Tiedätkö sen tunteen, kun pitkän päivän jälkeen sohva vetää puoleensa, vaikka olit aikaisemmin luvannut itsellesi liikkuvasi tänään... ja kuitenkin sohva vie voiton?

Kätevä keino ottaa liikunta osaksi arkea... jo ensimmäisen treenikerran jälkeen saat huippufiiliksen, olet supertyytyväinen itseesi ja mietit ainoastaan, miksi en ole treenannut näin aikaisemmin?

Kuningattaren kuntosalin avulla voit itse päättää milloin ja missä liikut. Tarvitset vain 20 minuuttia päivässä eikä sinun tarvitse liittyä jäseneksi salille, ostaa erityisiä treenivälineitä tai yrittää kiirehtiä jumppatunnille töiden jälkeen.

Voit tulla mukaan juuri sellaisena kuin olet, juuri niissä vanhoissa trikoissa omalta kotisohvaltasi. Lähde nyt mukaan ja hyödynnä sunnuntaina umpeutuva kampanjahinta, jonka aikana säästät 50€ hinnassa!

Moikka!

Vaivaako väsymys koko ajan ja arkikiire ahdistaa. Ovatko työpäiväsi täyteen buukattuja, oletko stressaantunut ja huonovointinen niin fyysisesti kuin henkisestikin? Netti, lehdet, työkaverit, TV – kaikki tuntuvat pauhaavan terveydestä, hyvinvoinnista ja päivittäisen liikunnan tärkeydestä ja sinä vain ahdistut lisää…

Juuri ja juuri jaksat työpäivän rutistaa loppuun. Ja kun saavut kotiin rättiväsyneenä on kauhea kiire saada nopeasti ruokaa pöytään, jotta perheen nälkäisimmät saavat vatsan täytettä ennen illan harrastuksia.

Sitten kun lapset on viety ja tuotu, iltapalat syöty ja perheen pienimmät saatu nukkumaan, on jäljellä keittiön siivous, valtava pyykkivuori ja tekemättömät rästityöt päivältä.

Lysähdät sohvalle ajatukset työpäivässä, eikä toivoakaan, että jaksaisit lähteä lenkkipolulle, saati kuntosalille. Omatuntosi kolkuttaa ja tiedät, että ulos pitäisi edes piipahtaa, jotta vähän piristyisi, mutta et vain saa itseäsi liikkeelle ja iltakin on jo niin pitkällä, että kuka tuonne enää yöllä lähtee tarpomaan.

Kuulostaako tutulta???

Tarvitset muutoksen, joka näkyy ja tuntuu ja pysyy!

 • Haluaisit epätoivoisesti olla hyvässä kunnossa ja ehkä laihtua jokusen kilon, mutta koskaan ei ole tarpeeksi aikaa tai energiaa muuttaa totuttuja tapoja.
 • Oletko syntymäväsynyt tai ainakin sinusta tuntuu siltä?
 • Iltaisin ei ole energiaa puuhata lasten kanssa: Mieluummin herkutellaan yhdessä ja tuijotetaan tabletteja, vaikka omatunto kolkuttaakin huonosta esimerkistä jälkikasvulle.
 • Tarvitset vetoapua, kun mikään liikunta ei lähtökohtaisesti YKSIN oikein huvita.
 • Kuntosalitreeni muiden katseiden alla ahdistaa eikä askelkoordinaatio todellakaan riitä ryhmäliikuntaan.
 • Ajatuskin siitä, että työpäivän jälkeen laitat TAAS lapset hoitoon ja lähden itse liikkumaan, on vain mahdoton.
 • Milloin on aikaa itselle? Tuntuu, että arki juostaan kaikkien muiden paitsi omien halujen mukaan.
 • Jos edellä mainituista jokin kolahtaa, sinulle sopiva elämäntapamuutos löytyy kotikuntosalilta.

Vihdoin keino, joka tuo energisoivan liikunnan osaksi arkeasi ja saa kehosi säteilevään kuntoon

Kuningattaren kuntosali on kokonaisvaltainen treeniohjelma, jonka avulla saat kehosi kuntoon ja liikunnasta tulee uusi energisoiva elämäntapasi.

Tämän 12 viikon verkkokurssin avulla ladataan paatuneimmankin sohvaperunan akut täyteen liikunnan iloa ja energistä ihanaa oloa. Energisoivasta liikunnasta tulee sinulle OIKEASTI elämäntapa; sellainen ihana rutiini ja osa arkea, ettet missään nimessä halua palata entiseen takaisin.

Kuningattaren kotikuntosali on helppo, monipuolinen ja kannustava treeniohjelma.

Voit tulla mukaan juuri sellaisena kuin olet, juuri niissä vanhoissa trikoissa omalta kotisohvaltasi. Sinun ei tarvitse siirtyä minnekään, ei liittyä jäseneksi salille, eikä ostaa erityisiä treenivälineitä, ainoat mitä tarvitset ovat itsesi ja hiukan tilaa.

Kurssilla minä Elisa toimin henkilökohtaisena valmentajanasi, personal trainerina. Kannustan sinua ilolla ja hymyllä sekä tsemppaan eteenpäin.

Saat minusta samalla jumppakaverin, lenkkikaverin ja erityisbonuksena mentaalivalmentajan. Autan sinua pohtimaan päivittäin juuri itsellesi tärkeitä asioita ja tuen sinua uuden elämäntavan haltuunotossa.

Varmasti parempi olo täydellä tyytyväisyystakuulla

Liikunnan mahduttaminen kiireiseen arkeen on välillä äärettömän haasteellista. Tässä kohtaa apuun rientää Kuningattaren kuntosali.

Kurssilla opit, miten normaaliin perhearkeen mahtuu AINA energisoiva liikunta. Kurssi auttaa omaksumaan uuden ihanan liikunnallisen elämäntavan ja nautit sen mukanaan tuomasta ilosta ja hyvästä olosta PYSYVÄSTI.

 • Kuningattaren kuntosalilla opit pysyvän liikunnallisen elämäntavan
 • Voit hyvin, sinulla on energiaa ja olemuksesi säteilee uutta hehkua
 • Löydät AINA aikaa liikkumiselle
 • Treenaus on HELPPOA, iloista ja treenikaveri on aina tsemppaamassa
 • Treenit vaikka omassa olohuoneessa - EI SIIRTYMISIIN kuluvaa aikaa
 • Koska uskon, etta sinäkin onnistut, kurssilla on 100% rahat takaisin 14 päivän tyytyväisyysTAKUU.

EI enää jumeja vaan vetreä ja virkeä keho

Tämän kurssin treenit toimivat myös jumien poistajina:

 • niska hartiaseudulta - ohjelmassa on pika-apuja vaikka taukojumpaksi, kun päätetyö aiheuttaa tuskaa
 • pääkopasta - liikunta poistaa stressiä ja saat "helpotusta pääkopalle" kun oikeanlaisille ajatuksille tulee tilaa
 • nukkumisesta - nukahdat helpommin hyvän treenin jälkeen ja heräät virkeämpänä, kun kehoasi on ravittu liikunnalla
 • koko kehosta - kun kankeus poistuu koko kropan treenillä sekä säännöllisellä venyttelyllä

Bonuksena Kuningattaren kuntosalilla saat:

 • lisää vetreyttä - treeneissä muistetaan aina hyvät tekniikat sekä tehokkaat lämmittelyt
 • lisää liikkuvuutta - treeniliikkeissä keskitytään monipuolisiin laajoihin liikeratoihin
 • lisää notkeutta - monipuolista venyttelyä tehdään viikoittain

Haluaisitko vihdoin kehosi kerralla kuntoon, lisää aikaa itsellesi ja mahduttaa liikunnan arkeesi AINA?

Kurssin normaalihinta on 149€, mutta kun liityt mukaan nyt, saat vielä extraedun ja pääset mukaan hintaan 99€!

Kyseessä on elokuun kampanjahinta, joka umpeutuu jo sunnuntaina, joten toimi tänään niin säästät 50€ hinnassa.

Tämä on kertamaksu (EI siis jatkuvia kuukausimaksuja tai jäsenyyksiä).

Kurssi alkaa yhdessä ryhmän kanssa maanantaina 26.8.!

Ota vastaan uusi liikunnallinen elämäntapa, löydä sisäinen hehkusi ja toivota tervetulleeksi energinen olo. Liity mukaan nyt!

KYLLÄ, HALUAN LÄHTEÄ MUKAAN HINTAAN 99€!

​Klikkaa nappia ja pääset maksamaan tilauksesi turvallisesti. Voit maksaa verkkomaksuilla, maksukorteilla, osamaksulla tai laskulla. Myös Smartum Saldo, Eazybreak, Edenred sekä ePassi käyvät.

Kuningattaren kotikuntosaliin kuuluu kaikki tämä:

1. ARKEEN SUJAHTAVAT TREENIT

Kurssin treenit pistävät vauhtia aineenvaihduntaan, kiinteyttävät ja saavat hehkumaan itsevarmana. Saat kaksi uutta treenivideota viikossa. Voit vain laittaa videon päälle ja tulla jumppaamaan kanssani!

Toimii testatusti yhdessä tehden myös lasten kanssa! Liikkeet ovat helppoja ja tehokkaita ja soveltuvat kaiken tasoisille. Kaiken voi tehdä mukavasti kotona ja silti valmentajan kannustamana. Ei hampaiden kiristelyä, vaan hymyilyttävää ja punaposkista liikunnan iloa 20-25 minuuttia kerrallaan, 2 x viikossa.

2. RAUHOITTAVAT JA RENTOUTTAVAT VENYTTELYT JA KEHONHUOLTOHETKET

Kun keho kaipaa lepoa, venyttelyä, rauhoittumista ja palautumista, lempeät venyttelytuokiot ovat paikallaan. Saat uuden videon kerran viikossa. Kaikki on tehty helpoksi: voit vain laittaa videon päälle ja tulla venyttelemään kanssani!

Pian tunnet, kuinka syke laskee ja ihana raukeus leviää koko kroppaan. Venyttelyn voit tehdä vaikka rauhoittuaksesi ennen nukkumaanmenoa.

3. AUDIONAUHA MUKAAN LENKILLE

Kerran kuussa saat minut lenkkikaveriksesi. Saat joka kuukausi uuden, reippaan audionauhan, jonka voit pistää päälle, vaikka lenkille lähtiessä. Kuulokkeet korviin ja lenkkikin sujuu leikiten.

Nauhalla kannustan, neuvon tahdin ja annan samalla ajattelemisen aihetta mm. terveelliseen ruokavalioon ja tapamuutokseen liittyen. Siis lenkki ja hyvinvointivalmennus samassa paketissa!

4. BONUS: MUUTOSOHJELMAT

Joka kuukausi saat käyttöösi muutosohjelman, jonka pienten, päivittäisten harjoitusten avulla taiot elämääsi lisää hyvinvointia ja teet elämäntapamuutoksen helposti ja nopeasti.

Ohjelma 1: Kehon Kuuntelu
Ensimmäisen kuukauden muutosohjelma käsittelee kehon kuuntelua. Ohjelman avulla sinusta ja kehostasi tulee parhaita kavereita ja opitte ymmärtämään toisianne paremmin! Opit ymmärtämään mitä kuuluu juuri sinulle kaikkein sopivimpaan ruokavalioon ja kuinka vältät ylilyönnit jääkaapilla.

Ohjelma 2: Kiitollisuus ja Onnellisuus
Toisessa muutosohjelmassa pohditaan, miten olemme onnellisia, vaikka välillä arjessa tuntuu, että elämä pistää kapuloita rattaisiin. Tämän kuukauden aikana opit, että keskittymällä sinua ympäröivään hyvään saat lähes huomaamatta aimo annoksen lisää onnea elämään.

Ohjelma 3: Tapamuutos
Kolmas muutosohjelma tuo avun siihen, miten saisi ihan oikeasti karistettua vanhat, huonot tavat ja tuotua tilalle uusia ja parempia. Tavat ovat ennen kaikkea opittuja käyttäytymismalleja. Hyvä uutinen on se, että voit vaikuttaa näihin tapoihin ja siihen, miten toimit. Tässä ohjelmassa uusia tapoja harjoitellaan pieni pala kerrallaan.

5. BONUS: VIIDEN MINUUTIN PIKAOHJELMAT

Silloin kun oman hyvinvoinnin edistämiselle jää arjen hulinassa vain viisi minuuttia aikaa, nämä ohjelmat tulevat tarpeeseen: nopea niskahartiavenyttely, sykettä laskeva rentoutus, pikainen taukojumppa ja viiden minuutin hikijumppa pelastavat päivän!

6. BONUS: KUNINGATARTEN TSEMPPIYHTEISÖ

Extra Bonuksena saat vielä kaiken edellä mainitun lisäksi pääsyn Kuningatarten tsemppiryhmään eli Facebook-ryhmään, jossa saat tsemppiä ja vertaistukea ja voit jakaa omia onnistumisiasi ja parhaita käytäntöjä muiden oman elämänsä kuningatarten kanssa.

Ryhmässä saat innostuksen ja inspiraation lisäksi Elisan hyvän olon valmennuksia vähintään kerran kuussa.

Mitä kurssilaiset sanovat Kuningattaren kuntosalista?

“Ei hampaat irvessä rehkimistä, vaan pieniä askelia eteenpäin!”

Kurssilla pidin eniten sen helppoudesta. Elisa oli suunnitellut kaiken valmiiksi ja minun piti vain tehdä mitä neuvottiin. Yleensä olen se joka tekee muille valmiiksi.

Suurin oivallus on ollut se, että hyvän olon eteen ei tarvitse hampaat irvessä rehkiä, vaan yllättävän pienillä askelilla pääsee eteenpäin. Tuntuu että nyt syön elääkseni enkä elä syödäkseni. Kiitos!

- Helena Mäkinen

“Kiitos kokonaisvaltaisesta kurssista!”

Pidin kurssilla eniten kokonaisvaltaisuudesta. Koko keho on käyty läpi tehokkaasti tehden sekä venytellen että rentoutuen.

Ehdottomasti lämpimästi kehotan osallistumaan. Upea kokemus ja helppo toteuttaa omaan aikatauluun sopien .

ISO kiitos tästä matkasta. <3 <3

- Maarit

“Nyt ymmärrän, että jos en panosta omaan hyvinvointiini, kaikki ympärillänikin voivat huonosti.”

Syksyllä 2015 olin aivan poikki. Tein liian pitkää päivää, voin huonosti henkisesti ja kuntokin oli rapistunut. Ylipitkän työpäivän jälkeen bussissa istuessani satuin törmäämään Elisan Facebookmainokseen, jossa mainostettiin 15 minuutin mittarimatojumppaa. Kiinnostuin asiasta ja klikkasin itseni kurssille. Eteeni aukesi aivan uusi elämä!

Elisan rauhoittava ääni, käsittämättömän tehokkaat ja ennen kaikkea arkeeni sopivat jumpat ovat kaiken jaksamiseni kivijalka. Sittemmin olen vaihtanut työtäkin vähemmän stressaavaan – mutta silti vaativaan työhön.

Aikaa ei ole liiaksi kahden kouluikäisen futisharrastuksen sekä talossamme olevan remontin myötä. Mutta se onkin juuri Elisan kurssien nerous – aina löytyy puoli tuntia jostain rakosesta, jolloin voin tehdä kotona jumpat – ja palkinnoksi saan hyvän olon tunteen ja voin olla tyytyväinen itseeni.

Elisan videoiden tahdissa jumpatessani minusta tuntuu, kun jumppaisin kannustavan kaverin kanssa. Nyt 43-vuotiaana olen parhaimmassa kunnossa ikinä! Lisäksi pidän tärkeänä Elisan kurssien henkistä puolta. Kun joku ohjaa viemään ajatuksia positiiviseen suuntaan ainaisen negatiivisen kierteen sijaan, asiaan alkaa oikeasti kiinnittää huomiota.

Voin siis todella lämpimästi suositella Elisan kurssia – ei pelkästään fyysisen kunnon takia vaan myös henkisen puolen takia! Sopii kaikille, mutta erityisen hyvin kiireisille uraäideille. Nyt ymmärrän, että jos en panosta omaan hyvinvointiini, kaikki ympärillänikin voivat huonosti.”

- Sanna Kinnunen

Ja mihin hintaan uusi elämäntapasi rakentuu? Eihän sitä oikeastaan voi rahassa mitata – mutta alle kahvikupillisen hinnalla / päivä!

Jos palkkaisit minut tai kenet tahansa muun personal trainerin suunnittelemaan kolmen kuukauden treeniohjelman, hintalappu olisi monta satasta. Eikä se todella sisällä vielä yhtään yhteistä treenikertaa valmentajan kanssa.

Nyt saat kokonaisvaltaisen valmennuksen, jossa on otettu huomioon treenit, lihashuolto ja mentaalivalmennus sekä valmentajien ja kurssikavereiden tuki ja kaikki tämä alle kahvikupillisen hinnalla päivässä.

Kurssin normaalihinta on 149€, mutta kun liityt mukaan nyt, saat vielä extraedun ja pääset mukaan hintaan 99€

Kyseessä on kertamaksu (EI siis jatkuvia kuukausimaksuja tai jäsenyyksiä).

Kurssi alkaa yhdessä ryhmän kanssa maanantaina 26.8.!

Ota vastaan uusi liikunnallinen elämäntapa, löydä sisäinen hehkusi ja toivota tervetulleeksi energinen olo. Liity mukaan nyt!

KYLLÄ, HALUAN UUDEN ENERGISEN ELÄMÄNTAVAN NYT!

​Klikkaa nappia ja pääset maksamaan tilauksesi turvallisesti. Voit maksaa verkkomaksuilla, maksukorteilla, osamaksulla tai laskulla. Myös Smartum Saldo, Eazybreak, Edenred sekä ePassi käyvät.

Valmentajasi odottaa jo!

Olen Elisa ja haluan kutsua juuri sinut treenaamaan kanssani!

Olen hyvän olon valmentaja ja kuningatarten valmentaja. Verkkokurssieni ja kirjani avulla olen auttanut jo tuhansia suomalaisia naisia kohti hehkuvan hyvää oloa.

Valmennuksessani naiset ovat pudottaneet painoa, kiinteyttäneet kehojaan, saaneet uutta energiaa elämään, löytäneet liikunnan iloa, poistaneet kipuja ja paljon muuta.

Mihin Elisan valmennuksen teho oikein perustuu...

Lukemasi perusteella olet varmasti selvillä mistä Kuningattaren Kuntosalissa on kyse. Ja pilottiryhmäläistemme huikea palaute on todiste kurssin toimivuudesta. Haluan kuitenkin kertoa sinulle vielä omasta valmennusfilosofiastani, jotta ymmärrät miksi kurssini oikeasti toimivat.

 • Olen valmennuksissani nähnyt kuinka lisäämällä elämään hyviä asioita, huonojen määrä automaattisesti vähenee. Tässäkään valmennuksessa ei siis poisteta elämästäsi mitään, sen sijaan lisäämme siihen paljon hyvää.
 • Tuki missä tahansa elämän muutoksessa on äärettömän tärkeää. Siksi tämänkin valmennuksen takana on oikeita ihmisiä, jotka oikeasti välittävät Sinusta ja siitä että saat elämääsi positiivisia muutoksia ja tahtomiasi tuloksia.
 • Kun aloitat treenin, et jää yksin, vaikka kyse onkin digitaalisesta kurssista. Päinvastoin, sinulla on joka askeleella mukana tsemppi ja tuki. Lisäksi aina saat apua ryhmässämme kysymällä mieltäsi askarruttavista kurssiin liittyvistä asioista. Olemme koko valmennuksen ajan tukena ja apuna.
 • Valmentajana minulle on myos äärimmäisen tärkeää, että teet kaikki liikkeet oikein ja hyvällä tekniikalla. Siksi näytän videoilla mallia, neuvon ja annan vaihtoehtoja, joiden joukosta voit valita itsellesi parhaat treeniliikkeet.

Tule mukaan! Treenataan yhdessä itsemme elämämme kuntoon!

Olen valmentanut ja kouluttanut itseäni vuosia hyvinvoinnin ravitsemuksen ja kehon toiminnasta. Olen ollut monien huippuvalmentajien opissa ja haluan jakaa osaamiseni kanssasi, jotta sinäkin saat aikaan elämäntapamuutoksen helposti ja kevyesti hymyssä suin.

Kyllä luit aivan oikein. Sinulla on 14 päivän kaikki rahat takaisin takuu. Tiedät jo tähän mennessä, että Kuningattaren kuntosalilla saat haluamiasi tuloksia, tutkitusti ja testatusti. Siitä huolimatta haluan antaa sinulle takuun, jotta voit täysin huoletta ja riskittömästi kokeilla kurssia ja kokea vaikutukset omakohtaisesti.

Mikäli olet toiminut täysin valmennuksen ohjeiden mukaisesti etkä tunne oloasi entistä energisemmäksi ja hyvinvoivemmaksi ilmoita meille 14 päivän kuluessa kurssin ostosta ja saat rahasi takaisin.

Uusi elämäntapa – alkaen NYT!

Ethän siis jatka samoilla vanhoilla keinoilla odottaen erilaisia tuloksia? Sehän on aivan älytöntä, eikö?

Oma hyvinvointisi on parasta mitä voit itsellesi JA MUILLE antaa! Miksikö? Koska kun sinä voit hyvin niin ympäristösikin voi hyvin, sillä sinun hyvinvointisi energiasi, hehkusi se näkyy, kuuluu ja tuntuu myös ympärilläsi.

Kun klikkaat itsesi mukaan Kuningattaren kotikuntosalille, ensimmäinen treenivideo aukeaa koneellesi parissa minuutissa.

Tee siis päätös ja ALOITA uusi ihana elämäsi nyt heti, ei huomenna tai ensi maanantaina vaan JUURI NYT!

Saat kaikki extrabonukset, kun liityt mukaan heti. Voit aloittaa energisoivan liikunnan saman tien!

Treeneissä nähdään pian!

KYLLÄ, HALUAN KUNINGATTAREN KUNTOSALIN ITSELLENI!

​Klikkaa nappia ja pääset maksamaan tilauksesi turvallisesti. Voit maksaa verkkomaksuilla, maksukorteilla, osamaksulla tai laskulla. Myös Smartum Saldo, Eazybreak, Edenred sekä ePassi käyvät.

Kysymyksiä ja vastauksia

Soveltuuko kurssi minulle, kun olen tottunut treenaamaan paljon ja kuntokin on jo hyvä?

Kurssi sopii sinulle noudatettavaksi muun liikunnan ohessa. Kurssilla annetaan paljon vaihtoehtoja liikkeisiin, joista voit valita ne haastavimmat versiot. Treenit kestävät n. 20-25 minuuttia ja halutessasi voit aina tehdä treenin kahteen kertaan tai lisätä perään ekstrakierroksen.

Onko kurssi tarkoitettu niille, jotka ovat jo tottuneet liikkumaan paljon?

Ei ole. Kurssin treenit taipuvat monelle tasolle, sillä treeneissä annetaan aina vaihtoehtoja liikkeisiin, joiden joukosta voit valita juuri sinulle parhaiten sopivat. Alkuun on helppo ottaa kevyemmin ja lisätä tahtia kunnon kasvaessa. Olet siis tervetullut mukaan, vaikka edellisestä liikuntakerrasta olisikin aikaa!

Tehdäänkö harjoitteet kuntosalilla?

Kaikki treenit tehdään oman kehon painolla, joten voit tehdä ne ilman välineitä missä tahansa oletkin: kotona, matkalla, mökillä tai kuntosalillakin.

Miten treenimateriaalit saa käyttöön?

Kaikki kurssimateriaalit löytyvät kurssisivustoltamme, jonne saat tunnukset liittymisen jälkeen. Uudet treenit tulevat käyttöösi kerran viikossa, josta saat muistutuksen myös sähköpostitse.

Juuri nyt on kiirettä, enkä ehdi treenata. Voiko mukaan tulla myöhemminkin?

Saat pääsyn kaikkiin materiaaleihin vuodeksi, joten voit hyödyntää tarjouksen nyt ja aloittaa silloin, kun sinulle parhaiten sopii. Kurssin bonuksena tulee myös viiden minuutin treenejä, joita voit tehdä silloin, kun aika on kortilla. Tuolloin 5 minuuttia voi todella pelastaa päivän ja nostaa fiiliksen kattoon!

Voiko kurssia maksaa liikuntasetelillä?

Meillä käyvät Smartumin, Eazybreakin ja E-passin verkkomaksut. Klikkaa nappia ja pääset kassalla valmitsemaan haluamasi maksutavaksi jonkin ylläolevista.

Jos haluat maksaa Edenredin verkkomaksuilla niin katso tarkemmat ohjeet www.elisamattila.com/ohjeet tai ota yhteyttä tuki@hyvinvointistartti.fi, niin neuvomme kuinka pääset mukaan!

Minulla on selkä/polvi/olkapää kipeänä, voiko silti tulla mukaan?

Mikäli sinulla on lääkärin lupa harrastaa liikuntaa, voit tulla mukaan ja soveltaa treenejä itsellesi sopiviksi. Liikkeisiin on annettu paljon vaihtoehtoja ja me valmentajat olemme aina mukana auttamassa ja neuvomassa korvaavia liikkeitä tarpeen mukaan.

Kuuluuko tähän ruokavaliota?

Kurssi painottuu kotitreeneihin, mutta kuukausibonusohjelmissa saat apuja myös ruokavalioon. Kehon kuuntelun ja tapamuutoksen kuukausiohjelmat auttavat tekemään fiksuja valintoja kaupassa ja keittiössä ja ohjaavat kohti terveellistä ruokavaliota. Saatpa kehon kuuntelun bonusohjelmassa jopa joukon herkullisia reseptejäkin!

Nähdään Kuningattaren Kuntosali -kurssilla!

Perustaja, Kuningatarvalmennus

P.S.​ Kysyttävää? Laita viestiä tuki@hyvinvointistartti.fi.