Hyvinvointistartti-kokemuksia eli kuulumisia hyvän mielen kunto-ohjelman osallistujilta

Se saa posket punoittamaan, hengityksen kiihtymään, ison hymyn huulille ja kädet nousemaan ilmaan hurjaan tuuletukseen.

Mikä se on? Kyseessä on tietysti olotila Hyvinvointistartin treenin jälkeen!

Kaksi vuotta sitten syntyi ajatus hyvän olon ja hyvän mielen kunto-ohjelmasta. Ajatuksena oli (ja on edelleen) luoda ohjelma, joka on pirteä, lempeä ja positiivinen, mutta samalla vauhdikas sysäys kohti terveellisempää elämää.

Tästä ajatuksesta syntyi Hyvinvointistartti – viikon mittainen lähtölaukaus hyvään oloon ja painonpudotukseen.

Nyt viisituhatta kurssilaista myöhemmin on hyvä hetki kertoa kurssin viimeaikaisista muodonmuutoksista ja kerätä yhteen niitä ihania viestejä, joita hyvinvointistarttilaiset ovat kuluneiden kahden vuoden aikana minulle lähettäneet.

Hyvinvointistartti-kokemuksia

Uudistettu, laajennettu ja parannettu

Julkaisunsa jälkeen Startti on kokenut jonkin verran uudistuksia, parannuksia ja laajennuksia.

Startin tarkoituksena on tietysti saada aikaan parhaita mahdollisia tuloksia ja siksi kuuntelenkin asiakkaiden palautteita korva tarkkana.

Esimerkiksi reseptejä ja ohjeita makeanhimon hillitsemiseen on lisätty asiakkaiden toiveiden mukaisesti.

Yksi isoimmista viimeaikaisista muutoksista ovat jokapäiväiset tsemppivideot ja liikevideot.

Tsemppivideoilla opastan ja annan vinkkejä: mihin kannattaa kiinnittää huomiota, mikä on olennaista hyvän olon kannalta, kuinka pitää yllä tsemppiä ja motivaatiota arjen hulinan keskellä.

Ikään kuin oma personal trainerisi kannustaisi ja innostaisi sinua!

Liikevideoilla puolestaan opastan treeniliikkeiden saloihin. Kuinka tehdä liikkeet hyvällä tekniikalla ja kuinka soveltaa treenejä, jos jokin liike ei vielä onnistu.

Voin rinta rottingilla sanoa, että Hyvinvointistartti on melkoinen paketti. Niin kuin kurssin esittelysivullakin sanotaan: mitä kaikkea saakaan kahden hengen pizza-aterian hinnalla!

Hyvinvointistartti-kokemuksia

Kuinka onnistua Hyvinvointistartissa

Kurssilla onnistumisen edellytys ei ole, että kaikkea noudattaisi pilkulleen, vaan että joukosta poimii ensin sen mikä puhuttelee itseä eniten ja lähtee sillä liikkeelle. Starttiviikkoon on saatu mahdutettua paljon asiaa, mistä voi ensin napata ne jotka kolahtavat omalle kohdalle juuri nyt; myöhemmin voi tutustua muihin ohjeisiin paremmin. Kurssille saa pääsyn vuodeksi, joten aikaa on runsaasti!

En pidä mustavalkoisesta ajattelusta. Hyvinvointistartissa niin kuin elämässä yleensäkin ei olla absoluuttisia – ei se ole olennaista hyvinvoinnin kannalta! Siksi Startissa annetaankin vaihtoehtoja ja kannustetaan löytämään oma polku.

Yksi muotti ei sovi kaikille, se on selvää.

Osalle sopii, että hypätään kerralla syvään päähän “kaikki tai ei mitään” -asenteella, toisille taas askel kerrallaan eteneminen on paras tapa lähestyä pysyvää muutosta.

Hyvinvointistartti-kokemuksia yksissä kansissa

Kurssiviikon lopuksi pyydän kurssilaisia antamaan palautetta kuluneesta viikosta.

Jokin aika sitten käärin hihat ja keräsin kurssilaisilta saamiani palautteita Hyvinvointistartti-kokemuksia -sivulle.

Huh, siitä tulikin melkoinen urakka!

Palautteita on nimittäin kertynyt kilometritolkulla. Iso hymy huulilla luin onnistumisen kokemuksista, siitä ilosta ja itsensävoittamisen tunteesta, mitä pienetkin edistysaskeleet ovat saaneet aikaan. Eräskin kurssilainen kertoi suklaanhimon vaihtuneen kasvishimoon!

Tietysti kurssilaiset ovat myös saaneet konkreettisia tuloksia, paino on pudonnut, energiaa on kuin pienessä kylässä, uni maistuu entistä paremmin jne. jne.

Hyvinvointistartti-kokemuksia

Tuntemuksia kurssin jo käyneiltä on koostettu tälle sivulle: http://www.hyvinvointistartti.fi/kokemuksia/. Käy katsomassa muiden mietteitä ja liity sitten iloiseen joukkoomme!

Olisi ihana nähdä sinutkin mukana Hyvinvointistartissa!

Nyt jos koskaan kannattaa lähteä mukaan Hyvinvointistarttiin. Meneillään on nimittäin ihana kesätarjous, joka sulattaa grillimakkarat vyötäröltä ja saa hellemekon pyörimään päälläsi!

=> Tutustu tarjoukseen ja liity mukaan nyt!