LIIKKEELLE - MATALAN KYNNYKSEN TREENIT

Pienikin ponnistus pistää puuskuttamaan, olemus on väsynyt, kroppaa kiristää ja kolottaa.. jos totta puhutaan, niin kunto on päässyt rapistumaan pohjalukemiin.

Oli syy mikä tahansa, ei siitä tarvitse potea huonoa omaatuntoa tai etsiä syyllistä. Riittää, että on halukas tekemään asialle jotain. 

Tästä lähdetään liikkeelle ja suunta on ylöspäin!

Upouuden Liikkeelle -nettikurssin avulla saat  nostettua kuntoa lempeän kevyesti ja kannustavasti ilman  minkäänlaista pohjakuntoa.

Pieni kipinä tehdä muutos riittää pääsemään vauhtiin!

Liity nyt odotuslistalle, niin pääset mukaan tarjoushinnalla!

Mitä kaikkea Liikkeelle-nettikurssiin kuuluu?

Kyseessä on kuuden viikon mittainen kurssi, jossa treenataan

lempeän kevyesti - niin, etteivät lihakset heti kättelyssä ole päivätolkulla kipeinä ensimmäisen jumpan jälkeen; siihen jos mihin tyssää alkuinnostus
nousujohteisesti, vähitellen lisäten haastetta - niin, että huomaat pian muutoksen kunnossasi, olemuksessasi ja jaksamisessasi
kehoa verryttäen ja huoltaen sekä vahvistaen - jumppaliikkeet ovat helppoja ja mukana on runsaasti liikkuvuutta lisääviä liikkeitä, joiden myötä keho vertyy ja oleminen on helpompaa, kun joka paikkaa ei kiristä
niin että pääset nauttimaan liikunnan ilosta ja taputtamaan jälkeenpäin itseäsi olkapäälle hyvän treenin kunniaksi

Valmis ohjelma kannustaa lähtemään liikkeelle ja tuo tuloksia!

Kurssi käynnistyy 12.9.!

Liity nyt odotuslistalle, niin saat viestin heti, kun ilmoittautuminen on auki (sähköpostin jättäminen ei sido ostamaan)!

*Liittymällä odotuslistalle liityn samalla ElisaMattila.com -viikkokirjeen tilaajaksi. Hyväksyn, että saan ideoita terveellisestä ruokailuista & treenaamisesta sähköpostiini. Ja silloin tällöin tarjouksia valmennuksestani. Voin poistua listalta milloin tahansa. 


Valmentaja kurssin takana


Olen Elisa ja haluan kutsua juuri sinut voimaan hyvin kanssani!

Olen hyvän olon valmentaja ja oman elämänsä kuningatarten valmentaja. Verkkokurssieni ja kirjani avulla olen auttanut tuhansia suomalaisia naisia kohti hehkuvan hyvää oloa.

Valmennuksessani naiset ovat pudottaneet painoa, kiinteyttäneet kehojaan, saaneet uutta energiaa elämään, löytäneet liikunnan iloa, parantaneet yöunia, löytäneet sisäistä voimaa ja paljon muuta.

Olen koulutukseltani FM, personal trainer, sertifioitu hyvinvointi- ja ravintovalmentaja.

Olen valmentanut naisia kohti hyvää oloa jo yli kymmenen vuotta. Suunnittelen kurssieni ohjeet aina niin, että ne sujahtavat mukaan arkeen ja muutos tapahtuu pienissä paloissa. 

Lopputuloksena saat hyvän olon hymyssä suin!

Syötä sähköpostiosoitteesi ja klikkaa alla olevaa nappia.

*Liittymällä odotuslistalle liityn samalla ElisaMattila.com -viikkokirjeen tilaajaksi. Hyväksyn, että saan ideoita terveellisestä ruokailuista & treenaamisesta sähköpostiini. Ja silloin tällöin tarjouksia valmennuksestani. Voin poistua listalta milloin tahansa. 

Kuningatarvalmennus OY

Copyright © Elisa Mattila

Rekisteriseloste

Pin It on Pinterest