| | |

Mistä on kuningattaren korsetti tehty?

Jos kysyisin sinulta, mitä vaaditaan kapeaan keskivartaloon tai litteään vatsaan, mistä ne on tehty ja miten ne voi saada, mitä vastaisit?

Jos mieleen tulee äkkiseltään iso kasa vatsarutistuksia ja tiukka dieetti, olen pahoillani, mutta pieleen meni.

Tai no, jos itsekuria riittää, niiden avulla voisi ehkä saada nopeita tuloksia, mutta ei kestäviä.

Solakka silhuetti lähtee jostakin syvemmältä – kirjaimellisesti.

Kerron kohta lisää, mutta ensin toinen kysymys: jos on tyytymätön omaan oloonsa ja ulkomuotoonsa, onko ratkaisu lopulta lainkaan pelkkä kapean vyötärön tavoittelu?

Ehkäpä aidon, hehkuvan ja säkenöivän, varsinaisen oman elämänsä kuningattaren – jolla parhaassa tapauksessa on myös hyvinvoiva keskivartalo – voisi kaivaa esiin toisin keinoin.

Tässä artikkelissa kerron sinulle, mistä aito kuningattaren korsetti on tehty.

Lisäksi saat kolme pientä tehtävää, jotka voit tehdä jo tänään ja jotka vievät sinut jo askeleen lähemmäs ihanaa, virkeää, voimakasta ja säkenöivää oloa.

Kolme askelta kuningattaren korsettiin

Mistä kuningattaren korsetti sitten käytännössä koostuu?

Siihen tarvitaan kolme osa-aluetta: huippukuntoinen korsetti, hyvinvoiva korsetti ja vahva henkinen korsetti.

Huippukuntoinen korsetti

Huippukuntoinen korsetti viittaa vatsalihasten fyysiseen kuntoon. Kun tehdään vatsarutistuksia, treenataan lähinnä vatsalihasten ulommaista kerrosta, sitä, joka muotoutuu “sikspäkiksi”.

Kuitenkin vatsalihasten sisemmät kerrokset eli syvät vatsalihakset ovat niitä, jotka kaipaavat erityistä huomiota. Vahvat syvät vatsalihakset tukevat koko kroppaa, pitävät yllä tasapainoa, hyvää ryhtiä, tasapainottavat alaselkää ja lantiota liikkeessä.

Kokeilepa yskäistä ja seuraa samalla, missä kohti alavatsaa tunnet pienen jännityksen.

Kyseessä on poikittainen vatsalihas, jonka aktivointi (= jännittäminen samoin kuin yskäisyn aikana) on avainasemassa vahvan keskivartalon rakentamisessa. Sillä on myös esteettisiä hyötyjä, sillä poikittaisen vatsalihaksen treenaamisella on vatsaa litistävä vaikutus.

Haastan sinut tänään pitkin päivää aktivoimaan poikittaisen vatsalihaksesi!

  • Aktivoi vatsalihakset ainakin kymmenen kertaa.
  • Pidä jännitystä noin viisi sekuntia kerrallaan.
  • Muista hengittää samalla!

Hyvinvoiva korsetti

Toinen tärkeä osa kuningattaren korsettia on hyvinvoiva korsetti. Se tarkoittaa sitä, että myös korsetin sisällä vatsassa ja suolistossa on kaikki kunnossa.

Hyvinvoivaa korsettia edistävä ruokavalio on tulehdusta vähentävä, suoliston kunnosta huolehtiva ja nestettä poistava.

Käytännössä se tarkoittaa sitä, että suositaan ja lisätään ruokavalioon tiettyjä, hyvää tekeviä ruoka-aineita ja vältetään tai vähennetään sellaisia, joista on enemmän harmia kuin hyötyä.

Jos olosi ei nyt ole hyvä, mitä luultavimmin se on merkki siitä, että jokin ruokavaliossasi ei sovellu sinulle. Toistuvat oireet, kuten nivelkivut, akne, ihottuma, tukkoinen nenä, ummetus, vatsakrampit, ilmavaivat, päänsärky ja väsymys ovat kroppasi lähettämiä toivomuksia paremman ruokavalion puolesta.

Yksi ainesosa, joka saa kropan voimaan huonosti, on sokeri. Päivä, jolloin oman elämänsä kuningatar päättää sanoa hyvästi valkaistulle sokerille, on päivä, jolloin hänellä alkaa uusi, energisempi elämä. Parhaassa tapauksessa sokerin korvaaminen paremmilla vaihtoehdoilla johtaa vuosia nuorempaan ja kevyempään oloon ja ulkomuotoon, virkistyneeseen ihoon ja parempaan uneen.

Haastan sinut tänään kiinnittämään huomiota syömäsi sokerin määrään!

  • Laita kahvikuppiin kahden sokeripalan sijasta vain yksi.
  • Kurkkaa tomaattimurskapurkin tuoteselostetta ja valitse versio, jossa on vähiten sokeria.
  • Makeuta leivonnaisia ravinteikkaammalla vaihtoehdolla eli hunajalla.
  • Nappaa hedelmä karkin sijaan!

Henkinen korsetti

Kolmas kuningattaren korsetin osa on henkinen korsetti.

Se tarkoittaa kaikkea sitä, mikä tekee oman elämänsä kuningattaresta hehkuvan ja säteilevän niin sisäisesti kuin ulkoisestikin ja saa hänet kantamaan kruunuaan ylpeänä: hyvät yöunet, stressin hallinta ja rentoutuminen, mielenrauha, elämän tasapaino, itsevarmuutta ja positiivisuutta kasvattavat harjoitukset sekä lempeys itseä kohtaan.

Kiire, stressi ja ahdistus kertyvät kerrostumiksi juuri vatsan ympärille ja vasta kun voi hyvin myös sisäisesti, on kuningattaren korsetin saavuttaminen helpompaa.

Haastan sinut tänään tekemään seuraavat rentouttavat harjoitukset!

  • Hengitä syvään sisään nenän kautta ja puhalla suun kautta ulos. Toista kymmenen kertaa.
  • Halaa läheistäsi tai itseäsi. Halaaminen erittää hyvänolonhormoni oksitosiinia, kun halaus kestää vähintään 20 sekuntia kerrallaan!

Kuningattaren korsetti on taas täällä!

Näiden harjoitusten avulla pääset jo hyvään vauhtiin. Eikö olekin ihanan helppoa!

Täydelliset ohjeet kauniin, vahvan ja hyvinvoivan keskivartalon saavuttamiseen odottavat sinua kolmiviikkoisella Kuningattaren korsetti -verkkokurssilla.

Kuningattaren korsetissa kyse on lempeästä, mutta määrätietoisesta ja tehokkaasta keskivartalon vahvistamisesta rennoissa ja hymyhuulisissa merkeissä, upean ryhmän tukemana.

Edellisten ryhmäläisten kanssa on koettu ilon kiljahduksia korsettia kohentavien treenien päätteeksi, fanfaareja vaa’alla pudonneiden kilojen kunniaksi ja tsemppi- ja yhteishenkeä kurssilaisten kesken.

Siispä, jos kauniin, vahvan vatsan tavoittelu lempeässä ja kannustavassa ilmapiirissä kuulostaa hyvältä, nyt on aika toimia.

Ihkaihanan Kuningattaren korsetti – lempeä johdatus kohti unelmien uumaa -kurssin uusi ryhmä käynnistyy pian!

Lue lisää ja liity mukaan nyt!