Tiedätkö sen tunteen, kun pitkän päivän jälkeen sohva vetää puoleensa, vaikka olit aikaisemmin luvannut itsellesi liikkuvasi tänään... ja kuitenkin sohva vie voiton?

Vihdoin helppo keino huolehtia itsestä ja laittaa keho kuntoon kotona... jo ensimmäisen treenin jälkeen saat huippufiiliksen, olet supertyytyväinen itseesi ja mietit ainoastaan, miksi kukaan ei ole kertonut, että näin nopeasti ja helposti saa näkyviä tuloksia?

kuningattaren kuntosali

Vaivaako väsymys ja arkikiire ahdistaa? Ovatko päiväsi täyteen buukattuja, oletko stressaantunut ja huonovointinen niin fyysisesti kuin henkisestikin? Netti, lehdet, työkaverit, TV – kaikki tuntuvat pauhaavan terveydestä, hyvinvoinnista ja päivittäisen liikunnan tärkeydestä ja sinä vain ahdistut lisää…

Juuri ja juuri jaksat työpäivän rutistaa loppuun. Ja kun saavut kotiin rättiväsyneenä on kauhea kiire saada nopeasti ruokaa pöytään, jotta perheen nälkäisimmät saavat vatsan täytettä ennen illan harrastuksia.

Sitten kun lapset on viety ja tuotu, iltapalat syöty ja perheen pienimmät saatu nukkumaan, on jäljellä keittiön siivous, valtava pyykkivuori ja tekemättömät rästityöt päivältä.

Lysähdät sohvalle ajatukset työpäivässä, eikä toivoakaan, että jaksaisit lähteä lenkkipolulle, saati kuntosalille. Omatuntosi kolkuttaa ja tiedät, että ulos pitäisi edes piipahtaa, jotta vähän piristyisi, mutta et vain saa itseäsi liikkeelle ja iltakin on jo niin pitkällä, että kuka tuonne enää yöllä lähtee tarpomaan.

Kuulostaako tutulta???

  "Elisa, voitko auttaa minua? En ehdi salille enää päivän päätteeksi, mutta haluan pudottaa muutaman kilon ja löytää kadonneen kiinteyden ja energisyyden. Onko mitään tehtävissä?"

  Tämän takia kehitin Kuningattaren kuntosalin ja näin se toimii!

  Kuningattaren kuntosali on yksinkertainen, naisille suunniteltu treeniohjelma, jonka avulla saat kehosi kuntoon. Parasta on, että tarvitset aikaa arjen keskeltä vain kolmelle treenikerralle viikossa ja pian tuloksia alkaa näkymään.

  Yksittäinen treeni vie siis noin 20 minuuttia ja voit tehdä sen kotona. Muuta ei vaadita.

  Olen suunnitellut sinulle 12 viikoksi selkeän treeniohjelman, joilla ladataan paatuneimmankin sohvaperunan akut täyteen energistä ihanaa oloa, laitetaan kroppa kuntoon ja pudotetaan ylimääräisiä kiloja.

  Parasta on, että voit tehdä treenit kotona, hotellissa, mökillä tai missä vain olet menossa. Treenejä on kolme + venyttelyjä kerran viikossa, joten jokainen kiireinen nainen löytää itselleen ajan liikkua arjen keskellä.

  Voit tulla mukaan juuri sellaisena kuin olet, juuri niissä vanhoissa trikoissa omalta kotisohvaltasi.

  Sinun ei tarvitse siirtyä minnekään, ei liittyä jäseneksi salille, eikä ostaa erityisiä treenivälineitä, ainoat mitä tarvitset ovat itsesi ja hiukan tilaa.

  Minä Elisa toimin henkilökohtaisena valmentajanasi, personal trainerina. Kannustan sinua ilolla ja hymyllä sekä tsemppaan eteenpäin.

  Saat minusta samalla jumppakaverin, lenkkikaverin ja erityisbonuksena mentaalivalmentajan.

  Haluaisitko vihdoin helpon tavan pudottaa muutaman kilon ja löytää kadonneen kiinteyden ja energisyyden?

  Klikkaa nappia ja pääset maksamaan tilauksesi turvallisesti. Voit maksaa verkkomaksuilla, maksukorteilla, osamaksulla tai laskulla.

  Liity nyt mukaan hintaan 149€ 

  Tämä on kertamaksu (EI siis jatkuvia kuukausimaksuja tai jäsenyyksiä). Myös liikuntaedut käyvät maksutavoiksi!

  Ota vastaan uusi tapa treenata itsesi kuntoon, karistaa turhat kilot, löydä sisäinen hehkusi ja toivota tervetulleeksi energinen olo.

  Jos nämä tilanteet ovat sinulle tuttuja ja kaipaat vihdoin muutosta asiaan, jatka lukemista eteenpäin!

  Haluaisit epätoivoisesti olla hyvässä kunnossa ja ehkä laihtua jokusen kilon, mutta koskaan ei ole tarpeeksi aikaa tai energiaa muuttaa totuttuja tapoja.
  Oletko syntymäväsynyt tai ainakin sinusta tuntuu siltä?
  Iltaisin ei ole energiaa puuhata lasten kanssa: Mieluummin herkutellaan yhdessä ja tuijotetaan tabletteja, vaikka omatunto kolkuttaakin huonosta esimerkistä jälkikasvulle.
  Tarvitset vetoapua, kun mikään liikunta ei lähtökohtaisesti YKSIN oikein huvita.
  Kuntosalitreeni muiden katseiden alla ahdistaa eikä askelkoordinaatio todellakaan riitä ryhmäliikuntaan.
  Ajatuskin siitä, että työpäivän jälkeen laitat TAAS lapset hoitoon ja lähden itse liikkumaan, on vain mahdoton.
  Milloin on aikaa itselle? Tuntuu, että arki juostaan kaikkien muiden paitsi omien halujen mukaan.

  Jos edellä mainituista jokin kolahtaa, sinulle sopiva muutos löytyy Kuningattaren kuntosalista!

  Näin 20 minuutin tuloksellisella treenillä laitetaan kroppa kuntoon, pudotetaan ylimääräiset kilot ja nostetaan energiatasot!

  Kuningattaren kuntosali on kotitreeniohjelma, jolla laitetaan kroppa kuntoon, pudotetaan ylimääräiset kilot ja nostetaan energiatasot!

  No, se ei kuitenkaan ole ihan niin simppeliä, tarvitaan kolmen elementin lähestymistapa:​

   Treenit ovat yksinkertaisia, helppoa ja hauskoja. 

   Tavallinen ihminen pystyy tekemään ne, eikä haittaa vaikka olisi pari ylimääräistä kiloa. Ei tarvitse olla mikään fitnesspimu tai joogahirmu, joka on valmiiksi jo hyvässä kunnossa.

   Treenit vievät vain 20 minuuttia, joten kiireinenkin nainen löytää niille aikaa keskellä viikkoa. 

   Eikä matkoihinkaan kulu ylimääräistä aikaa, kun harjoituksen voi tehdä kotona. Tällöin on vaikea keksiä syytä, jolla luistaa treeneistä. Lisäksi minä olen muistuttelemassa sinua seuraavat 12 viikkoa!

   Treenit kuormittavat koko kehoa ja siksi tuottavat tuloksia. 

   Kävely tai lenkkeily on myös hyödyllistä, mutta ei tuota tuloksia samalla, koska rasitus ei ole niin kokonaisvaltaista.

   Nämä kolme elementtiä on sisällytetty tähän treeniohjelmaan ja siksi TULOKSIA todella alkaa näkyä.

   Liikunnan mahduttaminen kiireiseen arkeen on välillä äärettömän haasteellista. Ja sittenkin, kun tulee liikuttua, tuntuu, että mitään ei tapahdu.

   Tämä treeniohjelma auttaa sinua laittamaan treenit osaksi normaalia arkea. Huomaat kuinka helposti nämä treenit sujahtavat mukaan elämääsi ja nautit niiden tuomista tuloksista ja hyvästä olosta PYSYVÄSTI.

   Ei kestä kauaakaan, kun löydät kadonneen kiinteyden ja energisyyden.

   Se, että ylipäätään luet tätä tekstiä kertoo siitä, että syystä tai toisesta et ole oikein tyytyväinen nykytilanteeseen. Ehkä oletkin jo jonkin aikaa haaveillut tekeväsi asialle “jotain”… tehnyt lupauksia itsellesi, jotka unohtuvat kun et oikein löydä luotettavaa keinoa?

   Nyt sinua katsoo suoraan silmiin vihdoinkin “se jokin”!

   Jos elämäsi on ollut sellaista, että juokset asioilla, käyt töissä, stressaat ja kiirehdit muiden kuin itsesi takia... silloin ei ole mikään ihme, jos kilot kasaantuvat, kroppa ei enää tunnu omalta ja energiaa ei enää tahdo löytyä.

   NYT voit kuitenkin lopettaa itsesi ruoskimisen. Enää ei tarvitse yrittää pakottaa itseä kuntosalille iltamyöhään tai yrittää löytää kalenterista paria tuntia itselle keskellä päivää. 

   Tässä kohtaa apuun rientää Kuningattaren kuntosali!

   Kuningattaren kotikuntosali on tehokas ja helppo kotitreeniohjelma, jossa saat kaiken tämän:

   1. Treeniohjelma 12 viikoksi, joka sisältää 20 minuutin kiinteyttäviä treenejä

   Ei hampaiden kiristelyä, vaan hymyilyttävää ja punaposkista treeniä 20 minuuttia kerrallaan, 2 x viikossa + yksi 10 minuutin pikatreeni. Pian näet tuloksia niin kehossa, painossa ja mielessä.

   Saat joka viikko uudet treenit kaikille treenikerroille. Voit vain laittaa videon päälle ja tulla jumppaamaan kanssani!

   Lisäksi treenit toimivat testatusti yhdessä tehden myös lasten kanssa! Liikkeet ovat helppoja ja tehokkaita ja soveltuvat kaiken tasoisille. Kaiken voi tehdä mukavasti kotona ja silti valmentajan kannustamana.

   Treenit pistävät vauhtia aineenvaihduntaan, kiinteyttävät ja saavat hehkumaan itsevarmana.

   2. Rauhoittavat ja rentouttavat venyttelyt ja kehonhuoltohetket

   Saat joka viikko myös yhden kehonhuolto- ja venyttelyvideon. Niiden avulla voit antaa kehollisesi lepoa, venyttelyä, rauhoittumista ja palautumista.

   Kaikki on tehty helpoksi: voit vain laittaa videon päälle ja tulla venyttelemään kanssani!

   Pian tunnet, kuinka syke laskee ja ihana raukeus leviää koko kroppaan. Venyttelyn voit tehdä vaikka rauhoittuaksesi ennen nukkumaanmenoa.

   3. BONUS: viiden minuutin pikaohjelmat

   Silloin kun oman hyvinvoinnin edistämiselle jää arjen hulinassa vain viisi minuuttia aikaa, nämä ohjelmat tulevat tarpeeseen: nopea niskahartiavenyttely, sykettä laskeva rentoutus, pikainen taukojumppa ja viiden minuutin hikijumppa pelastavat päivän!

   4. BONUS: Audionauha mukaan lenkille

   Kaksi kertaa kuussa saat minut lenkkikaveriksesi. Saat joka kuukausi kaksi uutta, reipasta audionauhoitetta, jotka voit pistää päälle, vaikka lenkille lähtiessä. Kuulokkeet korviin ja lenkkikin sujuu leikiten.

   Nauhalla kannustan, neuvon tahdin ja annan samalla ajattelemisen aihetta mm. terveelliseen ruokavalioon ja tapamuutokseen liittyen. Siis lenkki ja hyvinvointivalmennus samassa paketissa!

   5. BONUS: Muutosohjelmat

   Joka kuukausi saat käyttöösi muutosohjelman, jonka pienten, päivittäisten harjoitusten avulla taiot elämääsi lisää hyvinvointia ja teet elämäntapamuutoksen helposti ja nopeasti.

   Ohjelma 1: Kehon Kuuntelu
   Ensimmäisen kuukauden muutosohjelma käsittelee kehon kuuntelua. Ohjelman avulla sinusta ja kehostasi tulee parhaita kavereita ja opitte ymmärtämään toisianne paremmin! Opit ymmärtämään mitä kuuluu juuri sinulle kaikkein sopivimpaan ruokavalioon ja kuinka vältät ylilyönnit jääkaapilla.

   Ohjelma 2: Kiitollisuus ja Onnellisuus
   Toisessa muutosohjelmassa pohditaan, miten olemme onnellisia, vaikka välillä arjessa tuntuu, että elämä pistää kapuloita rattaisiin. Tämän kuukauden aikana opit, että keskittymällä sinua ympäröivään hyvään saat lähes huomaamatta aimo annoksen lisää onnea elämään.

   Ohjelma 3: Tapamuutos
   Kolmas muutosohjelma tuo avun siihen, miten saisi ihan oikeasti karistettua vanhat, huonot tavat ja tuotua tilalle uusia ja parempia. Tavat ovat ennen kaikkea opittuja käyttäytymismalleja. Hyvä uutinen on se, että voit vaikuttaa näihin tapoihin ja siihen, miten toimit. Tässä ohjelmassa uusia tapoja harjoitellaan pieni pala kerrallaan.

   + Kuningatarten tsemppiyhteisö

   Saat vielä kaiken edellä mainitun lisäksi pääsyn Kuningatarten tsemppiryhmään eli Facebook-ryhmään, jossa saat tsemppiä ja vertaistukea ja voit jakaa omia onnistumisiasi ja parhaita käytäntöjä muiden oman elämänsä kuningatarten kanssa.

   Haluaisitko vihdoin helpon tavan pudottaa muutaman kilon ja löytää kadonneen kiinteyden ja energisyyden?

   Klikkaa nappia ja pääset maksamaan tilauksesi turvallisesti. Voit maksaa verkkomaksuilla, maksukorteilla, osamaksulla tai laskulla.

   Liity nyt mukaan alennettuun hintaan 149€

   Tämä on kertamaksu (EI siis jatkuvia kuukausimaksuja tai jäsenyyksiä). Myös liikuntaedut käyvät maksutavoiksi!

   Ota vastaan uusi tapa treenata itsesi kuntoon, karistaa turhat kilot, löydä sisäinen hehkusi ja toivota tervetulleeksi energinen olo.

   Minkälainen kokemus Kuningattaren kuntosali on - ja millainen lopputulos sinulle onkaan luvassa?

   Kurssilla treenaamme kokonaisvaltaisesti koko kehoa välillä lihaskuntoa harjoittaen, välillä sykettä nostaen, niin, että tuloksia tulee.

   Saat joka treenikerralle uuden treenivideon, jota pääset seuraamaan, niin et ehdi missään vaiheessa tylsistyä liikkeisiin.

   Kyse ei ole mistään tavalliselle ihmiselle mahdottomien liikkeiden tai venytyksien tekemisestä.

   Liikkeet ja treenit on suunniteltu niin, että tavallinenkin ihminen pystyy tekemään ne. Ei tarvitse olla supernainen tai valmiiksi jo huippukunnossa, että suoriutuu niistä.

   12 viikon aikana oma suorituskyky kasvaa ja pystyt näkemään eron tuloksissa.

   Kyse EI ole tiukasta dieetistä.

   Moni ohjelma lupaa, että syömällä niukasti ja rajatusti nopeasti kiloja pois ja kaikki muuttuu. Tässä ei ole kyse mistään dieetistä vaan tehdä tehokkaita, mutta nopeita treenejä, joilla saat kokonaisvaltaisen treenin tulokset!

   Nyt päästän sinut katsomaan tarkemmin mitä muut osallistujat ovat sanoneet Kuningattaren kuntosalin elämää muuttavista harjoitteista…

    Mitä kurssilaiset sanovat Kuningattaren kuntosalista?

    “Ei hampaat irvessä rehkimistä, vaan pieniä askelia eteenpäin!”

    Kurssilla pidin eniten sen helppoudesta. Elisa oli suunnitellut kaiken valmiiksi ja minun piti vain tehdä mitä neuvottiin. Yleensä olen se joka tekee muille valmiiksi.

    Suurin oivallus on ollut se, että hyvän olon eteen ei tarvitse hampaat irvessä rehkiä, vaan yllättävän pienillä askelilla pääsee eteenpäin. Tuntuu että nyt syön elääkseni enkä elä syödäkseni. Kiitos!

    - Helena Mäkinen

    “Kiitos kokonaisvaltaisesta kurssista!”

    Pidin kurssilla eniten kokonaisvaltaisuudesta. Koko keho on käyty läpi tehokkaasti tehden sekä venytellen että rentoutuen.

    Ehdottomasti lämpimästi kehotan osallistumaan. Upea kokemus ja helppo toteuttaa omaan aikatauluun sopien .

    ISO kiitos tästä matkasta. <3 <3

    - Maarit

    “Nyt ymmärrän, että jos en panosta omaan hyvinvointiini, kaikki ympärillänikin voivat huonosti.”

    Syksyllä 2015 olin aivan poikki. Tein liian pitkää päivää, voin huonosti henkisesti ja kuntokin oli rapistunut. Ylipitkän työpäivän jälkeen bussissa istuessani satuin törmäämään Elisan Facebook-mainokseen, jossa mainostettiin 15 minuutin mittarimatojumppaa. Kiinnostuin asiasta ja klikkasin itseni kurssille. Eteeni aukesi aivan uusi elämä!

    Elisan rauhoittava ääni, käsittämättömän tehokkaat ja ennen kaikkea arkeeni sopivat jumpat ovat kaiken jaksamiseni kivijalka. Sittemmin olen vaihtanut työtäkin vähemmän stressaavaan – mutta silti vaativaan työhön.

    Aikaa ei ole liiaksi kahden kouluikäisen futisharrastuksen sekä talossamme olevan remontin myötä. Mutta se onkin juuri Elisan kurssien nerous – aina löytyy puoli tuntia jostain rakosesta, jolloin voin tehdä kotona jumpat – ja palkinnoksi saan hyvän olon tunteen ja voin olla tyytyväinen itseeni.

    Elisan videoiden tahdissa jumpatessani minusta tuntuu, kun jumppaisin kannustavan kaverin kanssa. Nyt 43-vuotiaana olen parhaimmassa kunnossa ikinä! Lisäksi pidän tärkeänä Elisan kurssien henkistä puolta. Kun joku ohjaa viemään ajatuksia positiiviseen suuntaan ainaisen negatiivisen kierteen sijaan, asiaan alkaa oikeasti kiinnittää huomiota.

    Voin siis todella lämpimästi suositella Elisan kurssia – ei pelkästään fyysisen kunnon takia vaan myös henkisen puolen takia! Sopii kaikille, mutta erityisen hyvin kiireisille uraäideille. Nyt ymmärrän, että jos en panosta omaan hyvinvointiini, kaikki ympärillänikin voivat huonosti.”

    - Sanna Kinnunen

    Kyllä, luit aivan oikein. Sinulla on 14 päivän kaikki rahat takaisin -takuu. Tiedät jo tähän mennessä, että Kuningattaren kuntosalilla saat haluamiasi tuloksia, tutkitusti ja testatusti. Siitä huolimatta haluan antaa sinulle takuun, jotta voit täysin huoletta ja riskittömästi kokeilla kurssia ja kokea vaikutukset omakohtaisesti.

    Mikäli olet toiminut täysin valmennuksen ohjeiden mukaisesti etkä tunne oloasi entistä energisemmäksi ja hyvinvoivemmaksi, ilmoita meille 14 päivän kuluessa kurssin ostosta ja saat rahasi takaisin täysimääräisenä.

     Mietit ehkä, onko tämä treeniohjelma varmasti rahan arvoinen? Tämän kaiken siis saat, kun osallistut:

     1

     12 viikon valmis treeniohjelma

     Treenaat kolme kertaa viikossa. Joka kerralle sinua odottaa uusi treenivideo, jonka voit laittaa päälle ja treenata Elisan mukana. Et joudu vaihtamaan videoita tai säätämään laitteiden kanssa kesken treenin.

     Kaikki treenit voi tehdä kotona, mökillä, hotellissa tai vaikka pihalla. Et joudu matkustamaan erikseen mihinkään, vaan olet aina omalla "kuntosalillasi".

     Ohjelma on valmiiksi mietitty alusta loppuun, joten et joudu itse pähkäilemään, että mitä tekisit ja milloin tekisit. Nyt pystyt suorittamaan tehokkaan treenin sopivassa 20 minuutin välissä.

     2

     Viikottaiset venyttely- ja kehonhuoltohetket

     Venyttely ja kehonhuolto unohtuvat helposti. Ne ovat kuitenkin olennaisia osia kunnon kehittymisessä ja hyvän olon ylläpidossa.

     Viikottaiset, rennonraukeat venyttelyhetket pitävät sulattelevat jumeja ja pitävät kropan liikkuvana. Kun ne kuuluvat ohjelmaan, ne tulee tehtyä!

     Myös venyttelyt ovat kokopitkinä videoina eli napsauta vain video päälle ja tule mukaan rentoutumaan!

     3

     3 erilaista bonusta

     Saat myös kolme erityistä bonusta, joista on hyötyä sinulle eri elämäntilanteissa ja saat ne nyt bonuksena treeniohjelman mukana.

     1. VIIDEN MINUUTIN PIKAOHJELMAT: Nämä viiden minuutin ohjelmat voivat pelastaa päiväsi!

     2. AUDIONAUHA MUKAAN LENKILLE. Tykkäätkö lenkkeillä tai ulkoilla? Saat nauhan mukaan lenkille ja saat lenkin ajan tsemppiä ja tuhdin tietopaketin. Helppoa ja hyödyllistä.

     3. MUUTOSOHJELMAT, jotka auttavat tuomaan lisää hyvinvointia ja lempeyttä elämääsi. Ehkä teet ne samaa tahtia treeniohjelman kanssa tai ehkä säästät ne tulevaisuuteen. Pelkästään nämä ohjelmat ovat kullan arvoisia.

     4

     Aktiiviset valmentajat auttamassa

     Tämän ohjelman takana on oikeita ihmisiä, jotka oikeasti välittävät Sinusta ja siitä että saat elämääsi positiivisia muutoksia ja tahtomiasi tuloksia.

     Minä (Elisa) vastaan itse ohjelmasta ja olen suunnitellut sen. Olen myös henkilökohtaisesti mukana kannustamassa ja auttamassa sinua.

     5

     Tsemppiryhmä osallistujille

     Tärkeä osa kaikkea treenaamista on yhteinen tuki ja ymmärrys. Tässä tsemppiryhmässä on muita samassa tilanteessa olevia naisia. Luvassa on tukea, vinkkejä ja ymmärrystä ja saat aina vastauksen kysymyksiisi.

     6

     Lopputuloksena tyytyväisyys, jonka arvoa on vaikea rahassa mitata!

     Kuinka monesti olet jo luvannut itsellesi, että nyt teet sen? Olisko siis aika viimein tarttua toimeen ja aloittaa jotain mikä oikeasti toimii. Tämä treeniohjelma antaa sinulle 1. yksinkertaiset ja kotona tehtävät 2. nopeat, vain 20 minuuttia vievät ja 3. tulokselliset treenit, joilla kilot karisevat, kadonnut kiinteys ja energisyys löytyy uudestaan!

     12 viikon päästä voit miettiä, että olisinpa kuullut tästä jo vuosia sitten!

     Ja mihin hintaan uudistettu sinä rakentuu? Eihän sitä oikeastaan voi rahassa mitata – mutta alle kahvikupillisen hinnalla / päivä!

     Jos palkkaisit minut tai kenet tahansa muun personal trainerin suunnittelemaan kolmen kuukauden treeniohjelman, hintalappu olisi monta sataa euroa. Eikä se todella sisällä vielä yhtään yhteistä treenikertaa valmentajan kanssa. Sen lisäksi pitää ostaa salikortti, suunnitella aikataulu niin, että ehdit salille ja huolehtia, että käyt siellä.

     Nyt saat yksinkertaisen ja tehokkaan 12 viikon treeniohjelman, jossa voit vain laittaa jumppahousut jalkaan, treenivideon päälle ja 20 minuuttia myöhemmin olet tehnyt tuloksellisen treenin. Lisäksi saat valmentajien ja kurssikavereiden tuen. Kaikki tämä alle kahvikupillisen hinnalla päivässä!

     Klikkaa nappia ja pääset maksamaan tilauksesi turvallisesti. Voit maksaa verkkomaksuilla, maksukorteilla, osamaksulla tai laskulla.

     Liity nyt mukaan alennettuun hintaan 149€

     Tämä on kertamaksu (EI siis jatkuvia kuukausimaksuja tai jäsenyyksiä). Myös liikuntaedut käyvät maksutavoiksi!

     Ota vastaan uusi tapa treenata itsesi kuntoon, karistaa turhat kilot, löydä sisäinen hehkusi ja toivota tervetulleeksi energinen olo.

     Valmentajasi odottaa jo!

     Olen Elisa ja haluan kutsua juuri sinut voimaan hyvin ja jumppaamaan kanssani!

     Olen hyvän olon valmentaja ja kuningatarten valmentaja. Verkkokurssieni ja kirjani avulla olen auttanut tuhansia suomalaisia naisia kohti hehkuvan hyvää oloa.

     Valmennuksessani naiset ovat pudottaneet painoa, kiinteyttäneet kehojaan, saaneet uutta energiaa elämään, löytäneet liikunnan iloa, parantaneet yöunia, löytäneet sisäistä voimaa ja paljon muuta.

     Mihin valmennusteni teho oikein perustuu?

     Lukemasi perusteella olet selvillä, mistä Kuningattaren kuntosali -kurssissa on kyse.

     Haluan kuitenkin kertoa sinulle vielä omasta valmennusfilosofiastani, jotta ymmärrät miksi kurssini oikeasti toimivat.

     Olen valmennuksissani nähnyt kuinka lisäämällä elämään hyviä asioita, huonojen määrä automaattisesti vähenee. Tässäkään valmennuksessa ei siis poisteta elämästäsi mitään, sen sijaan lisäämme siihen paljon hyvää... 
     Tuki missä tahansa elämän muutoksessa on äärettömän tärkeää. Siksi tämänkin ohjelman takana on oikeita ihmisiä, jotka oikeasti välittävät Sinusta ja siitä että saat elämääsi positiivisia muutoksia ja tahtomiasi tuloksia.
     Kun aloitat treenin, et jää yksin, vaikka kyse onkin digitaalisesta treeniohjelmasta. Päinvastoin, sinulla on joka askeleella mukana tsemppi ja tuki. Lisäksi saat aina apua ryhmässämme kysymällä mieltäsi askarruttavista kurssiin liittyvistä asioista. 
     Valmentajana minulle on myos äärimmäisen tärkeää, että teet kaikki liikkeet oikein ja hyvällä tekniikalla. Siksi näytän videoilla mallia ja neuvon kuinka liikkeet tehdään oikein.

     Olen koulutukseltani FM, personal trainer, sertifioitu hyvinvointi- ja ravintovalmentaja.

     Olen valmentanut naisia kohti hyvää oloa jo yli kymmenen vuotta ja toimin kurssilla valmentajanasi yhdessä tiimini kanssa. Olen suunnitellut kurssin ohjeet niin, että ne sujahtavat mukaan arkeen ja muutos tapahtuu pienissä paloissa. Lopputuloksena saat hyvän olon hymyssä suin!

     Lämpimästi tervetuloa mukaan!

     Kysymyksiä ja vastauksia

     Kaikki kurssimateriaalit löytyvät kurssisivustoltamme, jonne saat tunnukset liittymisen jälkeen. Lisäksi saat aina muistutuksen harjoituksista myös sähköpostitse.

     Miten kurssimateriaalit saa käyttöön?

     Saat pääsyn kaikkiin materiaaleihin vuodeksi, joten voit hyödyntää tarjouksen nyt ja aloittaa silloin, kun sinulle parhaiten sopii. 

     Juuri nyt on kiirettä. Voiko mukaan tulla myöhemminkin?

     Ei tule. Kyseessä on kertamaksu.

     Tuleeko maksun jälkeen lisälaskuja tai jatkuvia kuukausi-veloituksia?

     Kurssi painottuu kotitreeneihin, mutta kuukausibonusohjelmissa saat apuja myös ruokavalioon. Kehon kuuntelun ja tapamuutoksen kuukausiohjelmat auttavat tekemään fiksuja valintoja kaupassa ja keittiössä ja ohjaavat kohti terveellistä ruokavaliota. Saatpa kehon kuuntelun bonusohjelmassa jopa joukon herkullisia reseptejäkin!

     Jos haluat lisää ruokavalio-ohjeita, voit hankkia kurssin kaveriksi esimerkiksi Energisen olon eväät-kurssin (www.elisamattila.com/energisen-olon-evaat), jossa pureudutaan ruokavalioasioihin syvemmin.

     Kuuluuko kurssiin ruokavalio-ohjeita?

     Meillä käyvät Smartumin, Eazybreakin ja E-passin verkkomaksut. Klikkaa sivun ostonappeja ja valitse sieltä oikea maksutapa. Ohjaudut liikuntaedun sivuille, jossa voit suorittaa maksun omilla tunnuksillasi.

     Jos haluat maksaa Edenredin verkkomaksuilla, Smartumin tai Tyky-seteleillä, katso tarkemmat ohjeet www.elisamattila.com/ohjeet tai ota yhteyttä tuki@elisamattila.com, niin neuvomme kuinka pääset mukaan!

      

     Voiko kurssia maksaa liikuntasetelillä?

     Mikäli sinulla on lääkärin lupa harrastaa liikuntaa, voit tulla mukaan ja soveltaa treenejä itsellesi sopiviksi. Liikkeisiin on annettu vaihtoehtoja ja me valmentajat olemme aina mukana auttamassa ja neuvomassa korvaavia liikkeitä tarpeen mukaan.

     Minulla on selkä/polvi/olkapää kipeänä, voiko silti tulla mukaan?

     Ei tarvitse. Kyse on verkkokurssista, jota voit toteuttaa oman aikataulusi mukaan. Kaikki materiaalit löytyvät kurssisivustolta, jonne saat tunnukset ilmoittautumisen jälkeen.

     Tarvitseeko olla tietyssä paikassa tiettyyn aikaan?

     Ei ole. Treenit taipuvat monelle tasolle, sillä treeneissä annetaan aina vaihtoehtoja liikkeisiin, joiden joukosta voit valita juuri sinulle parhaiten sopivat. Alkuun on helppo ottaa kevyemmin ja lisätä tahtia kunnon kasvaessa. Olet siis tervetullut mukaan, vaikka edellisestä liikuntakerrasta olisikin aikaa!

     Onko ohjelma tarkoitettu niille, jotka ovat jo tottuneet liikkumaan paljon?

     Laita viesti asiakastukeemme tuki@elisamattila.com. Autamme mielellämme!

     Minulla on lisäkysymyksiä, miten saan teihin yhteyden?

     Kuningatarvalmennus OY

     Copyright © Elisa Mattila

     Rekisteriseloste

     Pin It on Pinterest