voita luonnonkosmetiikkaa

Testissä Ruohonjuuren luonnonkosmetiikkaa ja arvonta

ARVONTA ON PÄÄTTYNYT! Voittajaksi arvottiin Tuula. Voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti. Kiitos kaikille osallistujille <3

Kun haluat päivittää meikkipussin sisällön luonnonmukaisempaan, lue alta luonnonkosmetiikkavinkkini ja osallistu arvontaan!

Olen viime vuosien aikana vähitellen päivittänyt käyttämäni shampoot, hoitoaineet, kasvo- ja vartalovoiteet sekä deodorantin luonnonmukaisempiin versioihin, mutta meikkien suhteen muutos on ollut mutkikkaampi.

Takana on ollut epäonnistuneita kokeiluja, varisevaa ripsiväriä ja peittämätöntä puuteria. En ole ollut tyytyväinen luonnonkosmetiikan laatuun ja siksi edelleen käyttänyt “tavallisia” meikkejä.

Haluaisin kuitenkin suosia luonnonmukaisia vaihtoehtoja, sillä luonnonkosmetiikka on yksi tapa, jolla voin vähentää kehoni kemikaalikuormaa. Meikit eivät jää vain iholle, vaan imeytyvät verenkiertoon, eikä ole varmuutta kuinka erilaisten kemikaalien soppa kehossa vuosien saatossa kiehuu.

Siksi ilahduin kovin, kun sain testiin paketin luonnonkosmetiikkaa Ruohonjuurelta: ripsiväriä, puuteria, meikkivoidetta, seerumia ja kasvonaamion.

Alta näet testituloksiani ja samalla starttaa kisa! Voit nimittäin voittaa itsellesi 100€ paketin ekokauppa Ruohonjuuren ihania tuotteita.

Ripsiväri: Avril

Avril Organic on Ecocert -sertifioitu luonnonkosmetiikkasarja, jonka missiona on tehdä edullista luonnonkosmetiikkaa, jotta kaikilla olisi siihen varaa.

Heidän arvojaan ovat laatu, ekologisuus, hinta ja palvelu.

Itselläni on melko herkät silmät, jotka ärsyyntyvät helposti. Koska olen löytänyt pari luottomerkkiä, jotka silmäni hyväksyvät, en ole hevillä uskaltautunut edes kokeilemaan muita.

Avrilin ripsiväri olikin iloinen yllätys. Silmät eivät ärsyyntyneet, ripsiväri pysyi koko päivän varisematta ja sai aikaan ihanan tuuheannäköiset ripset. Jes!

Puuteri ja BB-voide: Lily lolo

Lily lolo on Englannista kotoisin oleva luonnonmeikkisarja.

Heidän arvoihinsa kuuluvat korkea laatu ja kattava valikoima, jonka joukosta jokainen nainen voi löytää omalle iholleen sopivimmat tuotteet.

Näissä meikeissä ei käytetä parabeeneja, synteettisiä hajusteita tai väriaineita, vaan ainoastaan luonnollisia raaka-aineita. Tuotteita ei myöskään testata eläimillä.

Sain testattavaksi Lily lolon irtopuuteria ja BB-voidetta.

On pakko tunnustaa: en ole koskaan aiemmin käyttänyt irtopuuteria, vain kivipuuteria, joten alkuun oli totuttelemista. Lopputulos oli kuitenkin hyvä. Samoin BB-voide ajoi hienosti asiansa. Molemmat tuotteet levittyivät tasaisesti, peittivät juuri sopivasti ja pysyivät pitkään.

Kasvonaamio ja seerumi: Evolve organic beauty

Evolve Organic Beauty on myös Englannista kotoisin oleva luonnonkosmetiikkasarja. He valmistavat kerrallaan vain pieniä eriä tuotteita, jotta voivat varmistaa mm. öljyjen ja uutteiden tuoreuden ja laadun. Tuotteita ei ole testattu eläinkokeilla.

Testattavaksi sain “Miracle mask” (eli taikanaamio) kasvonaamion ja hyaluronihapposeerumia.

Kevyesti kuoriva, AHA-hedelmähappoa sisältävä naamio oli niin kevyt ja huomaamaton, ettei lähestulkoon tuntunut naamiolta lainkaan. Lopputulos oli kuitenkin ihana. Iho tuntui pehmeältä, huokui kuulautta ja näytti virkistyneeltä (ja en tiedä saako tätä kertoa, mutta sain myös mieheni testaamaan naamiota…Tykkäsi!)

Seerumi puolestaan sisältää kosteuttavaa hyaluronihappoa, jonka kerrotaan tasoittavan juonteita ja ryppyjä tehokkaasti. Oma ihoni on melko kuiva ja tuntui, että seerumi vaati kaverikseen kosteusvoiteen. Tuote kuitenkin tuntui hyvältä ja iho sai kivan piristysruiskeen. Ryppyjen vähenemisestä en vielä osaa sanoa, jatkan testauksia!

Nyt alkaa kisa

Kaikenkaikkiaan erittäin positiivisia kokemuksia siis. Olen niin iloissani siitä, että markkinoilla oleva luonnonkosmetiikka on aina vain korkealaatuisempaa ja valikoima kasvaa.

Koska haluan suositella vain sellaisia tuotteita, jotka olen itse testannut ja kokenut hyviksi, voin hyvillä mielin taas pistää käyntiin ARVONNAN!

Voittajalle laitetaan matkaan 100€ paketti Ruohonjuuren luonnonmukaisia ihanuuksia.

Kurkkaa alta ohjeet ja osallistu heti!

Näin osallistut arvontaan:

  1. Jätä tälle sivulle, tämän blogipostauksen alle kommentti: Onko luonnonkosmetiikka sinulle tuttu juttu? Mitä luonnonkosmetiikkatuotteita on jo käytössäsi?
  2. Tykkää tästä blogipostauksesta Facebook-sivullani (klikkaa linkkiä ja tykkää).

Sitten vaan peukut pystyyn ja jännittämään!

Arvonta suoritetaan kaikkien kommentoijien kesken maanantaina 18.2.2019. Voittaja julkaistaan täällä blogissa ja hänelle ilmoitetaan myös henkilökohtaisesti.

Pistähän alle kommenttia, niin voitto voi viikon päästä olla sinun!

Jos haluat tutustua Ruohonjuureen paremmin, voit seurata heidän kotisivujaan, Facebook-sivujaan tai Instagramia!

Lisäksi koodilla XQIM08WB saat Ruohonjuuren verkkokaupasta -10% kaikista normaalihintaisista tuotteista!

179 Comments

  1. Käytän👍 avril, madara, mossa, zui ja Estelle thild on tuttuja😊

  2. Dr Hauschka ja Weleda ovat kai luonnonkosmetiikkaa, samoin Madara. Ainakin niitä olen kokeillut, ja muutama Dr Hauschkan tuote kuuluu arkipäivään. Ei yhtään pahitteeksi, jos tulisi uusiakin löytöjä :)

  3. Käytän ainoastaan luonnonkosmetiikkaa, kaikessa ihon- ja hiustenhoidossa. Käytössä on mm. Lavera, Sante, Ekopharma Helsinki sekä ripsivärissä ja rajauskynässä Alima Pure (ovat ihan parhaita!) .

  4. Silloin tällöin tulee käytettyä luonnonkosmetiikkaa, sillä tärkeämpää minulle on ostaa eläinkokeettomia tuotteita.

  5. On tuttua. Tällä hetkellä käytössä mm. Madaran kasvonaamio.

Kommentointi on suljettu.