Tee kehollesi kevätsiivous – tule mukaan Puhdistusspurttiin

Pari vuotta sitten asiakkaani Tanja kirjoitti minulle näin:

“Kulunut syksy on ollut hektinen ja melko kuormittava. Lisääntynyt syksyn pimeys ei ole koskaan vaikuttanut näin paljon omaan vireyteen ja mielialaan kuin mitä se tänä syksynä on tehnyt. Toki kiireet ja turhautumisen tunteet vaikuttavat, mutta huomio on yllättävän paljon kiinnittynyt pimeyteen ja lumen puutteeseen. Koin, että nyt loka-marraskuussa on tullut syötyäkin todella huonosti, mikä on varmasti edesauttanut väsymyksen tunnetta.”

Vaikka nyt eletään kevättä ja valon määrä kovaa vauhtia lisääntyy, ovat viestin tunteet tuttuja: on kiirettä ja kuormitusta sekä hektistä arkea. Energia ei tunnu riittävän ja epäterveelliset syömiset tuovat lohtua.

Näitä hetkiä on meistä jokaisella. Lepo ja rentoutuminen arjen keskellä voi joskus tuntua mahdottomalta ajatukselta. Kun keho ja mieli käyvät ylikierroksilla ei huvita eikä ehdi liikkua ja kiirettä kompensoimaan tulee syötyä mitä sattuu.

Puhdistusspurtti hyvään oloon

Vaikka pitkäjänteinen panostus terveellisiin elämäntapoihin on aina kannattavaa, joskus on hyvä ottaa pieni spurtti.

Spurtti tarkoittaa lomaa keholle ja mielelle; nollausta, joka palauttaa energian, elämänilon ja hyvän olon kroppaan nyt ja heti.

Tällaisen Spurtin otti ohjauksessani myös asiakkaani Tanja. Hän jatkaa viestiään:

“Tämän vuoksi spurtti tuli todella tarpeeseen! Spurtin vaatimukset ovat osaltaan menneet yllättävän luontevasti mukana arjessa. Tarkoitan sitä, että kielletyt ruoka-aineet on ollut helppo jättää pois ja mielitekoja ei pahemmin ole ollut. Mielen puhdistuksen tehtävätkin ovat luontevia ja hyviä tapoja pysähtyä hetkeen ja rauhoittua – silloin, kun ne on muistanut.

Toki valmistautuminen spurttiin ja puhdistuksen keinot ovat tuoneet paljon uusia asioita pähkäiltäväksi. On tullut uusia tuttavuuksia esim. ruoka-aineissa, joita olen makutottumusten ja mielen mukaisesti kokeillutkin. Arkiruokailuun jää oikein hyviä reseptejä ja vinkkejä siitä, mitä raaka-aineita kannattaa hyödyntää. Soveltamismahdollisuuksia riittää! Kiitos näistä ohjeista!

Kiitos innostavasta ja mukavasta spurtista Elisalle! Ai niin, konkreettisia tuloksia on tullut: paino tippui 2,5 kg.”

Tule mukaan löytöretkelle stressittömään oloon

Kyseessä on Puhdistusspurtti – kymmenen päivän löytöretki stressittömään, kiireettömään ja keveään elämään

Spurtti on järjestämäni verkkovalmennus, jossa yhdessä muiden kurssilaisten kanssa kuljetaan kohti hehkuvaa oloa.

Kurssi on sama, joka kirvoitti alun viestin asiakkaaltani. Se on ikäänkuin suursiivous, määräaikaishuolto tai loma keholle ja mielelle, jonka voi kuitenkin tehdä aivan normaalin arjen lomassa, ilman mittavia erikoisjärjestelyjä, erityisiä välineitä tai lisäravinteita.

Kurssin jälkeen olo on mitä parhain, koska, toisin kuin monissa detox- ja puhdistuskuureissa, Puhdistusspurtissa ei vain korosteta sitä, mitä pitää välttää tai poistaa ruokavaliosta tai elämästä, vaan keskitytään ennen kaikkea siihen, mikä tekee sinulle hyvää ja saa sinut kukoistamaan.

Kehon ja mielen puhdistus tapahtuu puhdistusta edistävän ruokavalion, kevyen, kuona-aineita poistavan liikunnan ja mieltä rentouttavien harjoitusten yhteisvaikutuksena.

Tulisitko sinäkin mukaan tälle matkalle?

Tule mukaan Puhdistusspurttiin!

Seuraava Puhdistusspurtti -valmennus käynnistyy pian!

Olisi ihana nähdä sinutkin mukana kurssilaisten hehkuvassa ja hyvinvoivassa joukossa! Klikkaa siis alta, lue lisätietoja kurssista ja liity mukaan!

>> Liity mukaan ihanaan joukkoomme klikkaamalla TÄSTÄ! << 

2 Comments

  1. Hei ! Miksi kevät siivous kehollesi kurssi on kalliimpi kuin hyvinvointistartti kurssi ?

    1. Heippa Satu, Puhdistusspurtti on hieman Starttia pidempi valmennus ja sisältää yksityiskohtaisemman ohjelman, jonka mukaan edetään. Lisäksi kurssin jälkeen saa ladattavat ohjeet, joiden mukaan puhdistuksen voi suorittaa omin avuin uudelleen.

      Kurssilla myös mennään yhtä matkaa muiden kurssilaisten kanssa ja valmentajat ovat joka askeleella mukana auttamassa ja tsemppaamassa.

Kommentointi on suljettu.