän valmennuksen, pirteän jumpan ja verryttävien venyttelyjen parissa. Lounaalla pääsemme maistelemaan terveellistä, paikallista ruokaa.

Lounaan jälkeen stressitasot saavat rauhassa laskea. Sinulla on vapaa-aikaa vaikkapa rentoutua uima-altaalla, käydä kävelylenkillä tai nauttia rentouttavista hoidoista. Illalla nautimme vielä maittavan illallisen italialaisia makuja.

Päivä 3:

Unihiekat voi karistaa silmistä virkistävien venytysten parissa, jonka jälkeen on aamupalan vuoro. Hyvinvointiloma Italiassa ei ole täydellinen ilman retkiä ihaniin kyliin ja kaupunkeihin. Aamupalan jälkeen suuntaammekin kohti Assisia. Assisi on ihastuttava kaupunki Subasio-vuoren rinteellä, joka tunnetaan mm. 1200-luvulla eläneen Fransiskus Assisilaisen kotikaupunkina.

Päivän aikana nautimme Assisin rauhoittavasta energiasta. Ohjelmassa on mm. historiallisten paikkojen ihastelua, ostoksia viihtyisissä kivijalkakaupoissa sekä pikniklounas Subasio-vuoren upeissa maisemissa.

Illalliselle palaamme takaisin majapaikkaamme.

Päivä 4:

Aloitamme päivän pirteällä treenillä, jonka jälkeen syömme terveellisen aamiaisen.

Sitten pääsemme kurkistamaan italialaisen keittiön saloihin. Tutustumme maistuviin raaka-aineisiin ja avustamme paikallista kokkia terveellisten, veden kielelle nostattavien ruokien valmistamisessa.

Lounaan jälkeen jatkamme hetken valmennuksen parissa. Iltapäivällä on aikaa levähtää. Uima-allas, sauna ja rentouttavat hoidot kutsuvat.

Ravitseva, omin käsin valmistettu illallinen päättää virkistävän päivän.

Päivä 5:

Aamu alkaa terveellisellä aamiaisella ja sisäistä voimaa vahvistavalla valmennuksella. Sen jälkeen saamme kyydin läheisen kukkulan päälle, jossa jumppaamme vehreiden maisemien ympäröimänä. Treenin jälkeen reippailemme muutaman kilometrin alas majoituspaikkaamme.

Lounaan jälkeen luvassa on vierailu läheiseen viinikellariin, joka on rakennettu maan alle, etruskien aikaiseen luolaan. Pääsemme tutustumaan kellariin ja sen historiaan, viinien valmistukseen ja maistelemaan tilan viinejä.

Mukava päivä päättyy rentoon illalliseen.

Päivä 6:

Aamu alkaa virkistävän treenin merkeissä, jonka jälkeen aamiainen maistuu erityisen hyvältä.

Aamiaisen jälkeen suuntaamme Trasimeno-järven rannalla sijaitsevaan, ihastuksenhenkäyksiä aiheuttavaan Castiglione del Lagon kylään. Kävelemme pitkin rantaviivaa, jonka jälkeen on vapaa-aikaa Castiglionen vanhassa kaupungissa vaikkapa herkkukauppoihin ja linnoitukseen tutustuen.

Iltapäivällä on aikaa rentoutua majapaikassa. Illalla pidämme vielä pienen valmennustuokion ja nautimme herkullista illallista.

Päivä 7:

Rentouttava hyvinvointiloma Italiassa päättyy aamiaiseen, jonka jälkeen kuljetus lentokentälle ja paluulento Helsinkiin klo 11.20. Helsingissä olemme klo 15.40.

Luvassa parempi olo!

Tämä hyvinvointiloma järjesetetään vain kerran vuodessa, nyt on ainutlaatuinen  tilaisuus lähteä mukaan.

Varaa paikkasi mukaan nyt!

Matkan varaaminen

Valmennusten, treenien ja retkien lisäksi matkan hintaan sisältyy kaikki mitä tarvitset:

 • täysihoito idyllisessä Case Graziani -maaseutumajoituksessa (majoitus sekä energiaa nostavat, terveelliset ja hyvää oloa lisäävät aamupala, lounas ja päivällinen kuuluvat hintaan)
 • lennot Helsinki-Rooma-Helsinki
 • kuljetukset lentokentältä majapaikalle ja takaisin
 • suomalainen opas mukana kaikilla retkillä

Matkan vastuullisena järjestäjänä toimii matkatoimisto Naantalin matkakauppa.

Varaa paikkasi ainutlaatuiselta matkalta hintaan 1780 €.

Myös osamaksu on mahdollinen!

Yhden hengen huoneen lisä 50 € (oma makuuhuone, jossa oma wc ja suihku). Matkatoimiston laskutuslisä 10€.

LÄHDE MUKAAN VOIMAAN HYVIN!

Vuoden 2020 matka on loppuunmyyty.

Jos haluat seuraavan matkan odotuslistalle, laita meille viesti tuki@elisamattila.com, niin olemme sinuun yhteydessä, kun ilmoittautuminen on taas auki!

Huom! Paikkoja on rajoitetusti, varaathan omasi pian! Matkan toteutuminen edellyttää minimiosallistujamäärää 8 henkeä.

Lennot

Lähtö ma 1.6.2020 klo 7.50 Helsingistä. Paluu su 7.6. klo 11.20, Helsingissä olemme klo 15.40. Lennot Finnairin lennoilla.

Vakuutus

Suosittelemme jokaiselle matkaan lähtijälle matkavakuutuksen ottamista.

Lisätietoja

Lisätietoja matkan sisällöstä saat lähettämällä viestin tuki@elisamattila.com. Matkan varaamisesta ja maksusta voit kysyä lisää Naantalin matkakaupalta.

Nähdään kesäkuussa Italiassa!

KYLLÄ, HALUAN MUKAAN HYVINVOINTILOMALLE!

Mitä hyvinvointiloman osallistujat kertovat?

"Rentoutunut fiilis"

Viikosta jäi hyvä ja rentoutunut fiilis! Paikka on aivan loistava.

- Johanna

"Kerrassaan ihanaa!"

Rentoutusharjoitteet oli kerrassaan ihania, myös venyttelyt toimi hyvin. Suosittelen, panostus itseensä kannattaa!

- Päivi

"Täydellistä pysähtymistä"

Hain täydellistä pystähtymistä kiireiseen työrupeamaan, sen sain. Kiitos kaikille!

- Arja

"Luennot olivat täyttä asiaa"

Pidin luennoista kovasti. Olivat täynnä asiaa ja sain niistä paljon kotiinviemisiä.

"Ihana paikka, upea henkilökunta"

Ihana paikka, upea henkilökunta 🙂

"Seesteinen mieli"

Lähdin viikkoon stressaantuneena. Kaiken tekemämme jälkeen on mieli seesteinen ja hyvä, olo ihanan raukea. Sain taas halun jatkaa liikuntaa. Kiitos hyvästä Kuningatar-viikosta!

- Kaisa

"Vatsani voi paljon paremmin"

Huomasin matkalla miten oikeanlainen ruokavalio auttoi vatsan turvotteluuni, vatsani voi paljon paremmin. Kiitos!

- Pia

"Ylitti odotukseni"

Viikko ylitti odotukseni! Tänne olisi kiva palata.

"Löysin syvät vatsalihakset!"

Treenit oli hyviä, tuli hyviä liikkeitä, joita aion jatkaa kotona. Löysin syvät vatsalihakset!

- Aila

"Luksusluokan loma."

Ruoka oli hyvää, viikko oli luksusluokan loma.

Kysymyksiä ja vastauksia hyvinvointilomaan liittyen!

Tuleeko maksun jälkeen lisälaskuja?

Ei tule. Kyseessä on kertamaksu.

Voiko kurssin maksaa osissa?

Kyllä voi! Ota yhteyttä meihin: tuki@elisamattila.com

Minulla on lisäkysymyksiä, miten saan teihin yhteyden?

Laita viesti asiakastukeemme tuki@elisamattila.com.

Autamme mielellämme!

Voinko maksaa Sporttipassilla tai jollakin muulla liikuntaedulla?​

Meillä käyvät Smartumin, E-Passin, Eazybreakin ja Edenredin verkko- ja mobiilimaksut. Klikkaa sivun ostonappia ja valitse sieltä oikea maksutapa. Ohjaudut liikuntaedun sivuille, jossa voit suorittaa maksun omilla tunnuksillasi. Katso ohjeet Edenredin mobiiimaksuihin täältä: https://www.elisamattila.com/ohjeet/

Minulla on selkä/polvi/olkapää kipeänä, voiko silti tulla mukaan?

Mikäli sinulla on lääkärin lupa harrastaa liikuntaa, voit tulla mukaan ja soveltaa treenejä itsellesi sopiviksi. Liikkeisiin on annettu vaihtoehtoja ja me valmentajat olemme aina mukana auttamassa ja neuvomassa korvaavia liikkeitä tarpeen mukaan.

Nähdään pian kurssilla! 

Perustaja,
Kuningatarvalmennus