Tervetuloa mukaan!

Täältä pääset kirjautumaan sisään tilaamallesi kurssille!

Jos tarvitset apua, lähetä viestiä osoitteeseen tuki@elisamattila.com.

Treenivartti

Arjen pikatreenit, joilla saat itsesi pienellä vaivalla kuntoon!

Jo vartissa kunto, voima ja puhti kasvavat, kroppa vahvistuu, notkistuu, palautuu ja virkistyy!

Energisen olon eväät

Hehkuva, kevyt olo ja elämäsi ruokavaliomuutos onnistuu mutkattomien muutosten avulla arjessakin, ilolla ja ilman dieettejä.

Hyvinvointistartti

Muistatko miltä tuntui kun olit elämäsi vireessä: se keveys, nuorekkuus, energiaa suonissasi… voit saada sen takaisin!

Hyvinvointistartti on kahden viikon mittainen lähtölaukaus kohti hyvää oloa: reippaat kehonpainotreenit, simppelit ruokavalio-ohjeet, herkulliset ja terveelliset reseptit ja päivittäiset tsemppivideot kannustavat ja innostavat liikkumaan ja syömään hyvin.

Aika rentoutua

Arjen tahti voi joskus olla melkoista haipakkaa, jolloin aikaa palautumiselle, rentoutumiselle, venyttelylle ja ylipäätään itselle jää vain vähän.

Jos siis kiristää, kolottaa tai stressaa, on aika ottaa levähdystauko ja antautua syvien hengitysten ja rauhallisten venytysten tuomalle höyhenenkeveälle olotilalle, hyviin ajatuksiin lipuen.

Kukoistavat vaihdevuodet

Kuuden viikon mittaisella Kukoistavien vaihdevuosien kurssilla ei keskitytä hoitamaan pelkkiä oireita, vaan myös syitä niiden takana.

Kurssi on ainutlaatuinen yhdistelmä tutkittua tietoa, käytännön ohjeita, joihin on helppo tarttua. Kurssin viikko viikolta etenevän ohjelman avulla muutoksen tekeminen on helppoa.

Kuningattaren kotikuntosali

Muistatko sen huippufiiliksen hyvän treenin jälkeen: olet supertyytyväinen itseesi ja mietit ainoastaan, miksi en tee tätä useammin?

Kuningattaren kuntosali auttaa sinua luomaan uuden, liikunnallisen elämäntavan – liikut missä ja milloin vain ja JUURI SILLOIN kuin ITSE HALUAT, eikä sinun tarvitse enää koskaan tuskailla sen kanssa, ettet jaksa, viitsi tai ei olisi aikaa liikkua.

Kuningattaren korsetti -maailman mukavin vatsalihaskurssi

Se helpompi tapa löytää kadonnut vyötärö ja 
saada farkkujen nappi solahtamaan kiinni… 
ilman samoja vanhoja vatsalihasliikkeitä.

Supersuosittu Kuningattaren korsetti tekee sinusta oman elämäsi kuningattaren: keskivartaloa kiinteyttävät treenit, vatsaa ja suolistoa hellivä ruokavalio ja henkistä korsettia kasvattavat harjoitukset yhdessä paketissa.

Puhdistuspurtti

Puhdistusspurtti hyvään oloon on kymmenen päivän mittainen löytöretki stressittömään, kiireettömään ja keveään elämään. Loma niin keholle kuin mielellekin.

Se on kehon ja mielen puhdistus luonnollisesti. Ei sellerin pureskelua tai parsakaalimehua, vaan tuoretta, terveellistä ruokaa, leppoisaa liikuntaa ja mielenrauhaa lisääviä harjoituksia, jotka rauhoittavat stressin hyökyaallot.

Hyvinvointistartti jatko

Hyvinvointistartin jatkokurssilla luvassa on neljä viikkoa kunnon kohotusta, kehon kiinteytystä, maistuvaa ja terveellistä arkiruokaa sekä avaimet motivaation nostatukseen.

Kuningattaren kurvit

Jatkokurssi vahvaan vatsaan ja timanttiseen takamukseen. Syvien vatsalihasten treenien lisäksi harjoitetaan alakroppaa. Ravintopuolella apua saa arjen kiireinen kuningatar.

Kuningattaren kruunu

Kruunaava kurssi kiinteään keskivartaloon ja kauniisiin käsivarsiin. Syvien vatsalihasten tehotreenit ja yläkropan harjoitukset. Ravintopuolella esiin nousee energinen kuningatar.

Pin It on Pinterest