Kuningattaren kotikuntosali on aina auki

Täällä tuskin pysyn verkkareissani, kun sain viime viikolla taas avata ilmoittautumisen uusimmalle verkkokurssilleni, Kuningattaren kuntosalille ja pääsin tsemppaamaan ihania naisia kohti parempaa kuntoa!

Kurssin edellisten ryhmäläisten ajatukset kurssin jälkeen vahvistivat sen, että kotikuntosali toden totta on paikka, jossa saa tuloksia.

Kurssin 12 viikon aikana muokataan ja kiinteytetään kroppaa, mutta tulokset eivät jää vain fyysiselle tasolle. Vieläkin tärkeämpiä ovat nimittäin positiiviset muutokset omissa ajatuksissa ja siinä miten hyvä olo näkyy ja tuntuu sisältä ulos.

Tästä hyvä esimerkki on Kuntosalin pilottiryhmän käyneen Sannan tarina.

Kotikuntosali sopii kiireiseen arkeen

“Sinä syksynä olin aivan poikki. Tein liian pitkää päivää, voin huonosti henkisesti ja kuntokin oli rapistunut. Ylipitkän työpäivän jälkeen bussissa istuessani satuin törmäämään Elisan Facebook-mainokseen, jossa mainostettiin 15 minuutin mittarimatojumppaa. Kiinnostuin asiasta ja klikkasin itseni kurssille. Eteeni aukesi aivan uusi elämä!

Elisan rauhoittava ääni, käsittämättömän tehokkaat ja ennen kaikkea arkeeni sopivat jumpat ovat kaiken jaksamiseni kivijalka. Nyt olen vaihtanut työtäkin vähemmän stressaavaan – mutta silti vaativaan työhön.

Aikaa ei ole liiaksi kahden kouluikäisen futisharrastuksen sekä talossamme olevan remontin myötä. Mutta se onkin juuri Elisan kurssien nerous – aina löytyy puoli tuntia jostain rakosesta, jolloin voin tehdä kotona jumpat – ja palkinnoksi saan hyvän olon tunteen ja voin olla tyytyväinen itseeni. Elisan videoiden tahdissa jumpatessani minusta tuntuu, kun jumppaisin kannustavan kaverin kanssa.

Nyt 43-vuotiaana olen parhaimmassa kunnossa ikinä! Lisäksi pidän tärkeänä Elisan kurssien henkistä puolta. Kun joku ohjaa viemään ajatuksia positiiviseen suuntaan ainaisen negatiivisen kierteen sijaan, asiaan alkaa oikeasti kiinnittää huomiota.

Voin siis todella lämpimästi suositella Elisan kurssia – ei pelkästään fyysisen kunnon takia vaan myös henkisen puolen takia! Sopii kaikille, mutta erityisen hyvin kiireisille uraäideille. Nyt ymmärrän, että jos en panosta omaan hyvinvointiini, kaikki ympärillänikin voivat huonosti.”

VAU! Tällainen viesti todella saa valmentajan suun leveään hymyyn ja mielelläni jakaisin näitä huippufiiliksiä myös sinun kanssasi!

Tuletko mukaan?

Tule mukaan Kuningattaren kuntosalille

Mitä upeaa Kuningattaren kuntosalilla onkaan luvassa?

✓ reippaita kotitreenejä, jotka tempaavat niin kiireisen bisnesnaisen, kotiäidin kuin sohvaperunankin mukaan kokemaan liikunnan iloa

✓ jumppaseuraa kaipaavalle roppakaupalla tsemppi- ja vetoapua, jotta liikunnasta oikeasti tulee elämäntapa

✓ rauhoittavia ja rentouttavia kehonhuolto- ja venyttelyhetkiä, jotka saavat aikaan syviä onnenhuokauksia

✓ upea olo – niin sisäisesti kuin ulkoisestikin!

✓ bonuksena ihanat, kehon kuuntelua helpottavat, onnellisuutta lisäävät ja uusien tapojen opettelua avittavat kuukausiohjelmat

✓ viiden minuutin pikatreenit niihin hetkiin, kun ei kertakaikkiaan ehdi muuta!

Lue täältä lisää ja liity mukaan!

https://www.elisamattila.com/kuningattaren-kuntosali

Olisi ihana saada sinutkin mukaan porukkaan!