APUA VAIHDEVUOSIIN

Kuumia aaltoja, kiristävä housunnappi, unettomia öitä ja tukala olo...

Kun vaihdevuodet vyöryvät päälle, onko elämä auttamatta ohi? Vai voisivatko nämä vuodet olla ihanaa ja kukoistavaa, jopa parasta aikaa elämässä?

Kukoistavien vaihdevuosien kurssi alkaa pian! Lataa nyt ilmainen opas ja liity odotuslistalle, niin pääset mukaan ensimmäisten joukossa!

Oppaassa saat viisi ruokaa, joita kehosi tarvitsee ja rakastaa vaihdevuosien aikaan + reseptit!

Kurssilla opit, kuinka vaihdevuosioireita on mahdollista helpottaa tai jopa välttyä niiltä täysin.

 Kurssilla saat ohjeet terveelliseen ravintoon, vahvistavaan liikuntaan, rauhoittavaan uneen, sisäiseen hyvinvointiin sekä hormonien tasapainottamiseen lääkkeillä tai ilman.
Vaihdevuodet voivat olla varsinaiset voimavuodet. Uusi alku, uusi sinä! 

Syötä sähköpostiosoitteesi ja klikkaa alla olevaa nappia.

Lähetän rakkaudella kirjoittamani e-kirjan sinulle heti. 

*Lataamalla ilmaisen vaihdevuosioppaan liityn samalla ElisaMattila.com -viikkokirjeen tilaajaksi. Hyväksyn, että saan ideoita terveellisestä ruokailuista & treenaamisesta sähköpostiini. Ja silloin tällöin tarjouksia valmennuksestani. Voin poistua listalta milloin tahansa. 


Vaihdevuosivalmentaja oppaan takana

Olen Elisa ja haluan kutsua juuri sinut voimaan hyvin kanssani!

Olen hyvän olon valmentaja ja kuningatarten valmentaja. Verkkokurssieni ja kirjani avulla olen auttanut tuhansia suomalaisia naisia kohti hehkuvan hyvää oloa.

Valmennuksessani naiset ovat pudottaneet painoa, kiinteyttäneet kehojaan, saaneet uutta energiaa elämään, löytäneet liikunnan iloa, parantaneet yöunia, löytäneet sisäistä voimaa ja paljon muuta.

  Olen valmennuksissani nähnyt kuinka lisäämällä elämään hyviä asioita, huonojen määrä automaattisesti vähenee. Tässäkään valmennuksessa ei siis poisteta elämästäsi mitään, sen sijaan lisäämme siihen paljon hyvää... 
  Tuki missä tahansa elämän muutoksessa on äärettömän tärkeää. Siksi tämänkin ohjelman takana on oikeita ihmisiä, jotka oikeasti välittävät Sinusta ja siitä että saat elämääsi positiivisia muutoksia ja tahtomiasi tuloksia.

  Olisi ihana nähdä kursseillani!

   Olen koulutukseltani FM, personal trainer, sertifioitu hyvinvointi- ja ravintovalmentaja.

   Olen valmentanut naisia kohti hyvää oloa jo kymmenen vuotta ja toimin kurssilla valmentajanasi yhdessä tiimini kanssa. Suunnittelen kurssieni ohjeet aina niin, että ne sujahtavat mukaan arkeen ja muutos tapahtuu pienissä paloissa. Lopputuloksena saat hyvän olon hymyssä suin!

    Syötä sähköpostiosoitteesi ja klikkaa alla olevaa nappia.

    *Lataamalla ilmaisen oppaan liityn samalla ElisaMattila.com -viikkokirjeen tilaajaksi. Hyväksyn, että saan ideoita terveellisestä ruokailuista & treenaamisesta sähköpostiini. Ja silloin tällöin tarjouksia valmennuksestani. Voin poistua listalta milloin tahansa. 

    Kuningatarvalmennus OY

    Copyright © Elisa Mattila

    Rekisteriseloste

    Pin It on Pinterest