Hyvän olon uutuuskirja ja vatsalihaskurssi yhdessä ihanassa paketissa

Hei ihana! Tiesithän, että hehkuvan hyvä olo on mahdollista, tarpeellista ja jopa välttämätöntä myös pyykkivuoren, työkiireiden ja muun arjen keskellä.

On se!

Päivän paras uutinen on, että hyvän olon saavuttamiseksi ei tarvita hampaiden kiristelyä, tiukkaa dieettiä tai tuntikausien uurastusta punttisalilla, vaan jokaisen naisen sisältä löytyy kukoistava oman elämänsä kuningatar hyvän olon paketin ohjeilla!

Sanotaanko siis yhdessä hyvästit nuutuneelle ololle ja vyötärön vararenkaalle?

Lempeän uutuuskirjan ja maailman mukavimman vatsalihaskurssin ohjeilla voit toivottaa tervetulleeksi päästä varpaisiin kukoistavan olon ja unelmien uuman. Aika ihanaa, vai mitä?

Herätä sisäinen kuningattaresi

 • Haluatko herätellä liikunnan iloa, joka saa koko kehoon hehkuvan hyvän olon?
 • Haluatko selvittää, miten herkkuhimo voisikin olla mahdollisuus – niin että ylilyöntien sijaan joka suupalasta voisi nauttia enemmän?
 • Haluatko rakentaa täyden kympin elämän, joka saa sydämen hypähtelemään kiitollisena?
 • Haluatko pysyviä tuloksia ilman ruoan punnitsemista ja tylsiä “jo niin nähtyjä” vatsaliikkeitä?
 • Haluatko olla oman elämäsi kuningatar, joka hurmaa ja ihastuttaa olemuksellaan kaikki?

Jos vastasit, “Ehdottomasti kyllä!”, lähde mukaan kuningatarten maailmaan!

Lempeä uutuuskirja Hyvän olon kuningatar ja kiinteän keskivartalon verkkokurssi Kuningattaren korsetti ovat nyt saatavilla samassa, ihanassa paketissa.

>> Katso ennakkotilaajan etu ja liity mukaan! <<

 

Kuningattaren hyvän olon paketti – hyödynnä ennakkotilaajan etu!

Oman elämänsä kuningattareksi pääsy on helppoa. Pienilläkin, arkeen sopivilla hyvillä teoilla pidät huolta siitä tärkeimmästä eli sinusta itsestäsi ja saat reilusti lisää elinvoimaa ja voimavaroja.

Kun lisäksi saa tukea, tsemppiä ja ohjausta oikeaan suuntaan, on kevyt kulkea eteenpäin. Sinulle valmiiksi suunniteltuun pakettiin kuuluu kaikki mitä tarvitset: voit tarttua toimeen ja alkaa noudattaa ohjeita vaikka heti!

Hyvän olon pakettiin kuuluvat Hyvän olon kuningatar -uutuuskirja ja suosittu Kuningattaren korsetti -verkkokurssi.

Ohjeet ovat nyt saatavilla ainutlaatuisena ennakkotilaajan etuna.

Hyvän olon kuningatar -uutuuskirja

Tammikuussa ilmestyvä kirja Hyvän olon kuningatar – energiaa, hyvinvointia ja sisäistä vahvuutta on sisäisen ja ulkoisen hehkun, hyvän olon ja hyvän mielen opas kaikille oman elämänsä kuningattarille.

Kirja on lempeä 30 päivän ohjelma, jonka harjoitusten avulla kuoritaan esiin voimakas, energinen, kaunis, rento, tasapainoinen, itsevarma, hehkuva ja sisäistä rauhaa uhkuva Hyvän olon kuningatar.

Kuningattaren korsetti -verkkokurssi

Kuningattaren korsetti -verkkokurssi on se helpompi tapa löytää kadonnut vyötärösi ja saada tavoitefarkkujen nappi sujahtamaan kiinni…ilman samoja vanhoja vatsalihasliikkeitä.

Tällä kurssilla kääritään hihat ja kevennetään kuningattaren keskivartaloa ravinto-ohjelman ja vatsalihastreenien avulla.

Lähde mukaan kuningatarten maailmaan!

Hyödynnä hehkuvan hyvän olon tarjous: Hyvän olon kuningatar -uutuuskirja ja Kuningattaren korsetti -verkkokurssi yhdessä lempeässä paketissa!

>> Klikkaa tästä lisätietoja ja liity mukaan! <<

2 Comments

 1. Eipä muuta kuin kiitos YHÄ AINA VAAN siitä, miten inspiroidun lukiessani sinun tekstejäsi ja ajatuksiasi!

  Hitaana tässä nyt mietin, liittyisinkö nyt taas Kuningatarvatsajuttuun :)
  Siinä korsetissahan olin mukana. Tunne siitä, että kuuluu postituslistallesi, antaa iloa ja halua olla mukana enemmänkin!

  Riemullista adventin aikaa ja joulun odotusta ja ennen kaikkea hyvää Itsenäisyysjuhlapäiväämme 2017 ihan kaikille!!

  Yst.t.Reija

Kommentointi on suljettu.