Energiaa on tullut runsaasti lisää, herkkuhimo on lähes hävinnyt, pienillä muutoksilla ruokavalioon turvotus on laskenut, motivaatio kasvoi huippuunsa...

Hyvinvointistartti-kokemuksia eli mitä suosittuun nettikurssiin osallistuneet sanovat kurssin jälkeen?

Hyvinvointistartti on kahden viikon mittainen startti hyvään oloon, joka auttaa sinut alkuun, vaikka tuntuisi ettei motivaatio riitä ja aikakin on kortilla. 

Lue, mitä kurssin käyneet kertovat

"IHAN HUIPPUFIILIS"

Olen kohta 42 vuotias nainen. Olen puolitoista vuotta voinut huonosti. Hormonitoiminta meni aivan sekaisin ja kärsin fodmap vatsasta. Painoa kertynyt ja turvotus koko kropassa ollut aivan jäätävä! Olen kokeillut milloin mitäkin dieettiä mutta eihän ne auta. Liikunta on helpottanut ja rakastankin pitkiä lenkkipolkuja metsänsiimeksessä. Otin siihen kaveriksi sinun vetämät treenit. Ja vitsi että on ollut huippua! 

Ja suurin muutos minkä olen saanut on ruokavalio! Pienillä muutoksilla ja ruokareseptejä kokeillen olen saanut turvotuksen laskemaan ja närästyksen katoamaan! Ihan huippu fiilis ja tästä on hyvä jatkaa Kiitos sinulle Tämä oli todella hieno kurssi.

Marjaana Bogdanoff, Oulu, ravintolatyöntekijä

"JOKA PÄIVÄ PIENI HETKI TREENILLE"

Olotila ja motivaatio treeneihin parani ja sain vinkkejä kuinka syödä. Helpot ja tehokkaat pikatreenit kotona. jopa ennen työvuoroa aamulla on tullut tehtyä, kun tietää, että ei vie paljoa aikaa. Ihanaa kun on video minkä tahtiin tehdä niin pysynyt itselläni mielenkiinto treenaamiseen, yleensä se on lakannut hyvinkin äkkiä, kun ei ole ollut mitään mitä seurata.  KIITOS KANNATTAA EHDOTTOMASTI KOKEILLA! 

Vaikka itsellä ei ole ylipainoa tms, niin treenaaminen ei ole elämässä ollut todellakaan minkäänlaisessa roolissa ja vaikka on tiennyt että pitäisi jotain tehdä niin en vain ole saanut aikaiseksi. Itselläni löytyi hyvinkin joka päivä tämä pieni hetki treenille! Tulen jatkamaan treenaamista kyllä videoiden avulla!

Katja

"KOTIJUMPAT OVAT NYT ARKEANI"

Tämä oli todella hyvä ja yksinkertainen toteuttaa. Aion aloittaa kurssin alusta ja kun tämä on koluttu loppuun, niin osallistun jollekin toiselle kurssille varmasti. Kiitos Elisa :). Kotijumpat on nyt arkeani :).

Elena

"LÄHTÖKOHTAISESTI VIHAAN JUMPPAA"

Lähtökohtaisesti vihaan jumppaa tai kuntosaleja, mutta tuloksena oli hikeä! Vaikka liikkeet eivät ole maailman monimutkaisimpia, niillä saa mielen virkeäksi. Oman liikunnallisuuden kehittämiseen ei tarvita mitään monimutkaisia liikesarjoja tai välineitä. Treenit ovat sopivan pituisia ja monipuolisia: tuloksena sekä hikeä että venymisiä. Pienelläkin tekemisellä saa halutessaan muutosta. En viihdy kuntosaleilla, vaan luonnossa liikkuen. Omaa lihaskuntoaan voi kehittää myös kotona kotijumpilla!

Stina, Turku, ope

Aloita startti kohti ihanaa energiaa - heti!

Liity nyt mukaan Hyvinvointistarttiin ja saat koko kurssin hintaan 24,90€!

Saat kurssille pääsyn heti.

Kyseessä on kertamaksu (EI siis jatkuvia kuukausimaksuja tai jäsenyyksiä).

​Klikkaa nappia ja pääset maksamaan tilauksesi turvallisesti. Voit maksaa verkkomaksuilla, maksukorteilla, osamaksulla tai laskulla.

Myös liikuntaedut käyvät maksutavoiksi.

"energiaa on tullut runsaasti lisää"

Aivan mielettömän ihanat videot joka päivä sekä treenit että ne vinkki videot. Tyyli miten tuot asiat esille on aivan loistava. Ei mitään hullun kurista kuuria, vaan omalle keholle armollisesti. Lämmin pehmeä ääni videoissa on sellainen luotettava. Tulee halu onnistua ja kokeilla miten onnistuu. Videot ne antoivat paljon. 

Tämä on aivan loistava aloitus. Tästä kurssista jää halu jatkaa ja pitää kiinni. Aloitetaan omaan tahtiin ruokavalion parantaminen. Treenit olivat sopivan kovat. Niihin pystyy mukaan ihan varmasti jokainen. Tämän kurssin aikana on moni asia avautunut. Kuinka pienillä muutoksilla saa terveellisemmin syötyä ja sen mukaan tulee energisyyttä enemmän. Keho täyttyy ilolla. 

Rouva Lapista

"LIIKUNTA JÄÄ ELÄMÄÄNI"

Tämä kurssi tuli niin sopivaan kohtaan! Pidin ja pidän erityisesti Elisan tyylistä, olet tsemppaava, mutta et piiskuri Pidän lempeästä tyylistäsi, iloisesta ja lämpimästä otteestasi

Myös se on plussaa, että ruokavalio on tavallinen, ei taivaita kurkotteleva tai erikoisia aineksia vaativa. Kannattaa lähteä mukaan! Jo kahdessa viikossa voi oivaltaa asioita, joihin on tietämättään hakenut vastauksia! Treenit ja ruokavalio eivät ole kenellekään mahdottomat, eikä edes vaikeat. Ajattelen, että tulevan vuoden aikana pääsen vihdoin irti dieettikierteestä ja itseinhosta. Löydän myös normaalin suhteen ruokaan, en halua, että se hallitsee elämääni siinä määrin, kuin viime aikoina… Treenit ja liikunta jäävät elämääni tästä eteenkinpäin, ne ovat nyt jo kahden viikon aikana lisääntyneet hurjasti!

Elbe, Pirkanmaa

"kaikin puolin hyvä satsaus"

Sain paljon uutta tietoa vaikka mielestäni paljon jo tiesinkin. Paino laski kilon pari ja sitä tullut tunne oli loistava. Opin kiinnittämään huomiota kasvisten käyttöön kun en niistä aiemmin juurikaan välittänyt. Lisäksi opin suhteuttamaan makean nälkääni, se ei mielestäni enää niin paljoa hallitse omia ajatuksiani. Ja ajatus siitä että kaikki ruoka on sallittua on ihanan armollinen. Kaikin puolin tämä oli todella hyvä satsaus, iso kiitos!! Pidin erityisesti videoluennoista. Ne olivat sopivat pituisia ja niissä tuli paljon uutta tietoa. Lisäksi pidin treeneistä, ne olivat monipuolisia ja sopivan mittaisia, helppoja toteuttaa. Opin myös, taas kerran, levon merkityksen hyvinvoinnin näkökulmasta. Ja joka-aamuinen sähköpostimuistutus toimi minulle. Ehdottomasti mukaan vaan. Toivon että hyvin alkanut tapa syödä uudella tavalla jatkuu. Hyvä että nämä materiaalit ovat vielä pitkään käytössä, niihin voi helposti palata.

Katja

"hyvä kokonaisuus!"

Ruokavalioni oli kunnossa jo ennen kurssia, mutta uudet idea reseptien muodossa oikein hyvät. Noin puolet on jo testattu ja hyviksi havaittu!. Treenit ovat sopivan mittaisia ja mukavasti vaihtelevia. Niitä teen jatkossakin. Hyvä kokonaisuus! Pidin erityisesti Hyvistä resepteistä ja tsemppaavasta treeniohjauksesta. Ota itseäsi niskasta kiinni ja liity joukkoon! Treenit tulee jäämään ohjelmaan, samoin monet ruokavinkit.

Merja, eläkeläinen, innostunut pitämään huolta hyvinvoinnistaan

Aloita startti kohti ihanaa energiaa - heti!

Liity nyt mukaan Hyvinvointistarttiin ja saat koko kurssin hintaan 24,90€!

Saat kurssille pääsyn heti.

Kyseessä on kertamaksu (EI siis jatkuvia kuukausimaksuja tai jäsenyyksiä).

​Klikkaa nappia ja pääset maksamaan tilauksesi turvallisesti. Voit maksaa verkkomaksuilla, maksukorteilla, osamaksulla tai laskulla.

Myös liikuntaedut käyvät maksutavoiksi.

"en enää stressaa"

Erityisen iloinen olen huomatessani, että käsivoimani ja jalkavoimani ovat vahvistuneet tämän kurssin aikana. Lisäksi hapenottokykyni on juostessa suhteellisen hyvä. Vaikka tässä oli joka päivälle jotakin, ei tuntunut rasittavalta. Erityisesti pidin niistä verryttelyjaksoista. Lisäksi sain itsellenikin jotain rauhaa siihen kuntoiluun ja ravintopuoleen. En enää stressaa paljonko tuli kilometrejä tai mitä söin. Vaan ajattelen, että olen tänäkin päivänä syönyt runsaasti vihanneksia, marjoja ja juureksia. Ehdottomasti kannattaa kokeilla. Pienellä vaivalla ja rahalla saa paljon hyvää päiväänsä. Ja mikä parasta, voi tehdä treenin silloin, kun itselle sopii. Erityisesti pidän päivittäisistä viesteistä, koska silloin ei jää väliin treeniä. Mukaan jäi rennompi suhtautuminen syömiseen ja kuntoiluun. Auttaa varmaankin paljon paremmin kunnon kohoamiseen ja painon hallintaan, kun ei tee kaikkea hampaat irvessä.

Riitta, palveluneuvoja

"positiivista kokemusta ja hyvää oloa"

Tein ohjeiden mukaisia ruokavaliota. Jopa vappumunkitkin jätin väliin (olin tosi ylpeä). Tein kaikki treenit päivittäin sekä lisäksi ulkoliikuntaa. Painoa putosi hiukan ja olo tuntuu paljon kevyemmältä ja energisemmältä. Tästä on hyvä jatkaa. Hyvinvointistartti oli minulle juuri sopiva tähän ajankohtaan että jotain on tehtävä. Sain itse innostusta ja iloa tänä poikkeusolo aikana sisällä olemisen; säännöllisyyttä jokapäiväiseen treeniin ja huomioimista ruokavalioon. Tykkäsin ruokaohjeista ja vinkeistä. Niitä oli helppo kokeilla. Samoin treenit etenivät sopivasti tämän kurssin ajan sekä olivat kevyitä toteuttaa. Ilman muuta kannattaa kokeilla. Hyvinvointistartista saa positiivista kokemusta ja hyvää oloa sekä hyvät eväät elämäntapamuutoksen. Tästä eteen päin kiinnitän huomiota vielä tarkemmin ruokavaliooni ja säännöllisyyteen.

Ellen, Kuopio

"HERKKUHIMO ON LÄHES HÄVINNYT"

Olo parani, väsymys väheni, närästys loppui. Opettelen säännöllisyyttä ja veden juontia. Näiden takia herkkuhimo lähes hävinnyt. Who knew!? Sain kurssilta paljon isoja oivalluksia syömiseen ja keittiön siivoaminen terveellisemmäksi. 

Tajusin vihdoin miten tärkeä terveellinen ruokavalio on hyvinvoinnille. En voi jättää kasviksia syömättä vain koska "en tykkää". Olo on ihan eri kuin se sokerihuuruinen väsymys. Pidin kannustavasta ja lempeästä otteesta. Hampaat irvessä tekemistä ei kauan jaksa (kokeiltu on). 

Paljon hyviä reseptejä ja ihan käytännön vinkkejä. Treeneihin pääsi myös hyvin mukaan, vaikka taukoa olikin ollut. Tämä on todella hyvä alku! On aika lopettaa itsensä ruoskiminen ja tehdä itselle hyvää! 

Nainen 39v.

"IHANAN LEMPEÄSTI KANNUSTAVA KURSSI"

Paino putosi ehkä noin 1 1/2 -2kg, mutta itsestäni tuntuu että enemmän, olo on siis kevyempi.  Pidin siitä, että kurssi sopi meille ihan tavallisille kuntoilijoille. Meille jotka tulevat väsyneenä töistä kotiin ja jonka nimeä sohva huutaa. 

Pidin myös siitä, että edetä sai omaan tahtiin, eikä heti pudonnut kyydistä, jos jonain päivänä ei pystynytkään jostain syystä treeniä tekemään. Tällä kurssilla ei häviä mitään. Kaksi viikkoa menee niin nopeasti, että jokainen jaksaa tsempata vähintään sen. 

Heli, 42v.

"Hyvät eväät on saatu"

Tuli hyvä ja energinen olo jo pelkästään sinun iloisesta ja energisen tsemppaavasta tavastasi viedä kurssia eteenpäin. Oli mukava saada ruokaohjeita ja proteiini-, hiilihydraatti- ja rasvat osio oli todella hyvä. Nyt ne jäsentyi paremmin mieleeni, autoit minua tässä sekamelskassa hyvin. Pidin kurssista kokonaisuutena, mistään en olisi halunut jäädä paitsi. Tämä kurssi vaikuttaa positiivisesti jatkossakin, mutta kaikki alkaa itsestä ja omasta asenteesta, hyvät eväät on saatu.

Liisa, Lohja

"IHANAN LEMPEÄSTI KANNUSTAVA KURSSI"

Paino putosi ehkä noin 1 1/2 -2kg, mutta itsestäni tuntuu että enemmän, olo on siis kevyempi.  Pidin siitä, että kurssi sopi meille ihan tavallisille kuntoilijoille. Meille jotka tulevat väsyneenä töistä kotiin ja jonka nimeä sohva huutaa. 

Pidin myös siitä, että edetä sai omaan tahtiin, eikä heti pudonnut kyydistä, jos jonain päivänä ei pystynytkään jostain syystä treeniä tekemään. Tällä kurssilla ei häviä mitään. Kaksi viikkoa menee niin nopeasti, että jokainen jaksaa tsempata vähintään sen. 

Heli, 42v.

Aloita startti kohti ihanaa energiaa - heti!

Liity nyt mukaan Hyvinvointistarttiin ja saat koko kurssin hintaan 24,90€!

Saat kurssille pääsyn heti.

Kyseessä on kertamaksu (EI siis jatkuvia kuukausimaksuja tai jäsenyyksiä).

​Klikkaa nappia ja pääset maksamaan tilauksesi turvallisesti. Voit maksaa verkkomaksuilla, maksukorteilla, osamaksulla tai laskulla.

Myös liikuntaedut käyvät maksutavoiksi.

Tässä tiivistettynä, mitä kaikkea saatkaan kertamaksusi hinnalla:

1. KUNTOA KOHOTTAVAT KOTITREENIT

Treenejä voit tehdä missä vain, milloin vain. Nämä treenit saavat hien pintaan, olon energiseksi, hymyn korviin ja kehoon kaivattua kiinteyttä!

2. RENTOUTTAVAT VENYTTELYOHJEET

Ei pelkkiä perinteisiä aitajuoksijavenytyksiä, vaan liikkuvuutta lisääviä, lihasjumeja helpottavia, palauttavia ja stressiä laskevia rentoutushetkiä.

3. PÄIVITTÄISET TSEMPPIVIDEOT

Pienet päivittäiset valmennusvideot ohjaavat eteenpäin terveellisen ruokavalion kanssa, kannustavat ja auttavat entistä parempaan oloon. Päivittäisen tsempin myötä saat lisää voimaa toteuttaa kaipaamiasi muutoksia ja kulkea kohti tavoitteitasi.

4. ARKEEN SOPIVAT RAVINTO-OHJEET

Ohjelman avulla pääset vauhtiin terveellisen ruokavalion kanssa. Tiedät tarkalleen, miten koostaa ateriat, miten terveellinen ruokavalio mahtuu mukaan arkeen ja miten teet helppoja muutoksia arkisyömisiin. Ei kalorien laskemista eikä dieettejä; näillä ohjeilla vatsasi pysyy tyytyväisenä ja pysyt energisenä aamusta iltaan.

5. MAISTUVAT RESEPTIT JA ESIMERKKIATERIAT

Uudet reseptit saavat veden kielelle, mutta eivät venytä vyötärönympärystä. Reseptivihkosta saat ideoita hetkiin, kun pohdit, mitä sitä tänään söisikään. Värikästä, maukasta ja helppoa arkiruokaa! Saat lisäksi tarkan ruokasuunnitelman kahden kurssiviikon ajalle.

6. VALMENTAJIEN TUEN JA AVUN

Saat valmentajien tuen koko kurssin ajaksi. Voit kysyä mitä tahansa hyvinvointiin liittyvää ja vastaamme sinulle aina hymyssä suin.

7. VUODEN PÄÄSYN KURSSILLE

Saat pääsyn kurssimateriaaleihin vuoden ajaksi, joten voit palata ohjeiden pariin monta kertaa kurssin jälkeenkin.

Hyödynnä tarjous nyt!

Liity nyt mukaan Hyvinvointistarttiin ja saat koko kurssin hintaan 24,90€!

Saat kurssille pääsyn heti.

Kyseessä on kertamaksu (EI siis jatkuvia kuukausimaksuja tai jäsenyyksiä).

​Klikkaa nappia ja pääset maksamaan tilauksesi turvallisesti. Voit maksaa verkkomaksuilla, maksukorteilla, osamaksulla tai laskulla.

Myös liikuntaedut käyvät maksutavoiksi.

Kuningatarvalmennus OY

Copyright © Elisa Mattila

Rekisteriseloste

Pin It on Pinterest