vatsa kuntoon

Turvotusta, väsymystä, aivosumua ja epämukava olo vatsan seudulla.. Oireista on tullut niin arkipäivää, ettei enää tiedä, mikä on normaalia ja mikä ei.

Kun vatsa ei voi hyvin ja tuntuu, että elämä on yhtä oireiden kanssa taistelua, onko mitään tehtävissä? On, ja onneksi paljonkin!

Rauhallinen olo vatsassa ja suolistossa - vihdoin!

Uudella vatsan ja suoliston hyvinvointiin keskittyvällä kurssilla sanotaan hyvästit turvotukselle. Selvität syitä oireiden takana, rauhoitat vatsaa, vahvistat suolistoa ja tasapainotat ruoansulatusta ruokavalio-ohjeiden ja rentouttavien harjoitusten avulla.

Liity nyt odotuslistalle, niin kuulet ensimmäisten joukossa, kun ilmoittautuminen kurssille aukeaa.

Kurssiin kuuluu kaikki tämä:

Oireiden kartoitus: Mistä vatsa- ja suolistovaivat johtuvat, mistä tietyt oireet kertovat, mikä on normaalia ja mikä ei. Lähtötilanteen ja oman historian selvittäminen auttaa tulkitsemaan, mikä oireiden takana oikeasti on. Apuna mm. ruoka- ja tunnepäiväkirjat.
Rauhoittava ruokavalio: Kun itselle sopimattomat ja ongelmalliset ruoka-aineet ovat selvillä ja ne poistetaan (väliaikaisesti) ruokavaliosta, vatsa ja suolisto saavat kaipaamansa hengähdystauon. Oireet helpottavat ja vatsassa on pitkästä aikaa rauha.
Sen jälkeen vatsaa aletaan vahvistaa ja suoliston mikrobikantaa uudistaa. Saat ohjeet, mitä ruokia suosia ja mitä hyvää tuoda lisää omaan ruokavalioon.
Maistuvat reseptit: Herkulliset ohjeet, joiden avulla on helppo pitää vatsa ja suolisto tyytyväisinä. Saat myös vinkkejä arkea helpottaviin ruokiin, jotka saat valmiina kaupasta.
Ohjeet mielen rauhoittamiseen: Oireiden taustalla ei yleensä ole vain ruoka, vaan keho toimii kokonaisuutena. Lempeän rauhoittavat mielen- ja stressinhallintakeinot ovat vatsan hyvinvoinnin tukena ja auttavat löytämään tasapainon arjessa.
Kun huomaa kehon lähettämiä viestejä ja ottaa aikaa itsestä huolehtimiselle, eivät vatsaoireet enää vie sinua, vaan olet itse puikoissa.

Liity nyt odotuslistalle, niin saat viestin heti, kun ilmoittautuminen aukeaa (sähköpostin jättäminen ei sido ostamaan)!

*Liittymällä odotuslistalle liityn samalla ElisaMattila.com -viikkokirjeen tilaajaksi. Hyväksyn, että saan ideoita terveellisestä ruokailuista & treenaamisesta sähköpostiini. Ja silloin tällöin tarjouksia valmennuksestani. Voin poistua listalta milloin tahansa. 


Ravintovalmentaja kurssin takana


Olen Elisa ja haluan kutsua juuri sinut voimaan hyvin kanssani!

Olen hyvän olon valmentaja ja oman elämänsä kuningatarten valmentaja. Verkkokurssieni ja kirjani avulla olen auttanut tuhansia suomalaisia naisia kohti hehkuvan hyvää oloa.

Valmennuksessani naiset ovat pudottaneet painoa, kiinteyttäneet kehojaan, saaneet uutta energiaa elämään, löytäneet liikunnan iloa, parantaneet yöunia, löytäneet sisäistä voimaa ja paljon muuta.

Olen koulutukseltani FM, personal trainer, sertifioitu hyvinvointi- ja ravintovalmentaja.

Olen valmentanut naisia kohti hyvää oloa jo yli kymmenen vuotta. Suunnittelen kurssieni ohjeet aina niin, että ne sujahtavat mukaan arkeen ja muutos tapahtuu pienissä paloissa. 

Lopputuloksena saat hyvän olon hymyssä suin!

Syötä sähköpostiosoitteesi ja klikkaa alla olevaa nappia.

*Liittymällä odotuslistalle liityn samalla ElisaMattila.com -viikkokirjeen tilaajaksi. Hyväksyn, että saan ideoita terveellisestä ruokailuista & treenaamisesta sähköpostiini. Ja silloin tällöin tarjouksia valmennuksestani. Voin poistua listalta milloin tahansa. 

Kuningatarvalmennus OY

Copyright © Elisa Mattila

Rekisteriseloste

Pin It on Pinterest