Terveellisen ruokavalion noudattamisen ei tarvitse olla hankalaa, aikaa vievää tai loppua aina herkkuhampaan kolotukseen...

Näin pysyt energisenä ja ihannemitoissasi vuoden jokaisena päivänä tekemällä vain pieniä säätöjä ruokalautasellesi ja syömistapoihisi.

Hehkuva, kevyt olo ja elämäsi ruokavaliomuutos onnistuu mutkattomasti Energisen olon eväillä kiireisimmässäkin arjessa, ilman jokaisen suupalan mittaamista.

Olen Elisa Mattila. 

Yli kymmenen vuoden kokemuksella varustettu ravintovalmentaja ja personal trainer. 

Kuluneiden vuosien aikana olen auttanut yli 10 000 naista laittamaan pisteen ikuiselle dieetille. 

Ympäri vuoden kestävä hehkuva ja energinen olo syntyy nimittäin tekemällä pieniä säätöjä ruokalautaselle ja omiin syömistapoihin. 

  Se EI vaadi tiukan ohjelapun kanssa elämistä kuukaudesta toiseen.

  Se EI vaadi jokaisen gramman punnitsemista vaa’alla.

  Se ei vaadi kaikista herkuista luopumista.

  Eikä siihen ei kuulu itsensä moittiminen "repsahduksista".

  Itse asiassa, monet asiakkaani ovat tehneet pysyvän elämäntapamuutoksen tasapainoittamalla herkuttelun ja terveelliset ruokailutavat. 

  Kutsunkin tätä ajattelumallia Energisen olon eväiksi.

  Lopputuloksena pudotat painoa, voit sanoa heipat dieeteille ja rajoituksille, jotka vain tekevät harmia, saat terveemmän suhteen terveellisiin syömisiin ja ennen kaikkea

  olosi on parempi kuin osasit unelmoidakaan!

   Esittelyssä: Energisen olon eväät -verkkokurssi

   Syö itsesi energiseksi kuudessa viikossa!

   Energisen olon eväät  - elämäsi ruokavaliomuutos ohjaa mutkattomaan ruokavaliomuutokseen ja auttaa saamaan kiinni hehkuvaa oloa tuovasta, helposta ja virkistävän ravintorikkaasta arkiruoasta - oli suurin kompastuskivesi sitten arjen kiiret, herkkuhampaan kolotus tai motivaationpuute.

   Energisen olon eväät -kurssin avulla syöt itsesi energiseksi ja teet motivoivia muutoksia ruokavalioosi.

   Hyvän olon tavoitteet voi saavuttaa, vaikka elämässä ja arjessa olisi monta rautaa tulessa ja motivaatio on karkuteillä. Kun tavoitteen pilkkoo pieniin askeliin ja rakentaa terveellisiä tapoja vähitellen, muutoksesta tulee kestävä, eikä sen onnistuminen vaadi järjetöntä itsekuria.

   Iso muutos koostuu lopulta pienistä teoista.

   Teoista, jotka mahtuvat arkeen, tulevat selkärangasta ja pysyvät kiireisinäkin aikoina. Näitä teemme kurssilla kuuden viikon ajan arkeen sopivissa palasissa.

    Liity nyt mukaan ja syö itsellesi energinen olo!

    Tee maukas, motivoiva ja mutkaton ruokavaliomuutos!

    HINTA NYT VAIN 59

    ​Klikkaa nappia ja pääset maksamaan tilauksesi turvallisesti. Voit maksaa verkkomaksuilla, maksukorteilla, osamaksulla tai laskulla.

    Myös Smartum Saldo, Smartum setelit, Eazybreak, Edenredin Ticket Duo mobiilimaksut ja Virikesetelit sekä ePassi käyvät maksutavoiksi.

    Värikästä ja virkistävää arkiruokaa ja mutkaton suhde syömisiin

    Jos nämä kuulostavat tutuilta, on Energisen olon eväät tehty sinulle!

    tiedät mitä pitäisi syödä ja mitä kuuluu terveelliseen, ravitsevaan ruokavalioon, mutta et saa langan päästä kiinni, miten se onnistuisi käytännössä
    palkitset itseäsi herkuttelemalla - liiaksikin
    tunne omassa kehossa on kaikkea muuta kuin virkeä ja hyvinvoiva
    painonpudotusyritykset ja terveelliset tavat katoavat aina arjen hulinaan
    syömiset eivät pysy hallinnassasi ja huomaat syöväsi, kun on tylsää, kiirettä, kiukuttaa tai väsyttää
    kitkuttelet niukoilla aterioilla ja olet noudattanut erilaisia dieettejä painonpudotuksen toivossa

    Vaikka syyt ja tekijät oireiden taustalla ovat moninaiset, yksinkertaiset korjausliikkeet voivat saada aikaan isoja muutoksia olotilaan. 

    Näitä askelia kohti hyvää oloa herättelee ottamaan Energisen olon eväät -kurssi.

    Mitä kaikkea kurssiin kuuluu?

    1. Viikoittaiset valmennukset

    Viitenä päivänä viikossa saat valmennuksen, joka ohjaa eteenpäin terveellisen ruokavalion pyramidin askelmilla. Saat tarkat ohjeet, neuvoja ja tsemppiä syömistapojen muuttamiseen, arjen suunnitteluun, ateriarytmiin, aineenvaihdunnan ylläpitoon ja monipuolisen ruokavalion toteutukseen.

    Teet muutoksia vähitellen ja arkeen sopivasti.

    Energisen olon eväät

    2. Ravitsevan ruokavaliomuutoksen työkirja

    Ladattavasta työkirjasta löydät kohti terveellistä ruokavaliota ohjaavia kysymyksiä, harjoituksia, neuvoja ja vinkkejä jokaiselle kurssiviikolle. Työkirjan avulla muutoksista tulee konkreettisia ja ohjeet jäävät sinulle muistiin kurssin loputtuakin.

    3. Energisen arjen reseptit

    Reseptivihko pursuaa veden kielelle tuovia arkireseptejä, jotka on helppo ja nopea toteuttaa. Maistuvat salaatit, keitot, pääruoat, välipalat ja vierasvarat valmistuvat yksinkertaisten ohjeiden avulla arki-iltoinakin.

    energisen olon eväät

    4. Ateriataulukko ja hyvän olon esimerkkiaterioita

    Jos haluat aloittaa muutoksen tarkalla ruokavaliosuunnitelmalla, voit hyödyntää ateriataulukkoja ja esimerkkiaterioita.  Näet tarkalleen paljonko päivän aikana olisi hyvä syödä oma ikä, paino ja aktiivisuus huomioiden.

    5. BONUS: Apua painonpudotukseen -valmennus & kyselytunti

    Saat kaupan päälle Apua painonpudotukseen -bonusvalmennuksen, jonka yhteydessä voit kysyä mieltä askarruttavia ruokavalio-aiheisia kysymyksiä!

    21 päivän haasteet ja muut kuurit on jo nähty, eikö?

    On aika ottaa toinen lähestymistapa terveelliseen syömiseen!

    Olet ehkä kokeillut tiukkoja kuureja ja 21 päivän ruokahaasteita ja huomannut, etteivät ne toimi pidemmän päälle.

    Eikä ihme, ei syömisen - edes terveellisen ruokavalion - tarvitse olla haaste!

    Eikö tiukan ja itsekuria vaativan tsemppauksen sijaan olisikin parempi tehdä sellaisia muutoksia, jotka pysyvät kuukauden jälkeenkin? Ei siis haastavia haasteita, vaan arkeen sujahtavaa, mutkatonta syömistä!

    Tämä kurssi on sinulle, jos haluat

     keventää oloasi painonpudotuksen myötä
     tukea terveyttäsi ja syödä itsesi energiseksi
     opetella hallitsemaan herkkuhammasta samalla ruoasta nauttien
     unohtaa tiukat säännöt, kieltolistat ja huonon omatunnon siitä, mitä saa tai ei saa syödä
     oppia mutkattoman suhteen terveellistä ruokaa kohtaan ja opetella tekemään terveellisiä valintoja omaa kehoa kuunnellen
     inspiroitua kokkaamaan ravitsevaa ruokaa kotona, ilman pitkää ja monimutkaista ainesosalistaa
     selkeät ohjeet terveelliseen, mutkattomaan arkisyömiseen, joka ei tarkoita pelkkiä salaatinlehtiä ja porkkanaa, vaan maukasta, värikästä ja virkistävää sapuskaa, joka tekee hyvää

     Kaikki mitä tarvitset energisempään ja kevyempään oloon

     Tällä kuuden viikon mittaisella kurssilla kuljemme kohti tasapainoista ja terveellistä ruokavaliota. Jos kaipaat tukea muutoksen tekemiseen ja helpot ohjeet, joiden avulla saat kiinni järkevistä arkisyömisistä, tämä kurssi on sinua varten!

     Saat askel kerrallaan etenevät, pomminvarmat ohjeistukset, joiden avulla terveellinen ruokavalio ei tunnu ylitsepääsemättömältä tai vaikealta haasteelta, jota "pitäisi" noudattaa.

     Sen sijaan kurssi herättää kipinän, jonka myötä virkistävän ja ravitseva arkiruoan noudattaminen tuntuu helpolta ja sen tuomat raikkaat tulokset näkyvät ja tuntuvat olossasi. Tiedät joka päivä, että se mitä syöt on monipuolista, terveellistä ja tekee hyvää.

     Liity nyt mukaan Energisen olon eväät -kurssille!

     Liity nyt mukaan ja syö itsellesi energinen olo!

     Tee maukas, motivoiva ja mutkaton ruokavaliomuutos!

     HINTA NYT VAIN 59€

     ​Klikkaa nappia ja pääset maksamaan tilauksesi turvallisesti. Voit maksaa verkkomaksuilla, maksukorteilla, osamaksulla tai laskulla.

     Myös Smartum Saldo, Smartum setelit, Eazybreak, Edenredin Ticket Duo mobiilimaksut ja Virikesetelit sekä ePassi käyvät maksutavoiksi.

     Älä usko pelkästään minua, vaan katso mitä asiakkaani sanovat

     "aloin tehdä terveellisempiä valintoja ihan vahingossa"

     Ei nipottamista. Hyviä, terveellisiä, maalaisjärkisiä vinkkejä joissa tietoa pohjana. Jokainen tekee omat valintansa -ajatus taustalla. Työkirja oli todella mainio lisä. Tuli oikeasti ajateltua asioita sitä tehdessä.

     Vaikka moni asia oli "joo tiedän tämän", "totta, toimin noin" niin silti huomasin että aloin tehdä terveellisempiä valintoja ihan vahingossa! Tämä oli mahtava havainto. Jotain jäi siis alitajuntaan vaikken sitä juuri sillä hetkellä tajunnutkaan. 

     Vaikka asiat olisi tiedossa jo ennestään niin silti tarttuu käyttöön parempia tapoja ihan vahingossa jos vain viitsii ajatuksella kuunnella ja tehdä tehtävät ajatuksella.  

     -tyytyväinen kurssilainen

     "Karkki ja makea on jäänyt vähemmälle"

      Ruokaohjeet oli tosi hyvä juttu. Olen halunnut syödä kasvispainotteista ruokaa ja nuo ohjeet jotenkin avasi sitä juttua. En ole punninnut tai mittaillut itseäni, mutta housujen vyötärö on väljistynyt. Karkki ja makea on jäänyt vähemmälle, siirryin raakasuklaaseen ja sitä riittää pienempikin määrä.

     - Sari

     "Olo on aivan huikea! "

     Olo on aivan huikea! Energia taso on huomattavasti parempi, olen iloisempi ja tyytyväisempi omaan kehoon. Ennen kurssia oli niin tukala olo ja kaikki turvotti ja keskivartalo ihan hävetti. Nyt on kolmen viikon aikana lähtenyt 5 kiloa! 

     Ruokaohjeita olen noudattanut heti alusta lähtien ja enää ei maha turpoa heti syönnin jälkeen ja aamu ja ilta paino on sama, kun ennen saattoi vaihdella jopa 1,5kg päivä paino. Olen niin tyytyväinen itseeni että lähdin mukaan tälle kurssille ja kyllä täytyy sanoa että olet Elisa aivan ihana tsemppari! Aion jatkaa samaan malliin uutta iloista elämääni.

     Erityisesti pidin ruokaohjeista, ihania ruokia. Turtuneena aina samoihin ruokiin niin nyt sai ihania uusia vinkkejä resepteihin.

     Lähde ehdottomasti mukaan! Jos olo on tukala ja kaikki tuntuu kaatuvan päälle niin tämän kurssin jälkeen mieli on virkeä, selkä suorassa ja leuka pystyssä!

     - Marika

     Näin Energisen olon eväät etenee:

     Viikko 1

     Luo vahva pohja ruokavaliolle

     Aloitamme laittamalla perustaa kuntoon: mitä syöt, milloin ja miten paljon, mahtuvatko muutokset mukaan arkeen, tukevatko elintapasi terveellistä ruokavaliota? Opettelemme tunnistamaan omia ajatuksia ruokaa kohtaan: onko ruoka ystävä vai vihollinen?

     Saat lisäksi terveellistä arkiruokaa pursuavan reseptivihkon ja työkirjan, jonka avulla muutoksista tulee konkreettisia.

     Viikko 2

     Ota käyttöön energisen olon annokset

     Opit missä suhteessa proteiinia, rasvaa ja hiilihydraattia kannattaa syödä, jotta ne lisäävät kevyttä, energistä oloa ja otat käyttöön energisen olon annokset. 

     Lisäksi selkeytetään omia arvoja ja prioriteetteja ja harjoitellaan kunnioitusta omaa kehoa kohtaan.

     Viikko 3

     Tutki ateriarytmiä ja tunnesyömistä

     Tutkimme sopivaa ateriarytmiä ja parannamme ruoan laatua. Jatkamme kehon kuuntelun harjoittelua ja kiinnitämme huomiota tunnesyömiseen. 

     Lisäksi harjoittelemme tukemaan toimivaa aineenvaihduntaa ja suolistoa.

     Viikko 4

      Lisää monipuolisuutta ruokavalioon

     Kiinnitämme huomiota ruokavalion monipuolisuuteen ja mietimme ruokavaliota jatkumona: mikä olisi seuraava, looginen parannus aamupalaan, lounaaseen, päivälliseen tai välipaloihin? 

     Kiinnitämme myös huomion koti- ja työympäristöön: miten voit muuttaa niitä niin, että ne tukevat muutostasi paremmin?

     Viikko 5

     Selvitä haasteen paikat

     Selvitämme, miten haasteen paikoista, esimerkiksi napostelusta ja sokerin liiasta kulutuksesta voisi päästä yli. 

     Saat myös käyttöösi terveellisen ruokavalion vinkit ravintolassa syömiseen, juhliin, lounasbuffettiin ja kauppareissulle ja huomioimme valmistustavan vaikutuksen ruoan ravintoarvoihin.

     Viikko 6

     Hienosäädä ruokavaliota tarpeen mukaan

     Lopuksi hienosäädämme ruokavaliota tarpeen mukaan. 

     Tarvitaanko ravintolisiä? Mistä dieeteistä voisi ottaa hyviä ideoita oman ruokavalion tueksi? Miten pitää yllä terveellistä ruokavaliota jatkossakin?

     Tyytyväisyystakuu voimassa koko kurssin ajan

     Kyllä luit aivan oikein. Sinulla on koko kurssin ajan kestävä rahat takaisin takuu. Energisen olon eväät -kurssilla saat haluamiasi tuloksia, tutkitusti ja testatusti. Siitä huolimatta haluan antaa sinulle takuun, jotta voit täysin huoletta ja riskittömästi kokeilla kurssia ja kokea vaikutukset omakohtaisesti.

     Mikäli olet toiminut täysin valmennuksen ohjeiden mukaisesti etkä tunne oloasi entistä energisemmäksi ja hyvinvoivemmaksi, ilmoita siitä meille ennen kurssin loppumista ja saat rahasi takaisin.

      Liity nyt mukaan ja syö itsellesi energinen olo!

      Tee maukas, motivoiva ja mutkaton ruokavaliomuutos!

      HINTA NYT VAIN 59€

      ​Klikkaa nappia ja pääset maksamaan tilauksesi turvallisesti. Voit maksaa verkkomaksuilla, maksukorteilla, osamaksulla tai laskulla.

      Myös Smartum Saldo, Smartum setelit, Eazybreak, Edenredin Ticket Duo mobiilimaksut ja Virikesetelit sekä ePassi käyvät maksutavoiksi.

      Valmentaja mukanasi muutoksessa

      Olen Elisa ja haluan kutsua juuri sinut voimaan hyvin kanssani!

      Olen hyvän olon valmentaja ja kuningatarten valmentaja. Verkkokurssieni ja kirjani avulla olen auttanut tuhansia suomalaisia naisia kohti hehkuvan hyvää oloa.

      Valmennuksessani naiset ovat pudottaneet painoa, kiinteyttäneet kehojaan, saaneet uutta energiaa elämään, löytäneet liikunnan iloa, parantaneet yöunia, löytäneet sisäistä voimaa ja paljon muuta.

       Mihin valmennusteni teho oikein perustuu...

        Lukemasi perusteella olet selvillä, mistä Energisen olon eväät -kurssissa on kyse.

        Haluan kuitenkin kertoa sinulle vielä omasta valmennusfilosofiastani, jotta ymmärrät miksi kurssini oikeasti toimivat.

         Olen valmennuksissani nähnyt kuinka lisäämällä elämään hyviä asioita, huonojen määrä automaattisesti vähenee. Tässäkään valmennuksessa ei siis poisteta elämästäsi mitään, sen sijaan lisäämme siihen paljon hyvää... 
         Tuki missä tahansa elämän muutoksessa on äärettömän tärkeää. Siksi tämänkin ohjelman takana on oikeita ihmisiä, jotka oikeasti välittävät Sinusta ja siitä että saat elämääsi positiivisia muutoksia ja tahtomiasi tuloksia.

         Olen koulutukseltani FM, personal trainer, sertifioitu hyvinvointi- ja ravintovalmentaja.

         Olen valmentanut naisia kohti hyvää oloa jo kymmenen vuotta ja toimin kurssilla valmentajanasi yhdessä tiimini kanssa. Olen suunnitellut kurssin ohjeet niin, että ne sujahtavat mukaan arkeen ja muutos tapahtuu pienissä paloissa. Lopputuloksena saat hyvän olon hymyssä suin!

         Lämpimästi tervetuloa mukaan! 

          Kysymyksiä ja vastauksia

          Kaikki kurssimateriaalit löytyvät kurssisivustoltamme, jonne saat tunnukset liittymisen jälkeen. Uudet sisällöt tulevat käyttöösi viisi kertaa viikossa ja saat aina muistutuksen myös sähköpostitse.

          Miten kurssimateriaalit saa käyttöön?

          Saat pääsyn kaikkiin materiaaleihin vuodeksi, joten voit hyödyntää tarjouksen nyt ja aloittaa silloin, kun sinulle parhaiten sopii. Vaikka et ehtisikään heti tehdä kaikkea, pienistäkin muutoksista ja parannuksista voi olla paljon hyötyä.

          Juuri nyt on kiirettä. Voiko mukaan tulla myöhemminkin?

          Ei tule. Kyseessä on kertamaksu.

          Tuleeko maksun jälkeen lisälaskuja tai jatkuvia kuukausi-veloituksia?

          Ei lasketa kaloreita eikä punnita ruokia. Ne eivät ole pidemmän päälle kestäviä ratkaisuja. Sen sijaan opit helpon tavan koostaa ravitsevia aterioita ja mutkattoman suhteen syömisiin.

          Halutessasi voit aluksi hyödyntää  ateriataulukkoja ja esimerkkiaterioita, jotka näyttävät paljonko päivän aikana olisi hyvä syödä oma ikä, paino ja aktiivisuus huomioiden.

          Lasketaanko kurssilla kaloreita? Saanko tarkat ruokamäärät joka päivälle?

          Meillä käyvät Smartumin, Eazybreakin ja E-passin verkkomaksut. Klikkaa sivun ostonappeja ja valitse sieltä oikea maksutapa. Ohjaudut liikuntaedun sivuille, jossa voit suorittaa maksun omilla tunnuksillasi.

          Jos haluat maksaa Edenredin verkkomaksuilla, Smartumin tai Tyky-seteleillä, katso tarkemmat ohjeet www.elisamattila.com/ohjeet tai ota yhteyttä tuki@elisamattila.com, niin neuvomme kuinka pääset mukaan!

           

          Voiko kurssia maksaa liikuntasetelillä?

          Kaikki kurssilla suositellut ja resepteissä käytetyt raaka-aineet löytyvät tavallisista marketeista eikä erikoisia raaka-aineita tai lisäravinteita tarvita.

          Kaikki reseptit on valmistettu terveellisistä ja monipuolisista aineksista, joita koko perhe voi syödä.

          Mikään yksittäinen ainesosa ei ole välttämätön, vaan ohjeita voi muokata omien makumieltymysten tai rajoitusten mukaan. Tarvittaessa opastamme tässä.

          Tarvitaanko kurssin toteuttamiseen kalliita raaka-aineita ja lisäravinteita? Voiko koko perhe syödä samaa ruokaa? Minulla on allergioita, onnistuuko ruokavalion noudattaminen?

          Ei tarvitse. Kyse on verkkokurssista, jota voit toteuttaa oman aikataulusi mukaan. Kaikki materiaalit löytyvät kurssisivustolta, jonne saat tunnukset ilmoittautumisen jälkeen.

          Tarvitseeko olla tietyssä paikassa tiettyyn aikaan?

          Elisan henkilökohtaiseen ravintovalmennukseen aukeaa silloin tällöin paikkoja. Jätä yhteystietosi odotuslistalle, niin otamme sinuun yhteyttä: https://www.elisamattila.com/energisen-olon-evaat-vip-odotuslista/!

          Kaipaisin henkilökohtaista ravintosuunnitelmaa. Onko sellaista saatavilla?

          Laita viesti asiakastukeemme tuki@elisamattila.com. Autamme mielellämme!

          Minulla on lisäkysymyksiä, miten saan teihin yhteyden?

          Kuningatarvalmennus OY

          Copyright © Elisa Mattila

          Rekisteriseloste

          Pin It on Pinterest