Viikko kuningattarena hyvinvointiloma

Hyvinvointiloma: ihana tapa nauttia

Vuonna 2012 osallistuin elämäni ensimmäistä kertaa hyvinvointilomalle. Kotiin palatessa olo oli hämmentynyt, sillä olotila oli täysin erilainen kuin ennen.

Yleensä loman jälkeen olotila oli väsynyt, nuutunut ja hieman reissussa rähjääntynyt, housujen nappikin usein kiristi hieman entistä enemmän. Luulin, että se on normaali, lomanjälkeinen olotila.

Mutta ei tällä kertaa! Tämän reissun jälkeen oli energiaa vaikka muille jakaa, hymy levisi korviin asti, kehossa tuntui kevyeltä ja päässä surisi uusia ajatuksia. Ah, mikä olo!

Samankaltainen olotila on tarjolla ensi toukokuussa jo kolmatta kertaa järjestettävällä Viikko kuningattarena -hyvinvointilomalla. Kyseessä on viikko, joka kutsuu rentoutumaan ja virkistymään ja ennen kaikkea pitämään huolta omasta terveydestä ja hyvinvoinnista.

Myös hyvinvointiloma on nauttimista ja elämästä ilon irti ottamista varten, vaikkakin ehkä hieman eri tavalla kuin ennen.

Viikko kuningattarena -hyvinvointiloma kutsuu

hyvinvointiloma kutsuu voimaan hyvin

Käy lukemassa lisää ihanasta kuningatarten reissusta ja ilmoittaudu mukaan!

Hyvinvointiloma saa vatsan voimaan hyvin

Hyvinvointilomalla pidämme huolta omasta hyvinvoinnista mm. liikkumalla ja syömällä terveellisesti. Erityistä huomiota kiinnitetään vatsan hyvinvointiin kolmen kohdan avulla.

Lue lisää siitä, kuinka tämä lempeä kuntoremonttiloma saa vatsan voimaan hyvin tältä sivulta.

Hyvinvointiloma täyttää D-vitamiinivarastot

Talven pimeät kuukaudet kuluttavat D-vitamiinivarastot vähiin.

Siksi varaslähtö kesään jo toukokuussa antaa aurinkoisen buustin hyvinvointiin. Lue lisää D-vitamiinin vaikutuksista ja aurinkoisesta aktiivilomasta tältä sivulta.

Kiire ja stressi unohtuvat hyvinvointilomalla

Joskus kannattaa mennä kauas, jotta voi nähdä paremmin lähelle. Lue lisää siitä, kuinka hyvinvointiloma auttaa torjumaan arjen vihollisia: kiirettä ja stressiä tältä sivulta.

Ilmoittaudu mukaan matkaan

Kaikki lisätiedot Viikko kuningattarena -hyvinvointilomasta ja täydellinen matkaohjelma löytyvät tältä sivulta!

Nähdäänkö ensi toukokuussa Italiassa?