Eväät energiseen ruokavaliomuutokseen, motivaatiopaketti kotitreeneihin, rento olo päästä varpaisiin ja löytöretki rentouteen ja keveyteen..

Nappaa nyt parhaat kurssitarjoukset, jotka nostavat kipinän terveellisiin syömisiin ja liikuntaan ja saavat aikaan hehkuvan, kevyen olon!

Kurssit -50%!

Valitse alta kurssi, klikkaa nappia ja syötä koodi BF2021 kassa-sivulla kohtaan "Onko sinulla kuponkikoodi?", niin pääset mukaan puoleen hintaan.

Energisen olon eväät - elämäsi ruokavaliomuutos

Hehkuva, kevyt olo ja kestävä ruokavaliomuutos onnistuu mutkattomien muutosten avulla arjessakin, ilolla ja ilman dieettejä.

Kuuden viikon mittainen kurssi tuo hyvän olon lautasellesi ja auttaa saamaan kiinni helposta ja virkistävän ravintorikkaasta arkiruoasta - oli suurin kompastuskivesi sitten arjen kiiret ja haasteet, herkkuhampaan kolotus tai motivaationpuute.

Saat pomminvarmat ohjeet ja tsemppiä syömistapojen muuttamiseen, arjen suunnitteluun, ateriarytmiin, aineenvaihdunnan ylläpitoon ja monipuolisen ruokavalion toteutukseen. Teet muutoksia vähitellen ja arkeen sopivasti.

Kurssi herättää kipinän, jonka myötä terveellinen syöminen on helppoa ja sen tuomat raikkaat tulokset näkyvät ja tuntuvat olossasi. Tiedät joka päivä, että se mitä syöt on monipuolista, terveellistä ja tekee hyvää.

Kurssiin kuuluvat:

  • viikoittaiset valmennukset: neuvoja ja tsemppiä ruokavaliomuutokseen
  • ravitsevan ruokavaliomuutoksen työkirja: ladattava työkirja, jonka harjoitusten myötä muutoksesta tulee konkreettinen
  • energisen arjen reseptit: veden kielelle tuovia arkireseptejä, jotka on helppo ja nopea toteuttaa
  • ateriasuunnitelma ja hyvän olon esimerkkiaterioita: näet tarkalleen paljonko päivän aikana olisi hyvä syödä oma ikä, paino ja aktiivisuus huomioiden

Syötä koodi BF2021, niin saat kurssin -50% alennuksella hintaan 29,50 € (norm. 59€)

KYLLÄ, HALUAN MUKAAN!

Kuningattaren kuntosali - motivaatiopaketti energiseen oloon

Muistatko sen huippufiiliksen hyvän treenin jälkeen: olet supertyytyväinen itseesi ja mietit ainoastaan, miksi en tee tätä useammin?

Kuningattaren kuntosali auttaa sinua luomaan liikunnallisen elämäntavan – liikut missä ja milloin vain ja juuri silloin kun itse haluat, eikä sinun tarvitse enää koskaan tuskailla sen kanssa, ettet jaksa, viitsi tai ei olisi aikaa liikkua.

Kyseessä on vaivaton, 12 viikon mittainen kotitreeniohjelma, jossa vain kolme korkeintaan 20 minuutin mittaista treeniä viikossa riittää saadaksesi itsesi takaisin energiseksi, kiinteäksi ja hyvinvoivaksi!

Kurssiin kuuluvat:

  • innostava ja kannustava treeniohjelma 12 viikoksi: 2 x viikossa 20 minuutin treeni + yksi 10 minuutin pikatreeni
  • rauhoittavat ja rentouttavat venyttelyhetket: kerran viikossa huolletaan kehoa ja autetaan sitä palautumaan
  • viiden minuutin pikatreenit: silloin kun aika on kortilla, nämä harjoitukset pelastavat
  • audionauhoja kuunneltavaksi lenkillä: hyvinvointivalmennus ja lenkki samassa paketissa!
  • kuukausittaiset muutosohjelmat: pienten, päivittäisten harjoitusten avulla taiot elämääsi lisää hyvinvointia ja teet elämäntapamuutoksen helposti

KYLLÄ, HALUAN MUKAAN!

Syötä koodi BF2021, niin saat kurssin -50% alennuksella hintaan 74,90€ (norm. 149€)

Aika rentoutua

Arjen tahti voi joskus olla melkoista haipakkaa, jolloin aikaa palautumiselle, rentoutumiselle, venyttelylle ja ylipäätään itselle jää vain vähän.

Liian usein tingimme omasta hyvinvoinnista ja lepo ja palautuminen jäävät kiireisempien asioiden jalkoihin. Jos tuntuu, että aina on jotain tärkeämpää tekemistä kuin venytteleminen, et ole yksin.

Neljän viikon mittaisen Aika rentoutua -kurssin rentouttavat venyttelytuokiot ja rauhoittavat rentoutukset tuovat arkeen leppoisia lepotaukoja, joiden myötä stressi hälvenee ja tilalle astuu ihana rauha. Lopputuloksena on rento olo päästä varpaisiin!

Kurssiin kuuluvat:

  • rentouttavat venyttelytuokiot: saat joka viikko kaksi hidasta venyttelyhetkeä, toinen 5-10 minuuttia ja toinen 20-30 minuuttia
  • rauhoittavat, ohjatut rentoutukset: voit vain pistää nauhoitteen päälle, olla ja hengitellä; saat joka viikko kaksi rentoutusta, toinen 5-10 minuuttia ja toinen 20-30 minuuttia
  • ajatuksia herättävä kirjoitusharjoitus: joka viikko saat myös pienen kirjoitusharjoituksen, joka voi auttaa selkiyttämään ja rauhoittamaan ajatuksia

Syötä koodi BF2021, niin saat kurssin -50% alennuksella hintaan 14,95€ (norm. 29,90€)

KYLLÄ, HALUAN MUKAAN!

Puhdistusspurtti- löytöretki rentouteen ja keveyteen

Kun stressi vaanii joka kulman takana, on väsymystä, ärtymystä, ongelmia vatsan ja suoliston kanssa, päänsärkyä, jatkuvaa flunssaa, kertyviä kiloja jne., on aika ottaa loma niin keholle kuin mielellekin.

Puhdistusspurtti hyvään oloon on löytöretki stressittömään, kiireettömään ja keveään elämään.

Se on 10 + 1 päivän mittainen kehon ja mielen puhdistus luonnollisesti. Ei sellerin pureskelua tai parsakaalimehua, vaan tuoretta, terveellistä ruokaa, leppoisaa liikuntaa ja mielenrauhaa lisääviä harjoituksia.

Saat joka päivälle selkeät ohjeet, joiden avulla kurssin lopputuloksena huomaat saaneesi lisää energiaa, kroppa ei ole enää turvonnut ja näytät hehkuvammalta (ihosi tykkää puhdistuksesta!).

Kurssiin kuuluvat:

  • päivittäiset tsemppivideot: saat innostusta, kannustusta ja motivaatiota toteuttaa kurssia
  • pirteät vatsatreenit ja venyttelytuokiot: liikunta laittaa vauhtia vatsan toimintaan ja tehostaa puhdistusta
  • puhdistuvan kehon ravinto-opas: sisältää puhdistuksen kymmenen periaatetta ja ostoslista reseptejä varten
  • puhdistavat reseptit: maistuvat, värikkäät ja terveelliset reseptit pitävät vatsasi tyytyväisenä
  • mieltä rauhoittavat harjoitukset: ohjaavat ajatuksiasi positiiviseen suuntaan ja auttavat poistamaan mielestäsi ylimääräisiä harmituksenaiheita

Syötä koodi BF2021, niin saat kurssin -50% alennuksella hintaan 19,95€ (norm. 39,90€)

KYLLÄ, HALUAN MUKAAN!

Kommentteja Elisan valmennuksia käyneiltä

Millaisia tuloksia valmennettavat ovat saaneet?

Kurssi oli napakymppi!

Olo niin paljon kevyempi, raikkaampi ja reippaampi. Vatsa voi vallan mainiosti, tasapainossa sanoisin. Vuosien ajatus kokeilla ruokavalion muutosta toteutui viimein, ja se todella kannatti. Kurssin tuki, reseptit ja ohjeistus olivat ehdottomasti avainasemassa. Painokin on tippunut 9 kg.

Polvikivut ovat helpottaneet ja unen laatuon parempi kuin ennen tätä kurssia. Ja kyllä vain, mun vaihdevuosioireetkin ovat jääneet pois. Suosittelen sydämestäni. Kaunis kiitos! Aivan ehdottomasti kannattaa kokeilla!

- Jaana

Positiivista kannustusta!

Elisa on ihanan positiivinen ja kannustava. Hän osaa hyvin perustella sen miksi jokin asia kannattaa muuttaa tai miksi kannattaa ainakin kokeilla uusia juttuja.

Elisa esittää asiat sopivan maanläheisesti ja olet tehnyt asioista helppoja, niin että on helppo aloittaa elämäntapamuutos.

- Hanna

Energisyys kasvoi

Paino laski 10kg, vatsa voi hyvin, energisyys kasvoi. Lihakset vahvistuivat kovasti jokapäiväisen treenin avulla. Kurssi oli todella hyvä. Parasta olivat reseptit ja treenit. Myös henkinen valmennus oli hyvä!

Aloita ihmeessä, tuloksia tulee! Ravinnossani on tapahtunut suuria muutoksia, jokapäiväinen treeni on tullut jo tavaksi!

- Pirjo

Sisäinen hehku näkyy ja tuntuu!

Hyvän olon kuningatar-kirja oma mainio opas parempaan ja energisempään elämään. Itsevarmuuteni on lisääntynyt enkä enää ujona vetäydy sivummalle. Sisäinen hehku
näkyy kasvoissa ja koko kropassa. Energiaa tuntuu riittävän enemmän kuin aikaisemmin.

Kirja käsittelee monipuolisesti kaikkia elämän aiheita ja siihen voi palata aina vain uudelleen ja uudelleen. Joka kerta löytyy jotakin uutta mitä haluaa elämässä toteuttaa.

Kirja on mainio esimerkki siitä miten hyvinvoimaisuus vaikuttaa koko elämään.

- Inka

Hyväntuulisen hyvinvoinnin sanansaattaja

Olen Elisa Mattila, kuningatarten valmentaja, filosofian maisteri, kansainvälisesti sertifioitu ravinto- ja hyvinvointivalmentaja sekä personal trainer. Kannustan, innostan ja inspiroin naisia voimaan hyvin niin fyysisesti kuin henkisestikin.

Olen valmentanut jo tuhansia naisia kohti hyvää oloa suosittujen verkkovalmennusteni avulla. Lempeässä ohjauksessani saa ahaa-elämyksiä, joiden avulla on helppo voida paremmin hymy huulilla.

Odotan innolla, että saan sinut mukaan kursseille voimaan hyvin!

<3: hyvän olon valmentaja Elisa

Miten kauan Black friday -tarjous on voimassa?

Se on voimassa ti 30.11. klo 9 asti.

Miten kurssimateriaalit saa käyttöön?

Kaikki kurssimateriaalit löytyvät kurssisivustoltamme, jonne saat tunnukset liittymisen jälkeen. Uudet sisällöt tulevat käyttöösi kerran viikossa, josta saat muistutuksen myös sähköpostitse.

Juuri nyt on kiirettä, enkä ehdi paneutua kurssiin. Voiko mukaan tulla myöhemminkin?

Saat pääsyn kaikkiin materiaaleihin vuodeksi, joten voit hyödyntää tarjouksen nyt ja aloittaa silloin, kun sinulle parhaiten sopii. Vaikka et ehtisikään heti tehdä kaikkea, pienistäkin muutoksista ja parannuksista voi olla paljon hyötyä.

Tuleeko maksun jälkeen lisälaskuja tai jatkuvia kuukausiveloituksia?

Ei tule. Kyseessä on kertamaksu.

Minulla on lisäkysymyksiä, miten saan teihin yhteyden?

Laita viesti asiakastukeemme tuki@elisamattila.com. Autamme mielellämme!

Onko kursseilla tyytyväisyystakuu?

Kursseilla on 14 päivän tyytyväisyystakuu.

Voiko kurssia maksaa liikuntasetelillä?

Meillä käyvät Smartumin, Eazybreakin, Edenredin ja E-passin verkkomaksut. Klikkaa sivun ostonappeja ja valitse sieltä oikea maksutapa. Ohjaudut liikuntaedun sivuille, jossa voit suorittaa maksun omilla tunnuksillasi.

Jos haluat maksaa Edenredin verkkomaksuilla, Smartumin tai Tyky-seteleillä, katso tarkemmat ohjeet www.elisamattila.com/ohjeet tai ota yhteyttä tuki@elisamattila.com, niin neuvomme kuinka pääset mukaan!

Voiko kurssia maksaa laskulla tai osamaksulla?

Meillä käyvät maksutapana myös lasku ja osamaksu. Klikkaa sivun ostonappeja ja valitse sieltä oikea maksutapa (Jousto tai Fellow).

 

Tarvitseeko olla tietyssä paikassa tiettyyn aikaan?

Ei tarvitse. Kyse on verkkokurssista, jota voit toteuttaa oman aikataulusi mukaan. Kaikki materiaalit löytyvät kurssisivustolta, jonne saat tunnukset ilmoittautumisen jälkeen.