Kohti kuningattaren korsettia

Nainen, lataa Ilmainen Kohti kuningattaren korsettia -opas, joka paljastaa...

Viisi helppoa tekniikkaa, joilla saat vatsaan hyvän olon ja poistat turvotuksen... tavallisen arjen lomassa ilman "perusvatsaliikkeitä"

Lataa opas, niin opit:

Kuinka voit vahvistaa vatsaasi aktivoimalla poikittaisen vatsalihaksen... vaikka kahvia keittäessä
Vahvistamaan keskivartaloa syviä vatsalihaksia aktivoimalla... puhaltamalla "kynttilöitä"
Yksinkertaisen tekniikan, jolla voit parantaa keskivartalon olotilaa ja ulkomuotoa vain bakteerikantaa parantamalla

Syötä sähköpostiosoitteesi ja klikkaa alla olevaa nappia.

Lähetän rakkaudella kirjoittamani e-kirjan sinulle heti. 

*Lataamalla ilmaisen vaihdevuosioppaan liityn samalla ElisaMattila.com -viikkokirjeen tilaajaksi. Hyväksyn, että saan ideoita terveellisestä ruokailuista & treenaamisesta sähköpostiini. Ja silloin tällöin tarjouksia valmennuksestani. Voin poistua listalta milloin tahansa. 


Heippa siellä, mukava tutustua!

Olen Elisa ja haluan kutsua juuri sinut voimaan hyvin kanssani!

Olen hyvän olon valmentaja ja kuningatarten valmentaja. Verkkokurssieni ja kirjani avulla olen auttanut tuhansia suomalaisia naisia kohti hehkuvan hyvää oloa.

Valmennuksessani naiset ovat pudottaneet painoa, kiinteyttäneet kehojaan, saaneet uutta energiaa elämään, löytäneet liikunnan iloa, parantaneet yöunia, löytäneet sisäistä voimaa ja paljon muuta.

  Olen valmennuksissani nähnyt kuinka lisäämällä elämään hyviä asioita, huonojen määrä automaattisesti vähenee. Tässäkään valmennuksessa ei siis poisteta elämästäsi mitään, sen sijaan lisäämme siihen paljon hyvää... 
  Tuki missä tahansa elämän muutoksessa on äärettömän tärkeää. Siksi tämänkin ohjelman takana on oikeita ihmisiä, jotka oikeasti välittävät Sinusta ja siitä että saat elämääsi positiivisia muutoksia ja tahtomiasi tuloksia.

  Olisi ihana nähdä kursseillani!

   Olen koulutukseltani FM, personal trainer, sertifioitu hyvinvointi- ja ravintovalmentaja.

   Olen valmentanut naisia kohti hyvää oloa jo yli kymmenen vuotta. Suunnittelen kurssieni ohjeet aina niin, että ne sujahtavat mukaan arkeen ja muutos tapahtuu pienissä paloissa. Lopputuloksena saat hyvän olon hymyssä suin!

    Syötä sähköpostiosoitteesi ja klikkaa alla olevaa nappia.

    *Lataamalla ilmaisen välipalaoppaan liityn samalla ElisaMattila.com -viikkokirjeen tilaajaksi. Hyväksyn, että saan ideoita terveellisestä ruokailuista & treenaamisesta sähköpostiini. Ja silloin tällöin tarjouksia valmennuksestani. Voin poistua listalta milloin tahansa. 

    Kuningatarvalmennus OY

    Copyright © Elisa Mattila

    Rekisteriseloste

    Pin It on Pinterest