Kiristävät leukaperät, ryppy otsassa, pinna kireällä ja vanne pään ympärillä...

On aika hengähtää! Ota hetki itsellesi rauhoittavien levähdystaukojen avulla ja tunne, kuinka kireä keho ja mieli rentoutuvat.

Kurssin rentouttavat venyttelytuokiot ja rauhoittavat rentoutukset tuovat arkeen leppoisia lepotaukoja, joiden myötä stressi hälvenee ja tilalle astuu ihana rauha.
Varaa paikkasi mukaan nyt!

Arjen tahti voi joskus olla melkoista haipakkaa, jolloin aikaa palautumiselle, rentoutumiselle, venyttelylle ja ylipäätään itselle jää vain vähän.

Liian usein tingimme omasta hyvinvoinnista ja lepo ja palautuminen jäävät kiireisempien asioiden jalkoihin. Jos tuntuu, että aina on jotain tärkeämpää tekemistä kuin venytteleminen, et ole yksin.

Palautumiseen ei myöskään riitä, että tukka putkella kuljetun viikon jälkeen rentoutuu sohvalla viinilasillisen kanssa, vaan levolle ja palautumiselle olisi hyvä järjestää aikaa pitkin viikkoa.

Se, että välillä malttaa levähtää, pitää huolta lihaksista, hengittää syvään, antaa kiireen ja stressin hälventyä, on elinehto sille, että pysyy hyvässä kunnossa, terveenä, energisenä.

Jos siis kiristää, kolottaa tai stressaa, on aika ottaa levähdystauko ja antautua syvien hengitysten ja rauhallisten venytysten tuomalle höyhenenkeveälle olotilalle, hyviin ajatuksiin lipuen.

Ehkä jokin näistä (tai kaikki) kuvaa sinua:

 • Tuntuu, että ikinä ei ole aikaa levätä ja venytellä
 • Keho tuntuu jäykältä ja kireältä ja edellinen venyttelykerta taisi olla 90-luvulla - ainakin tuntuu siltä
 • Mieli on vähintään yhtä kireä kuin kroppakin
 • Stressi töissä ja arjessa meinaa ottaa ylivallan ja omat voimavarat hupenevat kovaa vauhtia
 • Tuntuu, että itselle ja omalle hyvinvoinnille ei jää aikaa
 • Kaipaat raukeaa rentouden tunnetta ja hetkeä, kun voi vain olla ja hengähtää ja keskittyä omaan hyvinvointiin

Mikäli tunnistit itsesi, on aika vetää syvään happea ja tulla mukaan tyyntä ja rauhaa huokuvalle, kiireettömän olon rentoutumiskurssille!

Aika rentoutua!
Luvassa tyyni mieli ja rento keho

Rentoutumiskurssin myötä kehon ja mielen kireys hellittää, kun voit hetken levähtää lempeiden venyttelyiden ja rentoutushetkien parissa.

Näissä hetkissä ei tarvitse suorittaa eikä ratkaista mitään; on kerrankin lupa vain olla.

Stressi näyttäytyy usein kiristyksinä ja kolotuksina kehossa. Kurssin rauhalliset venyttelytuokiot saavat veren kiertämään ja hapen kulkemaan paremmin, mikä helpottaa myös kipuja, jumeja ja kiristyksiä.

Ihana rentous valtaa ajatukset ja kroppa kiittää, kun sitä huolletaan. Ah!

Ohjatut rentoutustauot puolestaan on tieteellisestikin todistettu toimiviksi tavoiksi aktiivisesti edistää niin kehon kuin mielenkin palautumista. Niillä on sekä välittömiä että pitkäaikaisia vaikutuksia. Huomaat heti kuinka ajatukset ja sydämen syke hidastuvat ja koko keho rauhoittuu.

Pidemmälläkin aikavälillä niillä on syvempiä ja kauaskantoisempia vaikutuksia kuin pelkällä heittäytymisellä TV:n ääreen iltaisin.

Säännölliset rentoutushetket voivat mm. laskea verenpainetta, lisätä keskittymiskykyä, parantaa muistia ja unen laatua, vähentää ahdistusta, laskea stressiä ja kortisoli-hormonin erittymistä, rauhoittaa hermostoa, lisätä sisäisen rauhan tunnetta ja mielihyvää, kohottaa energiaa ja lisätä vastustuskykyä.

Aika upeita vaikutuksia, vai mitä?

Hermojen lepuuttamista, mielihyvää ja raukeaa rentoutta

Usein täydellistä rentoutumista ajatellessa mielessä siintävät kylpylälomat hierontoineen tai etelänlomat rantatuoleineen. Niitä ei kuitenkaan aina ole mahdollista toteuttaa ja siksi arkeen sopivat rentoutushetket tulevatkin tarpeeseen.

Sama hermoja lepuuttava ja mielihyvää tuottava tunne on mahdollista tavoittaa myös kotona, ilman erityisjärjestelyjä, tämän Aika rentoutua -verkkokurssin avulla!

Kyseessä on neljän viikon mittainen matka kohti raukeaa rentoutta.

Kurssilla saat valmiit ohjeet ja harjoitukset. Kun lepo- ja venyttelytuokiot on ajastettu kalenteriin ja ne voi tehdä helposti videon mukana, ne tulee oikeasti tehtyä, myös arjen pyörteissä.

Kurssi kestää neljä viikkoa, mutta voit noudattaa sen oppeja yhä uudestaan ja uudestaan, saaden ihania lepohetkiä arjen keskelle.

Valmentajat aina apunasi!

Kurssin takana on oikeita ihmisiä, jotka oikeasti välittävät sinusta ja siitä että saat elämääsi positiivisia muutoksia ja tahtomiasi tuloksia.

Kun aloitat kurssin, emme jätä sinua yksin, vaikka kyse onkin digitaalisesta kurssista. Päinvastoin, olemme mukana joka askeleella tukemassa ja tsemppaamassa sinua!

Olen Elisa Mattila, FM, personal trainer, sertifioitu hyvinvointi- ja ravintovalmentaja sekä meditaatio-ohjaaja.

Olen valmentanut naisia kohti hyvää oloa jo lähes 10 vuotta ja toimin kurssilla valmentajanasi yhdessä tiimini kanssa.

Mitä kaikkea Aika rentoutua -kurssiin kuuluu?

Tässä tiivistettynä, mitä kaikkea saat kertamaksusi hinnalla:

1. RENTOUTTAVAT VENYTTELYTUOKIOT

Hitaat venyttelyhetket laskevat sykettä ja auttavat koko kehoa rentoutumaan. Venyttely myös parantaa liikkuvuutta ja liikeratoja ja voi auttaa välttämään jumitukset ja kolotukset.

Saat joka viikko kaksi hidasta venyttelyhetkeä, toinen 5-10 minuuttia ja toinen 20-30 minuuttia.

Voit vain laittaa videon päälle ja tulla venyttelemään kanssani!

2. RAUHOITTAVAT RENTOUTUKSET

Ohjattujen rentoutusten aikana ei tarvitse tehdä mitään, voi vain olla ja antaa äänen ja musiikin rauhoittaa niin kehon kuin mielenkin. 

Saat joka viikko kaksi rauhoittavaa rentoutusta, toinen 5-10 minuuttia ja toinen 20-30 minuuttia.

3. VALMIIN VIIKKO-OHJELMAN

Sekä venytykset että rentoutukset on suunniteltu valmiiksi viikko-ohjelmaksi, jonka mukaan on helppo edetä.

Jos levolle ja palautumiselle on vaikea löytää sopivia hetkiä, valmis aikataulu helpottaa toimeen tarttumista. Saat sähköpostimuistutuksen, kun on rentoutumisen aika ja voit vain pistää harjoituksen päälle ja tulla mukaan.

4. AJATUKSIA HERÄTTÄVÄN KIRJOITUSHARJOITUKSEN

Joka viikko saat myös pienen kirjoitusharjoituksen, joka voi auttaa selkiyttämään ja rauhoittamaan ajatuksia.

Harjoitusten tarkoituksena on herätellä ajatuksia ja syventää viikon aikana tehtyjen rentoutusten sanomaa.

5. VALMENTAJIEN AVUN JA TUEN

Saat valmentajien tuen koko kurssin ajaksi. Voit kysyä mitä tahansa rentoutumiseen liittyvää ja vastaamme sinulle aina hymyssä suin.

6. VUODEN VAPAAN PÄÄSYN

Saat pääsyn kurssimateriaaleihin vuoden ajaksi, joten voit palata ohjeiden pariin niin usein kuin haluat.

Kurssi on tarkoituksella rakennettu äärimmäisen helpoksi – napsautat vain harjoituksen päälle ja teet perässä mallin mukaan!

Verkkokurssi myös eliminoi kaikki venyttelyn ja rentoutumisen tavanomaiset kynnykset – avaat vain ohjeet ja aloitat.

Lisäksi sinulla on AINA asiantuntevat tukijat ja tsemppaajat mukana!

Rento olo päästä varpaisiin

Jokaisen osion venytyksillä ja rentoutuksilla on oma teemansa.

 • Viikolla 1 aloitamme päästä: venyttelyissä tehdään kasvoja, niskaa ja hartioita rentouttavia harjoituksia, rentoutuksissa keskitymme ajatusten rauhoittamiseen ja syviin hengityksiin.
 • Viikolla 2 siirrymme keskelle vartaloa: venyttelyissä yläselkä ja rintaranka venyvät ja rentoutuvat, rentoutuksissa keskitymme sydämeen ja sen välittämään lämpöön ja tunteisiin.
 • Viikolla 3 osansa saa alavartalo: venyttelyissä avataan lantionseudun lihaksia ja pehmennetään jalkojen kireyksiä, rentoutuksissa keskitymme juuriimme ja siihen, mikä maadoittaa meidät tähän hetkeen.
 • Viikolla 4 osansa saa koko keho: venytämme ja liikutamme lempeästi koko kroppaa, rentoutuksissa nostamme lempeyttä ja arvostusta itseämme kohtaan.

Lopputuloksena on tyyni mieli ja rento keho. I-H-A-N-A-A!

Jotta rentoutuminen sujuisi mahdollisimman mutkattomasti eikä tyssää isoon hintalappuun, on Aika rentoutua -kurssin hinta vain 29,90€

Varaa paikkasi mukaan nyt!

Aika rentoutua -kurssin edullinen hinta kannattaa hyödyntää nyt!

Kun liityt mukaan nyt, saat koko kurssin hintaan 29,90€ ja voit aloittaa heti! Saat kaikki materiaalit samantien käyttöösi ja voit edetä kurssilla juuri sinulle sopivassa tahdissa. 

KYLLÄ, HALUAN MUKAAN HINTAAN 29,90€!

 • Kyseessä on kertamaksu (EI siis jatkuvia kuukausimaksuja tai jäsenyyksiä).
 • ​Klikkaa nappia ja pääset maksamaan tilauksesi turvallisesti.
 • Voit maksaa verkkomaksuilla, maksukorteilla, osamaksulla tai laskulla. Myös Smartum Saldo, Smartum setelit, Eazybreak, Edenredin Ticket Duo mobiilimaksut ja Virikesetelit sekä ePassi käyvät maksutavoiksi.

Luvassa parempi olo - takuulla!

Muista, että mitä nopeammin aloitat, sitä nopeammin saat tuloksia. Voit hankkia tämän ohjelman nyt edulliseen hintaan ja aloittaa, kun se sinulle parhaiten sopii.

Kyseessä on kertamaksu eli ei jatkuvia kuukausimaksuja tai muita lisämaksuja – täydelliset rentoutusohjeet saat tässä neljä viikoa kestävässä ohjelmassa (jonka voit halutessasi toistaa niin monta kertaa kuin haluat).

Saat kurssisi täysin digitaalisessa muodossa, voit seurata ohjeita tietokoneella, tabletilla tai älypuhelimella. 

Vaikka varsinainen ohjelma kestää neljä viikkoa, saat täyden pääsyn kurssimateriaaliin kokonaiseksi vuodeksi. Aika reilua, vai mitä! Maksun jälkeen saat heti sähköpostilla tunnukset jäsensivustolle, josta löydät kurssimateriaalit.

Kyllä luit aivan oikein. Kurssilla on 14 päivän takuu. 

Haluan antaa sinulle takuun, jotta voit täysin huoletta ja riskittömästi kokeilla kurssia ja kokea sen vaikutukset omakohtaisesti.

Mikäli olet toiminut täysin valmennuksen ohjeiden mukaisesti etkä tunne oloasi entistä rentoutuneemmaksi ja hyvinvoivemmaksi, ilmoita meille 14 päivän kuluessa kurssin ostosta ja saat rahasi takaisin.

Varaa paikkasi mukaan nyt!

Aika rentoutua -kurssin edullinen hinta kannattaa hyödyntää nyt!

Kun liityt mukaan nyt, saat koko kurssin hintaan 29,90€ ja voit aloittaa heti! Saat kaikki materiaalit samantien käyttöösi ja voit edetä kurssilla juuri sinulle sopivassa tahdissa. 

KYLLÄ, HALUAN MUKAAN HINTAAN 29,90€!

 • Kyseessä on kertamaksu (EI siis jatkuvia kuukausimaksuja tai jäsenyyksiä).
 • ​Klikkaa nappia ja pääset maksamaan tilauksesi turvallisesti.
 • Voit maksaa verkkomaksuilla, maksukorteilla, osamaksulla tai laskulla. Myös Smartum Saldo, Smartum setelit, Eazybreak, Edenredin Ticket Duo mobiilimaksut ja Virikesetelit sekä ePassi käyvät maksutavoiksi.

Mitä kurssin käyneet kertovat?

"Kerrassaan ihanaa!"

Rentoutusharjoitteet oli kerrassaan ihania, myös venyttelyt toimi hyvin. Suosittelen, panostus itseensä kannattaa!

- Päivi

"Rentoutushetket ovat tärkeitä"

Sain tehtyä niin tarpeellisia venytyksiä, joita ei tule juuri itsekseen tehtyä. Olo on hyvä ja energinen. Huomasin, kuinka tärkeää on silloin tällöin myös täydellinen rentoutushetki.

Älä mieti suotta, kannattaa lähteä mukaan. Useimmat meistä tarvitsevat pientä puskua eteenpäin. Kurssi on hyvin toteutettu. Aina löytyy sen verran aikaa, että harjoitukset saa tehtyä.

- Heidi, Lahti

Kysymyksiä ja vastauksia Aika rentoutua -kurssiin liittyen!

Miten kurssimateriaalit saa käyttöön?

Kaikki kurssimateriaalit löytyvät kurssisivustoltamme, jonne saat tunnukset liittymisen jälkeen.

Lisäksi saat muistutuksen ja linkin viikoittaisiin harjoituksiin sähköpostitse.

Kuinka kauan minulla on pääsy kurssille?

Sinulla on vuoden pääsy kaikkiin materiaaleihin, joten voit ​toteuttaa kurssia oman aikataulusi mukaan.

Tuleeko maksun jälkeen lisälaskuja tai jatkuvia kuukausiveloituksia?

Ei tule. Kyseessä on kertamaksu.

Minulla on lisäkysymyksiä, miten saan teihin yhteyden?

Laita viesti asiakastukeemme tuki@elisamattila.com.

Autamme mielellämme!

Voinko maksaa Sporttipassilla tai jollakin muulla liikuntaedulla?​

Meillä käyvät Smartumin, E-Passin, Eazybreakin ja Edenredin verkko- ja mobiilimaksut. Klikkaa sivun ostonappia ja valitse sieltä oikea maksutapa. Ohjaudut liikuntaedun sivuille, jossa voit suorittaa maksun omilla tunnuksillasi. Katso ohjeet Edenredin mobiiimaksuihin täältä: https://www.elisamattila.com/ohjeet/

Minulla on selkä/polvi/olkapää kipeänä, voiko silti tulla mukaan?

Mikäli sinulla on lääkärin lupa harrastaa liikuntaa, voit tulla mukaan ja soveltaa treenejä itsellesi sopiviksi. Liikkeisiin on annettu vaihtoehtoja ja me valmentajat olemme aina mukana auttamassa ja neuvomassa korvaavia liikkeitä tarpeen mukaan.

Voiko kurssin maksaa osissa?

Kyllä voi! Klikkaa yhtä sivun ostonapeista ja valitse kassa-sivulle päädyttyäsi "Jousto-lasku".

Nähdään pian kurssilla! 

Perustaja,
Kuningatarvalmennus