Flow cosmetics

Osallistu kotimaisen Flow cosmeticsin luonnonkosmetiikkakisaan

KILPAILU ON PÄÄTTYNYT. Tällä kertaa onnetar arpoi voittajaksi Inkan. Kiitos kaikille osallistujille! <3

Ovatko deodoranttivoiteet, vartalovoit, shampoopala ja ruususuihke jo tuttuja?

Ne ovat kaikki kotimaisen luonnonkosmetiikkaa valmistavan Flow cosmeticsin tuotoksia. Lue alta testituloksiani ja osallistu samalla arvontaan! Voi olla, että kohta pääset itsekin testailemaan näitä ihanuuksia.

Kotimaista luonnonkosmetiikkaa

Hihkuin innosta, kun pääsin avaamaan pakettia, jonka sisältä löytyi pinkkiin paperiin vuorattuja tuotteita. Ne näyttävät syötävän hyviltä, melkein kuin karkeilta, mutta siihen loppuvatkin yhtäläisyydet karkkien kanssa.. näissä tuotteissa nimittäin kaikki on luonnollista.

Flow cosmetics on suomalainen kosmetiikkavalmistaja, jonka tuotteet ovat 100% luonnollisia. He sanovat ei synteettisille hajuste- ja väriaineille, parabeeneille, mineraaliöljyille, Sodium Laureth Sulfaatille (SLS) ja eläinkokeille.

Itselleni heidän vartalovoinsa oli jo ennestään tuttu, muut uusia tuttavuuksia. Lue alta lisää testituloksia ja osallistu arvontaan!

Deodoranttivoiteet, hamppu ja kehäkukka

Deodoranttivoide on alumiiniton. Sen vaikuttavia ainesosia ovat ruokasooda ja antimikrobiset, hienhajua hillitsevät eteeriset öljyt.

Myönnän, että deodoranttivoidetta kohtaan olin epäluuloinen ja varma, että sormella levitettävä tahna sotkee jokaisen paidan kainaloiden kohdalta – mutta eipä sotkenutkaan!

Voide levittyi helposti, imeytyi nopeasti ja ajoi asiansa treeneissä. Pistin miehenkin testaamaan voidetta – hän kun on meistä kovempi hikoilemaan – ja se toimi hyvin myös hänellä.

Vartalovoit, shea ja kehäkukka

Flown vartalovoita olen käyttänyt jo aiemmin, joten tiesin sen olevan hyvä. Tehoaineina niissä on käytetty kosteuttavaa sheavoita ja ihoa rauhoittavaa ja korjaavaa kehäkukkaa. Tuotteissa on mieto, miellyttävä tuoksu.

Voi on hyvin hyvin paksua. Niin paksua, että on nähtävä jonkin verran vaivaa, jotta sen saa levittymään. Oma ihoni on välillä melkoinen koppura, joten minulle paksu voi sopii ja iho tuntuu pehmeältä ja kosteutetulta. Ihanaa!

Kehäkukka-palashampoo ja hiushuuhde

Palashampoota olen halunnut testata jo pitkään. Shampoo on ekologinen valinta. Se on tehty luomukasviöljyistä, ei sisällä säilöntäaineita, keinotekoisia hajusteita tai väriaineita eikä myöskään mineraaliöljyjä.

Kun sain palashamppon käsiini, lähdin heti tukanpesupuuhiin. Niinpä shampoon kanssa kävikin klassinen “testaa ensin ja lue ohjeet vasta sitten” -sähellys..

Pesun jälkeen olin nimittäin melkoinen peikkotyttö! Tukka oli takussa ja sen näköinen, ettei sitä olisi vuosiin pesty. Apua!

Shampoon mukana tulevat ohjeet ovat kuitenkin hyvin selkeät – sitten kun niitä alkoi lukea. Shampoopala pohjautuu saippuaan ja siksi se käyttäytyy eri tavalla kuin normaali shampoo. Ohjeissa varoitetaan, että aluksi hiukset voivat tuntua tahmaisilta, mutta hiusten tottuessa, muutaman pesun jälkeen yleensä helpottaa. Varsinkin käsitellyissä hiuksissa (esim. värjätyissä, niin kuin minulla) tahmeutta voi olla paljonkin.

Tahmaisuutta poistamaan kannattaa käyttää Flow’n omaa hiushuuhdetta, joka on omenaviinietikkapohjainen aine ja hoitaa ja selvittää takkutukankin!

Ruusuvesi

Ruusuveden kerrotaan tasoittavan, kosteuttavan ja rauhoittavan ihoa sekä siloittavan ryppyjä ja juonteita. Se sopii esim. punoituksen ja couperosan hoitoon.

Lisäksi ruusun tuoksun kerrotaan rentouttavan stressaantunutta mieltä ja avaavan sydäntä. Ruusuvettä voi käyttää mm. kasvovetenä ja kosteuttamaan ihoa kevyesti.

Vielä en osaa sanoa, onko ruusuveden suihkuttelusta konkreettisia hyötyjä, mutta mieltä kohottava vaikutus sillä ainakin on! Pirskahdus ruusun tuoksua kasvoilla tuntuu luksukselta.

Osallistu arvontaan ja voita Flow cosmeticsin luonnonkosmetiikkaa

Sitten itse asiaan eli kilpailuun.

Katso alta osallistumisohjeet ja nosta peukut pystyyn. Kisa alkaa nyt ja päättyy 22.4. klo 22.

Voittajalle ilmoitetaan sekä henkilökohtaisesti että täällä blogissa ensi viikon aikana.

Jos paketillinen luonnonkosmetiikkaa kuulostaa hyvältä, osallistu heti!

Näin osallistut Flow cosmeticsin tuotepaketin arvontaan:

  1. Jätä tälle sivulle, tämän blogipostauksen alle kommentti: Mitä näistä tuotteista haluaisit eniten testata?
  2. Tykkää tästä blogipostauksesta Facebook-sivullani (klikkaa linkkiä ja tykkää)

Sitten vaan peukut pystyyn ja jännittämään!

Arvonta suoritetaan kaikkien blogiin kommentoineiden kesken maanantaina 22.4.2018 klo 22. Voittaja julkaistaan täällä blogissa ja hänelle ilmoitetaan myös henkilökohtaisesti.

Pistähän alle kommenttia, niin paketti luonnonkosmetiikkaa voi pian olla sinun!

175 Comments

  1. Deodorantti voidetta haluaisin testata jos jokin pitää valita, mutta kaikki tuotteet vaikutti hyviltä ja kokeilemisen arvoisilta.

  2. Kaikki kiinnostaa, mutta eniten orjaava vartalovoi, koska kuiva iho. Ja palasaippua!

  3. Vartalovoit, kuivalle iholle pitäisi löytää toimiva voide. :)

  4. Vartalovoide ja olisiko tiedossa mitään voidetta/konstia millä etureisien selluliittirypyt saisi siloamaan? :)

Kommentointi on suljettu.