herkullinen arkiruokapaketti

Hei arjen kuningatar, lataa itsellesi täysin ilmainen

Herkullinen arkiruokapaketti, joka poistaa tulevan viikon ruokahuolesi!

Saat oppaan, joka tuo ihanan energisen olon eikä sinun tarvitse kuluttaa aikaa arkiruokien suunnitteluun, reseptien etsintään, saati tylsään kauppalistan laadintaan! Lataa opas, niin saat:

Viikon terveellisen arkiruokamenun, josta tykkää koko perhe

Valmiin ostoslistan, jonka kanssa selviät kauppareissusta hetkessä

Maistuvat reseptit koko viikon ruokiin
Ponnahduslaudan uuteen energisempään elämäntapaan ja koko perheen hyvinvointiin

Syötä sähköpostiosoitteesi ja klikkaa alla olevaa nappia.

Lähetän rakkaudella kirjoittamani e-kirjan sinulle heti. 

*Lataamalla ilmaisen vaihdevuosioppaan liityn samalla ElisaMattila.com -viikkokirjeen tilaajaksi. Hyväksyn, että saan ideoita terveellisestä ruokailuista & treenaamisesta sähköpostiini. Ja silloin tällöin tarjouksia valmennuksestani. Voin poistua listalta milloin tahansa. 


Heippa siellä, mukava tutustua!

Olen Elisa ja haluan kutsua juuri sinut voimaan hyvin kanssani!

Olen hyvän olon valmentaja ja kuningatarten valmentaja. Verkkokurssieni ja kirjani avulla olen auttanut tuhansia suomalaisia naisia kohti hehkuvan hyvää oloa.

Valmennuksessani naiset ovat pudottaneet painoa, kiinteyttäneet kehojaan, saaneet uutta energiaa elämään, löytäneet liikunnan iloa, parantaneet yöunia, löytäneet sisäistä voimaa ja paljon muuta.

  Olen valmennuksissani nähnyt kuinka lisäämällä elämään hyviä asioita, huonojen määrä automaattisesti vähenee. Tässäkään oppaassa ei siis poisteta elämästäsi mitään, sen sijaan lisäämme siihen paljon hyvää... 
  Tuki missä tahansa elämän muutoksessa on äärettömän tärkeää. Siksi tämänkin ohjelman takana on oikeita ihmisiä, jotka oikeasti välittävät Sinusta ja siitä että saat elämääsi positiivisia muutoksia ja tahtomiasi tuloksia.

  Olisi ihana nähdä kursseillani!

   Olen koulutukseltani FM, personal trainer, sertifioitu hyvinvointi- ja ravintovalmentaja.

   Olen valmentanut naisia kohti hyvää oloa jo yli kymmenen vuotta. Suunnittelen kurssieni ohjeet aina niin, että ne sujahtavat mukaan arkeen ja muutos tapahtuu pienissä paloissa. Lopputuloksena saat hyvän olon hymyssä suin!

    Syötä sähköpostiosoitteesi ja klikkaa alla olevaa nappia.

    *Lataamalla ilmaisen välipalaoppaan liityn samalla ElisaMattila.com -viikkokirjeen tilaajaksi. Hyväksyn, että saan ideoita terveellisestä ruokailuista & treenaamisesta sähköpostiini. Ja silloin tällöin tarjouksia valmennuksestani. Voin poistua listalta milloin tahansa. 

    Kuningatarvalmennus OY

    Copyright © Elisa Mattila

    Rekisteriseloste

    Pin It on Pinterest