Kuumia aaltoja, kiristävä housunnappi, unettomia öitä ja tukala olo...

Kun vaihdevuosioireet vyöryvät päälle, onko elämä auttamatta ohi? Vai voisivatko nämä vuodet olla ihanaa ja kukoistavaa, jopa parasta aikaa elämässä?

Hormonimuutosten keskelle ei tarvitse jäädä yksin.

Apua, tukea ja helpot ohjeet ovat tarjolla Kukoistavat vaihdevuodet -kurssilla.

Apua, mitä kehossani oikein tapahtuu?

Vatsaa turvottaa ja paino hiipii salakavalasti ylöspäin, vaikka söisi ja liikkuisi juuri niin kuin aiemminkin, yhtäkkiä yöunet ovat kadoksissa ja päivisin vaivaa valtava väsymys ja kaiken lisäksi yllättäen koko kehon läpi pyyhkii lämmin aalto, jättäen otsan ja kainalot märiksi.

Mitä oikein tapahtuu ja onko tämä normaalia?

Neljän-viidenkympin kieppeillä naisen keho alkaa muuttua - ja se on luonnollista! Esivaihdevuodet ottavat vähitellen vallan.

Hormonien tuomat muutokset voivat kuitenkin tuoda mukanaan uusia, outojakin oireita ja tuntemuksia eikä oma keho yhtäkkiä tunnu enää omalta.

Hikeä pyyhkiessä ja kiristävien vaatteiden kanssa tuskaillessa voi iskeä epätoivo. Kaiken lisäksi hormonien pyörityksen keskellä liian usein unohtaa itsensä ja sen, että on muutakin kuin äiti, vaimo, ruoanlaittaja tai pyykinpesijä.

Kun vaihdevuodet vyöryvät päälle, se ei kuitenkaan tarkoita, että elämä olisi ohi tai että oireet pitäisi hyväksyä. Se sijaan vaihdevuodet kutsuvat pitämään erityisen hyvää huolta omasta hyvinvoinnista.

Onko vaihdevuosien siis pakko olla tuskallista hormonimyllerrysten aikaa?

Vastaus on ei.

Asia, josta harvoin puhutaan, on se, että ikäviä oireita on mahdollista helpottaa tai jopa välttyä niiltä täysin. Vaihdevuodet eivät nimittäin ole sairaus, vaan ennemminkin merkki siitä, että keho kaipaa huomiota.

Menopaussia ei kannata odottaa passiivisena oireiden kanssa tuskaillen, eivätkä hormonihoidot ole ainoa mahdollinen helpotus vaivoihin. Kun tiedät tarkalleen mitä tehdä, voit ottaa oman terveyden ohjat käsiin helposti ja tuntea itsesi taas omaksi itseksesi.

Hei, kuka pisti patterin täysille? Miksi housuni ovat taas kutistuneet pesussa? Nukkumatti, missä olet?

Hormonien epätasapainon seurauksena tutut oireet, kuten painonnousu, unettomuus ja kuumat aallot voivat muuttua arkipäiväksi.

Jotta esivaihdevuosien ja vaihdevuosien aikaan on mahdollista voida hyvin, on tiedettävä muutama pelisääntö:

 • perusaineenvaihdunnan energiankulutus pienenee vuosi vuodelta, joten syömistapoja on muutettava tai muutoin vaa’an lukema hiipii ylöspäin
 • estrogeeni-hormoni on avain rasvanpoltossa ja kun sen määrä elimistössä vähenee, on otettava käyttöön muita tapoja pitää linjoista huolta
 • estrogeeni suojelee sydäntä ja luustoa, joten niistä on pidettävä erityisen hyvää huolta viimeistään vaihdevuosien aikana ja niiden jälkeen
 • syömis- ja liikkumistavoilla voi vaikuttaa kortisoli-hormoniin, joka säätelee mm. unta
 • kuumat aallot ovat myös seurausta vähenevästä estrogeenista ja niitä voi hillitä välttämällä tiettyjä laukaisevia tekijöitä

Vaikka syyt ja tekijät oireiden taustalla ovat moninaiset, yksinkertaiset korjausliikkeet voivat saada aikaan isoja muutoksia olotilaan. Näitä askelia kohti hyvää oloa herättelee ottamaan Kukoistavien vaihdevuosien kurssi...

Näin helpotetaan oireita ja tuodaan tilalle kukoistava sinä, pudotetaan ylimääräisiä kiloja ja pidetään parasta mahdollista huolta itsestä!

Kukoistavat vaihdevuodet on verkkokurssi, joka herättää vaihdevuosi-ikäiset naiset pitämään parasta mahdollista huolta itsestään ja näyttää askel askeleelta, kuinka selvitä voittajana vaihdevuosista - eikä vain selvitä, vaan suorastaan kukoistaa! Kurssin opeilla:

1. Tasapainotetaan hormonitoimintaa

Kehon hormonit ovat parhaimmillaan toimiessaan kuin orkesteri, joka soittaa harmoniassa. Vaihdevuosien aikaan orkesterin soittama sinfonia on vaarassa mennä epävireeseen, kun sukupuolihormonien tuotanto vähitellen hiipuu. Myös mm. insuliini ja kortisoli voivat sekoittaa pakkaa ja saada kehon tasapainon keikahtamaan.

Kurssin monipuoliset ohjeet niin ravinnon, liikkumisen kuin levon ja ajatusten osalta auttavat laittamaan hormonitoimintaa tasapainoon.

2. Opitaan ymmärtämään muuttuvaa aineenvaihduntaa

Perusaineenvaihdunnan energiankulutus pienenee vuosi vuodelta, joten syömistapoja on muutettava tai muutoin vaa’an lukema hiipii ylöspäin. Se ei tarkoita sitä, että pitäisi kituuttaa tai nälkiintyä. Tottumuksia pitää vain muokata niin, että se tukee muutosta.

Kurssin ruokavalio-ohjeilla tehdään muutos, joka näkyy olotilassa. Keho pystyy vieläkin polttamaan rasvaa ja ylimääräisiä kiloja saa pudotettua.

Kurssin avulla vaihdevuosien tuomista muutoksista saa otettua niskalenkin niin, että oireet eivät vie sinua, vaan sinä näytät kaapin paikan.

Siten päivät eivät ole vain selviytymistä oireesta toiseen, vaan voit kukoistaa omana itsenäsi ja nauttia myös tästä elämänvaiheesta täysillä.

Varaa paikkasi nyt!

Haluatko oppia askel askeleelta, kuinka selvitä voittajana vaihdevuosista - eikä vain selvitä, vaan suorastaan kukoistaa?

Kurssin avulla vaihdevuosiin liittyvät oireet helpottavat ja saat takaisin elinvoimaisen olon. Huomaat, että vaihdevuodet voivatkin olla varsinaiset voimavuodet.

Ne voivat olla uusi alku, uusi sinä! Aika, jolloin nautitaan elämästä ja jolloin sinä kukoistat!

Varaa paikkasi kurssille tänään ja pääset heti kurssin materiaalien pariin!

KYLLÄ, LÄHDEN MUKAAN KURSSILLE HINTAAN 97€

​Klikkaa nappia ja pääset maksamaan tilauksesi turvallisesti. Voit maksaa verkkomaksuilla, maksukorteilla, osamaksulla tai laskulla.

Myös Smartum Saldo, Smartum setelit, Eazybreak, Edenredin Ticket Duo mobiilimaksut ja Virikesetelit sekä ePassi käyvät maksutavoiksi.

Kukoistavat vaihdevuodet -kurssilla saat toimivat ohjeet avuksi vaihdevuosiin:

Hormonihoitoihin turvautuminen voi tuntua helpolta tavalta hoitaa oireet alta pois. Se ei kuitenkaan ole ainoa vaihtoehto tai hyvinvoinnin tae.

Kuuden viikon mittaisella Kukoistavien vaihdevuosien kurssilla ei keskitytä hoitamaan pelkkiä oireita, vaan myös syitä niiden takana.

Kurssi on ainutlaatuinen yhdistelmä tutkittua tietoa, käytännön ohjeita, joihin on helppo tarttua sekä valmentajien apua ja kurssikavereiden vertaistukea. Kurssin viikko viikolta etenevän ohjelman avulla muutoksen tekeminen on helppoa.

1. Hormoneja tasapainottava ravinto-ohjelma

Opi syömään niin, että hormonitoimintasi pysyy tasapainossa, saat pidettyä aineenvaihdunnan käynnissä ja sydämesi ja luustosi pysyvät vahvoina. Yksinkertaisten ravintomuutosten myötä oireetkin helpottavat ja painoa on helpompi hallita.

2. Elinvoimaa ylläpitävät ohjeet lepoon ja liikuntaan

Opi miten liikut niin, että kehosi pysyy kunnossa, vahvana ja elinvoimaisena ja tiedät milloin on aika järjestää aikaa myös levolle ja palautumiselle. Ohjeiden avulla nukut paremmin, jaksat arjen pyörteissä ja vältät väsymyksestä johtuvan aivosumun.

3. Opit ymmärtämään hormonitoiminnan ja aineenvaihdunnan vaikutusta kehoosi

Vaihdevuosien aikaan kehossa tapahtuu hormonaalisia muutoksia ja mikäli itsestä ei pidä hyvää huolta, voivat oireet, kuten huonot yöunet, väsymys, hikoilukohtaukset ja salakavala painonnousu, muuttua arkipäiväksi.

Oppimalla huomioimaan muutokset, niihin on mahdollista vaikuttaa ja jopa ehkäistä oireita.

BONUS: 5 x asiantuntijahaastattelu

Kuule asiantuntijoilta yksityiskohtaisia vinkkejä ja ohjeita oireiden helpottamiseksi sekä voittamiseksi.

Minkälainen kokemus Kukoistavat vaihdevuodet on - ja millainen lopputulos sinulle onkaan luvassa!?

Tässä kohtaa mielessäsi saattaa vielä pyöriä vastalauseita Kukoistavat vaihdevuodet -kurssia kohtaan… joten kaadetaan samantien vielä parit virheelliset olettamukset.

"Miten ihmeessä SINÄ Elisa voit puhua vaihdevuosista, kun et ole vielä vaihdevuosia kokenut!?"

Olen pian esivaihdevuosi-iässä, mutta itse vaihdevuosia en ole vielä kokenut. Olen kuitenkin kouluttautunut vaihdevuosivalmentajaksi ja opiskellut hormonitoiminnan saloja. Ymmärrän siis, mitä muutoksia kehossa tapahtuu - ja ennen kaikkea, miten huolehtia itsestä muutosten keskellä.

Sen lisäksi olen päässyt valmentamaan tuhansia naisia, jotka ovat kamppailleet vaihdevuosien kanssa ja olemme yhdessä saaneet aikaan hienoja tuloksia heidän hyvinvointinsa parantamiseksi.

Olen myös kutsunut kurssille mukaan eri alojen asiantuntijoita kertomaan sinulle, kuinka vaihdevuosien oireita voi helpottaa.

Kyse ei ole ravintolisien popsimisesta ja tiukan dieetin vetämisestä!

Moni ravintolisä ja ruokavalio lupaa ihmeellisiä muutoksia, mutta tässä ei ole kyse siitä. Terveellisen ja ravintorikkaan ruokavalion avulla voi tukea muuttuvaa kehoa, hormonitoimintaa ja aineenvaihduntaa. Mitään kituuttamista ei kurssilla ole, vaan ruokaa syödään sopivasti ja kehoa kunnioittaen.

"Mistä sitten kurssilla on kyse?"

Kurssilla opit juuri vaihdevuosiin sopivat, terveellisen ruokavalion kulmakivet, kuulet, millainen liikunta on kaikkein parasta, jotta oireet helpottuvat ja pysyt vahvana ja elinvoimaisena. Jos kehoon on ilmestynyt ylimääräisiä kiloja, opit kuinka rasvaa voi polttaa. Jos nukkuminen tuntuu vaikealta, opit kuinka unen päästä saa helpommin kiinni.

Mikä parasta, opit miten suhtaudut itseesi ja kehoosi lempeästi ja hyväksyvästi ja voit edelleen tuntea itsesi naiseksi. Huomaat, kuinka harmoninen tämä uusi, ihana elämänvaihe voikaan olla. Tämä on aikaa, jolloin nautitaan elämästä ja jolloin sinä kukoistat!

Älä usko pelkästään minua, vaan katso mitä asiakkaani sanovat

"Oivallinen tietopaketti vaihdevuosiin ja oireiden helpottamiseen"

Paino on hieman alentunut kurssin myötä. Sain taas kiinni terveellisemmästä ravitsemuksesta. Erityisesti pidin asiantuntijaluennoista.

Jos haluaa tutustua omiin vaihdevuosiin, niin tässä oivallinen tietopaketti sekä ohjeistusta oireiden helpottamiseen. Kurssin myötä ajatukset ovat vahvistuneet ja aion edelleen kiinnittää huomiota ravitsemukseen.

- Seija, lähihoitaja, Harjavalta

"Entinen superäiti, superjaksaja, super-muista-huolehtija, nykyinen itsestäkin-huolehtija"

Kevyempi olo fyysisesti, vatsan turvotus loppui, sain alussa tosi paljon iloa näistä videoista ja toivoa, että voin vaikuttaa mun elämänlaatuun. Sellasen fiiliksen, että vaihdevuodet on ihan siisti erikoisajanjakso. Keskikohdassa tuntui, että Elisa on mun ystävä, joka kannustaa. Lopussa aloin surra, että kurssi loppuu jo. Kaikenkaikkiaan aivan ihana kurssi!

Kannattaa tulla mukaan! Täältä saa hyvää asiantuntevaa tietoa, ihana vetäjä, ja tämä tieto muuttaa elämän kokonaan. Vaihdevuodet on viesti, että on aika huolehtia itsestä. Ennen kurssia olin väsynyt, vetämätön, oli tyhjää tilaa elämässä, pelkäsin vaihdevuosia, tuntui vähän turhalta. Kurssi innosti saamaan elämänhalua, iloa - jopa tanssahtelin ekan videon jälkeen 🙂 Sain toivoa elämänlaadun parantamiseen ja tukea videoilta siihen sekä motivaatiota, kun sain tietoa, mikä auttaa mihinkin. Kurssista olisi voinut maksaa vaikka 500e! Eli pienellä rahalla tosi hyvää laatua!

 - Entinen superäiti, superjaksaja, super-muista-huolehtija, nykyinen itsestäkin-huolehtija

"Tämä kurssi on ollut mun elämälle iso käännekohta! "

Jo vaihdevuosikurssin eka esittelyvideo toi mulle hurjasti toivoa, että näihin oireisiin ja oloon voi itse vaikuttaa!

Nyt kun kurssista on noin 3 kk, oon huomannut, että ravinto on mun voinnille tärkein pohja: jos syön hyvin, keho voi paremmin, jaksan paremmin vastustaa mielitekoja, huvittaa helpommin mennä liikkumaan ja huonot yöunet ei vaikuta niin paljoa mieleen päivällä.

Olen vaihtanut kurssin myötä ruokavaliossa paljon asioita - ehkä yletyn nyt 80% hyvin syömiseen. Ennen söin paljon eineksiä, vähän kasviksia, hedelmiä jonkin verran ja napsin herkkuja.

Vaihdoin pömppövatsan tuijottelun hyvän sisäisen olon kuulosteluun. Näillä (kurssin opeilla) laihduin joulusta kuin itsestään 5 kg ja hiukan kohollaan ollut kolesteroli putosi numerolla ilman lääkettä! Ja pidän kuitenkin pienen karkkipäivän kerran viikossa perheen kanssa tai kylässä syön kakkupalan, jos tarjotaan, ettei ole liian tiukkaa. Käyn juoksulenkillä pari kertaa viikossa ja kävelyllä pari kertaa viikossa, mitä tein aiemminkin.

Eniten olen tykännyt saada paljon tietoa vaihdevuosista ja elintapojen merkityksestä. Saan tiedosta motivaatiota jatkaa. Elisan iloinen, lempeä, ymmärtävä ja kuitenkin sopivan vaativa tyyli on piristänyt monta päivääni.

Aina lukee jossain toisten kokemuksista, että jokin oli elämän käännekohta niin tämä vaihdevuosikurssi tosiaan on ollut mun elämälle iso käännekohta! Kiitos! <3

- Tanja

"Olen saanut uskoa siihen, että asioihin voi vaikuttaa omilla tekemisillä ja valinnoilla"

Omien ajatusten muutosta on näinä viikkoina tehty. On saanut uskoa siihen, että asioihin voi vaikuttaa omilla tekemisillä ja valinnoilla.

Positiivinen asenne elämään ja asioihin tekee hyvää näin videoidenkin välityksellä. Niin paljon tulee tärkeää asiaa, ettei tätä kannata jättää väliin!

-Sirke, Lappeenranta

Näin kurssi etenee:

 • VIIKKO 1: Sukellus hormoneiden maailmaan: mistä vaihdevuosioireet johtuvat ja miten niitä voi helpottaa

  Saat hormoneita tasapainottavan ravinto-ohjelman: kukoistavien vaihdevuosien kymmenen sääntöä, sydäntä ja luustoa vahvistavat ja aineenvaihduntaa vauhdittavat reseptit ja voimaruoat. Lisäksi pääset toteuttamaan kurssin VOIMA-kaavaa!

 • VIIKKO 2: Mitä (esi)vaihdevuosi-iässä on otettava huomioon ravinnon suhteen

  Opit millainen on vaihdevuosioireita helpottava, sydäntä ja luita suojaava, aineenvaihduntaa ylläpitävä ja ruoansulatusta tukeva ruokavalio. Lisäksi puhumme tunnesyömisen saloista ja saat ohjeet, mitä tehdä turvotukselle ja miten pudottaa painoa hormoneista huolimatta.

 • VIIKKO 3: Millaista on sydämen, luuston ja nivelten hyvinvoinnista huolta pitävä liikunta

  Opit, miten ravinto ja lepo vaikuttavat palautumiseen liikunnan jälkeen, kuinka rakastut taas liikuntaan ja kuinka itseensä voi suhtautua hyväksyen ja arvostaen muutoksista huolimatta.

  Asiantuntijahaastattelussa fysioterapeutti Maija Kiljunen: lantionpohjalihasten harjoittamisen tärkeys.

 • VIIKKO 4: Unen ja levon merkitys vaihdevuosien aikaan, stressin vaikutus hormoneihin ja vaihdevuosioireisiin

  Opit, miten se mitä syö ja mihin aikaan vaikuttaa uneen ja miten ruoansulatus suhtautuu kiireeseen ja stressiin. Lisäksi pestään elämän pyykkiä eli pysähdytään hetkeksi miettimään itseä ja omaa elämää.

  Asiantuntijahaastattelussa unihoitaja Eija Heiskanen: miten parantaa unta.

 • VIIKKO 5: Ajatukset, tunteet ja sisäinen voima: miten löytää itsensä ja omat vahvuutensa vaihdevuosien aikaan

  Keskiössä suhtautuminen omaan kehoon: kuinka hyväksyä itsensä täysin ja kokonaan. Lisäksi opit, mitkä neljä asiaa vaikuttavat aivojen kuntoon ja miten menopaussi voikin olla mahdollisuus.

  Asiantuntijahaastattelussa NLP-opettaja Terhi Vedenkivi: miten nähdä vaihdevuodet mahdollisuutena ja uutena alkuna.

 • VIIKKO 6: Vaihdevuosioireiden hoito lääkkeillä ja luontaistuotteilla

  Opit mistä yrteistä, vitamiineista ja lisäravinteista voi olla apua vaihdevuosioireisiin.

  Asiantuntijahaastatteluissa naistentautien ja synnytysten erikoislääkäri Annaleena Heikkilä: Vaihdevuosioireista eroon hormonihoidoilla ja homeopaatti Daniela Salomaa: vaihdevuosioireiden luonnonmukainen hoito.

Kyllä luit aivan oikein. Sinulla on 14 päivän kaikki rahat takaisin takuu. Tiedät jo tähän mennessä, että Kukoistavat vaihdevuodet -kurssilla saat haluamiasi tuloksia, tutkitusti ja testatusti. Siitä huolimatta haluan antaa sinulle takuun, jotta voit täysin huoletta ja riskittömästi kokeilla kurssia ja kokea vaikutukset omakohtaisesti.

Mikäli olet toiminut täysin valmennuksen ohjeiden mukaisesti etkä tunne oloasi entistä energisemmäksi ja hyvinvoivemmaksi ilmoita meille 14 päivän kuluessa kurssin ostosta ja saat rahasi takaisin.

Haluatko oppia askel askeleelta, kuinka selvitä voittajana vaihdevuosista - eikä vain selvitä, vaan suorastaan kukoistaa!

Kurssin avulla vaihdevuosiin liittyvät oireet helpottavat ja saat takaisin elinvoimaisen olon. Huomaat, että vaihdevuodet voivatkin olla varsinaiset voimavuodet.

Ne voivat olla uusi alku, uusi sinä! Aika, jolloin nautitaan elämästä ja jolloin sinä kukoistat!

Varaa paikkasi kurssille tänään ja pääset heti kurssin materiaalien pariin!

KYLLÄ, LÄHDEN MUKAAN KURSSILLE HINTAAN 97€

​Klikkaa nappia ja pääset maksamaan tilauksesi turvallisesti. Voit maksaa verkkomaksuilla, maksukorteilla, osamaksulla tai laskulla.

Myös Smartum Saldo, Smartum setelit, Eazybreak, Edenredin Ticket Duo mobiilimaksut ja Virikesetelit sekä ePassi käyvät maksutavoiksi.

Mietit varmasti onko tämä kurssi varmasti rahan arvoinen? Tämän kaiken siis saat, kun osallistut

 • Kuuden viikon suunniteltu kurssi

  Kuuden viikon ajan opit pitämään itsestäsi huolta niin, että kehosi ja mielesi voivat koko ajan paremmin. Hormonitoimintasi kiittää ja ikävuosiin kuuluvat oireet vähenevät. Samalla huomioidaan aineenvaihdunnan taso ja hormonien tuotanto niin, että linjat pysyvät kunnossa ja rasvanpolttokin onnistuu.

 • Viisi asiantuntijahaastattelua

  Unihoitaja Eija Heiskanen: Miten parantaa unta, jotta saat palauttavan määrän unta myös iän kertyessä.

  Fysioterapeutti Maija Kiljunen: Lantionpohjalihasten harjoittamisen tärkeys

  Homeopaatti Daniela Salomaa: Vaihdevuosioireiden luonnonmukainen hoito

  NLP-opettaja Terhi Vedenkivi: Miten nähdä vaihdevuodet mahdollisuutena ja uutena alkuna

  Naistentautien ja synnytysten erikoislääkäri Annaleena Heikkilä: Vaihdevuosioireista eroon hormonihoidoilla

 • Aktiiviset valmentajat auttamassa

  Tämän ohjelman takana on oikeita ihmisiä, jotka oikeasti välittävät Sinusta ja siitä että saat elämääsi positiivisia muutoksia ja tahtomiasi tuloksia.

  Minä (Elisa) vastaan itse ohjelmasta ja olen suunnitellut sen. Olen myös henkilökohtaisesti mukana kannustamassa ja auttamassa sinua.

 • Lopputuloksena kukoistus, jonka arvoa on vaikea rahassa mitata!

Haluatko oppia askel askeleelta, kuinka selvitä voittajana vaihdevuosista - eikä vain selvitä, vaan suorastaan kukoistaa!

Kurssin avulla vaihdevuosiin liittyvät oireet helpottavat ja saat takaisin elinvoimaisen olon. Huomaat, että vaihdevuodet voivatkin olla varsinaiset voimavuodet.

Ne voivat olla uusi alku, uusi sinä! Aika, jolloin nautitaan elämästä ja jolloin sinä kukoistat!

Varaa paikkasi kurssille tänään ja pääset heti kurssin materiaalien pariin!

KYLLÄ, LÄHDEN MUKAAN KURSSILLE HINTAAN 97€

​Klikkaa nappia ja pääset maksamaan tilauksesi turvallisesti. Voit maksaa verkkomaksuilla, maksukorteilla, osamaksulla tai laskulla.

Myös Smartum Saldo, Smartum setelit, Eazybreak, Edenredin Ticket Duo mobiilimaksut ja Virikesetelit sekä ePassi käyvät maksutavoiksi.

Valmentajasi odottaa jo!

Olen Elisa ja haluan kutsua juuri sinut voimaan hyvin kanssani!

Olen hyvän olon valmentaja ja kuningatarten valmentaja. Verkkokurssieni ja kirjani avulla olen auttanut tuhansia suomalaisia naisia kohti hehkuvan hyvää oloa.

Valmennuksessani naiset ovat pudottaneet painoa, kiinteyttäneet kehojaan, saaneet uutta energiaa elämään, löytäneet liikunnan iloa, parantaneet yöunia, löytäneet sisäistä voimaa ja paljon muuta.

Mihin valmennusteni teho oikein perustuu...

Lukemasi perusteella olet varmasti selvillä mistä Kukoistavat vaihdevuodet -kurssissa on kyse.

Haluan kuitenkin kertoa sinulle vielä omasta valmennusfilosofiastani, jotta ymmärrät miksi kurssini oikeasti toimivat.

 • Olen valmennuksissani nähnyt kuinka lisäämällä elämään hyviä asioita, huonojen määrä automaattisesti vähenee. Tässäkään valmennuksessa ei siis poisteta elämästäsi mitään, sen sijaan lisäämme siihen paljon hyvää...
 • Tuki missä tahansa elämän muutoksessa on äärettömän tärkeää. Siksi tämänkin ohjelman takana on oikeita ihmisiä, jotka oikeasti välittävät Sinusta ja siitä että saat elämääsi positiivisia muutoksia ja tahtomiasi tuloksia.

Olen valmentanut ja kouluttanut itseäni vuosia hyvinvoinnin ravitsemuksen ja kehon toiminnasta. Olen ollut monien huippuvalmentajien opissa ja haluan jakaa osaamiseni kanssasi, jotta sinäkin saat aikaan elämäntapamuutoksen helposti ja kevyesti hymyssä suin.

Lämpimästi tervetuloa mukaan! 

Kysymyksiä ja vastauksia

Mitä kurssi käytännössä pitää sisällään?

  • Saat ravinto-ohjeet ja reseptit, jotka on suunniteltu pitämään huolta sydämestä, luustosta ja aineenvaihdunnasta sekä tasapainottamaan hormoneja - kaikki tärkeitä seikkoja vaihdevuosien aikana.
  • Saat jokaviikkoisen valmennuksen ja harjoitukset, jotka auttavat sinua voimaan paremmin ja saamaan uutta tietoa sekä ahaa-elämyksiä omaan hyvinvointiisi liittyen.
  • Saat asiantuntijahaastatteluiden myötä lisää hyviä työkaluja hyvinvoinnin työkalupakkiisi.
  • Saat valmentajien ja kurssikavereiden tuen ja tsemppiavun.

Kuuluuko tähän päivittäisiä treenejä?

Ei kuulu, mutta saat selkeät ohjeet siihen, millaista liikuntaa vaihdevuosien aikana kannattaa harrastaa sekä vinkkejä motivaation kasvattamiseen.

Miten kurssimateriaalit saa käyttöön?

Kaikki kurssimateriaalit löytyvät kurssisivustoltamme, jonne saat tunnukset liittymisen jälkeen. Uudet sisällöt tulevat käyttöösi kerran viikossa, josta saat muistutuksen myös sähköpostitse.

En ole vielä vaihdevuosi-iässä, mutta ne se ikä lähestyy kovasti. Voinko ostaa kurssin jo ennakkoon?

Kyllä voit! Kurssin voi käydä myös etukäteen ja oppia mitä on tulossa sekä valmistautua niin, että oireita osaa ehkäistä ennakkoon. Keho alkaa muuttua ja ensimmäisiä vaihdevuosioireita ilmaantua n. 40-50-vuotiaana.

Juuri nyt on kiirettä, enkä ehdi paneutua kurssiin. Voiko mukaan tulla myöhemminkin?

Saat pääsyn kaikkiin materiaaleihin vuodeksi, joten voit hyödyntää tarjouksen nyt ja aloittaa silloin, kun sinulle parhaiten sopii. Vaikka et ehtisikään heti tehdä kaikkea, pienistäkin muutoksista ja parannuksista voi olla paljon hyötyä.

Voiko kurssia maksaa liikuntasetelillä?

Meillä käyvät Smartumin, Eazybreakin ja E-passin verkkomaksut. Klikkaa nappia ja pääset kassalla valmitsemaan haluamasi maksutavaksi jonkin ylläolevista.

Jos haluat maksaa Edenredin verkkomaksuilla, Smartumin tai Tyky-seteleillä, katso tarkemmat ohjeet www.elisamattila.com/ohjeet tai ota yhteyttä tuki@elisamattila.com, niin neuvomme kuinka pääset mukaan!

Olen vaihdevuosi-iässä, mutta en koe erityisesti mitään oireita. Painoa on kyllä tullut lisää ja vatsan ympärille senttejä. Hyödynkö tästä kurssista mitenkään?

Kyllä! Kurssilla käydään vaihdevuosi-iän hormonitasapainon ja aineenvaihdunnan muutoksia. Ne voivat näkyä lisääntyneinä kiloina ja kasvavana vyötärönä. Asiaan voi kuitenkin vaikuttaa ja kurssilla käydään läpi mitä kannattaa tehdä, jos haluaa pitää painon kurissa tai pudottaa kertyneitä kiloja.

Nähdään kukoistavien vaihdevuosien kurssilla!

Elisa

Perustaja, Kuningatarvalmennus

P.S.​ Kysyttävää? Laita viestiä tuki@elisamattila.com.