Sano hyvästit nuutuneelle ololle, Kuningattaren kuntosali odottaa

Tuskailetko joskus sen kanssa, että ei oikein jaksaisi lähteä liikkeelle ja on vaikea pitää yllä motivaatiota – sohva kutsuu jumppamattoa enemmän?

Tai haluatko olotilaasi lisää elinvoimaa, energiaa ja ryhtiä, mutta yksin ei huvita eikä jaksa pistää lenkkareita jalkaan?

Tai ehkä et tiedä mitä ja miten sitä tänään liikkuisi ja kaipaat selkeää ohjelmaa, joka kannustaa ja innostaa ja ennen kaikkea tuo tuloksia?

Jos vastasit kyllä edes yhteen näistä, kutsun sinut mukaan uudelle kurssille! Luvassa kiinteytystä, kehonhuoltoa ja lisäenergiaa Elisan kanssa.

Kuningattaren kuntosalin ovet ovat avoinna

Sano hyvästit nuutuneelle ololle, pistä verkkarit jalkaan ja tule mukaan kotitreeneihin! Jo 15 minuutin päästä hehkut punaposkisen hyvää oloa.

Upouusi Kuningattaren kuntosali on käynnissä. Tule mukaan! Luvassa on liikunnan iloa, kiinteytystä, kehonhuoltoa ja lisäenergiaa Elisan kanssa.

Katso alta kurssin esittelyvideo!

>> Klikkaa tästä mukaan kurssille! <<

Mitä Kuningattaren kuntosaliin kuuluu?

Tämä verkkokurssi on 12 viikon mittainen matka energiseen oloon, jonka avulla on helppo pitää yllä motivaatiota. Tämän energiapaketin avulla voimaannut ja virkistyt, mukavasti kotonasi.

Kurssiin kuuluu kaikki tämä:

  • Arkeen sujahtavat treenit. Kurssin treenit pistävät vauhtia aineenvaihduntaan, kiinteyttävät ja saavat hehkumaan itsevarmana. Saat kaksi uutta treenivideota viikossa. Voit vain laittaa videon päälle ja tulla jumppaamaan kanssani! Kaiken voi tehdä mukavasti kotona ja silti valmentajan kannustamana. Ei hampaiden kiristelyä, vaan hymyilyttävää ja punaposkista liikunnan iloa 15-20 minuuttia kerrallaan.
  • Rauhoittavat ja rentouttavat venyttelyt ja kehonhuoltohetket. Kun keho kaipaa lepoa, venyttelyä, rauhoittumista ja palautumista, lempeät venyttelytuokiot ovat paikallaan. Saat uuden videon kerran viikossa. Kaikki on tehty helpoksi: voit vain laittaa videon päälle ja tulla venyttelemään kanssani! Pian tunnet kuinka syke laskee ja ihana raukeus leviää koko kroppaan.
  • Audionauha mukaan lenkille. Kerran kuussa saat minut lenkkikaveriksesi. Saat joka kuukausi uuden, reippaan audionauhan, jonka voit pistää päälle vaikka lenkille lähtiessä. Nauhalla kannustan, neuvon tahdin ja annan samalla ajattelemisen aihetta mm. terveelliseen ruokavalioon liittyen. Siis lenkki ja hyvinvointivalmennus samassa paketissa!
  • BONUS 1: Kuukausittaiset muutosohjelmat. Joka kuukausi saat käyttöösi muutosohjelman, jonka pienten, päivittäisten harjoitusten avulla taiot elämääsi lisää hyvinvointia. Ensimmäisen kuukauden muutosohjelma käsittelee kehon kuuntelua. Ohjelman avulla sinusta ja kehostasi tulee parhaita kavereita ja opitte ymmärtämään toisianne paremmin! Opit ymmärtämään mitä kuuluu juuri sinulle kaikkein sopivimpaan ruokavalioon ja kuinka vältät ylilyönnit jääkaapilla.
  • BONUS 2: Viiden minuutin pikaohjelmat. Silloin kun oman hyvinvoinnin edistämiselle jää arjen hulinassa vain viisi minuuttia aikaa, silloin nämä ohjelmat tulevat tarpeeseen: nopea niska-hartiavenyttely, sykettä laskeva rentoutus, pikainen taukojumppa ja viiden minuutin hikijumppa pelastavat päivän!

Olisi ihana nähdä sinut mukana kurssilla.

Kuningattaren kuntosali odottaa!

>> Klikkaa tästä mukaan! <<