Terveellisen ruokavalion noudattamisen ei tarvitse olla hankalaa, aikaa vievää tai loppua aina herkkuhampaan kolotukseen...

Hehkuva, kevyt olo ja elämäsi ruokavaliomuutos onnistuu mutkattomien muutosten avulla arjessakin, ilolla ja ilman dieettejä.

Uuden Energisen olon eväät -kurssin rennot ja selkeät ohjeet saavat hyvän olon lautasellesi ja tekevät ravitsevan ruokavalion noudattamisesta mielenkiintoista, maukasta ja motivoivaa.

Meillä kaikilla on tapoja.  Automaattisia tekoja, joita toistamme päivittäin ja viikoittain sen enempää ajattelematta. Nämä tavat voivat kuitenkin vähitellen joko johtaa meitä kohti parempaa oloa tai kauemmas siitä.

Aamupalan jättäminen väliin kiireessä, napostelu väsymystä taltuttamaan, herkuttelu viikonloppuisin, viinilasillinen tai kaksi iltaisin...

Joskus tavat ovat niin automaattisia, että emme edes huomaa, mitä suuhun laitamme ja huomaamme vasta tapojen vaikutuksen: olo on väsynyt, vatsaa turvottaa, vaatteet tuntuvat tiukoilta ja yöunet takkuavat..

Olotilan parantamiseksi olet ehkä tarttunut erilaisiin dieetteihin, mutta ne eivät ole toimineet - ainakaan pysyvästi, vai mitä?

 • On siis aika tehdä jotakin eri tavalla.
 • On aika jättää taakse tiukat kuurit ja kaikki-tai-ei-mitään-ajattelu.
 • On aika muuttaa totuttuja toimintatapoja niin, että ne tukevat hyvinvointia.
 • On aika alkaa syödä tavalla, joka ravitsee, elvyttää ja saa hehkumaan.

Lopputuloksena pudotat painoa, voit sanoa heipat dieeteille ja rajoituksille, jotka vain tekevät harmia, saat terveemmän suhteen terveellisiin syömisiin ja ennen kaikkea

olosi on parempi kuin osasit unelmoidakaan!

Värikästä ja virkistävää arkiruokaa ja mutkaton suhde syömisiin

Tunnistatko näistä itsesi?

 • tiedät mitä pitäisi syödä ja mitä kuuluu terveelliseen, ravitsevaan ruokavalioon, mutta et saa langan päästä kiinni, miten se onnistuisi käytännössä
 • palkitset itseäsi herkuttelemalla - liiaksikin
 • tunne omassa kehossa on kaikkea muuta kuin virkeä ja hyvinvoiva
 • painonpudotusyritykset ja terveelliset tavat katoavat aina arjen hulinaan
 • syömiset eivät pysy hallinnassasi ja huomaat syöväsi, kun on tylsää, kiirettä, kiukuttaa tai väsyttää
 • kitkuttelet niukoilla aterioilla ja olet noudattanut erilaisia dieettejä painonpudotuksen toivossa

Vaikka syyt ja tekijät oireiden taustalla ovat moninaiset, yksinkertaiset korjausliikkeet voivat saada aikaan isoja muutoksia olotilaan. Näitä askelia kohti hyvää oloa herättelee ottamaan Kukoistavien vaihdevuosien kurssi...

Syö itsesi energiseksi!

Kuuden viikon mittainen Energisen olon eväät  - elämäsi ruokavaliomuutos ohjaa mutkattomaan ruokavaliomuutokseen ja auttaa saamaan kiinni hehkuvaa oloa tuovasta, helposta ja virkistävän ravintorikkaasta arkiruoasta - oli suurin kompastuskivesi sitten arjen kiiret ja haasteet, herkkuhampaan kolotus tai motivaationpuute.

Energisen olon eväät -kurssin avulla syöt itsesi energiseksi ja teet motivoivia muutoksia ruokavalioosi.

Hyvän olon tavoitteet voi saavuttaa, vaikka elämässä ja arjessa olisi monta rautaa tulessa ja motivaatio on karkuteillä. Kun tavoitteen pilkkoo pieniin askeliin ja  rakentaa terveellisiä tapoja vähitellen, muutoksesta tulee kestävä, eikä sen onnistuminen vaadi järjetöntä itsekuria.

Iso muutos koostuu lopulta pienistä teoista.

Teoista, jotka mahtuvat arkeen, tulevat selkärangasta ja pysyvät kiireisinäkin aikoina. Näitä teemme kurssilla kuuden viikon ajan arkeen sopivissa palasissa.

Liity nyt mukaan ja syö itsellesi energinen olo!

Liity nyt mukaan tekemään tehdä maukas, motivoiva ja mutkaton ruokavaliomuutos!

Varaa paikkasi kurssille tänään ja pääset heti kurssin materiaalien pariin!

KYLLÄ, LÄHDEN MUKAAN KURSSILLE HINTAAN 59€

​Klikkaa nappia ja pääset maksamaan tilauksesi turvallisesti. Voit maksaa verkkomaksuilla, maksukorteilla, osamaksulla tai laskulla.

Myös Smartum Saldo, Smartum setelit, Eazybreak, Edenredin Ticket Duo mobiilimaksut ja Virikesetelit sekä ePassi käyvät maksutavoiksi.

21 päivän haasteet ja muut kuurit on jo nähty, miten tämä kurssi on erilainen?

Olet ehkä kokeillut tiukkoja kuureja ja 21 päivän ruokahaasteita ja huomannut, etteivät ne toimi pidemmän päälle.

Eikä ihme, ei syömisen - edes terveellisen ruokavalion - tarvitse olla haaste!

Eikö tiukan ja itsekuria vaativan tsemppauksen sijaan olisikin parempi tehdä sellaisia muutoksia, jotka pysyvät kuukauden jälkeenkin? Ei siis haastavia haasteita, vaan arkeen sujahtavaa, mutkatonta syömistä!

Tämä kurssi on sinulle, jos haluat

 • keventää oloasi painonpudotuksen myötä
 • tukea terveyttäsi ja syödä itsesi energiseksi
 • opetella hallitsemaan herkkuhammasta samalla ruoasta nauttien
 • unohtaa tiukat säännöt, kieltolistat ja huonon omatunnon siitä, mitä saa tai ei saa syödä
 • oppia mutkattoman suhteen terveellistä ruokaa kohtaa ja opetella tekemään terveellisiä valintoja omaa kehoa kuunnellen
 • inspiroitua kokkaamaan ravitsevaa ruokaa kotona, ilman pitkää ja monimutkaista ainesosalistaa
 • selkeät ohjeet terveelliseen, mutkattomaan arkisyömiseen, joka ei tarkoita pelkkiä salaatinlehtiä ja porkkanaa, vaan maukasta, värikästä ja virkistävää sapuskaa, joka tekee hyvää

Energisen olon eväät -kurssilla saat toimivat ohjeet avuksi elämäsi ruokavaliomuutokseen

Tällä kuuden viikon mittaisella kurssilla kuljemme kohti tasapainoista ja terveellistä ruokavaliota. Jos kaipaat tukea muutoksen tekemiseen ja helpot ohjeet, joiden avulla saat kiinni järkevistä arkisyömisistä, tämä kurssi on sinua varten!

Saat askel kerrallaan etenevät, pomminvarmat ohjeistukset, joiden avulla terveellinen ruokavalio ei tunnu ylitsepääsemättömältä tai vaikealta haasteelta, jota "pitäisi" noudattaa.

Sen sijaan kurssi herättää kipinän, jonka myötä virkistävän ja ravitseva arkiruoan noudattaminen tuntuu helpolta ja sen tuomat raikkaat tulokset näkyvät ja tuntuvat olossasi. Tiedät joka päivä, että se mitä syöt on monipuolista, terveellistä ja tekee hyvää.

Liity nyt mukaan Energisen olon eväät -kurssille!

Liity nyt mukaan ja syö itsellesi energinen olo!

Liity nyt mukaan tekemään tehdä maukas, motivoiva ja mutkaton ruokavaliomuutos!

Varaa paikkasi kurssille tänään ja pääset heti kurssin materiaalien pariin!

KYLLÄ, LÄHDEN MUKAAN KURSSILLE HINTAAN 59€

​Klikkaa nappia ja pääset maksamaan tilauksesi turvallisesti. Voit maksaa verkkomaksuilla, maksukorteilla, osamaksulla tai laskulla.

Myös Smartum Saldo, Smartum setelit, Eazybreak, Edenredin Ticket Duo mobiilimaksut ja Virikesetelit sekä ePassi käyvät maksutavoiksi.

Mitä kaikkea kurssiin kuuluu?

1. Viikoittaiset valmennukset

Valmennukset ohjaavat viikko kerrallaan eteenpäin terveellisen ruokavalion pyramidin askelmilla. Saat tarkat ohjeet, neuvoja ja tsemppiä syömistapojen muuttamiseen, arjen suunnitteluun, ateriarytmiin, aineenvaihdunnan ylläpitoon ja monipuolisen ruokavalion toteutukseen.

Teet muutoksia vähitellen ja arkeen sopivasti.

2. Ravitsevan ruokavaliomuutoksen työkirjan

Ladattavasta työkirjasta löydät kohti terveellistä ruokavaliota ohjaavia kysymyksiä, harjoituksia, neuvoja ja vinkkejä jokaiselle kurssiviikolle. Työkirjan avulla muutoksista tulee konkreettisia ja ohjeet jäävät sinulle muistiin kurssin loputtuakin.

3. Energisen arjen reseptit

Reseptivihko pursuaa veden kielelle tuovia arkireseptejä, jotka on helppo ja nopea toteuttaa. Maistuvat salaatit, keitot, pääruoat, välipalat ja vierasvarat valmistuvat yksinkertaisten ohjeiden avulla arki-iltoinakin.

4. Ateriataulukko ja hyvän olon esimerkkiaterioita

Jos haluat aloittaa muutoksen tarkalla ruokavaliosuunnitelmalla, voit hyödyntää ateriataulukkoja ja esimerkkiaterioita.  Näet tarkalleen paljonko päivän aikana olisi hyvä syödä oma ikä, paino ja aktiivisuus huomioiden.

Näin kurssi etenee:

 • VIIKKO 1: Luo vahva pohja terveelliselle ruokavaliolle

  Aloitamme laittamalla perustaa kuntoon: mitä syöt, milloin ja miten paljon, mahtuvatko muutokset mukaan arkeen, tukevatko elintapasi terveellistä ruokavaliota? Opettelemme tunnistamaan omia ajatuksia ruokaa kohtaan: onko ruoka ystävä vai vihollinen?

  Saat lisäksi terveellistä arkiruokaa pursuavan reseptivihkon ja työkirjan, jonka avulla muutoksista tulee konkreettisia.

 • VIIKKO 2: Ota käyttöön energisen olon annokset

  Opit missä suhteessa proteiinia, rasvaa ja hiilihydraattia kannattaa syödä, jotta ne lisäävät kevyttä, energistä oloa ja otat käyttöön energisen olon annokset. Lisäksi selkeytetään omia arvoja ja prioriteetteja ja harjoitellaan kunnioitusta omaa kehoa kohtaan.

 • VIIKKO 3: Tutki ateriarytmiä ja tunnesyömistä

  Tutkimme sopivaa ateriarytmiä ja parannamme ruoan laatua. Jatkamme kehon kuuntelun harjoittelua ja kiinnitämme huomiota tunnesyömiseen. Lisäksi harjoitellaan tukemaa toimivaa aineenvaihduntaa ja suolisto.

 • VIIKKO 4: Lisää monipuolisuutta ruokavalioon

  Kiinnitämme huomiota ruokavalion monipuolisuuteen ja mietimme ruokavaliota jatkumona: mikä olisi seuraava, looginen parannus aamupalaan, lounaaseen, päivälliseen tai välipaloihin? Kiinnitämme myös huomion koti- ja työympäristöön: miten voit muuttaa niitä niin, että ne tukevat muutostasi paremmin?

 • VIIKKO 5: Selvitä haasteen paikat

  Selvitämme, miten haasteen paikoista, esimerkiksi napostelusta ja sokerin liiasta kulutuksesta voisi päästä yli. Saat myös käyttöösi terveellisen ruokavalion vinkit ravintolassa syömiseen, juhliin, lounasbuffettiin ja kauppareissulle ja huomioimme valmistustavan vaikutuksen ruoan ravintoarvoihin.

 • VIIKKO 6: Hienosäädä ruokavaliota tarpeen mukaan

  Lopuksi hienosäädämme ruokavaliota tarpeen mukaan. Tarvitaanko ravintolisiä? Mistä dieeteistä voisi ottaa hyviä ideoita oman ruokavalion tueksi? Miten pitää yllä terveellistä ruokavaliota jatkossakin?

Kyllä luit aivan oikein. Sinulla on 14 päivän kaikki rahat takaisin takuu. Tiedät jo tähän mennessä, että Kukoistavat vaihdevuodet -kurssilla saat haluamiasi tuloksia, tutkitusti ja testatusti. Siitä huolimatta haluan antaa sinulle takuun, jotta voit täysin huoletta ja riskittömästi kokeilla kurssia ja kokea vaikutukset omakohtaisesti.

Mikäli olet toiminut täysin valmennuksen ohjeiden mukaisesti etkä tunne oloasi entistä energisemmäksi ja hyvinvoivemmaksi ilmoita meille 14 päivän kuluessa kurssin ostosta ja saat rahasi takaisin.

Liity nyt mukaan ja syö itsellesi energinen olo!

Liity nyt mukaan tekemään tehdä maukas, motivoiva ja mutkaton ruokavaliomuutos!

Varaa paikkasi kurssille tänään ja pääset heti kurssin materiaalien pariin!

KYLLÄ, LÄHDEN MUKAAN KURSSILLE HINTAAN 59€

​Klikkaa nappia ja pääset maksamaan tilauksesi turvallisesti. Voit maksaa verkkomaksuilla, maksukorteilla, osamaksulla tai laskulla.

Myös Smartum Saldo, Smartum setelit, Eazybreak, Edenredin Ticket Duo mobiilimaksut ja Virikesetelit sekä ePassi käyvät maksutavoiksi.

Valmentaja mukanasi muutoksessa

Olen Elisa ja haluan kutsua juuri sinut voimaan hyvin kanssani!

Olen hyvän olon valmentaja ja kuningatarten valmentaja. Verkkokurssieni ja kirjani avulla olen auttanut tuhansia suomalaisia naisia kohti hehkuvan hyvää oloa.

Valmennuksessani naiset ovat pudottaneet painoa, kiinteyttäneet kehojaan, saaneet uutta energiaa elämään, löytäneet liikunnan iloa, parantaneet yöunia, löytäneet sisäistä voimaa ja paljon muuta.

Mihin valmennusteni teho oikein perustuu...

Lukemasi perusteella olet selvillä, mistä Energisen olon eväät -kurssissa on kyse.

Haluan kuitenkin kertoa sinulle vielä omasta valmennusfilosofiastani, jotta ymmärrät miksi kurssini oikeasti toimivat.

 • Olen valmennuksissani nähnyt kuinka lisäämällä elämään hyviä asioita, huonojen määrä automaattisesti vähenee. Tässäkään valmennuksessa ei siis poisteta elämästäsi mitään, sen sijaan lisäämme siihen paljon hyvää...
 • Tuki missä tahansa elämän muutoksessa on äärettömän tärkeää. Siksi tämänkin ohjelman takana on oikeita ihmisiä, jotka oikeasti välittävät Sinusta ja siitä että saat elämääsi positiivisia muutoksia ja tahtomiasi tuloksia.

Olen koulutukseltani FM, personal trainer, sertifioitu hyvinvointi- ja ravintovalmentaja.

Olen valmentanut naisia kohti hyvää oloa jo kymmenen vuotta ja toimin kurssilla valmentajanasi yhdessä tiimini kanssa. Olen suunnitellut kurssin ohjeet niin, että ne sujahtavat mukaan arkeen ja muutos tapahtuu pienissä paloissa. Lopputuloksena saat hyvän olon hymyssä suin!

Lämpimästi tervetuloa mukaan! 

Kysymyksiä ja vastauksia

Miten kurssimateriaalit saa käyttöön?

Kaikki kurssimateriaalit löytyvät kurssisivustoltamme, jonne saat tunnukset liittymisen jälkeen. Uudet sisällöt tulevat käyttöösi kerran viikossa, josta saat muistutuksen myös sähköpostitse.

Juuri nyt on kiirettä, enkä ehdi paneutua kurssiin. Voiko mukaan tulla myöhemminkin?

Saat pääsyn kaikkiin materiaaleihin vuodeksi, joten voit hyödyntää tarjouksen nyt ja aloittaa silloin, kun sinulle parhaiten sopii. Vaikka et ehtisikään heti tehdä kaikkea, pienistäkin muutoksista ja parannuksista voi olla paljon hyötyä.

Tuleeko maksun jälkeen lisälaskuja tai jatkuvia kuukausiveloituksia?

Ei tule. Kyseessä on kertamaksu.

Lasketaanko kurssilla kaloreita? Saanko tarkat ruokamäärät joka päivälle?

Ei lasketa kaloreita eikä punnita ruokia. Ne eivät ole pidemmän päälle kestäviä ratkaisuja. Sen sijaan opit helpon tavan koostaa ravitsevia aterioita ja mutkattoman suhteen syömisiin.

Halutessasi voit aluksi hyödyntää  ateriataulukkoja ja esimerkkiaterioita, jotka näyttävät paljonko päivän aikana olisi hyvä syödä oma ikä, paino ja aktiivisuus huomioiden.

Minulla on lisäkysymyksiä, miten saan teihin yhteyden?

Laita viesti asiakastukeemme tuki@elisamattila.com. Autamme mielellämme!

Voiko kurssia maksaa liikuntasetelillä?

Meillä käyvät Smartumin, Eazybreakin ja E-passin verkkomaksut. Klikkaa sivun ostonappeja ja valitse sieltä oikea maksutapa. Ohjaudut liikuntaedun sivuille, jossa voit suorittaa maksun omilla tunnuksillasi.

Jos haluat maksaa Edenredin verkkomaksuilla, Smartumin tai Tyky-seteleillä, katso tarkemmat ohjeet www.elisamattila.com/ohjeet tai ota yhteyttä tuki@elisamattila.com, niin neuvomme kuinka pääset mukaan!

Tarvitseeko olla tietyssä paikassa tiettyyn aikaan?

Ei tarvitse. Kyse on verkkokurssista, jota voit toteuttaa oman aikataulusi mukaan. Kaikki materiaalit löytyvät kurssisivustolta, jonne saat tunnukset ilmoittautumisen jälkeen.

Tarvitaanko kurssin toteuttamiseen kalliita raaka-aineita ja lisäravinteita? Voiko koko perhe syödä samaa ruokaa? Minulla on allergioita, onnistuuko ruokavalion noudattaminen?

Kaikki kurssilla suositellut ja resepteissä käytetyt raaka-aineet löytyvät tavallisista marketeista eikä erikoisia raaka-aineita tai lisäravinteita tarvita.

Kaikki reseptit on valmistettu terveellisistä ja monipuolisista aineksista, joita koko perhe voi syödä.

Mikään yksittäinen ainesosa ei ole välttämätön, vaan ohjeita voi muokata omien makumieltymysten tai rajoitusten mukaan. Tarvittaessa opastamme tässä.

Nähdään Energisen olon eväät -kurssilla!

Elisa

Perustaja, Kuningatarvalmennus

P.S.​ Kysyttävää? Laita viestiä tuki@elisamattila.com.