energisen olon eväät vip

Ravintomuutosten ja ruokahaasteiden kanssa ei tarvitse pähkäillä yksin.

Juuri sinun tarpeisiisi tehty ravintosuunnitelma ja ravintovalmentaja puhelimen päähän. 

Asiat selkenevät, kun pääset purkamaan ruokavaliosi akilleen kantapäitä ammattilaisen kanssa ja tiedät tarkalleen, mitä tehdä, jotta saat kaipaamiasi tuloksia.

Energisen olon eväät VIP -paketin myötä aukeaa muutama paikka Elisan henkilökohtaiseen ravintovalmennukseen. 

Liity nyt odotuslistalle, niin saat viestin heti, kun valmennuspaikat ovat auki!

VIP-pakettiin kuuluu kaikki tämä:

Energisen olon eväät -ravintovalmennus
Kuuden viikon mittaisen ohjelman r
ennot ja selkeät ohjeet saavat hyvän olon lautasellesi ja tekevät ravitsevan ruokavalion noudattamisesta mielenkiintoista, maukasta ja motivoivaa. Teet ruokavaliomuutoksia arkeen sopivissa paloissa ja syöt itsesi energiseksi.
2 x 45 min puhelu ravintovalmentaja-Elisan kanssa
Puhelun aikana voit kysyä mieltä painavia kysymyksiä ruokavalioosi liittyen, pohdimme yhdessä ratkaisuja arjen ruokahaasteisiin, käymme läpi ravintosuunnitelmaa ja saat tukea ja kannustusta sekä konkreettisia ehdotuksia ruokavaliosi viilaamiseen.
Ruokapäiväkirja-analyysi
Pyydän sinua pitämään kolmen päivän ajan ruokapäiväkirjaa, jonka perusteella saan hyvän kuvan nykyisestä ruokavaliostasi. Päiväkirjan perusteella teen ehdotuksia, miten ruokavaliota voisi parantaa niin, että tunnet olosi suorastaan säkenöivän hyväksi.
Henkilökohtainen ravintosuunnitelma
Taustatietojesi ja ruokapäiväkirjasi perusteella suunnittelen tavoitettasi tukevan ruokavalion. Saat juuri sinulle sopivan makroravinnejakauman ja esimerkkiaterioita. Tarkoitus ei ole ryhtyä dieetille, vaan suunnitelma auttaa tekemään kestäviä muutoksia ruokavalioon.

Liity nyt odotuslistalle, niin saat viestin heti, kun valmennuspaikat aukeavat (sähköpostin jättäminen ei sido ostamaan)!

*Liittymällä odotuslistalle liityn samalla ElisaMattila.com -viikkokirjeen tilaajaksi. Hyväksyn, että saan ideoita terveellisestä ruokailuista & treenaamisesta sähköpostiini. Ja silloin tällöin tarjouksia valmennuksestani. Voin poistua listalta milloin tahansa. 


Ravintovalmentaja kurssin takana


Olen Elisa ja haluan kutsua juuri sinut voimaan hyvin kanssani!

Olen hyvän olon valmentaja ja oman elämänsä kuningatarten valmentaja. Verkkokurssieni ja kirjani avulla olen auttanut tuhansia suomalaisia naisia kohti hehkuvan hyvää oloa.

Valmennuksessani naiset ovat pudottaneet painoa, kiinteyttäneet kehojaan, saaneet uutta energiaa elämään, löytäneet liikunnan iloa, parantaneet yöunia, löytäneet sisäistä voimaa ja paljon muuta.

Olen koulutukseltani FM, personal trainer, sertifioitu hyvinvointi- ja ravintovalmentaja.

Olen valmentanut naisia kohti hyvää oloa jo yli kymmenen vuotta. Suunnittelen kurssieni ohjeet aina niin, että ne sujahtavat mukaan arkeen ja muutos tapahtuu pienissä paloissa. 

Lopputuloksena saat hyvän olon hymyssä suin!

Syötä sähköpostiosoitteesi ja klikkaa alla olevaa nappia.

*Liittymällä odotuslistalle liityn samalla ElisaMattila.com -viikkokirjeen tilaajaksi. Hyväksyn, että saan ideoita terveellisestä ruokailuista & treenaamisesta sähköpostiini. Ja silloin tällöin tarjouksia valmennuksestani. Voin poistua listalta milloin tahansa. 

Kuningatarvalmennus OY

Copyright © Elisa Mattila

Rekisteriseloste

Pin It on Pinterest