Eväät energiseen oloon, kurssit -50%

Kaipaatko eväitä energiseen ruokavaliomuutokseen, motivaatiopakettia kotitreeneihin, rentoa oloa päästä varpaisiin tai löytöretkeä rentouteen ja keveyteen?

Nyt käynnistyi isoin tarjouskampanja, jonka olen koskaan pistänyt pystyyn. Kurssien myötä luvassa on hehkuvan kevyt olo ja uutta kipinää terveellisiin syömisiin ja liikuntaan. IHANAA!

Syötä vain alennuskoodi BF2021 ja saat valitsemasi kurssin 50% alennuksella eli puoleen hintaan. Tarjous on voimassa ti 30.11. klo 9 asti tällä sivulla: https://www.elisamattila.com/bf/

Nappaa parhaat kurssitarjoukset

No, mitä kivaa sitten on tarjolla? 50% alennuksen saat näistä verkkokursseista:

Energisen olon eväät

Hyvä olo lautasellasi!

Kuuden viikon mittainen mutkaton ruokavaliomuutos. Upouusi Energisen olon eväät -kurssi auttaa saamaan kiinni helposta ja virkistävän ravintorikkaasta arkiruoasta. Lopputuloksena hyvä ja energinen olo!

Kuningattaren kuntosali

Motivaatiopaketti energiseen oloon: pirteät kotitreenit odottavat!

Luvassa on 12 viikon ajan liikunnan iloa, tsemppiä, motivaatiota, kiinteytystä ja kohisten nouseva kunto. Kuningattaren kuntosali on vaivaton kotitreeniohjelma, jonka monipuoliset, oman kehon painolla tehtävät treenit tuovat näkyviä tuloksia ja liikunnasta tulee ihana rutiini.

Aika rentoutua

Rento olo päästä varpaisiin!

Neljän viikon mittainen kurssi, jonka rentouttavat venyttelytuokiot ja rauhoittavat rentoutukset tuovat arkeen leppoisia lepotaukoja, joiden myötä stressi hälvenee ja tilalle astuu ihana rauha.

Puhdistusspurtti

Kuin loma keholle ja mielelle!

Kymmenen päivän löytöretki stressittömään, kiireettömään ja keveään elämään. Lempeä puhdistus keholle ja mielelle.

Valitse suosikkikurssisi ja ilmoittaudu mukaan. Voit aloittaa kurssit koska haluat ja saat pääsyn kaikkiin materiaaleihin vuoden ajaksi!

Klikkaa tästä tarjouksiin: https://www.elisamattila.com/bf/