Arvonta: lataa itsesi täyteen hyvää energiaa Täysii-seminaarissa

Kilpailu on päättynyt ja voittajat arvottu. Tällä kertaa onnetar suosi Minnaa, Saria, Riikkaa, Niinaa, Erjaa ja nimimerkkiä Moonunderwater. Voittajiin ollaan yhteydessä henkilökohtaisesti! Onnitteluhalauksia!! :)

Seminaariin on vielä saatavilla lippuja. Voit hankkia omasi täältä: http://www.taysii.fi/elisamattila/!

Vanha sanonta kuuluu: “Kaikki haluavat muutosta, mutta kukaan ei halua muuttua”.

Ehkä sinäkin tunnet sisuksissasi toiveen jostakin paremmasta. Nykyinen tilanne ei tyydytä täysin, mutta et ole aivan varma, miten ottaisi sen ensimmäisen askeleen kohti uutta.

Se ensimmäinen askel voi odottaa sinua lauantaina 15.10. Tampereella järjestettävässä Täysii-seminaarissa! Olen nimittäin saanut kunnian arpoa kuusi (6) lippua tähän Tampere-talossa järjestettävään, ajatuksia herättävään tapahtumaan.

Seminarin teema on tänä vuonna muutos.

Muutos tarkoittaa epävarmuutta, luopumista, rohkeutta ja sinnikkyyttä kuunnella itseään. Kun sinulla on tahtoa ja syy muutokseen, sinulla on myös kykyä toteuttaa se.

He, jotka näkevät muutoksen mahdollisuutena, menestyvät, sillä uudet näkökulmat auttavat uskomaan tulevaisuuteen. Vaikeinkin muutos on mahdollisuus. Emme menesty vaikeuksista huolimatta, vaan niiden ansiosta. Kun ymmärrät muutosta paremmin, huomaat että muutos on ystäväsi.

Täysii-seminaarissa kohti muutosta sinua ohjaavat 12 huippupuhujaa ja lähdet kotiin pääkoppa uusia ajatuksia pursuten:

 • Opit päästämään peloista irti, jolloin valtava määrä energiaa vapautuu käyttöösi
 • Opit haastamaan kuvitellut rajasi ja uskomaan, että voit todella muuttaa maailmaa
 • Opit kymmenen askelta, joiden avulla voit valjastaa sankarin matkan henkilökohtaisen kasvusi tueksi
 • Opit valjastamaan muutoksen voimat käyttöösi
 • Opit ottamaan paremmin oman potentiaalisi käyttöösi
 • Opit löytämään oman polkusi kohti parempaa, täydempää ja avoimempaa elämää
 • Opit tavoittamaan kestävästi tasapainoisemman mielen ja inhimillisemmän elämän
 • Opit, että muutos sydämen johdattamana on elämän kauneimpia asioita, vieden runsaan elämän äärelle

Vau, vai mitä?

Kilpailu käynnistyy N-Y-T-NYT ja sunnuntai-iltana 9.10. klo 21 arvon kuusi pääsylippua seminaariin.

Tiedän, että tämä tulee nopeasti, mutta seminaari kuulostaa siltä, että sen vuoksi omia menoja kannattaa järjestellä, niin että todellakin pääset paikalle.

Muutoksen käynnistämiseen ei nimittäin välttämättä tarvita maailmaa räjäyttävää purkausta, jonka seurauksena pistät koko elämän uusiksi, vaan pienikin kuiskaus voi riittää tuomaan varmuutta siitä, että se ensimmäinen askel kohti parempaa kannattaa ottaa.

Kuka tahansa seminaarin puhujista voi antaa sinulle sen ratkaisevan ajatuksen, joka vie sinua eteenpäin.

Palkinnon arvo on 95€, mutta todellisuudessa lipun hinta on paljon arvokkaampi. Pienikin ajatuksensiemen, joka inspiroivan puheen johdosta lähtee itämään ja vie elämäsi paremmille raiteille, on mittaamattoman arvokas.

Osallistu pääsylippujen arvontaan

Sitten itse asiaan eli arvontaan!

Näin osallistut Täysii-seminaarin lipun arvontaan:

 1. Jätä tälle sivulle, tämän blogipostauksen alle kommentti: miksi haluaisit päästä mukaan Täysii-seminaariin?
 2. Tykkää tästä postauksesta Hyvinvointistartin Facebook-sivulla (klikkaa linkkiä ja tykkää).

Sitten vaan peukut pystyyn ja jännittämään!

Lippujen arvonta suoritetaan kaikkien kommentoijien kesken sunnuntaina 9.10. klo 21. Voittajat julkaistaan täällä blogissa ja heille ilmoitetaan myös henkilökohtaisesti. Pistähän alle kommenttia, niin palkinto voi olla viikon päästä sinun!

P.S. Bonuksena pääset halutessasi moikkaamaan myös minua seminaarissa. Olen nimittäin paikalla esittelemässä ensi keväänä Italiassa järjestettävää energiaa ja elinvoimaa säteilevää kuningatarten hyvinvointilomaa!

93 Comments

 1. Haluan tulla muuttujaksi! Helppiä tulisin hakemaan :)

 2. Nyt pitäis saada muutosta elämään.

 3. Vain muutos on pysyvää, siis miksi ei, kuulostaa hyvältä tilaisuudelta?

 4. :) Olisi jo aika kääntää uusi sivu elämässä.

 5. Hyvinvointialan yrittäjäksi pitäisi alkaa luontaishoitajaopintojen päätyttyä ja mennä sydän edellä, mutta tiellä on vielä paljon pelkoja ja sisäisiä uskomuksia, jotka pitäisi selättää. En ole koskaan ollut yrittäjä tai millään lailla edes yrittäjähenkinen, joten muutos on ISO! Katsoinkin lippuja tähän tilaisuuteen aiemmin, mutta jäi rahasta kiinni, etten kuitenkaan ostanut vaikka ajattelin, että tuo olisi varmasti juuri oikea paikka minulle. Siksipä olisi hienoa, jos osuisi arpaonni kohdalle :D

 6. Tässä tilanteessa tarvitsisin kaiken positiivisen energian ja tsemppihengen, jotta jaksaisin opiskelun ja työnhaun ohella elää täyttä elämää. 50-vuotiaana tapahtui elämänmuutos, jota en itse halunnut ja nyt puolentoista vuoden kuluttua vellon edelleen epätietoisuudessa ”mitä haluan tehdä isona”. Uskon kuitenkin, että oikeanlaisen kipinän saadessani minusta on vielä vaikka mihin. Kun vain saisin sen kipinän…

Kommentointi on suljettu.