Kuningattaren korsetti -kokemuksia

Mitä maailman mukavimmalle vatsalihaskurssille osallistuneet sanovat kurssin jälkeen?

Kuningattaren korsetti on lempeä johdatus kohti unelmien uumaa. Mitä kurssille osallistuneet oman elämänsä kuningattaret kertovat kurssin jälkeen?

Kolmen viikon mittaisella Kuningattaren Korsetti -kurssilla saat rauhallisen tunteen vatsaan ja suolistoon sekä kiinteyttä keskivartaloon.

Kuningattaren Korsettiin sekä sen Kuningattaren kurvit ja Kuningattaren kruunu -jatkokursseihin kuuluvat syvien vatsalihasten treenit, suolistoa hellivät ravinto-ohjeet, valmentajien ja kurssikavereiden tuki sekä ohjeet sisäisen voiman kasvattamiseen, lepoon ja stressinhallintaan.

Tässä kursseille osallistuneiden, säteilevien oman elämänsä kuningatarten mietteitä kurssin päätyttyä:

Suurin muutos oli kokonaisen ajattelutavan muutos

Suurin muutos oli kokonaisen ajattelutavan muutos. En tee enää valintoja tottumuksesta vaan itseäni kuunnellen. Teen terveellisempiä valintoja ja sokerisia herkkuja ei tee enää mieli juuri lainkaan. Senttejä on lähtenyt vyötäröltä ja painokäyrä kääntynyt alaspäin. (Pidin eniten) siitä kuinka lempeästi ohjasit uuteen muutokseen. Tunneruokapäiväkirja on ihan ehdoton apuväline.  Lämmin suositus! Ei dieettejä vaan tunneruokapäiväkirjan avulla selvittäen, mikä itselle sopii parhaiten. Jumpat, jotka on helppo toteuttaa missä vaan hengitysharjoitukset mukaan lukien.  Toivon että opittu jää tavaksi eikä paluuta entiseen ole. Omenavartaloisena toivon sisäelimiä ympäröivän rasvan vähenevän ja sen myötä pääseväni eroon verenpainelääkkeistä.

Sari Oulusta

Vyötärö kapeni 6 cm

Vyötärö kapeni 6 cm!  Paino tippui pari kiloa mutta sitä en odottanutkaan, vaan nimenomaan vyötärönympärys oli tärkeä. Helposti seurattavat ohjeet ja liikkeet oli helppo toteuttaa, joka oli parasta. Kannattaa ehdottomasti (lähteä mukaan)!

Jaana Utriainen, Espoo

Vatsalihakset kehittyivät selvästi

Vatsalihakset kehittyivät selvästi kun vertasi miten liikkeitä jaksoi tehdä alussa verrattuna siihen miten paljon paremmin liikkeiden teko onnistui kurssin lopussa. Kiva treenata tsemppaavan ohjaajan mukana.  Treenien kestot olivat sopivan mittaiset.  Rohkeasti mukaan. Et tule pettymään. Innostus jatkaa treenien tekoa myös jatkokursseilla vahvistui entisestään, vaikka  pari muuta Elisan kurssia, yksi lyhyempi ja yksi pidempi, on jo takana tältä vuodelta

Liisa Salo

Löysin lihakset

Minulla ei ollut painon kanssa ongelmaa. Ja hainkin tästä apua lihaksistooni ja alaselän jumeihin. Ja juu löysin lihakset. Olo on ryhdikkäämpi ja keskivartalo näyttää napakalle. . Rauhallinen ja selkeät ohjeet. Pituus sopiva. Jaksaa pinnistää just töiden lisäksi. Ja jos ei kerkiä niin seuraavana päivänä. Kurssin lopuksi tunnet varmasti itsesi ryhdikkäämmäksi .

Maarit, Ylöjärvi lastenohjaaja

Kurssin pituus oli juuri sopiva, jotta muutoksista ehti tulla pysyviä

”Kurssi oli kokonaisuudessaan monipuolinen ja kattava. Kurssin pituus oli juuri sopiva, jotta muutoksista ehti tulla pysyviä. Aiheet olivat kiinnostavia ja mielenkiinto pysyi koko ajan yllä. Teemat oli fiksusti koostettu ja materiaalia oli juuri sopivasti, jotta ei tule informaatioähkyä. Aiheita ehti hyvin sisäistämään. Työkirja oli loistava lisä, nyt itselle jää muistiinpanoja, joihin voi tarvittaessa palata ja kerrata aiheita. Videot olivat hyvä lisä ja toivat tunteen, että valmentaja on matkassa mukana. Ja ehdoton plussa kommentointimahdollisuudesta! Ja mitä ihania, uusia reseptejä sainkaan lisää, kiitos niistä :)Kurssi myös miellytti esteettisyydellään ja alustan helppkäyttöisyydellä. Kiitos Elisa ihanasta kurssista, joka antoi paljon uutta ajateltavaa ja pohdittavaa! 

Jenni

Mitä ajatuksia kurssin ruokavalio herätti?

Vatsa kiittää

”Olotila on erinomainen. Ryhti on parantunut, rentoutuminen onnistuu hankalissakin paikoissa ja vatsa kiittää kun olen jättänyt kaiken viljan ja maitotuotteet pois ruokavaliosta.

Paino on pudonnut näiden kolmen kurssin aikana muutaman kilon, mutta vyötärö, reidet ja lantio ovat kiinteytyneet huomattavasti. Harmi etten tullut ottaneeksi mittoja kurssin alussa. Pidin erityisesti ihanista kannustuksista ja venytyksistä. Venytyksiä ei tehdä koskaan liikaa.

On kiva olla ryhmän jäsenenä, jossa kannustetaan toinen toistamme. Kurssille kannattaa ehdottomasti ilmoittautua. Kurssin anti hintaan nähden on erinomainen. Haluan jatkossakin paneutua entistä enemmän terveelliseen ravintoon ja jatkuvaa itseni kehittämiseen. Tämä kurssi antaa siihen hyvät eväät.”

Inka Helenius, Lammi, oman elämänsä hallitsija

Vatsan oudot turvotukset katosivat

Tukkoisuus väheni ruokavaliomuutoksilla ja lääkkeenoton säännöllistymisellä, painoa putosi n 5 kg, vatsan oudot turvotukset katosi :). Parasta oli selkeä tsemppaava sisältö ja ohjattu jokaiseen tasoon sopiva treeni joka päivälle.

Myös päivän kuittaus, kannustus ja monipuolisuus olivat hyvä juttu. Kannattaa lähteä mukaan oman itsesi takia. Opit pitämään sinusta arvoistasi huolta, liikaa pingottamatta.

Aamuisin otan treenien jumppaliikkeitä mukaan arkeeni kiinteytyen ja vahvistuen pikkuhiljaa lisää. Jatkan tulehdusta alentavaa ruokavaliota pitääkseni allergisen nuhan ja astman paremmin tasapainossa. Jatkan hitaasti syömisen harjoittelua ja pikkuhiljaa paino putoaa ja olo edelleen kevenee, Nivelet ei rasitu ja pysyn pirteänä ikääntyessänikin.

Terhi, Nyt loppui jojoilu ja ainaiset laihdutuskuurit

Makean sekä rasvaisen ruuan himo on olematon

Tukkoisuus väheni ruokavaliomuutoksilla ja lääkkeenoton säännöllistymisellä, painoa putosi n 5 kg, vatsan oudot turvotukset katosi :). Parasta oli selkeä tsemppaava sisältö ja ohjattu jokaiseen tasoon sopiva treeni joka päivälle.

Myös päivän kuittaus, kannustus ja monipuolisuus olivat hyvä juttu. Kannattaa lähteä mukaan oman itsesi takia. Opit pitämään sinusta arvoistasi huolta, liikaa pingottamatta.

Aamuisin otan treenien jumppaliikkeitä mukaan arkeeni kiinteytyen ja vahvistuen pikkuhiljaa lisää. Jatkan tulehdusta alentavaa ruokavaliota pitääkseni allergisen nuhan ja astman paremmin tasapainossa. Jatkan hitaasti syömisen harjoittelua ja pikkuhiljaa paino putoaa ja olo edelleen kevenee, Nivelet ei rasitu ja pysyn pirteänä ikääntyessänikin.

Holopainen Anu, Juankoski, Työssä käyvä 3 lapsen äiti

Kimmoke pysyville elämäntapamuutoksille

Painoni putosi 8 kiloa ja väsymys väheni. Iltaiset herkuttelut jäivät. Olen nykyään energisempi, jaksan paremmin ja fyysinen kunto on parempi.

Pidin erityisesti monipuolisista resepteistä ja treeneistä. Unohtamatta henkistä hyvinvointia. Eli kaiken kattava paketti.

Muutos on aina itsestä kiinni, mutta tältä kurssilta voi saada hyvän alun ja kimmokkeen pysyville elämäntapamuutoksille. Kiinnitän jatkossa enemmän huomiota syömiseen ja liikkumiseen. Varsinkin ruokavalion suhteen silmät ovat auenneet.

Tyytyväinen asiakas, Onnellinen, hyvinvoiva ja energinen kunigatar

Muukin perhe tottui uusiin ruokiin

Sain vahvemmat vatsalihakset, kevyemmän olon, turvotusta ei juurikaan ole eikä ilmavaivoja.

Ne oli ne tärkeimmät asiat ja unohtamatta ruoka-ohjeita, ilman niitä ei olisi tullut mitään. Ei riitä et sanotaan , jätä maito ja vilja pois. No mitäpä sitten tilalle. Ruokaohjeet ovat miulle kullan arvoiset.

Mieskin on innostunut mm. inkivääristä ja uusista raaka-aineista. Hyvä piretä olo on ollut ja olen kiinnittänyt unen määrään huomiota.

Tämä oli juuri mitä minä tarvitsin ja hinta laatu suhde aivan loistava. Unohtamatta henkistä puolta ja tsemppejä:) Olen niiiiiin hyvilläni että lähdin tähän mukaan. ISO KIITOS!!!! Ruoka-ohjeet oli miulle tosi tärkeät ja ihania erilaisia treeni vinkkejä, kaavoihinsa kangistuneelle:)

Positiivinen tyyli oli myös ihana. Kyllä kannattaa osallistua, saat todellakin rahoilllesi vastinetta. Rohkeasti mukaan vaan. Sopii kaikille. Erittäin hyvät treeni - ja ruoka-ohjeet. Ruokavalio on tullut jäädäkseen. Vaikka välillä repsahtaa, niin ei haittaa, kun pääsääntöisesti pidän kiinni uudesta, paremmasta ruokavaliosta. Parempi olo pitää siitä huolen.Lempeyttä itseä kohtaan ja et aina ei treenin tartte olla kovaa, jotta se olisi tehokasta.

Niina Anttonen, Imatra, Lähihoitaja

Leijun tästä hyvästä fiiliksestä

Olen niin onnellinen, että lähdin mukaan. Parasta mitä olen tehnyt itselleni. Muutin ruokavalioni heti kurssin alussa, koska olen kärsinyt kovista vatsavaivoista ja turvotuksesta, ähistyksestä, puhistuksesta, ärsyttävästä olosta ja nyt siitä ei ole tietoakaan eikä tulisi mielenkään palata entiseen ruokavalioon.

Painon kanssa ei ole koskaan ollut ongelmia mutta samalla tässä on 2-3 kiloa lähtenyt. Kiinteytystä on tapahtunut ja senttejä lähtenyt, että kyllä sitä normipainoisestaki jotain lähtee vatsalihakset löytyny....vähän siistiä en missään nimessä halua lopettaa treenaamista vaan kurssin materiaali uudelleen käyttöön.

Yllätin itseni itsekurilla ruokavalion ja treenin suhteen, eli opin myös itsestäni uusia asioita. Olotila on ihan huippu,energinen ja leijun tästä hyvästä fiiliksestä Kiitos teille upeasta kurssista.

Jos mietit mitä hyvää voisit tehdä itsesi hyväksi....niin lähde ihmeessä tähän mukaan. Tämä on jokaiselle uuden alku...alku energiseen ja hyvinvoivaan elämään. Jatkan samaan malliin mitä toteutin koko kurssin ajan, eli täysi ruokavalion muutos ja treenit jatkuu. Niihin on jäänyt koukkuun ja kurssin opeista on tullut osa elämääni. On myös löytynyt henkinen tasapaino.

Tyytyväinen asiakas, Onnellinen, hyvinvoiva ja energinen kunigatar

KYLLÄ, HALUAN MUKAAN MAAILMAN MUKAVIMMALLE VATSALIHASKURSSILLE!

Ilmoittautuminen on nyt suljettu

 • Voit maksaa verkkomaksuilla, maksukorteilla tai MobilePay ja Masterpass-maksutavoilla.
 • Myös liikuntaedut: Smartum (mobiilimaksut ja setelit), ePassi, Edenred (mobiilimaksut ja setelit) ja Eazybreak käyvät.
 • Voit myös maksaa laskulla tai osamaksulla!

Vatsalihakset vahvistuivat päivittäisillä treeneillä!

Liikkuminen kannattaa aina

Lihakset erottuvat nyt paremmin kuin ennen, varsinkin olkapäässä ja reisissä. Pakarat ovat kiinteytyneet ja suht "ryhdissä".

Tyytyväinen olen, sain hyvät eväät kiinteytymiselle. Kurssi oli kiva, hyödyllinen, ihanan leppoisa, lyhyet treenit plussaa. Elisan selkeät ohjeet liikkeille.

Lemppari ehdottomasti Heinäsirkka! Liikkuminen kannattaa aina. Itseensä panostaminen ja hyvän olon tuoja resepteineen. Kokeilemisen arvoinen.

Päivi, Mäntsälä

Säännöllinen ohjelma

Pidin erityisesti siitä että kurssiohjelma oli säännöllinen. Ja illan treenit oli ihan pakko tehdä, kun ne oli -siis pakko tehdä.

Ilona Suppanen, jolla on nyt vatsalihakset

Vahvat vatsalihakset

Vatsalihakset vahvistuivat selvästi ja muutenkin olo on parempi!

Nina

Kiinteämpi ja energisempi olo

Olotila on energisempi ja selkeää kiinteytymistä on tapahtunut.

Ulla, Oulu

Sitoutuminen tulee säännöllisestä treenistä

Sain kurssilta energiaa ja iloa liikunnasta sekä hyvästä ruokavaliosta:). Parasta oli sitoutuminen joka tulee sillä, että joka päivä tulee treeni. Kannattaa lähteä mukaan, mikään vaakaluku tai vaatekoko ei ole este.

Tyytyväinen kuningatar

Minähän osaan!

En ole jumppa ihminen... En lähtisi liikkeitä tekemään ohjattuihin ryhmiin. Raihnainen olotila alkoi kuitenkin ärsyttämään, joten päätin kokeilla.

Ryhti parani ja yllätyin iloisesti liikkuvuudestani. Minähän osaan!

Pidin erityisesti hyvistä ja selkeistä videoista, rauhallisesta opastuksesta ja vaihtoehtoisista vaikeustasoista. Ei tuntunut, että fuskaan. Elisan opastuksella on helppo olla oman elämänsä kuningatar!

Nainen, 43 v.

Jokainen tekee oman treenin oman kunnon mukaan

Sain kaikin puolin hienoja tuloksia. Olotila muuttui väsyneestä virkeäksi, sain itseeni ryhtiä. Ruokavalio muuttui terveellisemmäksi, suosin lautasmallia, juurekset, salaatit, yrtit tuli reilusti mukaan.

Maitotuotteet jätin pois, vatsa ei enään murise minulle ja pömppöys poistui tai väheni. Painoa on tippunut 8 kiloa, vaatteet on mennyt uusiksi ja mieli on niin iloisen keväinen.

Suuret kiitokset vetäjille, varsinkin Elisalle, viet asioita oikella tavalla eteenpäin, kannustat, et lainkaan arvostele. Aion jatkaa tätä oppimaani jatkossakin. Helpot, mutta tehokkaat treeniohjeet ja videot olivat hyvät, oli helppo tehdä perässä. Itse mietin tätä kurssia ikäni takia, olenhan jo 62v, mutta se oli aivan turhaan, jokainen tekee oman treenin oman kunnon mukaan.

Kehoitan rohkeesti vaan osallistumaan, kurssi antaa niin paljon. Ruokavalio on muuttunut pysyväksi. Liikuntaa harrastan, maantiepyöräilyä, spinningiä, kuntosalia, kävelyä, mutta kokoan nyt itselleni sopivia treenejä, joita teen kotona jatkossakin. Jos jatkoa kurssille tulee, olen mukana.

Raija, 62 v.

Hyvät jumppaohjeet eri kuntoisille

Jo edellisillä kursseilla tuntunut lihasvoimien palaaminen jatkui. Liikkuminen helpottui ja oleminen virkistyi kaikin tavoin. En ole mitannut mitään muuta kuin omaa oloani 🙂

Hyvät jumppaohjeet eri kuntoisille oli se, mikä minua viehätti eniten. Mukaan vaan, tämä on kannattava sijoitus omaan tulevaisuuteensa ja hyvinvointiin!

64 v. eläkeläinen Kymenlaaksosta, joka uskaltautui mukaan iästään huolimatta!

Voittajafiilis aina treenin jälkeen

Voittajafiilis oli aina treenin jälkeen, vaikka olisi pakottanut itseni tekemään päivittäiset harjoitukset. Monia uusia ruokaohjeita on kokeiltu ja matka jatkuu. Vedenjuontikin on lisääntynyt.

Punnerrukset alkavat pikkuhiljaa onnistumaan vaikkakin polvet maassa. Sain kivoja harjoituksia ja hyviä neuvoja päivittäin. Tarvitsen selkeästi coachin. Itse en olisi välttämättä löytänyt aina motivaatiot

Ulla, Äiti ja mummi, Helsinki

KYLLÄ, HALUAN MUKAAN MAAILMAN MUKAVIMMALLE VATSALIHASKURSSILLE!

Ilmoittautuminen on nyt suljettu

 • Voit maksaa verkkomaksuilla, maksukorteilla tai MobilePay ja Masterpass-maksutavoilla.
 • Myös liikuntaedut: Smartum (mobiilimaksut ja setelit), ePassi, Edenred (mobiilimaksut ja setelit) ja Eazybreak käyvät.
 • Voit myös maksaa laskulla tai osamaksulla!

Entinen jojo-laihduttaja kiittää!

Paras mahdollinen loppuelämä itselleni!

Kaikkein parasta mielestäni olivat Elisan ihanat videot!!!! 😉 Ilman niitä en varmaan olisi jaksanut jatkaa jumppaamista!!! Myös ruokaohjeet olivat hyviä ja mielenkiintoisia! Ehdottomasti kannattaa osallistua!!!! Suosittelen todella lämpimästi!!! 🙂

Tulen muuttamaan elintavoissani ihan kaiken!!! 🙂 Olen ollut jo vuosia jojo-laihduttaja. Joka kerran jälkeen kilot ovat tulleet takaisin välillä jopa korkojen kera! 🙁 Nyt olenkin alkanut ajattelemaan että minun on tehtävä pysyviä muutoksia jos haluan saavuttaa sen mihin pyrin eli paras mahdollinen loppuelämä itselleni!!!

Hoitoalalla ( vanhustyössä) olen nähnyt sellaisia esimerkkejä, jollaisiksi en missään nimessä halua tulla. Haluan elää itsenäisesti toimivana yksilönä ja kykenevänä huolehtimaan henkilökohtaisista tarpeistani mahdollisimman pitkään! 🙂

Riitta Elmén, Kotka, Lähihoitaja

Energisyys kasvoi

Paino laski 10kg, vatsa voi hyvin, energisyys kasvoi.

Lihakset vahvistuivat kovasti jokapäiväisen treenin avulla. Kurssi oli todella hyvä. Parasta olivat reseptit ja treenit. Myös henkinen valmennus oli hyvä!

Aloita ihmeessä, tuloksia tulee! Ravinnossani on tapahtunut suuria muutoksia, jokapäiväinen treeni on tullut jo tavaksi!

Pirjo Saari. Oulu

Kurssi muutti elämäni lopullisesti

Toteutin muutakin kehomuokkausta ja yhteistulos on kaunista kantaa. Opin hörppimään enemmän vettä. En pukeudu enää telttakankaaseen.

Muutama sentti lähti vyötäröltä ja nyt on ihanaa pukeutua tavalla, joka tuo esille naiselliset kurvini! Rakastan uusia vintage-tyylin mekkojani. Ohjeet olivat selvät ja motivoivat. Harjoitukset sopivat kaikille muodoille.

Kurssista tuli osa koko perheen iltaohjelmaa. Kuinka ihanan luonnolliselta se tuntuikaan alun ujostelun jälkeen. Kannattaa ehdottomasti osallistua. Ota ystäväsi mukaan ja tehkää yhteinen päätös. Ohjeiden lukeminen kaverin kanssa vuorotellen on motivoivaa ja hauskaa. Kurssi muutti elämääni lopullisesti.

Olo on entisestään kohentunut vaikkakaan vihreitä reseptejä en olekaan vielä nauttinut. Syön muuten kevyttä ja terveellisesti.

Lihaskunto vain pääsi löpsähtämään vaihdevuositaistelussa. Liikuin ennenkin paljon, mutta yksipuolisesti. Nyt osaan taas arvostaa jokaista kiloani ja kurviani. Ne eivät ole enää pahin viholliseni. Ne ovat osa minua, oikeissa paikoissa. Ja uskallan edelleenkin repsahtaa herkkuihin! Minulla on nyt tahtoa syödä niitä harkiten ja vain parhaimpia.

Marja-Leena, Kokkola

Hyvä olo

Hyvä olo, paino putosi n. 3kg, vyötäröstä lähti 5 cm, lantiosta ja rinnanympäryksestä 1cm joten olen todella tyytyväinen!

Päätin jo tammikuussa jos saan muutaman kilon pois painosta sekä senttejä kropasta niin toukokuussa menen vaateostoksille! Hyvältä näyttää! Pidin päivittäin tulleista selkeistä ohjeista! Säännölliset jumpat jatkuu!

Anne Pirkanmaalta, Lähihoitaja

Voi, ihan napakymppi oli tämä matka!

Voi, ihan napakymppi oli tämä matka. Olo niin paljon kevyempi, raikkaampi ja reippaampi. Vatsa voi vallan mainiosti, tasapainossa sanoisin.

Vuosien ajatus kokeilla ruokavalion muutosta toteutui viimein, ja se todella kannatti. Kurssin tuki, reseptit ja ohjeistus olivat ehdottomasti avainasemassa.

Painokin on tippunut 9 kg. Polvikivut ovat helpottaneet ja unen laatuon parempi kuin ennen tätä kurssia. Ja kyllä vain, mun vaihdevuosioireetkin ovat jääneet pois. Erittäin hyväksi koin myös sen, että jumppaohjeet tulivat päivittäin eikä niin, että alkuun olisi työnnetty kolmen kuukauden treeniohjelma käteen. Sitä ihan odotti aamuisin, että mitähän tänään.

Jumppaohjeita oli juuri sopivassa suhteessa uutta ja vanhan toistoa. Ja se, että liikkeitä oli päivässä muutama mutta tehokkaita, eikä aikaakaan niiden tekemiseen kulunut liiaksi. Systeemi siis toimii, todella! Kiva oli myös lueskella toisten tuntemuksia vaikka itse en sillä kommunikoinnin puolella niin aktiivinen ollutkaan. Kyllä. Suosittelen sydämestäni. Kaunis kiitos! Aivan ehdottomasti kannattaa kokeilla!

Jaana

Kurssi ylitti odotukseni

Kurssi oli mahtava. Ylitti odotukseni. Parasta treenin suhteen oli, että sain tehdä sen kotona oman aikatauluni mukaan, mutta kuitenkin pienen positiivisen paineen alla, että treeni tulisi tehtyä ennen seuraavan päivän uusia liikkeitä.

Lepopäiviä oli sopivasti. Ruokailutottumusten kanssa teen edelleenkin töitä, säännölliset ruokailuajat ovat etenkin viikonloppuisin haasteellisia. Reseptinne olivat hyviä ja kokeilin uusia ruoka-aineita ja reseptejä, joita tuskin olisin ilman tätä kurssia tehnyt.

Mikä mukavinta, paino putosi kurssin aikana reilut 6 kiloa, vaikka lähtöpainokin oli alle 65 kg. Nyt olen kiinteämpi ja vyötärökin on taas löytynyt. Käsivarsien treenaamista aion vielä jatkaa ohjeidenne mukaan.

Olen siis erittäin tyytyväinen saamistani neuvoista ja resepteistä. Ehdottomasti kannattaa osallistua, ei tule varmasti katumaan. Rahoilleen saa todellakin kunnon vastineen, kurssihan on todella edullinen saatuun vastineeseen verrattuna.

Marja Ikävalko, Imatra, Toimistosihteeri

Mitä useammin teen sitä paremmin sujuvat

Olen pirteämpi, työpaikkani käytävällä minulle sanottiin, että olen niiiin hyväntuulisen näköinen. Reisistä, takapuolesta sekä vatsan seudulta on lähtenyt ylimääräistä pois koska housut tuntuvat väljiltä,vyötä olen kiristänyt pienemmäksi ja puserot valahtavat alas vyötäröltä.

Painoa on pudonnut 5kg, ryhti on huomattavasti parempi ja vatsan lihaksia jännittelen jo huomaamattani.

Kyllä kannattaa osallistua. Ehdottomasti. Rytmi on hyvä. Kolme ohjattua liikuntapäivää ja yksi lepopäivä.

Vaikka sairastuisi tms. niin kurssin pystyy kirimään kiinni. Minä olin "kunnon" flunssassa yhdeksän päivää mutta sain kirittyä helposti päiväohjelmaan takaisin. Kurssin opit ovat kuin minulle räätälöityjä,sopivat minulle hyvin, joten en halua lopettaa. Mitä useammin teen niitä sitä paremmin ne sujuvat.

Tuula, Vantaa, Erittäin tyytyväinen kurssilainen

Kurssi on kullanarvoinen satsaus omaan hyvinvointiin

Olen saanut kipinän oman hyvinvointini ylläpitoon, mikä on super hienoa. Kyllä treenien myötä kunto on kohentunut, vatsalihaksia on löytynyt ja yleinen vireystila parantunut.

Huomaan kiinnittäväni entistä enemmän huomiota esim. ryhtiini ja yleiseen olemukseeni. Ravinnon suhteen olen saanut tärkeitä muutoksia parempaan suuntaan.

Esim. herkut on jäänyt vähiin. Parasta on ollut jokapäiväiset treenit hirmu hyvien video-opasteiden kera. Pidin myös hyödyllisistä oheisteemoista omaan hyvinvointiin liittyen. Kurssi on kullanarvoinen satsaus omaan hyvinvointiin. Mukaansatempaavat, vaihtelevat, kivat treenit odottavat kurssilaisia. Kannattaa ilman muuta liittyä mukaan.

Supertyytyväinen kurssilla mukana ollut, Kurssi on kullanarvoinen satsaus omaan hyvinvointiin

Mikä ihana yhteishenki!

Parasta kurssilla oli ihana tsemppaava asenne ohjaajilla

Olen ollut aamulla treenin jälkeen paljon energisempi aloittamaan päivän askareet ja yleinen hyvinvointini on kohentunut. Vaihtoehtoliikkeet ovat tärkeitä. Parasta kurssilla oli ihana tsemppaava asenne ohjaajilla.

Videot olivat selkeitä ja kurssilla oli hyvä ohjeistus oikeanlaisiin liikeratoihin. Kiitos paljon. Ei haittaa vaikka ekakerralla kaikki ei meniskään putkeen. Kerrataan liikkeitä. Vaihtoehtoisia liikkeitä on hyvin tarjolla. Tulen kertailemaan näitä kaikkien kolmen kurssin liikkeitä ja myös ruokavinkkejä sekä hyvän mielen harjoitteita.

Helena Mäkinen, Turku, tyytyväinen kurssilainen

Erityisen kiitollinen olen kurssin positiivisesta ilmapiiristä

Olen saanut kipinän itseni kokonaisvaltaiseen hoitamiseen ja huoltamiseen. Erityisen kiitollinen olen kurssin positiivisesta ilmapiiristä, joka ohjaa suhtautumaan itseensä armollisesti ja kannustavasti.

Lihaskuntoni on kasvanut ja ruokatottumukseni ovat muuttuneet. Aloitankin kurssin kertauksen saman tien. Pidin erityisesti kurssin monipuolisuudesta ja lempeästä otteesta. Suosittelen osallistumista, olipa elämäntilanteesi mikä tahansa. Ajatuksesi itsestäsi ja elämästäsi, ruokailutottumuksesi ja fyysinen kuntosi saavat raikkaan ja lempeän huuhtelun. Kurssin jälkeen voit katsoa elämääsi uusin silmin.

Kurssin positiivisuus on vaikuttanut ajatteluuni todella paljon. Ajattelen nyt enemmän onnistumisia ja mahdollisuuksia kuin epäonnistumisia. Huolehdin itsestäni lempeällä otteella ja toivon sen myös säteilevän ulospäin tuovan valoa muillekin.

Milla

VALMENTAJASI ELISA ODOTTAA SINUA JO!

Valmentajanasi kuningatarten kursseilla toimii Elisa Mattila. Elisa on kansainvälisesti sertifioitu ravinto- ja hyvinvointivalmentaja sekä personal trainer, joka kannustaa, innostaa ja inspiroi voimaan paremmin niin fyysisesti kuin henkisestikin.

Elisa on valmentanut jo tuhansia naisia voimaan paremmin suosittujen verkkovalmennustensa avulla. Kuningattaren korsetin lempeät, mutta määrätietoiset ohjeet ja harjoitukset luovat hehkuvia ja säteileviä oman elämänsä kuningattaria.

"Elisa, auta! En kestä enää hetkeäkään näitä vatsamakkaroita… Alan jo luopua toivosta, eikö tähän murheenkryyniin tosiaan tepsi yhtään mikään?! Olen kokeillut kaikkea eikä loppua näy…"

Olen saanut ylläolevan tapaisen viestin niin monilta (ehkä jopa Sinulta), että olen seonnut laskuissa jo aikapäiviä sitten!

Tiedän sen kokemuksesta — Yleensä tämä kertymä ‘hiipii’ muutama gramma kerrallaan kuukausien saatossa. Et edes huomaa mitään erityistä, ennen kuin totuus iskee yhtenä päivänä...

"Mitä ihmettä vyötärölleni on tapahtunut?"

Hyvistä yrityksistäsi huolimatta vatsaa edelleen turvottaa ja niiden kivoimpien farkkujen nappi on aina vain yhtä pinkeä ja pieneksi käyneet paidat joutuu jättämään vaatekaappiin, kunnes… “joku päivä” koittaa se ihme, että voit ilman itsetietoisuuden häivääkään vetäistä ne päälle.

Sen “ihmeen” odottaminen vain on melko pitkällistä ja yksinäistä hommaa… jollet satu törmäämään ihmiseen, joka on jo menestyksekkäästi käynyt saman polun ennen sinua!

Itse jouduin käymään läpi pisimmät mahdolliset polut, kunnes löysin kaikkein toimivimmat keinot, jotka soveltuvat paitsi huipputreenaajille, myös aivan tavallista arkea eläville ihmisille.

Enkä tyytynyt siihenkään - halusin, että tämän kaiken voi tehdä hymy huulilla, rennosti ilman hampaiden kiristelyä ja kannustavan ryhmähengen vallitessa ilman puuduttavia ja "jo niin nähtyjä" vatsalihasliikkeitä.

Koin, että ainoastaan silloin sisälläsi uinuva oman elämäsi kuningatar saa mahdollisuuden herätä kukoistukseen!

Nyt on tullut se aika, että haluan jakaa kaikki löydökseni kanssasi - mutta veikkaan, että haluat ensin kuulla mitä tämä Kuningatar-hössötys oikein tarkoittaa…

Joko olet herättänyt henkiin sisäisen Kuningattaresi?

Mitä se oikeastaan tarkoittaa, että elät sisäisen Kuningattaresi lailla?

Pitääkö elää samoin ja näyttää samalta kuin Oprah, Beyonce tai vaikka Saara Aalto?

Ehei. Se tarkoittaa yksinkertaisesti, että elät juuri sellaisella sisäisellä ryhdillä mistä olet aina unelmoinut — se paras, valovoimaisin versio itsestäsi, jonka olet ehkä jo vähän unohtanut!

Tiedät olevasi jäljillä, kun alat kokea jotain tämänsuuntaista:

Kuningatar on...

 • Aina itsevarma mutta ei koskaan koppava
 • Henkisesti vahva ja ryhdikäs
 • Säteilevä, hehkuva, suorastaan säkenöivä
 • Olemukseltaan ylväs ja suoraryhtinen
 • Rento, mutta vaivattoman määrätietoinen
 • Kaunis niin sisäisesti kuin ulkoisestikin (jonka huomaavat kaikki)

Tiedäthän… hänen on oltava kaikkea tätä, jotta hän jaksaa hallita valtakuntaansa — asettaen itsensä ja oman hyvinvointinsa etusijalle!

Oletko huomannut, että lentokoneessakin aina lähtölaskennassa tähdennetään, että hätätilanteen sattuessa laitat ehdottomasti happimaskin ensin itsellesi ja sitten vasta lapsillesi tai muille lähimmäisillesi.

Kuningattaresta on iloa itselleen ja valtakunnalleen ainoastaan, kun hän pitää itsestään riittävän hyvää huolta!

Hyvä on — mikä sitten on Kuningattaren korsetti?

Kuningattaren korsetti ei tarkoita vain tiukkoja vatsalihaksia tai litteää vatsaa, vaan se on kolmen tärkeän tekijän summa:

Kun huippukuntoinen korsetti (= fyysisesti kaunis ja vahva keskivartalo), hyvinvoiva korsetti (= terveellinen ja ravinteikas ruokavalio) ja henkinen korsetti (= sisäinen vahvuus) ovat kunnossa, voi säkenöivä oman elämänsä kuningatar astua esiin.

Kun Kuningattarella on korsetti kunnossa, hän viihtyy vaivatta elämänsä valokeilassa. Kuningattaren korsetti tarkoittaa sitä, että hänellä on koko paketti tiukassa kunnossa.

Juuri tämän eteen teemme lempeästi, mutta määrätietoisesti töitä Kuningattaren Korsetissa - jotta pääset viimein oikeuksiisi ja saat juuri itsellesi sopivat harjoitteet, jotka solahtavat helposti arkeesi.

"Kyseessä ei ole minkäänlainen vatsarutistusten turruttava toistaminen"

Kyseessä ei siis todellakaan ole minkäänlainen vatsarutistusten turruttava toistaminen. Itse asiassa, se saattaa olla pahinta mitä voit tehdä!

Liiallinen vatsalihasrutistusten tekeminen voi johtaa kivuliaisiin selkäongelmiin ja mikä pahinta, entistäkin pulleampaan vatsaan…

Avain litteään vatsaan ei myöskään ole tiukkaakin tiukempi dieetti, joka saa kyllä vatsan hetkellisesti litistymään, mutta jättää jälkeensä heikon olon… ja vatsa palaa ennen pitkää.

Näitä umpikujia on turha enää kokeilla, jooko? Ne eivät muuksi muutu...

Jos kuitenkin haluat kutistaa vyötäröäsi ja saada vatsaan hyvän ja rauhallisen olon, tarvitaan tehokkaampia… mutta EI vaikeampia… käytännön toimia.

Kiinnostuitko? Annahan kun kerron lisää kuinka rasvaa poltetaan vatsan ympäriltä ilman, että se palaa takaisin... pääsin vasta vauhtiin!

Näin kiinteytetään keskivartaloa!

Kuningattaren Korsetti on verkkokurssi, jossa poltetaan rasvaa ja kiinteytetään tehokkaasti keskivartaloa.

No, se ei kuitenkaan ole ihan niin simppeliä, tarvitaan kolmen elementin lähestymistapa:

 • Suosi tiettyjä ruokia, jotka hellivät vatsaa eivätkä saa sitä turvoksiin.
 • Vahvista samalla keskivartaloasi tietyillä liikkeillä.
 • Tee rentoa oloa ja mieltä lisääviä ja sisäistä hehkua kasvattavia harjoituksia, jotka karkottavat vatsan ympärille kertyvän stressin ja saavat sinut hehkumaan.

SILLOIN alkaa todella tapahtua.

Ei kestä kauaakaan, kun löydät ne kadonneet vatsalihakset ja nykyistä kapeamman vyötärön.

Se että ylipäätään luet tätä tekstiä kertoo siitä, että syystä tai toisesta et ole oikein tyytyväinen vatsaasi. Ehkä oletkin jo jonkin aikaa haaveillut tekeväsi asialle “jotain”… tehnyt lupauksia itsellesi, jotka unohtuvat kun et oikein löydä luotettavaa keinoa?

Nyt sinua katsoo suoraan silmiin vihdoinkin “se jokin”!

Jos elämäsi on ollut sellaista, että istut paikoillasi yli 2h päivässä, ryhdissäsi on parantamisen varaa tai stressi on usein nähty vieras luonasi… saatika jos teet niitä perinteisiä vatsalihasrutistuksia otsa kurtussa… Silloin ei ole mikään ihme, että bikinivartalo elää vasta haaveissasi.

NYT voit kuitenkin lopettaa itsesi ruoskimisen. Vanhat keinot eivät olisi koskaan tuoneet tuloksia.

Tarvitset aivan toisenlaisen, testatun tavan treenata vatsalihaksiasi ja syödä vatsaa hellien.

Lisäksi tarvitset myötäeläviä tukijoukkoja, jotka tsemppaavat ja ohjaavat sinua oikeaan suuntaan, päivä päivältä kohti tavoitettasi!

Olen koonnut kaiken mitä tarvitset helppoon, kolme viikkoa kestävään kurssiin.

Anna, kun kerron siitä lisää...

Kuningattaren Korsetti -verkkokurssi on upea kokonaisuus… katso mitä kaikkea kurssi pitää sisällään!

VATSALIHASTEN AKTIVOINTI
- Syvien vatsalihasten aktivointi ja muut tehokkaat vatsalihastreenit

Kurssin aikana näet ja tunnet muutoksen ja löydät ne kadonneet vatsalihaksesi.

Jos olet vasta aloittelija, tämä sopii myös sinulle, sillä tässä ohjelmassa puuskututtavat hikitreenit ovat vähemmistössä, eikä syvien vatsalihasten aktivointi vaadi minkäänlaista lähtötasoa.

Voit tehdä kaikki treenit mukavasti kotona.

HELPOT OHJEET
- Saat helpot ohjeet jokaiselle kurssipäivälle

Kolmen viikon kurssin aikana saat joka päivä ohjeet, jotta tiedät tarkalleen mitä tehdä minäkin päivänä. Mitä apua olisi vaikeasta, liian haastavasta ohjelmasta, joka ei sulaudu arkeesi?

Ei mitään!

Siksi näiden ohjeiden avulla on helppo tarttua tuumasta toimeen.

RUOKAVALIO
- Vatsan turvotusta vähentävä ruokavalio

Ruokavaliossa keskitytään ruokiin, jotka hellivät vatsaasi, eivätkä saa sitä näyttämään ja tuntumaan ilmapallolta. 

Ruoansulatusta aktivoiva, suoliston tulehdustilaa alentava ja turvotusta vähentävä ravinto saa sinut todella hehkumaan!

Mukana ohjeita ja reseptejä koko kurssin ajalle, joita voit tietysti käyttää kurssin jälkeen uudelleen koska tahansa.

Ruokia ei punnita, koska kestäviä tuloksia ei saada tiukkuudella, vaan lempeydellä.

RENTOUTUMISOHJEET
- Rentoutumisohjeet, jotka on suunniteltu litistämään vatsaa

Uskoisitko, että rentoutuminen ja rauhoittuminenkin auttavat vatsamakkaroiden sulatuksessa?

Totta se on!

Mukana raukean rentouttavia ohjeita, joiden avulla kehitetään henkistä korsettia.

Nämä harjoitukset tekevät sinusta niin sisäisesti kuin ulkoisestikin hehkuvan ja säteilevän oman elämäsi kuningattaren.

HUIPPUVALMENTAJIEN TUKI
- Treenikavereiden ja huippuvalmentajien tuki, sekä pääsy kuningatarten Facebook-ryhmään

Matkanteko on aina mukavampaa, kun saa apua ja tsemppiä.

Muut kurssilaiset kulkevat kanssasi samaa matkaa, joten voit vaihtaa ajatuksia, ideoita ja onnistumisen kokemuksia joko kurssin keskustelualueilla tai kurssilaisten omassa Kuningatarten Facebook-ryhmässä.

Myös huippuvalmentajat ovat mukana matkallasi ja saat apua, tukea ja vastauksia kysymyksiisi tarpeen mukaan koko kurssin keston ajan.

KYLLÄ, HALUAN MUKAAN MAAILMAN MUKAVIMMALLE VATSALIHASKURSSILLE!

Ilmoittautuminen on nyt suljettu

 • Voit maksaa verkkomaksuilla, maksukorteilla tai MobilePay ja Masterpass-maksutavoilla.
 • Myös liikuntaedut: Smartum (mobiilimaksut ja setelit), ePassi, Edenred (mobiilimaksut ja setelit) ja Eazybreak käyvät.
 • Voit myös maksaa laskulla tai osamaksulla!

Ehkä haluat vielä kuulla minkälainen kokemus on luvassa, kun päätät lähteä mukaan…

Minkälainen kokemus Kuningattaren Korsetti on - ja millainen lopputulos sinulle onkaan luvassa?

Tässä kohtaa mielessäsi saattaa vielä pyöriä jotain vastalauseita Kuningattaren Korsettia kohtaan… joten kaadetaan samoilla vauhdeilla vielä parit virheelliset olettamukset.

Kurssissa EI ole kyse tiukasta vatsalihastreenistä

Sen sijaan treenaamme syviä vatsalihaksia lempeästi, mutta tehokkaasti.

Tiedäthän, että vahvat, syvät vatsalihakset tukevat koko kroppaa, pitäen yllä hyvää ryhtiä ja jopa ehkäisten alaselän kipuja.

Kyse EI ole tiukasta dieetistä

Jos olosi ei nyt ole hyvä, mitä luultavimmin se on merkki siitä, että jokin ruokavaliossasi ei sovellu sinulle ja kroppa lähettää toivomuksia paremman ravinnon puolesta.

Hyvinvoivaa korsettia edistävä ruokavalio on tulehdusta vähentävä, suoliston kunnosta huolehtiva ja nestettä poistava. Ruokavaliota on helppo soveltaa ja noudattaa.

Käytännössä se tarkoittaa, että ruokavalioosi lisätään tiettyjä, hyvää tekeviä ruoka-aineita ja siitä vähennetään sellaisia, joista tiedetään olevan enemmän harmia kuin hyötyä.

Kurssi EI ole pelkkää hikitreeniä

Treenien lisäksi harjoitamme vahvaa henkistä korsettia, eli kaikkea sitä mikä saa oman elämänsä Kuningattaren kantamaan kruunuaan ylpeänä:

Hyvät yöunet, stressinhallinta, mielenrauha, itsevarmuus ja lempeys itseään kohtaan.

Siis kaikkea sitä, mikä tekee elämisestä elämisen arvoista ja saa Kuningattaren valtakunnan kukoistamaan!

Nyt päästän sinut katsomaan tarkemmin millä ehdoilla pääset nauttimaan Kuningattaren Korsetin elämää muuttavista harjoitteista…

Kerrataan vielä — Kuningattaren Korsetin tarjous, jota et kerta kaikkiaan halua ohittaa!

Kuningattaren Korsetti on taas avannut ovet ilmoittautumiselle - ja vielä sellaisella tarjouksella.

Kerrataan vielä miksi Kuningattaren Korsetti on paras lahja minkä voisit itsellesi (tai miksei vaikka ystävällesi) antaa tähän hetkeen:

 • Kyseessä on kertamaksu (voit maksaa maksukortilla, verkkopankin kautta, liikuntaeduilla, laskulla ja osamaksulla.
 • Kesto on 3 viikkoa... ja saat pääsyn ohjelmaan vuoden ajaksi (joten voit toistaa ohjelman vuoden aikana niin monta kertaa kuin haluat!).
 • Kurssi kattaa suurimman ongelma-alueen eli vatsan seudun!

Ja palkintona osallistumisesta saat...

Ei unohdeta mitä tämä kurssikokonaisuus sinulle antaa palkintona osallistumisestasi:

 • Saat samalla kertaa myös henkisen korsettisi kuntoon (eli sisäisen ryhdin ja rauhan).
 • Saat energiaa arkeen niin paljon ettei se varmasti lopu kesken!
 • Saat reseptit ja ateriaideat energiseen oloon - sinun ei tarvitse enää arpoa kaupan käytävillä.
 • Saat liikkeet, jotka onnistuvat monelta eri lähtötasolta - vaihtoehtoisia liikkeitä ja ohjeita treenien soveltamiseen on aina valmiiksi tarjolla.

Muista: tällä pienellä sijoituksella pääset parhaimpaan kokonaiskuntoosi kenties koko elämässäsi.

Mitä tahansa oletkaan päättänyt tai luvannut saavuttaa tulevaisuudessa, siitä on helpompi pitää kiinni Kuningattaren ominaisuudessa!

Joko olet kuullut tarpeeksi ystävä hyvä, näemmekö jo pian…

Kuka minä olen ja miksi voin luvata niin paljon?

Olen Elisa Mattila, kansainvälisesti sertifioitu hyvinvointivalmentaja, joka on auttanut jo monia tuhansia suomalaisia naisia voimaan paremmin verkkovalmennusteni avulla.

En tekisi tätä jos en tietäisi kokemuksesta saavani ihmisille tuloksia aikaan.

Valmennettavieni saamia tuloksia seuratessani olen koostanut yhteen ne ohjeet, jotka tehoavat parhaiten juuri kropan ongelmakohtiin. Samalla kaivamme esiin sitä upeaa kuningattaren sisäistä hehkua!

Olisi ihana nähdä sinut mukana kurssilla!

Joko on aikasi liittyä Kuningatarten klubiin -
 sinua odotetaan jo malttamattomana!

Kuten ehkä jo tiedät, jokainen joka tulee kurssilleni otetaan vastaan huolella.

Sinua ei koskaan jätetä yksin - ammattilaisen tukea ja vertaistukea on aina saatavillasi.

 • Jos siis haluat kehosi “ikuisen” ongelmakohtasi hoidettua vihdoin ja pysyvästi ilman hampaiden kiristelyä…
 • Jos haluat kokea mitä tarkoittaa saada kehosi, mielesi ja elämäsi yhteen toimivaan pakettiin eli korsettiin…
 • Jos haluat kokea ihanteellisen olotilasi Kuningattaren lailla, pysyvästi…

NYT siihen on paras tilaisuus mitä koskaan on ollut - ja todennäköisesti tulee olemaan.

Tiivistäen, tätä sinulle on tarjolla:

"Ei enää vatsan turvotusta eikä vararengasta.… lähde nyt henkisesti ja fyysisesti hyvinvointia värähtelevänä Kuningattarena kohti unelmiasi!"

KYLLÄ, HALUAN MUKAAN MAAILMAN MUKAVIMMALLE VATSALIHASKURSSILLE!

Ilmoittautuminen on nyt suljettu

 • Voit maksaa verkkomaksuilla, maksukorteilla tai MobilePay ja Masterpass-maksutavoilla.
 • Myös liikuntaedut: Smartum (mobiilimaksut ja setelit), ePassi, Edenred (mobiilimaksut ja setelit) ja Eazybreak käyvät.
 • Voit myös maksaa laskulla tai osamaksulla!

Olen saanut v.a.l.t.a.v.a.s.t.i kysymyksiä Kuningattaren Korsetista. Tässä vastaukseni muutamaan yleisimpään kysymykseen!

Kysymys: Tarvitseeko valmennuksessa olla tiettynä aikana tietyssä paikassa?

Sinun ei tarvitse olla tietyssä paikassa tiettyyn aikaan.

Julkaisen kurssin materiaalit helppokäyttöisessä verkkokurssialustassa, jonne voit mennä aina, kun sinulla on päivässä hyvä hetki.

Kysymys: Kuinka kauan minulla on pääsy kaikkeen materiaaliin?

Sinulla on vuoden pääsy kaikkeen materiaaliin, joten voit toteuttaa kurssia oman aikataulusi mukaan.

Voit myös käydä kurssia vuoden ajan niin monta kertaa uudestaan kuin haluat.

Kysymys: Miten tämä valmennus voi olla näin halpa?

Halusin laittaa kurssille sellaisen hintalapun, että kaikilla olisi mahdollisuus lähteä mukaan. Tämä on ainutlaatuinen tilaisuus ottaa kaikki ilo irti mukana olevasta tsemppiryhmästä, sekä valmentajien tuesta koko kurssin ajan.

Ja muistathan, että valmennus on aina investointi. Investointi itseesi. Itse uskon, että jokainen euro hyvinvointiin tulee tuplasti takaisin, jos pistää parantuneen olon hyötykäyttöön.

Kysymys: Mitä valmennukseen sisältyy tiivistetysti?

Valmennukseen kuuluvat seuraavat osat:

  •  Syvien vatsalihasten aktivointi ja muut tehokkaat vatsalihastreenit
  •  Helpot ohjeet jokaiselle kurssipäivälle
  •  Vatsan turvotusta vähentävä ruokavalio
  •  Rentoutumisohjeet, jotka on suunniteltu litistämään vatsaa
  •  Treenikavereiden ja huippuvalmentajien tuki sekä pääsy kuningatarten Facebook-ryhmään

Kysymys: Voisiko kurssin maksaa osissa?

Voi! Päätin tarjota osamaksuvaihtoehdon, koska haluan sydämestäni auttaa naisia voimaan paremmin!

Klikkaa sivun yhtä vihreistä ostonapeista ja valitse kassa -sivulle päädyttyäsi "lasku tai osamaksu".

Kysymys: Tulevatko materiaalit kerralla vai osissa esim. viikoittain?

Materiaalia tulee päivittäin. Julkaisen uuden materiaalin joka aamu. Näin vältytään "informaatioähkyltä". Tehdään siis pienissä paloissa fiksuja asioita. 

Monet kurssilaiset ovat raportoineet odottavansa aamuja, koska silloin pääsee taas näkemään, mitä tänään tehtäisiin. Kun menet katsomaan päivän tehtävää, on siellä usein sinua jo odottamassa iso kasa innokkaiden Kuningattarien kommentteja, joka lisää motivaatiota.

Monet käyvät useamman kerran päivässä katselemassa kommentteja ja muiden tuntemuksia, koska on kiinnostavaa nähdä, miten muilla treenikavereilla menee.

Kysymys: Tarvitseeko tässä kurssissa punnita ruoat?

Ei tarvitse.

Itse uskon rentoon otteeseen, jotta saadaan pysyviä tuloksia. En ole vielä tavannut ketään, joka todella haluaisi elää loppuelämänsä punnitsemalla ruoat! Tämän takia en suosi sitä. Huippu-urheilijat ovat sitten asia erikseen…

Kurssi pyrkii siihen, että tekeminen on rentoa, koska niin syntyy muutoksia pitkällä tähtäimellä.

Kysymys: Voinko maksaa Sporttipassilla tai jollakin muulla liikuntaedulla?

Meillä käyvät Smartumin, E-Passin ja Edenredin verkkomaksut! 

Nähdään Kuningattaren Korsetti -kurssilla!

Perustaja, Kuningatarvalmennus

P.S. Kurssia ei ole suunniteltu raskauden jälkeisen vatsalihasten erkauman hoitoon. Kurssilla on annettu vaihtoehtoisia liikkeitä sellaisten tilalle, joita ei suositella tekemään. Jos kärsit erkaumasta tai olet vastikään synnyttänyt, suosittelen kuitenkin kääntymistä fysioterapeutin puoleen, jotta saat kädestä pitäen ohjeet erkauman hoitoon.

P.P.S. Kysyttävää? Laita viestiä tuki@elisamattila.com.

P.P.P.S. En odota, että uskot vain sanaani sokeasti. Lukaise nämä pari kommenttia Kuningattaren korsetti -kurssin käyneiltä. Lisää kommentteja kurssin käyneiltä voit lukea tältä sivulta!

Senttejä lähti vyötäröltä neljä! Ryhti parani ja syvät vatsalihakset löytyivät. Ja vatsa voi hyvin.

Tykkäsin, kun oli niin hyviä liikkeitä, ei liian hapottavia mutta tarpeeksi kuitenkin. Hyvät ohjeet ja tosi kiva kun oli vaihtoehtoja, että heikommatkin jaksaa varmasti. Et keksi yhtään hyvää syytä ettet osallistu tähän ;). Käy kaikille, suosittelen!

43-v. istumatyötä tekevä, Entinen ikuinen laihduttajanainen

Sain lisämotivaatiota omaan liikkumiseeni, vaikka olen jo muutenkin aktiivinen. Pidin erityisesti erinomaisista tekniikkaviedoista! Kiitos niistä. Hyvää niissä oli eritoten se, että liikkeet näytettiin vaikeimman ja helpoimman kautta. Suosittelen kokeilemaan!

Marianne Salmela, Helsinki

KYLLÄ, HALUAN MUKAAN MAAILMAN MUKAVIMMALLE VATSALIHASKURSSILLE!

Ilmoittautuminen on nyt suljettu

 • Voit maksaa verkkomaksuilla, maksukorteilla tai MobilePay ja Masterpass-maksutavoilla.
 • Myös liikuntaedut: Smartum (mobiilimaksut ja setelit), ePassi, Edenred (mobiilimaksut ja setelit) ja Eazybreak käyvät.
 • Voit myös maksaa laskulla tai osamaksulla!