Hyvinvointistartti-kokemuksia

Mitä suosittuun nettikurssiin osallistuneet sanovat kurssin jälkeen?

Ihan huippu fiilis

Olen kohta 42 vuotias nainen. Olen puolitoista vuotta voinut huonosti. Hormonitoiminta meni aivan sekaisin ja kärsin fodmap vatsasta. Painoa kertynyt ja turvotus koko kropassa ollut aivan jäätävä! Olen kokeillut milloin mitäkin dieettiä mutta eihän ne auta. Liikunta on helpottanut ja rakastankin pitkiä lenkkipolkuja metsänsiimeksessä. Otin siihen kaveriksi sinun vetämät treenit. Ja vitsi että on ollut huippua!  Ja suurin muutos minkä olen saanut on ruokavalio! Pienillä muutoksilla ja ruokareseptejä kokeillen olen saanut turvotuksen laskemaan ja närästyksen katoamaan! Ihan huippu fiilis ja tästä on hyvä jatkaa  Kiitos sinulle Tämä oli todella hieno kurssi.

Marjaana Bogdanoff, Oulu, ravintolatyöntekijä

Joka päivä pieni hetki treenille

Olotila ja motivaatio treeneihin parani ja sain vinkkejä kuinka syödä. Helpot ja tehokkaat pikatreenit kotona. jopa ennen työvuoroa aamulla on tullut tehtyä, kun tietää, että ei vie paljoa aikaa. Ihanaa kun on video minkä tahtiin tehdä niin pysynyt itselläni mielenkiinto treenaamiseen, yleensä se on lakannut hyvinkin äkkiä, kun ei ole ollut mitään mitä seurata.  KIITOS KANNATTAA EHDOTTOMASTI KOKEILLA! Vaikka itsellä ei ole ylipainoa tms, niin treenaaminen ei ole elämässä ollut todellakaan minkäänlaisessa roolissa ja vaikka on tiennyt että pitäisi jotain tehdä niin en vain ole saanut aikaiseksi. Itselläni löytyi hyvinkin joka päivä tämä pieni hetki treenille! Tulen jatkamaan treenaamista kyllä videoiden avulla!

Katja

Kotijumpat on nyt arkeani!

Tämä oli todella hyvä ja yksinkertainen toteuttaa. Aion aloittaa kurssin alusta ja kun tämä on koluttu loppuun, niin osallistun jollekin toiselle kurssille varmasti. Kiitos Elisa :). Kotijumpat on nyt arkeani :).

Elena

Vihaan jumppaa, mutta tuloksena oli hikeä!

Lähtökohtaisesti vihaan jumppaa tai kuntosaleja, mutta tuloksena oli hikeä! Vaikka liikkeet eivät ole maailman monimutkaisimpia, niillä saa mielen virkeäksi. Oman liikunnallisuuden kehittämiseen ei tarvita mitään monimutkaisia liikesarjoja tai välineitä. Treenit ovat sopivan pituisia ja monipuolisia: tuloksena sekä hikeä että venymisiä. Pienelläkin tekemisellä saa halutessaan muutosta. En viihdy kuntosaleilla, vaan luonnossa liikkuen. Omaa lihaskuntoaan voi kehittää myös kotona kotijumpilla!

Stiina, Turku, ope

Liikunta jää elämääni!

Tämä kurssi tuli niin sopivaan kohtaan! Pidin ja pidän erityisesti Elisan tyylistä, olet tsemppaava, mutta et piiskuri🤣 Pidän lempeästä tyylistäsi, iloisesta ja lämpimästä otteestasi ❤️

Myös se on plussaa, että ruokavalio on tavallinen, ei taivaita kurkotteleva tai erikoisia aineksia vaativa.  Kannattaa lähteä mukaan! Jo kahdessa viikossa voi oivaltaa asioita, joihin on tietämättään hakenut vastauksia! Treenit ja ruokavalio eivät ole kenellekään mahdottomat, eikä edes vaikeat. Ajattelen, että tulevan vuoden aikana pääsen vihdoin irti dieettikierteestä ja itseinhosta. Löydän myös normaalin suhteen ruokaan, en halua, että se hallitsee elämääni siinä määrin, kuin viime aikoina… Treenit ja liikunta jäävät elämääni tästä eteenkinpäin, ne ovat nyt jo kahden viikon aikana lisääntyneet hurjasti!

Elbe, Pirkanmaa 

Energiaa on tullut runsaasti lisää

Aivan mielettömän ihanat videot joka päivä sekä treenit että ne vinkki videot. Tyyli miten tuot asiat esille on aivan loistava. Ei mitään hullun kurista kuuria, vaan omalle keholle armollisesti. Lämmin pehmeä ääni videoissa on sellainen luotettava. Tulee halu onnistua ja kokeilla miten onnistuu. Videot ne antoivat paljon. Aina ei mene yhtä hyvin jakeluun asiat kun ne paperilta lukee. Paremmin jää mieleen kun kerrot asiat videoilla. Ne ovat minulle olleet ihan parhaat. Tämä on aivan loistava aloitus. Tästä kurssista jää halu jatkaa ja pitää kiinni. Aloitetaan omaan tahtiin ruokavalion parantaminen. Treenit olivat sopivan kovat. Niihin pystyy mukaan ihan varmasti jokainen. Tämän kurssin aikana on moni asia avautunut. Kuinka pienillä muutoksilla saa terveellisemmin syötyä ja sen mukaan tulee energisyyttä enemmän. Oppinut rentoutumaan. Pienellä rentoutumisella saa hyvän mielen. Keho täyttyy ilolla. Treenit ei tarvi joka päivä olla hullua suorittamista. 20 min. treeneilläkin saa hien pintaan.

Rouva Lapista, lähihoitaja ja kotiäiti

Haluaisitko sinäkin mukaan tähän mahtavaan joukkoon?

Klikkaa alta, lue lisää siitä, mitä kaikkea kurssi pitääkään sisällään ja liity mukaan jo tänään!

Kun liityt mukaan nyt, saat koko kurssin hintaan 24,90€

KYLLÄ, HALUAN MUKAAN HYVINVOINTISTARTTIIN!

  • Kyseessä on kertamaksu (EI siis jatkuvia kuukausimaksuja tai jäsenyyksiä).
  • ​Klikkaa nappia ja pääset maksamaan tilauksesi turvallisesti.
  • Voit maksaa verkkomaksuilla, maksukorteilla, osamaksulla tai laskulla. Myös Smartum Saldo, Eazybreak, Edenred sekä ePassi käyvät.
  • Jo viiden minuutin päästä voit olla ensimmäisen treenin kimpussa!

Kaikin puolin hyvä satsaus!

Sain paljon uutta tietoa vaikka mielestäni paljon jo tiesinkin. Paino laski kilon pari ja sitä tullut tunne oli loistava. Opin kiinnittämään huomiota kasvisten käyttöön kun en niistä aiemmin juurikaan välittänyt. Lisäksi opin suhteuttamaan makean nälkääni, se ei mielestäni enää niin paljoa hallitse omia ajatuksiani. Ja ajatus siitä että kaikki ruoka on sallittua on ihanan armollinen. Kaikin puolin tämä oli todella hyvä satsaus, iso kiitos!!  Pidin erityisesti videoluennoista. Ne olivat sopivat pituisia ja niissä tuli paljon uutta tietoa. Lisäksi pidin treeneistä, ne olivat monipuolisia ja sopivan mittaisia, helppoja toteuttaa. Opin myös, taas kerran, levon merkityksen hyvinvoinnin näkökulmasta. Ja joka-aamuinen sähköpostimuistutus toimi minulle.  Ehdottomasti mukaan vaan.  Toivon että hyvin alkanut tapa syödä uudella tavalla jatkuu. Hyvä että nämä materiaalit ovat vielä pitkään käytössä, niihin voi helposti palata.

Katja

 

Hyvä kokonaisuus!

Ruokavalioni oli kunnossa jo ennen kurssia, mutta uudet idea reseptien muodossa oikein hyvät. Noin puolet on jo testattu ja hyviksi havaittu!. Treenit ovat sopivan mittaisia ja mukavasti vaihtelevia. Niitä teen jatkossakin. Hyvä kokonaisuus! Pidin erityisesti Hyvistä resepteistä ja tsemppaavasta treeniohjauksesta.  Ota itseäsi niskasta kiinni ja liity joukkoon! Treenit tulee jäämään ohjelmaan, samoin monet ruokavinkit.

Merja, eläkeläinen, innostunut pitämään huolta hyvinvoinnistaan

En enää stressaa!

Erityisen iloinen olen huomatessani, että käsivoimani ja jalkavoimani ovat vahvistuneet tämän kurssin aikana. Lisäksi hapenottokykyni on juostessa suhteellisen hyvä. Vaikka tässä oli joka päivälle jotakin, ei tuntunut rasittavalta. Erityisesti pidin niistä verryttelyjaksoista. Lisäksi sain itsellenikin jotain rauhaa siihen kuntoiluun ja ravintopuoleen. En enää stressaa paljonko tuli kilometrejä tai mitä söin. Vaan ajattelen, että olen tänäkin päivänä syönyt runsaasti vihanneksia, marjoja ja juureksia. Ehdottomasti kannattaa kokeilla. Pienellä vaivalla ja rahalla saa paljon hyvää päiväänsä. Ja mikä parasta, voi tehdä treenin silloin, kun itselle sopii. Erityisesti pidän päivittäisistä viesteistä, koska silloin ei jää väliin treeniä. Mukaan jäi rennompi suhtautuminen syömiseen ja kuntoiluun. Auttaa varmaankin paljon paremmin kunnon kohoamiseen ja painon hallintaan, kun ei tee kaikkea hampaat irvessä.

Riitta, palveluneuvoja

Positiivista kokemusta ja hyvää oloa

Tein ohjeiden mukaisia ruokavaliota. Jopa vappumunkitkin jätin väliin (olin tosi ylpeä). Tein kaikki treenit päivittäin sekä lisäksi ulkoliikuntaa. Painoa putosi hiukan ja olo tuntuu paljon kevyemmältä ja energisemmältä. Tästä on hyvä jatkaa.  Hyvinvointistartti oli minulle juuri sopiva tähän ajankohtaan että jotain on tehtävä. Sain itse innostusta ja iloa tänä poikkeusolo aikana sisällä olemisen; säännöllisyyttä jokapäiväiseen treeniin ja huomioimista ruokavalioon. Tykkäsin ruokaohjeista ja vinkeistä. Niitä oli helppo kokeilla. Samoin treenit etenivät sopivasti tämän kurssin ajan sekä olivat kevyitä toteuttaa. Ilman muuta kannattaa kokeilla. Hyvinvointistartista saa positiivista kokemusta ja hyvää oloa sekä hyvät eväät elämäntapamuutoksen. Tästä eteen päin kiinnitän huomiota vielä tarkemmin  ruokavaliooni ja säännöllisyyteen.

Ellen, Kuopio

Herkkuhimo lähes hävinnyt. Who knew!?

Olo parani, väsymys väheni, närästys loppui. Opettelen säännöllisyyttä ja veden juontia. Näiden takia herkkuhimo lähes hävinnyt. Who knew!? Sain kurssilta paljon isoja oivalluksia syömiseen ja keittiön siivoaminen terveellisemmäksi. Pelottaa vähän miten lapset suhtautuvat ruokaan, mutta samalla ylpeä itsestä että nyt on korkea aika opettaa heidätkin syömään kasviksia!  Muutenkin tajusin vihdoin miten tärkeä terveellinen ruokavalio on hyvinvoinnille. En voi jättää kasviksia syömättä vain koska "en tykkää". Olo on ihan eri kuin se sokerihuuruinen väsymys. Pidin kannustavasta ja lempeästä otteesta. Hampaat irvessä tekemistä ei kauan jaksa (kokeiltu on). Paljon hyviä reseptejä ja ihan käytännön vinkkejä. Treeneihin pääsi myös hyvin mukaan, vaikka taukoa olikin ollut. Tämä on todella hyvä alku! On aika lopettaa itsensä ruoskiminen ja tehdä itselle hyvää! Toivon että lisääntynyt energia näkyy koko perheen hyvinvointina. Uskon nyt oivaltaneeni sen että, jos tulee takapakkia, ei heitetä hanskoja tiskiin vaan jatketaan. 

Nainen, 39 v.

Hyvät eväät on saatu

Tuli hyvä ja energinen olo jo pelkästään sinun iloisesta ja energisen tsemppaavasta tavastasi viedä kurssia eteenpäin. Oli mukava saada ruokaohjeita ja proteiini-, hiilihydraatti- ja rasvat osio oli todella hyvä. Nyt ne jäsentyi paremmin mieleeni, autoit minua tässä sekamelskassa hyvin. Pidin kurssista kokonaisuutena, mistään en olisi halunut jäädä paitsi. Tämä kurssi vaikuttaa positiivisesti jatkossakin, mutta kaikki alkaa itsestä ja omasta asenteesta, hyvät eväät on saatu.

Liisa, Lohja

Ihanan lempeästi kannustava kurssi

Paino putosi ehkä noin 1 1/2 -2kg, mutta itsestäni tuntuu että enemmän, olo on siis kevyempi.  Pidin siitä, että kurssi sopi meille ihan tavallisille kuntoilijoille. Meille jotka tulevat väsyneenä töistä kotiin ja jonka nimeä sohva huutaa. Ihanan lempeästi kannustava kurssi. Pidin myös siitä, että edetä sai omaan tahtiin, eikä heti pudonnut kyydistä, jos jonain päivänä ei pystynytkään jostain syystä treeniä tekemään. Tällä kurssilla ei häviä mitään. Kaksi viikkoa menee niin nopeasti, että jokainen jaksaa tsempata vähintään sen. Toivon, että saan pidettyä makean himoni aisoissa ja ruokalautasen värikkäänä. Aion hyödyntää treeni ohjeita esim lenkkeilyn/pyöräilyn lisänä

Heli, 42v.

Kun liityt mukaan nyt, saat koko kurssin hintaan 24,90€

KYLLÄ, HALUAN MUKAAN HYVINVOINTISTARTTIIN!

  • Kyseessä on kertamaksu (EI siis jatkuvia kuukausimaksuja tai jäsenyyksiä).
  • ​Klikkaa nappia ja pääset maksamaan tilauksesi turvallisesti.
  • Voit maksaa verkkomaksuilla, maksukorteilla, osamaksulla tai laskulla. Myös Smartum Saldo, Eazybreak, Edenred sekä ePassi käyvät.
  • Jo viiden minuutin päästä voit olla ensimmäisen treenin kimpussa!

Nähdään sisäpuolella!

Elisa Mattilan allekirjoitus

personal trainer, sertifioitu hyvinvointi- ja ravintovalmentaja

P.S. Jos sinulla on mitä tahansa kysyttävää Hyvinvointistarttiin liittyen, otathan yhteyttä tuki@elisamattila.com. Vastaamme sinulle henkilökohtaisesti!

PP.S. Muistathan, että elämänlaatusi on aina riippuvainen energiatasostasi. Jos haluat parantaa työtehoasi, ihmissuhteitasi, ajatteluasi, ansaintakykyäsi tai mitä tahansa mikä on sinulle tärkeää…tarvitset lisää energiaa. Nopein tapa saada lisää energiaa on liittyä Hyvinvointistarttiin, joka alkaa tänään!

PPP.S. Oletko huomannut kuinka paljon personal trainerien palvelut nykyään maksavat? Hyvinvointistartin hinnalla tuskin saisit edes esittelyä keskiverto-PT:ltä – saati sitten viikon “kädestä pitäen” -ohjausta ja valmiin ohjelman. Saat sen kaiken kun otat tilaisuudesta kiinni ja aloitat tänään.

PPPP.S. Tiedäthän jo nyt sen tunteen, mikä valtaa sinut jos jätät tämän tilaisuuden mennä ohi? Puolen vuoden tai vuoden päästä huomaat olevasi jälleen vuoden vanhempi ja suurella todennäköisyydellä vielä kehnommassa kunnossa kuin tänään. Ethän päästä käymään näin – anna itsellesi ja läheisillesi paras lahja: hyvä olo, suuri energiataso ja korkea elämänlaatu ovat käden ulottuvilla!

Hyväntuulisen hyvinvoinnin sanansaattaja

Olen Elisa Mattila, kuningatarten valmentaja, filosofian maisteri, kansainvälisesti sertifioitu ravinto- ja hyvinvointivalmentaja sekä personal trainer. Kannustan, innostan ja inspiroin naisia voimaan hyvin niin fyysisesti kuin henkisestikin.

Olen valmentanut jo tuhansia naisia kohti hyvää oloa suosittujen verkkovalmennusteni avulla. Lempeässä ohjauksessani saa ahaa-elämyksiä, joiden avulla on helppo voida paremmin hymy huulilla.

Odotan innolla, että saan sinut mukaan kuningatarten maailmaan!

<3: kuningatarten valmentaja Elisa