VIIKKO 2: SELKÄ, RINTARANKA, KESKIVARTALO JA SYDÄN

Tällä viikolla siirrymme kehossa hieman alaspäin ja lempeää liikettä saavat yläselkä, rintaranka ja keskivartalo.

Selkä ja rintaranka, siinäpä kaksikko, joka on lähes aina jumissa. Istuminen, liikkuminen, liikkumattomuus, ikääntyminen.. kaikilla niillä on näppinsä pelissä jumitusten ja kiputilojen syntymisessä. Jäykkä selkä hankaloittaa päivittäisiä toimia ja jumittava rintaranka voi tehdä syvistä hengityksistä hankalia.

Viikon harjoitusten jälkeen saatatkin huomata, kuinka on huomattavasti helpompi hengittää ja voi, mikä lämpö leviääkään koko kehoon liikkeiden myötä!

Rentoutuksissa keskitymme sydämeen: mitä se kaipaa, miten se lämpenee ja miten lisätä hyväksynnän, ystävällisyyden ja arvostuksen tunteita sekä itseä että muita kohtaan.

Klikkaa siis heti ensimmäiseen harjoitukseen!

Viikko 2: kirjoitusharjoitus

Joka viikko saat pienen kirjoitusharjoituksen tai kysymyksiä pohdittavaksesi. Harjoitusten tarkoituksena on herätellä ajatuksia ja syventää viikon aikana tehtyjen rentoutusten sanomaa.

Muista, että ei ole oikeita eikä vääriä vastauksia, kukaan ei arvostele vastauksiasi eikä niitä tarvitse näyttää kenellekään. Harjoitukset kannattaa tehdä rentoutusten jälkeen.

Viikko 2

Ota kynä ja tyhjä paperi (tai lataa valmis pohja alta). Piirrä keskelle paperia iso sydän ja sen ympärille kymmenen hieman pienempää sydäntä. Kirjoita ison sydämen sisälle oma nimesi ja pienempiin sydämiin kauniita asioita itsestäsi: mistä voit kiittää itseäsi, mikä tekee sinusta ainutlaatuisen, miten hyvä ystävä kuvailisi sinua, jne.

Mene lopuksi peilin eteen, katso itseäsi silmiin, ota syvään happea ja lue itsellesi ääneen kaikki nämä kauniit asiat.

Viikko 2: kurssimateriaalit

Pääset viikon harjoituksiin suoraan näistä linkeistä:

Miltä kirjoitusharjoitukset tuntuivat?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.


Kuningatarvalmennus OY

Copyright © Elisa Mattila

Pin It on Pinterest