Kilpailu: voita Hyvän olon kuningatar -uutuuskirja

KILPAILU ON PÄÄTTYNYT!

Onnetar arpoi voittajiksi Sarin ja Tiinan. Voittajille on ilmoitettu henkilökohtaisesti. Kiitos kaikille osallistujille! <3

Katso kirjan kesätarjous (+ 2 ihanaa bonusta) klikkaamalla tätä linkkiä!

Miltä kuulostaisi ekstra-annos liikunnan iloa, joka saa poskille pirteän punan, ohjeet ruokavalion hallintaan, joiden ansiosta hyvä olo ja energia kohoavat silmissä ja sisäistä voimaa, joka lisää onnen tunteita, mielenrauhaa ja uskoa itseen.

Jos sanot “Hep! Tänne ja heti!”, luvassa on jotakin mukavaa… nimittäin lempeän hyvän olon uutuuskirjan arvonta! Jihuu!

Jos oma ihana hehku ja hyvä olo meinaa unohtua arjen kiireessä ja oma hyvinvointi jää tärkeysjärjestyksessä viimeiseksi, on seurauksena väsynyt ja nuutunut olo, tyytymättömyys omaan ulkomuotoon ja kiristävä pipo.

Eiköhän tehdä tähän muutos yhdessä, nyt heti!

Hyvinvointi ei nimittäin ole jotakin mitä tehdään “sitten kun…”, vaan sen aika on juuri nyt!

Tammikuussa ilmestyvä kirja Hyvän olon kuningatar – elinvoimaa, hyvinvointia ja sisäistä vahvuutta on sisäisen ja ulkoisen hehkun, hyvän olon ja hyvän mielen opas kaikille oman elämänsä kuningattarille.

Hyvän olon kuningatar on lempeä 30 päivän ohjelma, jossa

 • Sukelletaan syvälle unelmien pilvilinnoihin – joissa aivan kaikki on mahdollista.
 • Rakennetaan täyden kympin elämä – sellaista joka saa sydämen hypähtelemään kiitollisena.
 • Herätellään sisäistä vahvuutta voimalauseen, voimaruoan ja voima-ajan avulla – esiin nousee upea ja itsevarma kuningatar.
 • Nostatetaan liikunnan iloa – joka saa poskille pirteän punan ja koko kehoon hehkuvan hyvän olon.
 • Pestään elämän pyykkiä – joka tuo tullessaan raikkaan ja energisen olon.
 • Selvitetään, miten herkkuhimo voisikin olla mahdollisuus – niin että ylilyöntien sijaan joka suupalasta voisi nauttia enemmän.
 • Hankkiudutaan eroon turhasta nipottamisesta, nenännyrpistyksistä ja nalkuttamisesta – ja tuodaan tilalle lisää hymyjä ja hyvää mieltä.
Harjoitusten avulla kuoritaan esiin voimakas, energinen, kaunis, rento, tasapainoinen, itsevarma, hehkuva ja sisäistä rauhaa uhkuva Hyvän olon kuningatar.

Ja nyt arvottavana on kaksi kappaletta näitä hyvän olon ja hyvän mielen kirjoja! Katso osallistumisohjeet artikkelin lopusta!

Kesä kului kirjoittaessa

Viime kesänä toteutui suuri haaveeni, kun solmin WSOY:n kanssa kustannussopimuksen.

Siitä alkoi intensiivinen rutistus, kun koko kesän vuodatin ylös hyvän olon ohjeita näpppäimistö sauhuten – milloin keittiön pöydän ääressä, milloin takapihalla, kahvilassa, kirjastossa ja yhden rennon viikon meren rannallakin.

Nyt kirja on valmis, taitettavana ja kohta jo matkalla painoon. Vuodenvaihteessa uunista ulos tulee esikoiskirjani Hyvän olon kuningatar.

Iik, miten ihanaa!

Osallistu arvontaan ja voita uutuuskirja

Mutta nyt itse asiaan… haluan nimittäin arpoa kaksi Hyvän olon kuningatar -kirjaa omistuskirjoituksella.

Kilpailu käynnistyy n-y-t-NYT ja arvonta suoritetaan ensi viikon maanantaina 13.11.2017. Kirja toimitetaan voittajille vuodenvaihteessa, heti kun se tulee painosta.

Jos elinvoima, hyvinvointi ja sisäinen vahvuus kuulostavat hyviltä, osallistu heti!

Näin osallistut Hyvän olon kuningatar -uutuuskirjan arvontaan:

1. Jätä tälle sivulle, tämän blogipostauksen alle kommentti: Miksi haluat voida hyvin? Mikä motivoi sinua?

2. Tykkää tästä blogipostauksesta Facebook-sivullani (klikkaa linkkiä ja tykkää).

Sitten vaan peukut pystyyn ja jännittämään!

Arvonta suoritetaan kaikkien blogiin kommentoineiden kesken maanantaina 13.11.2017 klo 21. Voittajat julkaistaan täällä blogissa ja heille ilmoitetaan myös henkilökohtaisesti.

Pistähän alle kommenttia, niin kirja voi pian olla sinun!

 

242 Comments

 1. Haluan todellakin voida hyvin! Olen joskus kärsinyt masennuksesta ja nyt on aika ottaa vastaan elämän valoisuus ja ilo. Elämä on nauttimista varten. Positiivinen asenne yksinkertaisesti kannattaa!

 2. Haluan voida hyvin itseni ja läheisteni takia. Kun voin hyvin loistan hyvää mieltä ympärilleni ja jaksan arkeani paljon paremmin. Tässä asia pähkinänkuoressa.

 3. Tiedän miltä hyvinvointi tunuu, niin haluan pitää kiinni saavutetuista eduista. Hyvinvointini on minulle tärkein valinta joka päivä. On ihanaa olla energinen ja aikaansaava ja hyvässä kunnossa <3

 4. Minua motivoi parempi kunto, notkeus, vahvuus, nopeus. Mielenterveydelle hyväksi. Pidempi ja terveempi elämä. Laihtuminen ja ulkonäkö. Energisyys.

 5. sinä Elisa saat motivoitua minua tiedoillasi. Kuningatar viikko oli mahtava osoitus siitä.

Kommentointi on suljettu.