Kuumia aaltoja, kiristävä housunnappi, unettomia öitä ja tukala olo...

Kun vaihdevuodet vyöryvät päälle, onko elämä auttamatta ohi? Vai voisivatko nämä vuodet olla ihanaa ja kukoistavaa, jopa parasta aikaa elämässä?

Hormonimuutosten keskelle ei tarvitse jäädä yksin. Apua, tukea ja helpot ohjeet ovat tarjolla uudessa ohjelmassa.

Vielä ehdit mukaan!

Apua, mitä kehossani oikein tapahtuu?

Vatsaa turvottaa ja paino hiipii salakavalasti ylöspäin, vaikka söisi ja liikkuisi juuri niin kuin aiemminkin, yhtäkkiä yöunet ovat kadoksissa ja päivisin vaivaa valtava väsymys ja kaiken lisäksi yllättäen koko kehon läpi pyyhkii lämmin aalto, jättäen otsan ja kainalot märiksi.

Mitä oikein tapahtuu ja onko tämä normaalia?

Neljän-viidenkympin kieppeillä naisen keho alkaa muuttua. Vaihdevuodet ottavat vähitellen vallan.

Hormonien tuomat muutokset voivat tuoda mukanaan uusia, outojakin oireita ja tuntemuksia eikä oma keho yhtäkkiä tunnu enää omalta.

Hikeä pyyhkiessä ja kiristävien vaatteiden kanssa tuskaillessa voi iskeä epätoivo. Kaiken lisäksi hormonien pyörityksen keskellä liian usein unohtaa itsensä ja sen, että on muutakin kuin äiti, vaimo, ruoanlaittaja tai pyykinpesijä.

Kun vaihdevuodet vyöryvät päälle, se ei kuitenkaan tarkoita, että elämä olisi ohi tai että oireet pitäisi hyväksyä. Se sijaan vaihdevuodet kutsuvat pitämään erityisen hyvää huolta omasta hyvinvoinnista.

Onko vaihdevuosien siis pakko olla tuskallista hormonimyllerrysten aikaa?

Vastaus on ei.

Asia, josta harvoin puhutaan, on se, että ikäviä oireita on mahdollista helpottaa tai jopa välttyä niiltä täysin. Vaihdevuodet eivät nimittäin ole sairaus, vaan ennemminkin merkki siitä, että keho kaipaa huomiota.

Menopaussia ei kannata odottaa passiivisena oireiden kanssa tuskaillen, eivätkä hormonihoidot ole ainoa mahdollinen helpotus vaivoihin. Kun tiedät tarkalleen mitä tehdä, voit ottaa oman terveyden ohjat käsiin helposti ja tuntea itsesi taas omaksi itseksesi.

Hei, kuka pisti patterin täysille? Miksi housuni ovat taas kutistuneet pesussa? Nukkumatti, missä olet?

Hormonien epätasapainon seurauksena tutut oireet, kuten painonnousu, unettomuus ja kuumat aallot voivat muuttua arkipäiväksi.

Jotta vaihdevuosien aikaan on mahdollista voida hyvin, on tiedettävä muutama pelisääntö:

 • perusaineenvaihdunnan energiankulutus pienenee vuosi vuodelta, joten syömistapoja on muutettava tai muutoin vaa’an lukema hiipii ylöspäin vuosi vuodelta
 • estrogeeni-hormoni on avain rasvanpoltossa ja kun sen määrä elimistössä vähenee, on otettava käyttöön muita tapoja pitää linjoista huolta
 • estrogeeni suojelee sydäntä ja luustoa, joten niistä on pidettävä erityisen hyvää huolta viimeistään vaihdevuosien aikana ja niiden jälkeen
 • syömis- ja liikkumistavoilla voi vaikuttaa kortisoli-hormoniin, joka säätelee mm. unta
 • kuumat aallot ovat myös seurausta vähenevästä estrogeenista ja niitä voi hillitä välttämällä tiettyjä laukaisevia tekijöitä

Vaikka syyt ja tekijät oireiden taustalla ovat moninaiset, yksinkertaiset korjausliikkeet voivat saada aikaan isoja muutoksia olotilaan. Näitä askelia kohti hyvää oloa herättelee ottamaan uusi kurssi...

Näin päästään eroon oireista ja tuodaan tilalle kukoistava sinä, pudotetaan ylimääräiset kilot ja pidetään parasta mahdollista huolta itsestä!

Uusi Kukoistavat vaihdevuodet on verkkokurssi, joka herättää vaihdevuosi-ikäiset naiset pitämään parasta mahdollista huolta itsestään ja näyttää askel askeleelta, kuinka selvitä voittajana vaihdevuosista - eikä vain selvitä, vaan suorastaan kukoistaa!

Siihen tarvitaan nämä asiat:

1. Laitetaan hormonitoiminta tasapainoon

Kehon hormonit ovat parhaimmillaan toimiessaan kuin orkesteri, joka soittaa harmoniassa. Vaihdevuosien aikaan orkesterin soittama sinfonia on vaarassa mennä epävireeseen, kun sukupuolihormonien tuotanto vähitellen hiipuu. Myös mm. insuliini ja kortisoli voivat sekoittaa pakkaa ja saada kehon tasapainon keikahtamaan.

Kurssin monipuoliset ohjeet niin ravinnon, liikkumisen kuin levon ja ajatusten osalta auttavat laittamaan hormonitoimintaa tasapainoon.

2. Opitaan ymmärtämään muuttuvaa aineenvaihduntaa

Perusaineenvaihdunnan energiankulutus pienenee vuosi vuodelta, joten syömistapoja on muutettava tai muutoin vaa’an lukema hiipii ylöspäin vuosi vuodelta. Se ei tarkoita sitä, että pitäisi kituuttaa tai nälkiintyä. Tottumuksia pitää vain muokata niin, että se tukee muutosta.

Kurssin ruokavalio-ohjeilla tehdään muutos ja se näkyy myös vyötäröllä. Keho pystyy vieläkin polttamaan rasvaa ja kertyneet ylimääräiset kilot saa tiputettua pois.

Kurssin avulla näistä vaihdevuosien tuomista muutoksista saa otettua niskalenkin niin, että oireet eivät vie sinua, vaan sinä näytät kaapin paikan.

Sitten päivät eivät ole vain selviytymistä oireesta toiseen, vaan voit kukoistaa omana itsenäsi ja nauttia myös tästä elämänvaiheesta täysillä.

Toivota uusi elämänvaihe tervetulleeksi!

Haluatko oppia askel askeleelta, kuinka selvitä voittajana vaihdevuosista - eikä vain selvitä, vaan suorastaan kukoistaa!

Kurssin avulla vaihdevuosiin liittyvät oireet helpottavat ja saat takaisin elinvoimaisen olon. Huomaat, että vaihdevuodet voivatkin olla varsinaiset voimavuodet.

Ne voivat olla uusi alku, uusi sinä! Aika, jolloin nautitaan elämästä ja jolloin sinä kukoistat!

Liity mukaan ja tule pitämään itsestäsi parasta mahdollista huolta!

Kukoistavien vaihdevuosien hinta on 99€! (normaalisti 149€)

Tämä on kertamaksu (EI siis jatkuvia kuukausimaksuja tai jäsenyyksiä).

Hinnaksi siis jää alle 15 euroa viikossa.

Liity mukaan nyt!

KYLLÄ, HALUAN LÄHTEÄ MUKAAN HINTAAN 99€! (normaalisti 149€)

​Klikkaa nappia ja pääset maksamaan tilauksesi turvallisesti. Voit maksaa verkkomaksuilla, maksukorteilla, osamaksulla tai laskulla. Myös Smartum Saldo, Eazybreak, Edenred sekä ePassi käyvät.

Kukoistavat vaihdevuodet -kurssilla saat toimivat ohjeet avuksi vaihdevuosiin:

Hormonihoitoihin turvautuminen voi tuntua helpolta tavalta hoitaa oireet alta pois. Se ei kuitenkaan ole ainoa vaihtoehto tai hyvinvoinnin tae.

Kuuden viikon mittaisella Kukoistavien vaihdevuosien kurssilla ei keskitytä hoitamaan pelkkiä oireita, vaan myös syitä niiden takana.

Kurssi on ainutlaatuinen yhdistelmä tutkittua tietoa, käytännön ohjeita, joihin on helppo tarttua sekä valmentajien apua ja kurssikavereiden vertaistukea. Kurssin viikko viikolta etenevän ohjelman avulla muutoksen tekeminen on helppoa.

1. Hormoneita tasapainottava ravinto-ohjelma

Opi syömään niin, että hormonitoimintasi pysyy tasapainossa, saat pidettyä aineenvaihdunnan käynnissä ja sydämesi ja luustosi pysyvät vahvoina. Yksinkertaisten ravintomuutosten myötä oireetkin helpottavat ja painoa on helpompi hallita.

2. Elinvoimaa ylläpitävät ohjeet lepoon ja liikuntaan

Opi miten liikut niin, että kehosi pysyy kunnossa, vahvana ja elinvoimaisena ja tiedät milloin on aika järjestää aikaa myös levolle ja palautumiselle. Ohjeiden avulla nukut paremmin, jaksat arjen pyörteissä ja vältät väsymyksestä johtuvan aivosumun.

3. Opi ymmärtämään hormonitoiminnan ja aineenvaihdunnan vaikutusta kehoosi

Vaihdevuosien aikaan kehossa tapahtuu hormonaalisia muutoksia ja mikäli itsestä ei pidä hyvää huolta, voivat oireet, kuten salakavala painonnousu, huonot yöunet, väsymys ja hikoilukohtaukset muuttua arkipäiväksi.

Oppimalla huomioimaan muutokset pystyy myös vaikuttamaan niihin ja tasapainottamaan tai jopa ehkäisemään tilannetta.

BONUS: 4. Asiantuntijahaastattelut

Kuule asiantuntijoilta yksityiskohtaisia vinkkejä ja ohjeita oireiden helpottamiseksi sekä voittamiseksi.

+ TSEMPPIYHTEISÖ

Lisäksi saat vielä kaiken edellä mainitun lisäksi pääsyn tsemppiryhmään eli Facebook-ryhmään, jossa saat tsemppiä ja vertaistukea ja voit jakaa omia onnistumisiasi ja parhaita käytäntöjä muiden samassa elämäntilanteessa olevien naisten kanssa.

Minkälainen kokemus Kukoistavat vaihdevuodet on - ja millainen lopputulos sinulle onkaan luvassa!?

Tässä kohtaa mielessäsi saattaa vielä pyöriä jotain vastalauseita Kukoistavat vaihdevuodet -kurssia kohtaan… joten kaadetaan samoilla vauhdeilla vielä parit virheelliset olettamukset.

"Miten ihmeessä SINÄ Elisa voit puhua vaihdevuosista, kun et ole vielä vaihdevuosia kokenut!?"

On totta, että en ole itse vielä vaihdevuosi-iässä. Mutta olen kouluttautunut vaihdevuosivalmentajaksi.

Sen lisäksi olet päässyt valmentamaan tuhansia naisia, jotka ovat kamppailleet vaihdevuosien kanssa ja he ovat saaneet uskomattomia tuloksia oman hyvinvointinsa parantamiseksi.

Olen myös kutsunut kurssille mukaan eri alojen asiantuntijoita kertomaan sinulle kuinka vaihdevuosien oireita voi helpottaa.

Kyse ei ole mistään ravintolisien popsimisesta ja tiukan dieetin vetämisestä

Moni ravintolisä ja ruokavalio lupaa ihmeellisiä muutoksia, mutta tässä ei ole kyse siitä. Terveellisen ja ravintorikkaan ruokavalion avulla voi tukea muuttuvaa kehoa, hormonitoimintaa ja aineenvaihduntaa. Mitään kituuttamista ei kurssilla ole, vaan ruokaa syödään sopivasti ja kehoa kunnioittaen.

"Mistä sitten kurssilla on kyse?"

Kurssilla opit juuri vaihdevuosiin sopivat, terveellisen ruokavalion kulmakivet, kuulet, millainen liikunta on kaikkein parasta, jotta oireet helpottuvat ja pysyt vahvana ja elinvoimaisena. Jos vatsan ympärille on ilmestynyt ylimääräistä niin opit kuinka rasvaa voi polttaa. Jos nukkuminen tuntuu vaikealta niin opit kuinka unen päästä saa helpommin kiinni.

Mikä parasta, opit miten suhtaudut itseesi ja kehoosi lempeästi ja hyväksyvästi ja voit edelleen tuntea itsesi naiseksi. Huomaat, kuinka harmoninen tämä uusi, ihana elämänvaihe voikaan olla. Tämä on aikaa, jolloin nautitaan elämästä ja jolloin sinä kukoistat!

Älä usko pelkästään minua, vaan katso mitä asiakkaani sanovat

"Ryhti on parantunut, rentoutuminen onnistuu hankalissakin paikoissa"

Olotila on erinomainen. Ryhti on parantunut, rentoutuminen onnistuu hankalissakin paikoissa.

On kiva olla ryhmän jäsenenä, jossa kannustetaan toinen toistamme. Kurssille kannattaa ehdottomasti ilmoittautua.

Haluan jatkossakin paneutua entistä enemmän terveelliseen ravintoon ja jatkuvaa itseni kehittämiseen. Käymäni kurssi antoi siihen hyvät eväät.

- Inka Helenius

"Sain kurssilta energiaa ja iloa!"

Sain kurssilta energiaa ja iloa liikunnasta sekä hyvästä ruokavaliosta:). Kannattaa lähteä mukaan, mikään vaakaluku tai vaatekoko ei ole este.

- Tyytyväinen nainen

"Aion jatkaa tätä oppimaani jatkossakin"

Suuret kiitokset vetäjille, varsinkin Elisalle, viet asioita oikealla tavalla eteenpäin, kannustat, et lainkaan arvostele. Aion jatkaa tätä oppimaani jatkossakin

- Raija, 62v

"Suosittelen todella lämpimästi!!!"

Kaikkein parasta mielestäni olivat Elisan ihanat videot! Ilman niitä en varmaan olisi jaksanut jatkaa jumppaamista!

Myös ruokaohjeet olivat hyviä ja mielenkiintoisia! Ehdottomasti kannattaa osallistua!!!! Suosittelen todella lämpimästi!

Tulen muuttamaan elintavoissani ihan kaiken!!! Olen ollut jo vuosia jojo-laihduttaja. Joka kerran jälkeen kilot ovat tulleet takaisin välillä jopa korkojen kera!

Nyt olenkin alkanut ajattelemaan että minun on tehtävä pysyviä muutoksia jos haluan saavuttaa sen mihin pyrin eli paras mahdollinen loppuelämä itselleni!

- Riitta Elmén, Kotka, Lähihoitaja

"Jos mietit mitä hyvää voisit tehdä itsesi hyväksi....niin lähde ihmeessä mukaan"

Olotila on ihan huippu,energinen ja leijun tästä hyvästä fiiliksestä. Kiitos teille upeasta kurssista. Jos mietit mitä hyvää voisit tehdä itsesi hyväksi....niin lähde ihmeessä mukaan.

- Tyytyväinen nainen

Kyllä luit aivan oikein. Sinulla on 14 päivän kaikki rahat takaisin takuu. Tiedät jo tähän mennessä, että Kukoistavat vaihdevuodet -kurssilla saat haluamiasi tuloksia, tutkitusti ja testatusti. Siitä huolimatta haluan antaa sinulle takuun, jotta voit täysin huoletta ja riskittömästi kokeilla kurssia ja kokea vaikutukset omakohtaisesti.

Mikäli olet toiminut täysin valmennuksen ohjeiden mukaisesti etkä tunne oloasi entistä energisemmäksi ja hyvinvoivemmaksi ilmoita meille 14 päivän kuluessa kurssin ostosta ja saat rahasi takaisin.

Mietit varmasti onko tämä kurssi varmasti rahan arvoinen? Tämän kaiken siis saat, kun osallistut

 • 6 viikon suunniteltu kurssi

  Kuuden viikon ajan opit pitämään itsestäsi huolta niin, että kehosi ja mielesi voi koko ajan paremmin. Hormonitoimintasi kiittää ja ikävuosiin kuuluvat oireet vähenevät. Samalla huomioidaan aineenvaihdunnan taso ja hormonien tuotanto sillä tavalla, että linjat pysyvät kunnossa ja rasvanpolttokin onnistuu.

 • 5 asiantuntijahaastattelua

  Unihoitaja Eija Heiskanen: Miten parantaa unta, jotta saat palauttavan määrän unta myös iän kertyessä.

  Fysioterapeutti Maija Kiljunen: Lantionpohjalihasten harjoittamisen tärkeys

  Homeopaatti Daniela Salomaa: Vaihdevuosioireiden luonnonmukainen hoito

  NLP-opettaja Terhi Vedenkivi: Miten nähdä vaihdevuodet mahdollisuutena ja uutena alkuna

  Naistentautien ja synnytysten erikoislääkäri Annaleena Heikkilä: Vaihdevuosioireista eroon hormonihoidoilla

 • Aktiiviset valmentajat auttamassa

  Tämän ohjelman takana on oikeita ihmisiä, jotka oikeasti välittävät Sinusta ja siitä että saat elämääsi positiivisia muutoksia ja tahtomiasi tuloksia.

  Minä (Elisa) vastaan itse ohjelmasta ja olen suunnitellut sen. Olen myös henkilökohtaisesti mukana kannustamassa ja auttamassa sinua.

 • Suljettu tsemppiryhmä osallistujille

  Tärkeä osa kaikkea treenaamista on yhteinen tuki ja ymmärrys. Tässä tsemppiryhmässä on muita samassa tilanteessa olevia naisia. Luvassa on tukea, vinkkejä ja ymmärrystä.

 • Lopputuloksena kukoistus, jonka arvoa on vaikea rahassa mitata!

Haluatko oppia askel askeleelta, kuinka selvitä voittajana vaihdevuosista - eikä vain selvitä, vaan suorastaan kukoistaa!

Kurssin avulla vaihdevuosiin liittyvät oireet helpottavat ja saat takaisin elinvoimaisen olon. Huomaat, että vaihdevuodet voivatkin olla varsinaiset voimavuodet.

Liity mukaan ja tule pitämään itsestäsi parasta mahdollista huolta!

Kukoistavien vaihdevuosien pilottikurssin hinta on 99€! (normaalisti 149€)

Tämä on kertamaksu (EI siis jatkuvia kuukausimaksuja tai jäsenyyksiä).

Hinnaksi siis jää alle 15 euroa viikossa.

Liity mukaan nyt!

KYLLÄ, HALUAN LÄHTEÄ MUKAAN HINTAAN 99€!

​Klikkaa nappia ja pääset maksamaan tilauksesi turvallisesti. Voit maksaa verkkomaksuilla, maksukorteilla, osamaksulla tai laskulla. Myös Smartum Saldo, Eazybreak, Edenred sekä ePassi käyvät.

Näin kurssi etenee:

 • VIIKKO 1: Sukellus hormoneiden maailmaan: mistä vaihdevuosioireet johtuvat ja miten niitä voi helpottaa

  Saat hormoneita tasapainottavan ravinto-ohjelman: kukoistavien vaihdevuosien kymmenen sääntöä, sydäntä ja luustoa vahvistavat ja aineenvaihduntaa vauhdittavat reseptit ja voimaruoat

 • VIIKKO 2: Mitä vaihdevuosi-iässä on otettava huomioon ravinnon suhteen

  Opit millainen on vaihdevuoisen oireita helpottava, sydäntä ja luita suojaava, aineenvaihduntaa ylläpitävä, ruoansulatusta tukeva ruokavalio. Lisäksi saat ohjeet mitä tehdä turvotukselle ja miten pudottaa painoa hormoneista huolimatta.

 • VIIKKO 3: Millaista on sydämen, luuston ja nivelten hyvinvoinnista huolta pitävä liikunta

  Opit miten ravinto ja lepo vaikuttavat palautumiseen liikunnan jälkeen, miten suhtautua itseen hyväksyen ja arvostaen ja nähdä itsensä oikein.

  Asiantuntijahaastattelussa fysioterapeutti Maija Kiljunen: lantionpohjalihasten harjoittamisen tärkeys.

 • VIIKKO 4: Unen ja levon merkitys vaihdevuosien aikaan, stressin vaikutus hormoneihin ja vaihdevuosioireisiin

  Opit miten se mitä syö ja mihin aikaan vaikuttaa uneen ja miten ruoansulatus suhtautuu kiireeseen ja stressiin.

  Asiantuntijahaastattelussa unihoitaja Eija Heiskanen: miten parantaa unta.

 • VIIKKO 5: Ajatukset, tunteet ja sisäinen voima: miten löytää itsensä ja omat vahvuutensa vaihdevuosien aikaan

  Suhtautuminen omaan kehoon: kuinka hyväksyä itsensä täysin ja kokonaan.

  Asiantuntijahaastattelussa NLP-opettaja Terhi Vedenkivi: miten nähdä vaihdevuodet mahdollisuutena ja uutena alkuna.

 • VIIKKO 6: Vaihdevuosioireiden hoito lääkkeillä ja luontaistuotteilla

  Opit mistä yrteistä, vitamiineista ja lisäravinteista voi olla apua.

  Asiantuntijahaastattelussa naistentautien ja synnytysten erikoislääkäri Annaleena Heikkilä: Vaihdevuosioireista eroon hormonihoidoilla.

  Asiantuntijahaastattelussa homeopaatti Daniela Salomaa: vaihdevuosioireiden luonnonmukainen hoito.

Haluatko oppia askel askeleelta, kuinka selvitä voittajana vaihdevuosista - eikä vain selvitä, vaan suorastaan kukoistaa!

Kurssin avulla vaihdevuosiin liittyvät oireet helpottavat ja saat takaisin elinvoimaisen olon. Huomaat, että vaihdevuodet voivatkin olla varsinaiset voimavuodet.

Ne voivat olla uusi alku, uusi sinä! Aika, jolloin nautitaan elämästä ja jolloin sinä kukoistat!

Liity mukaan ja tule pitämään itsestäsi parasta mahdollista huolta!

Kukoistavien vaihdevuosien pilottikurssin hinta on 99€! (normaalisti 149€)

Tämä on kertamaksu (EI siis jatkuvia kuukausimaksuja tai jäsenyyksiä).

Hinnaksi siis jää alle 15 euroa viikossa.

Liity mukaan nyt!

KYLLÄ, HALUAN LÄHTEÄ MUKAAN HINTAAN 99€!

​Klikkaa nappia ja pääset maksamaan tilauksesi turvallisesti. Voit maksaa verkkomaksuilla, maksukorteilla, osamaksulla tai laskulla. Myös Smartum Saldo, Eazybreak, Edenred sekä ePassi käyvät.

Valmentajasi odottaa jo!

Olen Elisa ja haluan kutsua juuri sinut treenaamaan kanssani!

Olen hyvän olon valmentaja ja kuningatarten valmentaja. Verkkokurssieni ja kirjani avulla olen auttanut jo tuhansia suomalaisia naisia kohti hehkuvan hyvää oloa.

Valmennuksessani naiset ovat pudottaneet painoa, kiinteyttäneet kehojaan, saaneet uutta energiaa elämään, löytäneet liikunnan iloa, poistaneet kipuja ja paljon muuta.

Mihin valmennusteni teho oikein perustuu...

Lukemasi perusteella olet varmasti selvillä mistä Kukoistavat vaihdevuodet -kurssissa on kyse.

Haluan kuitenkin kertoa sinulle vielä omasta valmennusfilosofiastani, jotta ymmärrät miksi kurssini oikeasti toimivat.

 • Olen valmennuksissani nähnyt kuinka lisäämällä elämään hyviä asioita, huonojen määrä automaattisesti vähenee. Tässäkään valmennuksessa ei siis poisteta elämästäsi mitään, sen sijaan lisäämme siihen paljon hyvää...
 • Tuki missä tahansa elämän muutoksessa on äärettömän tärkeää. Siksi tämänkin ohjelman takana on oikeita ihmisiä, jotka oikeasti välittävät Sinusta ja siitä että saat elämääsi positiivisia muutoksia ja tahtomiasi tuloksia.

Tule mukaan! 

Olen valmentanut ja kouluttanut itseäni vuosia hyvinvoinnin ravitsemuksen ja kehon toiminnasta. Olen ollut monien huippuvalmentajien opissa ja haluan jakaa osaamiseni kanssasi, jotta sinäkin saat aikaan elämäntapamuutoksen helposti ja kevyesti hymyssä suin.

Kysymyksiä ja vastauksia

Mitä kurssi käytännössä pitää sisällään?

 • Saat ravinto-ohjeet ja reseptit, jotka on suunniteltu pitämään huolta sydämestä, luustosta ja aineenvaihdunnasta sekä tasapainottamaan hormoneja - kaikki tärkeitä seikkoja vaihdevuosien aikana.
 • Saat jokaviikkoisen valmennuksen ja harjoitukset, jotka auttavat sinua voimaan paremmin ja saamaan uutta tietoa sekä ahaa-elämyksiä omaan hyvinvointiisi liittyen.
 • Saat asiantuntijahaastatteluiden myötä lisää hyviä työkaluja hyvinvoinnin työkalupakkiisi.
 • Saat valmentajien ja kurssikavereiden tuen ja tsemppiavun.

Kuuluuko tähän päivittäisiä treenejä?

Ei kuulu, mutta saat selkeät ohjeet siihen, millaista liikuntaa vaihdevuosien aikana kannattaa harrastaa sekä vinkkejä motivaation kasvattamiseen.

Miten kurssimateriaalit saa käyttöön?

Kaikki kurssimateriaalit löytyvät kurssisivustoltamme, jonne saat tunnukset liittymisen jälkeen. Uudet sisällöt tulevat käyttöösi kerran viikossa, josta saat muistutuksen myös sähköpostitse.

Olen vaihdevuosi-iässä, mutta en koe erityisesti mitään oireita. Painoa on kyllä tullut lisää ja vatsan ympärille senttejä. Hyödynkö tästä kurssista mitenkään?

Kyllä! Kurssilla käydään vaihdevuosi-iän hormonitasapainon ja aineenvaihdunnan muutoksia. Ne voivat näkyä lisääntyneinä kiloina ja kasvavana vyötärönä. Asiaan voi kuitenkin vaikuttaa ja kurssilla käydään läpi mitä kannattaa tehdä, jos haluaa pitää painon kurissa tai pudottaa kertyneitä kiloja.

Juuri nyt on kiirettä, enkä ehdi paneutua kurssiin. Voiko mukaan tulla myöhemminkin?

Saat pääsyn kaikkiin materiaaleihin vuodeksi, joten voit hyödyntää tarjouksen nyt ja aloittaa silloin, kun sinulle parhaiten sopii. Vaikka et ehtisikään heti tehdä kaikkea, pienistäkin muutoksista ja parannuksista voi olla paljon hyötyä.

Voiko kurssia maksaa liikuntasetelillä?

Meillä käyvät Smartumin, Eazybreakin ja E-passin verkkomaksut. Klikkaa nappia ja pääset kassalla valmitsemaan haluamasi maksutavaksi jonkin ylläolevista.

Jos haluat maksaa Edenredin verkkomaksuilla niin katso tarkemmat ohjeet www.elisamattila.com/ohjeet tai ota yhteyttä tuki@hyvinvointistartti.fi, niin neuvomme kuinka pääset mukaan!

En ole vielä vaihdevuosi-iässä, mutta ne se ikä lähestyy kovasti. Voinko ostaa kurssin jo ennakkoon?

Kyllä voit! Kurssin voi käydä myös etukäteen ja oppia mitä on tulossa sekä valmistautua niin, että oireita osaa ehkäistä ennakkoon.

Nähdään kukoistavien vaihdevuosien kurssilla!

Perustaja, Kuningatarvalmennus

P.S.​ Kysyttävää? Laita viestiä tuki@hyvinvointistartti.fi.