PUHDISTUSSPURTTI: ALOITA TÄSTÄ!

Mahtavaa, että olet mukana!
Katso alta viestini sinulle ja lue sen jälkeen yleiset ohjeet tältä sivulta.

Voit suhtautua tähän kurssiin ikään kuin lomana, jonka annat kehollesi ja mielellesi. Kroppasi on tehnyt vuosikausia töitä erilaisten sisäisten ja ulkoisten haasteiden tai päivittäisten ongelmien, kuten kiireen, stressin tai unenpuutteen, parissa koettaen parhaansa mukaan pitää sinut vahvana ja terveenä. Siispä, anna sille muutaman päivän lepotauko!

Kurssi on suunniteltu niin, että sen jälkeen - samoin kuin loman jälkeen - olosi on hyvä, virkeä ja puhdistunut, sisäisesti ja ulkoisesti!

Huom! Tällä kurssilla voi olla merkittäviä vaikutuksia olotilaasi! Yleisiä tuloksia ovat mm.

 • näytät ja tunnet itsesi useita vuosia nuoremmaksi
 • yöuni on entistä parempi
 • olo on kevyt
 • sokerihimo on tiessään
 • iho on hehkuvan kuulas

Tiedän, että minkä tahansa uuden asian aloittaminen vaatii aina sopeutumista ja mukautumista. Siksi tämän kurssin kolme ensimmäistä päivää ovat ikään kuin “pehmeää laskua”, jotta voit rauhassa virittäytyä oikealle taajuudelle.

Uuden asian oppiminen voi usein tuntua siltä, että uutta tietoa ikään kuin suihkutetaan suoraan sinua kohti puutarhaletkulla, josta yrität parhaasi mukaan saada juotua pieniä kulauksia. Opiskelu luonnistuu kuitenkin parhaiten, kun sitä tehdään vähitellen. Siksi olenkin parhaani mukaan tehnyt kaiken mahdollisimman helpoksi. Asiaa tulee paljon, mutta se on paloiteltu niin, että et hengästy, vaan saat tietoa mukavissa pikkupalasissa.

Ostoslistat, esimerkkiateriat, reseptit ja muut ohjeet, kaikki on tehty sinulle valmiiksi.

Onnistuminen tällä kurssilla ei ole kiinni siitä, että syöt tasan tarkkaan reseptien mukaisia ruokia, voit toki varioida niitä mieltymystesi mukaan. Onnistuminen on sen sijaan kiinni siitä, että sitoudut tähän projektiin: noudatat ohjeita, syöt oikeita raaka-aineita ja teet päivittäiset tehtävät.

Kun noudatat ohjeita ja pistät itsesi likoon, on olosi kymmenen päivän jälkeen hyvä ja kevyt.

Huom! Tällä kurssilla käsiteltävät asiat perustuvat tutkimuksiin ja vuosien kokemukseen, mutta niitä ei ole tarkoitettu korvaamaan lääkärin sinulle määräämää erikoisruokavaliota. Jos epäilet tietyn ruoka-aineen tai ohjeen soveltuvuutta sinulle, kysy aina ensin lääkäriltäsi.

Oletko valmis aloittamaan? Hyvä, sitten mennään!

    Näin kurssi toimii

    Kurssi kestää yhteensä yksitoista päivää. Se koostuu kolmesta vaiheesta: lämmittely (päivät 1-3), spurtti (päivät 4-8) ja jäähdyttely (päivät 9-10). Jokaisessa vaiheessa on kaksi osaa: puhdistuva keho ja rauhoittuva mieli.

    • Tänään on päivä 0 ja voit rauhassa tutustua ohjeisiin ja materiaaleihin sekä aikatauluun, ruokavalioon, ostoslistaan ja resepteihin.
    • Huomenna on kurssin varsinainen ensimmäinen päivä, jolloin aloitetaan itse harjoitukset!
    • Kurssin ensimmäiset kolme päivää ovat helppoja nakkeja, ikään kuin pehmeä lasku puhdistukseen (päivät 1-3).
    • Pehmeän laskun jälkeen itse puhdistus kestää viisi päivää (päivät 4-8).
    • Kurssin kaksi viimeistä päivää on varattu palauttelulle ja arkeen paluulle (päivät 9-10).

       Saat koko kurssin ajan joka päivä sähköpostitse ohjeistusta mukavissa pienissä paloissa. Pelkällä perusohjeistuksella pärjäät hyvin, mutta jos aihe kiinnostaa enemmän, voit perehtyä siihen syvemmin lisälukemisten myötä.

        Mitä seuraavaksi?

        • lataa alta ruokavalio-ohjeistus, jotta tiedät, mitä odottaa (sisältää myös esimerkkiateriat, reseptit ja ostoslistan)
        • useimmin kysyttyjen kysymysten joukosta löydät vastauksia

         Puhdistuva keho

         Lataa itsellesi ravinto-ohjelma!

         Lataa alta ruokavalio-ohjeistus, joka pitää sisällään Puhdistuksen kymmenen +1 periaatetta, ostoslistan, esimerkkiateriat ja reseptit sekä kurssin aikataulun.

         Kurssin ensimmäisten päivien aikana poistetaan vähitellen tiettyjä ruoka-aineita ruokavaliostasi. Muuten voit syödä normaaliin tapaan, mutta suosi luonnollisia, terveellisiä valintoja (paljon kasviksia ja hyviä proteiininlähteitä, ei eineksiä tai valmisruokia).

         Huom! Lue oppaan sivu 3 tarkkaan! Päivän tehtäväsi on jättää punainen liha ja alkoholi pois ruokavaliostasi sekä vähentää viljoja ja maitotuotteita!

         Jos tulostat oppaan, huomaa, että se on vaakasuuntainen! Tarvitset oppaan avaamiseen Adobe Readerin tai muun ohjelman, jolla saat avattua PDF-tiedoston.

         Treenit

         Seuraavien kymmenen päivän aikana myös kroppasi saa liikettä: mukavaa, leppoisaa, rentouttavaa, mutta tehokasta liikettä. Joka toinen päivä tehdään keskivartaloa kiinteyttävä treeni, joka toinen päivä venytellään, verrytellään tai tehdään ryhtiä ja vartalon hallintaa parantavia harjoituksia.

          Rauhoittuva mieli

          Siinä missä kroppasi puhdistuu kurssin ruokavalion myötä, myös mieli kaipaa lepoa ja puhdistusta. Ajatukset kirkkaina ja mieli stressittömänä kaikki sujuu nimittäin helpommin: olet tehokkaampi, positiivisempi ja hyväntuulisempi!

          Seuraavien kymmenen päivän aikana saat tehtäväksesi harjoituksia, joiden avulla mielesi lepää, saat lisää järjestystä arkeesi ja ja voit keskittyä siihen mikä on olennaista: olemaan onnellinen.

          Lupaathan, että pistät itsesi likoon ja teet tehtävät huolella ja ajatuksella. Saat tarkat ohjeet treeneihin, venyttelyihin ja mieltä keventäviin harjoituksiin kurssin kuluessa.

           Rentoutumisopas

           Lataa myös alta itsellesi Kiireisen ihmisen rentoutumisopasta. Oppaan rentoutumisharjoituksia voit tehdä kurssin ohella ja sen jälkeen tarpeen mukaan!

           Useimmin kysytyt kysymykset

           Paljonko sitruunavettä voi juoda päivässä? Olen allerginen sellerille, mitä sen tilalle? Voinko jatkaa treenaamista normaaliin tapaan kurssin aikana?

           Jos jokin askarruttaa mieltä, löydät mitä luultavimmin vastauksen useimmin kysyttyjen kysymysten joukosta!

           Esittelyssä valmentajasi

           Valmentajinasi tällä kurssilla toimivat liikunnan ja hyvinvoinnin ammattilaiset Elisa Mattila ja Jaana Mikkonen.

           Elisa on sertifioitu hyvinvointi- ja ravintovalmentaja ja personal trainer. Jaana puolestaan hyvinvointivalmentaja, personal trainer ja ratkaisukeskeinen valmentaja.

           Vastailemme viesteihisi hymyssä suin ja tsemppaamme sinua koko kurssin ajan!

           Apua ja tukea tarjolla

           Jos kurssin aikana mieleesi tulee mitä tahansa kysyttävää tai kommentoitavaa, laita viestiä päivittäisten treenisivujen alalaidasta löytyviin kommenttikenttiin.

           Teknisissä haasteissa tavoitat meidät myös sähköpostitse osoitteesta tuki@elisamattila.com.

           Jatkossa pääset kurssille aina joko viikoittaisten sähköpostien tai tämän linkin kautta: https://www.elisamattila.com/puhdistusspurtti-kurssi

           Nimimerkkisi

           Oikeasta yläkulmasta näet omat tietosi, voit vaihtaa salasanan tai nimen, joka näytetään keskustelualueella!

           Nimimerkiksi tulee automaattisesti sähköpostiosoitteesi. Nimimerkki kannattaa vaihtaa, jotta pystyt kommentoimaan alla olevalla keskustelualueella.

           Jos sinulla herää kysyttävää, laita viestiä osoitteeseen: tuki@elisamattila.com.

           Tervetuloa mukaan! Olisi mukavaa, jos esittelisit itsesi muutamalla sanalla muille kurssilaisille!

           Vastaa

           Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.


           Kuningatarvalmennus OY

           Copyright © Elisa Mattila

           Pin It on Pinterest