Oston jälkeen

Ostaessasi kurssin saat tilausvahvistuksen ja kirjautumisohjeet ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen muutaman minuutin viiveellä. Sähköpostit näyttävät tältä:

Jos et saanut sähköposteja, etsi sähköpostisi kansioista ja/tai hakutoiminnolla hakusanalla Elisa Mattila.

Viestistä, jonka otsikkona on ”Elisamattila.com: käyttäjänimesi ja salasanasi” löydät salasanasi ja linkin kurssisivustolle.

Kun klikkaat linkkiä https://www.elisamattila.com/kirjaudu-sisaan, avautuu sivu, johon pääset syöttämään käyttäjätunnuksesi (sähköpostiosoitteesi) ja salasanasi.

 

Klikkaa Kirjaudu sisään -nappia, niin pääset kurssillesi.Kaikki kurssimateriaalit löytyvät kurssialustalta. Pääset kirjautumaan kurssille aina osoitteessa: https://www.elisamattila.com/kirjaudu-sisaan/

Näet kirjautumisen jälkeen kaikki käytössäsi olevat kurssisi ja pääset selaamaan kurssisivuja.

Kirjautumisongelmat, jos olet unohtanut salasanan

Klikkaa kirjautumissivulta https://www.elisamattila.com/kirjaudu-sisaan/ kohtaa ”Oletko kirjautumassa ensimmäistä kertaa tai onko salasana hukassa? Klikkaa tästä!”. Syötä sen jälkeen sähköpostiosoitteesi. Saat sähköpostiisi linkin uuden salasanan asettamista varten.

Tarvittaessa ota yhteyttä sähköpostitse asiakastukeemme: tuki@elisamattila.com

Jos kurssi ei näy tai et saa kirjautumissähköpostia, tutki ensin nämä vaihtoehdot

Mahdollisia syitä voivat olla:

  1. kurssin tilauksen yhteydessä sattui kirjoitusvirhe ja sähköpostiosoitteesi on väärin. Silloin et ole saanut vahvistusviestiä sähköpostiisi ollenkaan. Tarkista kohta 2. ja 3. ja jos vastaus ei löydy sieltä, ota yhteyttä tuki@elisamattila.com
  2. vahvistusviesti on mennyt sähköpostissasi roskapostikansioon tai johonkin muuhun kansioon. Voit tarkistaa asian sähköpostin hakutoiminnolla kirjoittamalla hakukenttään ”Elisa Mattila”.
  3. että olet käyttänyt kahta tai useampaa eri sähköpostiosoitetta tilatessasi kursseja, jolloin yksi kurssi näkyy kirjautumalla tietyllä sähköpostiosoitteella ja toinen kurssi näkyy kirjautumalla toisella sähköpostiosoitteella.
  4. olet käynyt toisen elisamattila.com -kurssin vuoden sisällä, jolloin vanhat tunnuksesi ovat edelleen voimassa. Tällöin et saa uutta salasanaa.

Näin navigoit kurssilla

Kirjautumisen jälkeen saavut kurssialustan työpöydälle, josta näet kaikki kurssisi.

Klikkaamalla kurssin kuvaketta, pääset sisään kurssille.

Kun olet klikannut itsesi kurssille, pääset takaisin työpöydälle vasemman yläkulman ”Edellinen sivu”-painikkeesta.

Kurssin eteneminen

Kaikki kurssimateriaalit ovat heti käytössäsi ja voit käydä kurssia omaan tahtiisi. Aina treenipäivinä saat kuitenkin muistutuksen ja suoran linkin päivän harjoituksiin myös sähköpostitse.

Kurssin käyttöaika

Kaikki kurssit ovat käytössäsi vuoden ostopäivästä.

Kurssin sähköpostiviestit eivät tule perille

Katso ensin sähköpostistasi kaikki kansiot, myös roskapostikansio, löytyvätkö viestit sieltä. Voit käyttää myös sähköpostisi hakutoimintoa, jossa yleensä on suurennuslasin kuva, ja kirjoittaa hakukenttään elisamattila.

Merkitse kurssin sähköpostiviestit tärkeiksi gmailissa

  1. Klikkaa ratasta ja valitse avautuvasta valikosta Asetukset.

2. Valitse Asetukset-valikosta Postilaatikko

3. Vieritä sivua alaspäin ja valitse Tärkeysmerkinnöistä Näytä merkit ja tallenna muutokset sivun alalaidasta.

4. Nyt voit merkitä sähköposteja tärkeiksi, jolloin viestit näkyvät Inboxissa, eivätkä kulkeudu muihin kansiohin tai roskaposteihin.

Jos et löytänyt tältä sivulta vastausta, ota yhteyttä tuki@elisamattila.com

 

Title

Subtitle