Kilpailu: voita kotimaista Goodion raakasuklaata

ARVONTA ON PÄÄTTYNYT!

14 onnekasta raakasuklaalevyn uutta omistajaa ovat Satu A. Satu H., Marianne J., Pia, Heli K., Anu, Leena, Henna R., Tuula H., Tuija L., Riikka, Tallu, Tiina ja Kati M.

Voittajiin ollaan yhteydessä henkilökohtaisesti. Iso kiitos kaikille osallistujille ja ONNEA voittajille!!! :)

Jos arpaonni ei tällä kertaa suosinut, ei hätä ole tämän näköinen. Saat nimittäin lokakuun loppuun asti koodilla elisamattila 20% alennuksen tilauksestasi Goodion verkkokaupassa. Jihuu! Ja nam!

Täällä on koko viime viikon ajan pureskeltu kynsiä, koetettu harhauttaa omia ajatuksia ja luotu haikeita katseita keittiön kaapin suuntaan… kaapissa on nimittäin piilossa laatikollinen Goodion raakasuklaalevyjä! Kääk!
Haluaisitko itsellesi yhden näistä levyistä? Nyt kannattaa osallistua arvontaan, sillä ensi viikon maanantaina 26.9. saa 14 onnekasta levyllisen omakseen. Löydät sivun lopusta ohjeet arvontaan osallistumiseen.

Goodio on suomalainen, vuonna 2012 perustettu yritys, jonka missio on jakaa hyvää mieltä niin keholle, mielelle kuin luonnollekin. Kaikki suklaat valmistetaan Helsingissä ja raaka-aineet ovat luomua.

Näiden suklaiden raaka-aineet hankitaan mahdollisimman pitkälle Suomesta. Kaakaopavut tulevat Perusta ja Ecuadorista.

Goodio-kilpailu

Mikä tekee raakasuklaasta tavallista paremman herkun?

Raakasuklaa ei vain maistu hyvältä, vaan se on myös melkoinen terveyspommi tavalliseen suklaaseen verrattuna.

Kaikki suklaa valmistetaan ravinteikkaasta kaakaopavusta, mutta tavallisista maitosuklaista sitä löytyy yleensä häviävän pieni määrä; kaiken lisäksi suurin osa ravinteista häviää valmistusprosessin aikana. Jäljelle jää vain sokeri, maitojauhe ja rasva. Ei hyvä!

Raakasuklaassa puolestaan kaakaopavun ravitsevat antioksidantit säilyvät paremmin, sillä sen valmistuprosessissa lämpötila pysyttelee alle 42 asteen. On sanottu, että raakasuklaan antioksidanttipitoisuus on vähintään nelinkertainen tavalliseen suklaaseen verrattuna, puhumattakaan siitä, että raakasuklaan muut raaka-aineet ovat yleensä laadukkaampia.

Ehdottomasti kokeilemisen arvoinen terveellisempi herkku, siis!

Goodio-raakasuklaata

Osallistu kilpailuun ja voita raakasuklaata

Sitten itse asiaan eli kilpailuun!

Näin osallistut Goodion raakasuklaa-kilpailuun:

  1. Jätä tälle sivulle, tämän blogipostauksen alle kommentti: miksi juuri sinä ansaitset herkkuhetken raakasuklaan parissa?
  2. Tykkää tästä postauksesta Hyvinvointistartin Facebook-sivulla (klikkaa linkkiä ja tykkää)

Sitten vaan peukut pystyyn ja jännittämään!

Arvonta suoritetaan kaikkien kommentoijien kesken maanantaina 26.9.2016 klo 21. Voittajat julkaistaan täällä blogissa ja heille ilmoitetaan myös henkilökohtaisesti. Pistähän alle kommenttia, niin palkinto voi olla viikon päästä sinun!

P.S. Tunnustan, että yhden levyllisen söin makutestin merkeissä ja voin nyt selkä suorana ja hyvällä omatunnolla sanoa, että “Hyvää on!” Kaikki muut levylliset jaan teille, ihanat!

174 Comments

  1. En ole ennen maistanut raakasuklaata… Pitäisi kyllä rajoittaa suklaan syömistä…. Mutta arvonta houkuttaa nyt kovasti. Mukana ollaan.

  2. Koska rakastan hyvää (varsinkin suklaata) ja yritän kovasti valita terveellisempiä vaihtoehtoja. Tää ois aika parempi vaihtoehto kuin irtokarkit :)

  3. Siis miten ihanalta kuulostaisi saada raakaa suklaata ja hitaasti nauttia palan jos toisenkin. Voi kun onni potkaisisikin tänne Tsulaan.

  4. Huomenna päätin aloittaa ilman valkoista sokeria-kauden. Olen pystynyt olemaan ilman gluteiiniviljoja jo kolme viikkoa, joten nyt pitää edetä asioissa! Raakasuklaata voisin maistaa, se ei taida sisältää valkoista sokeria…

  5. Yritän tässä siirtyä pikkuhiljaa terveellisempiin elämäntapoihin. Tässä olisi oiva herkkupäivän herkku kokeiltavaksi ?.

  6. Raakasuklaa on yleisesti ihan taivaallisen hyvää, ei jätä ällöä turvonnutta oloa, niinkuin tavallinen suklaa ja on oikeasti vain parad herkku! Haluaisin itselleni levyn, koska tätä goodion raakasuklaata en ole vielä maistanut!

  7. Opinnäytetyön lomassa olisi kiva mussuuttaa suklaata :)

  8. En ole koskaan maistanut raakasuklaata. Olisi kiva päästä kokeilemaan, kun tässä kirjoituksessa kerroit niin paljon sen hyvistä puolista.

Kommentointi on suljettu.