Ovatko lantionpohjalihaksesi rautaisessa kunnossa?

Koska viimeksi vahvistit lantionpohjalihaksiasi? Nyt on aika tarttua tuumasta toimeen!

Tämänviikkoisen blogikirjoituksen takana on vahvojen lantionpohjalihasten puolestapuhuja, fysioterapeutti Maija Kiljunen.

Jos haluat saada voimaa lantionpohjalihaksiin, kiinteytystä koko keskivartaloon, lisätä virtsanpidätyskykyä, eroon pömpöttävästä vatsasta sekä vahvistusta ja liikkuvuutta selälle, artikkeli kannattaa ehdottomasti lukea loppuun asti!

<3: Elisa

Nainen, oletko katsonut jalkoväliisi? Moni ei ole. Se on ehkä jotenkin häveliästä. Kuitenkin monet tärkeät elintoiminnot ja nautinnot hoituvat alapään kautta. Jos jalkovälin lihakset eivät ole kunnossa, ikäviä yllätyksiä saattaa tulla pöksyihin.

Lantionpohjalihakset ovat siitä haasteellinen lihasryhmä, että ne ovat piilossa katseilta. Kukaan muu ei tiedä, missä kunnossa Venuksesi alias lantionpohjalihaksesi ovat kuin sinä itse. Venuksen tulisi olla tärkein ystäväsi. Sinun on hyvä tietää minkälaisessa kunnossa se on ja mikä saa sen innostumaan.

Alapäähän katsominen ei ole likaista tai kieroutunutta. Itseasiassa meistä jokaisen pitäisi ottaa peili käteen ja kurkistaa omaa Venustaan. Se voi myös auttaa hahmottamaan lantionpohjalihaksiasi.

Otapa nyt peili käteen ja jännitä lantionpohjalihaksiasi niin, että nostat emätintä ja peräaukko sisään- ja ylöspäin. Tapahtuuko mitään liikettä? Kun jännität, pientä liikettä tulisi näkyä – ei kuitenkaan isoa. Ikään kuin tuntisit sisäisen puristuksen. Pidä pakarat, vatsalihakset ja kasvot rentoina. Ne usein haluaisivat lähteä liikkeeseen mukaan.

Voit ottaa vielä sormen avuksi. Laita sormi emättimeen ja tee nyt sama jännitys uudestaan. Tunnetko imua ylöspäin?

Kun olet löytänyt imun, sen jälkeen on hyvä aloittaa harjoittelu! Se voi olla yllättävänkin mukavaa eikä vie kauaa aikaa.

Tässä sinulle helppo harjoitus, jossa tulee tehtyä samalla päivittäinen suositusmäärä lantionpohjalihasharjoituksia.

Jatka lantionpohjalihasten jumppaa!

Lantionpohjalihasten säännöllinen harjoittaminen on meille naisille tärkeä, mutta usein unohdettu tapa. On vaarana, että ilman ohjausta ja opastusta harjoitukset jäävät tekemättä.

Jos koet, että lantionpohjalihaksesi tarvitsevat herätyksen, lisää voimaa ja tehokkaita ohjeita, joilla saadaan tuloksia aikaan, tule silloin mukaan Pysy Tiukkana -verkkovalmennukseemme. Saat joka viikko uudet ohjeet ja harjoitteet, joiden avulla saat lantionpohjasta ja koko keskivartalon lihaksistosta entistä vahvemmat.

Valmennus perustuu fysioterapeuttien kehittämään viisiosaiseen lantionpohjalihasten harjoittelumenetelmään, jonka lopputuloksena

  • saat voimaa lantionpohjalihaksiin
  • kiinteytystä koko keskivartaloon
  • lisää virtsanpidätyskykyä
  • eroon pömpöttävästä vatsasta
  • vahvistusta ja liikkuvuutta selälle.

Elisan blogin lukijana saat 10€ alennuksen Pysy Tiukkana valmennuksesta, joka treenaa lantionpohjalihaksesi huippukuntoon. Huom! Ilmoita kampanjatunnus Elisa2017 ilmoittautumisvaiheessa!

>>Lue lisää ja liity heti mukaan! <<