Oi oi brazil jumppatrikoot

Oi oi mitkä housut! Jumppatrikoot voivat olla sinun

ARVONTA ON PÄÄTTYNYT!

Voittajaksi arvottiin Minna. Voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti.

Kiitos kaikille osallistujille <3

Vaikka tiedänkin, että motivaatio liikkua kumpuaa aina sisältäpäin, olen sitä mieltä, että asiaa voi avittaa myös ulkoisesti.

Nimittäin, kun päälleen pukee jumppatrikoot, jotka vilisevät pirteitä värejä ja raikkaita kuvioita, nousee huulille väkisinkin hymy ja innostus vetää lenkkarit jalkaan tai kaivaa jumppamatto esille nousee heti kattoon.

Siksi olenkin niiiin onnessani, kun sain kunnian pistää pystyyn värikkäiden Oi Oi Brazil -treenileggingsien arvonnan!

Mikä Oi oi Brazil?

Oi oi brazilin pirteät jumppatrikoot

Hankin ensimmäiset Oi oi Brazilin pöksyt jo muutama vuosi sitten. Tilaus onnistui näppärästi heidän verkkokaupastaan, pian ihanat housut kolahtivat postiluukusta ja ne istuivat päälle kuin valettu. Jos olet käynyt Kuningattaren korsetti -kurssini, oletkin nähnyt nämä puna-musta-vihreät housut päälläni!

Housujen materiaali on pehmeää ja joustavaa, vyötärönauha nousee tarpeeksi korkealle eikä purista lainkaan. Siis täydelliset jumppatrikoot, jotka pysyvät mukana niin vauhdikkaan treenin pyörteissä kuin rauhallisia venyttelyitä tehdessä.

Oi oi Brazilin jumppavaatteet on valmistettu nimensä mukaisesti Brasiliassa. Vaatteiden suomalaisen maahantuojan missiona on tuoda Suomeen tarkkaan valittuja, pienten brasilialaisten tekstiilitehtaiden tuotteita, samalla auttaen köyhän alueen yrittäjiä kasvattamaan liiketoimintaansa.

Jokaisen vaatteen ompelija on tarkkaan tiedossa. Tehtailta edellytetään eettisiä toimintatapoja ja myynti hoidetaan ilman välikäsiä, jolloin tuotot menevät varmasti oikeaan osoitteeseen.

Osallistu arvontaan ja voita jumppatrikoot

Oi oi Brazilin pirteät jumppatrikoot

Mutta nyt, pidemmittä puheitta itse asiaan eli arvontaan! Sain siis ilokseni arvottavaksi yhdet Oi oi Brazilin upeat jumppatrikoot.

Voittaja saa valita itselleen tämän artikkelin kuvissa vilahtavista kuoseista itselleen jomman kumman eli joko Art Deco tai Color Burst leggingsit.

Kurkkaa alta ohjeet ja osallistu heti!

Näin osallistut arvontaan:

  1. Jätä tälle sivulle, tämän blogipostauksen alle kommentti: millaiseen liikuntaan nämä housut sinut innostaisivat.
  2. Tykkää tästä blogipostauksesta Facebook-sivullani (klikkaa linkkiä ja tykkää).

Sitten vaan peukut pystyyn ja jännittämään!

Arvonta suoritetaan kaikkien kommentoijien kesken maanantaina 28.1.2019 klo 21. Voittaja julkaistaan täällä blogissa ja heille ilmoitetaan myös henkilökohtaisesti.

Pistähän alle kommenttia, niin housut voivat olla viikon päästä sinun!

P.S. Jos haluat tutustua Oi oi Braziliin paremmin, voit seurata heidän kotisivujaan, Facebook-sivujaan tai Instagramia! Koodilla ”oioielisa” saat jumppatrikoista vielä 20% alennuksen!

450 Comments

  1. Aloitan Bollywood-tanssin, nämä ovat aivan loistava piristysruiske muutenkin ihanaan Bollywood-maailmaan. Uskon että näistä tulisi lempparihousuni ja käyttäisin niitä koko ajan <3 elämässä pitää olla väriä!

  2. Venyttelyyn ja joogaan ja varmasti piristäisivät myös salilla :)

    t. Anne

Kommentointi on suljettu.