Kilpailu: voita värikkäät Prema-jumppahousut!

ARVONTA ON PÄÄTTYNYT!

Onnetaren suosikkeja olivat tällä kertaa Virpi L. ja Marjaana K. Voittajiin ollaan yhteydessä henkilökohtaisesti.

Tuhannet kiitokset kaikille osallistuneille, yhteistyö Preman kanssa jatkuu, joten kannattaa pysyä kuulolla! :)

Silmissä vilistää seeproja, elefantteja, flamingoja, kolibreja ja puudeleita… Ei, nyt ei olla eläintarhassa eikä savannilla, vaan Lahdessa!

Käynnistymässä on kilpailu, jossa kaksi onnekasta saa omakseen ehkä maailman pirteimmät jumppahousut, Premat.

Prema-housuja valmistaa lahtelainen, 48 vuotta vanha perheyritys ja nämä i-h-a-n-a-t jumppapöksyt ovat suunnittelija Jennin luomistyön tulosta. Taattua kotimaista laatua, siis.

Nämä pöksyt ovat niin hienot, että aluksi arveluttaa voiko näillä jumpata lainkaan; toisaalta ne inspiroivat heti tekemään muutaman kyykyn!

Prema-jumppahousut

Premat sopivat niin jumppaan kuin lenkillekin ja onpa ne jalassa käyty myös kaupassa, lounastreffeillä ja kuuleman mukaan bisnestapaamisessakin!

Näiden housujen taustalla on ajatus herättää käyttäjissään positiivisia tunteita. Ja se todella toimii – ainakin omat suupieleni nousevat leveään hymyyn joka kerta kun vedän norsut tai orkideat jalkaani. Prema on muuten sanskritin kieltä ja tarkoittaa rakkautta.

Hyvien ja lämpöisten tunteiden housut siis!

Premaa voi käyttää kuka vaan – ikään tai kokoon katsomatta. Kokoja on saatavilla välillä 34-48 (ja isompiakin tarpeen mukaan). Housujen materiaali on pehmeää puuvilla-elastaania ja niissä on napaan asti ulottuva vyötärö, joten ne pysyvät paikoillaan vauhdikkaammassakin menossa.

Premat

Mutta nyt itse asiaan… arvottavana on siis kahdet, 59€-arvoiset jumppahousut ja arvonta käynnistyy N-Y-T-NYT! Voittaja saa itse valita suosikkikuosinsa Preman värikkäästä valikoimasta.

Näin osallistut Prema-pöksyjen arvontaan:

  1. Jätä tälle sivulle, tämän blogipostauksen alle kommentti: mitä liikunnallista tekisit Premat jalassa.
  2. Tykkää myös tästä blogipostauksesta Hyvinvointistartin Facebook-sivulla (klikkaa linkkiä ja tykkää).

Sitten vaan peukut pystyyn ja jännittämään!

Arvonta suoritetaan kaikkien kommentoijien kesken maanantaina 18.7.2016 klo 21. Voittajat julkaistaan täällä blogissa ja heille ilmoitetaan myös henkilökohtaisesti.

Pistähän alle kommenttia ja housut voivat olla viikon päästä sinun!

Jos haluat tutustua Premaan paremmin, voit seurata heidän kotisivujaan, verkkokauppaansa, Facebook-sivujaan tai Instagramia!

635 Comments

  1. Kiitos, minä käytän näitä ihanan pirtsaoita jumppapöksyjä kotijoogaillessa ja tietenkin ryhmäharjoituksissa myös. Lenkillekin niissä voi mennä! :-)

  2. Nämä pöksyt pukisin salille ja hyvät olisi varmasti myös taaperon kanssa touhutessa ☺

  3. Tällä hetkellä ei pysty kun kävelemään kipujen vuoksi. Vähän fillarointia lisäksi.

Kommentointi on suljettu.