Hei ihana! Tiesithän, että hehkuvan hyvä olo on mahdollista, tarpeellista ja jopa välttämätöntä myös pyykkivuoren, työkiireiden ja muun arjen keskellä.

Hyvän olon paketin ohjeilla löydät sisältäsi kukoistavan oman elämäsi kuningattaren ilman hampaiden kiristelyä, tiukkaa dieettiä tai tuntikausien uurastusta punttisalilla.

Lempeän uutuuskirjan ja maailman mukavimman vatsalihaskurssin ohjeilla voit toivottaa tervetulleeksi päästä varpaisiin kukoistavan olon ja unelmien uuman. Hyödynnä nyt ennakkotilaajan tarjous, jota ei kaupoista löydy!

Jokaisen naisen sisällä asuu kuningatar: itsevarma, omassa voimassaan hehkuva, sisäisesti ja ulkoisesti säkenöivä ja hyvinvoiva nainen.

Liian usein se hehku kuitenkin unohtuu arjen kiireessä ja oma hyvinvointi jää tärkeysjärjestyksessä viimeiseksi, kun “kiireellisemmät asiat” vievät ajan ja energian.

Kun kiire ja arki vievät mennessään eikä oman hyvinvoinnin edistämiselle jää tilaa, seurauksena on väsynyt ja nuutunut olemus, tyytymättömyys omaan ulkomuotoon ja kiristävä pipo.

Tehdään tähän muutos yhdessä!

Jos tällä hetkellä olo ei ole kuningatarmaisen säteilevä, tarvitaan kruunun kiillottamista. Hyvinvointi ei nimittäin ole jotakin mitä tehdään “sitten kun...”, vaan sen aika on juuri nyt.

Oman elämänsä kuningattaruus tarkoittaa juuri sellaista ihannesinää, jonka haluat saavuttaa. Kun olet oman elämäsi kuningatar, olet parhaimmillasi niin sisäisesti kuin ulkoisestikin ja voit olla täydellisen tyytyväinen itseesi.

Se ei tarkoita vertailua muihin tai naistenlehtien antamaa kuvaa täydellisestä bikinivartalosta - jollet sitä halua. Kuningattarena oleminen on siitä ihanaa, että voit olla juuri sellainen kuin haluat - ja ylpeä siitä!

Haluaisitko olla oman elämäsi kuningatar tästä päivästä eteenpäin koko loppuelämäsi? Haluatko olla säteilevä, ihana, hyvinvoiva, energinen nainen, joka hurmaa ja ihastuttaa olemuksellaan kaikki?

Kuningattareksi pääsy on helppoa. Pienilläkin, arkeen sopivilla hyvillä teoilla pidät huolta siitä tärkeimmästä eli sinusta itsestäsi ja saat reilusti lisää elinvoimaa ja voimavaroja.


Kuka on oman elämänsä kuningatar?

Oman elämänsä kuningattaruus koostuu kolmesta osa-alueesta:

Elinvoimainen kuningatar

Elinvoimainen on fyysisesti hyvinvoiva kuningatar. Millaisessa kunnossa hän on, miltä hän näyttää, millaiseksi hän tuntee itsensä ja kehonsa, millaisen liikunnan avulla hän pitää huolta itsestään? Ulkoisia seikkoja, jotka vaikuttavat myös sisäisesti.

Huippukunto ei viittaa huippu-urheilijaan tai tiukkaan pyykkilautavatsaan, vaan se tarkoittaa kuningattaren omaa tavoitetta, esimerkiksi numeroa nykyistä pienempiä farkkuja tai hengästymättä ylös kavuttuja rappusia.

Hyvinvoiva kuningatar

Hyvinvoiva kuningatar pitää huolta itsestään syömällä terveellisiä, sisäistä ja ulkoista hehkua lisääviä ravinteikkaita aterioita.

Kuningatar tietää, että kaikki mitä hän syö voi joko lisätä hyvää oloa tai vähentää sitä. Mitä parempaa ruokaa hän syö, sitä paremmin hän voi.

Sisäisesti vahva kuningatar

Sisäinen vahvuus pitää sisällään kuningattaren henkisen puolen: hänen ajatuksensa, tapansa ja tottumuksensa ja millaisten lasien läpi hän katsoo maailmaa. Se tarkoittaa myös tasapainoa ja mielenrauhaa.

Sisäinen vahvuus on arvostusta ja lempeyttä itseä kohtaan. Sisäisesti vahva kuningatar tietää, että hänen ajatuksillaan, sanoillaan ja teoillaan on valtava voima. Ja kun hän valjastaa voimavaransa toimintaan, silloin elämä tuntuu hyvältä joka päivä.

Kun kaikki osa-alueet ovat kunnossa, voi oman elämänsä kuningatar astua esiin!

Herätä sisäinen kuningattaresi

Silloin kun arki vie mennessään ja omaan hyvinvointiin panostamiseen ei millään tunnu jäävän aikaa tai ei oikein tiedä mistä pitäisi aloittaa, tarvitaan apuvoimia!

Jos olosi ei vielä ole kuningatarmainen, on kiirettä, stressiä, vatsan ympärillä sitkeästi kasvava pelastusrengas tai vaikeuksia pysyä ruodussa, apu on lähellä. Voit ottaa ensimmäiset askeleet kohti hyvää oloa jo tänään!

Kun saa tukea, tsemppiä ja ohjausta oikeaan suuntaan, on paljon helpompi kulkea eteenpäin. Sinulle valmiiksi suunniteltuun pakettiin kuuluu kaikki mitä tarvitset: voit tarttua toimeen ja alkaa noudattaa ohjeita vaikka heti!

Ohjeet ovat nyt saatavilla ainutlaatuisena ennakkotilaajan etuna.Hyvän olon pakettiin kuuluvat Hyvän olon kuningatar -

uutuuskirja ja Kuningattaren korsetti -verkkokurssi

Lempeän hyvä olon uutuuskirja ja suosittu kiinteän keskivartalon kurssi siis samassa, ihanassa paketissa. Lue lisää siitä, miten hyvä olo sinua näillä ohjeilla odottaakaan:

Hyvän olon kuningatar -uutuuskirja

Tammikuussa ilmestyvä kirja Hyvän olon kuningatar - energiaa, hyvinvointia ja sisäistä vahvuutta on sisäisen ja ulkoisen hehkun, hyvän olon ja hyvän mielen opas kaikille oman elämänsä kuningattarille.

Hyvän olon kuningatar on lempeä 30 päivän ohjelma, jossa

 • Sukelletaan syvälle unelmien pilvilinnoihin - joissa aivan kaikki on mahdollista.
 • Rakennetaan täyden kympin elämä - sellainen joka saa sydämen hypähtelemään kiitollisena.

 • Herätellään sisäistä vahvuutta voimalauseen, voimaruoan ja voima-ajan avulla - esiin nousee upea ja itsevarma kuningatar.

 • Nostatetaan liikunnan iloa - joka saa poskille pirteän punan ja koko kehoon hehkuvan hyvän olon.
 • Pestään elämän pyykkiä - joka tuo tullessaan raikkaan ja energisen olon.
 • Selvitetään, miten herkkuhimo voisikin olla mahdollisuus - niin että ylilyöntien sijaan joka suupalasta voisi nauttia enemmän.
 • Hankkiudutaan eroon turhasta nipottamisesta, nenännyrpistyksistä ja nalkuttamisesta - ja tuodaan tilalle lisää hymyjä ja hyvää mieltä.
 • Otetaan selvää siitä mitä on onni - ja miten sitä saisi lisättyä omaan elämään.


Harjoitusten avulla kuoritaan esiin voimakas, energinen, kaunis, rento, tasapainoinen, itsevarma, hehkuva ja sisäistä rauhaa uhkuva Hyvän olon kuningatar.

Kirjan avulla oivallat kuinka tärkeää on huolehtia myös omasta navasta ja että pienilläkin, arkeen sopivilla hyvillä teoilla voi saada lisää elinvoimaa ja voimavaroja elämään.

Konkreettisilla hyvän olon ohjeilla saat kiireisen arjen keskelle kuninkaallisen säkenöivää hyvää oloa, joka saavutetaan ilman armotonta dieettiä tai tuntien kärvistelyä punttisalilla.

Kirja toimitetaan kotiisi tammikuussa, uunituoreena painosta.


Kuningattaren korsetti -verkkokurssi

Kuningattaren korsetti -verkkokurssi on se helpompi tapa löytää kadonnut vyötärösi ja saada tavoitefarkkujen nappi sujahtamaan kiinni...ilman samoja vanhoja vatsalihasliikkeitä.

Tällä kurssilla kääritään hihat ja kevennetään kuningattaren keskivartaloa ravinto-ohjelman ja vatsalihastreenien avulla.

Kuningattaren korsetin päivittäiset ohjeet pitävät motivaation korkealla ja auttavat löytämään kadonneen vyötärön.

 • Saat energiaa arkeen niin paljon ettei varmasti lopu kesken!
 • Saat reseptit ja ateriaideat energiseen oloon - ei tarvitse enää arpoa kaupan käytävillä.
 • Saat liikkeet, jotka onnistuvat monelta eri lähtötasolta - vaihtoehtoisia liikkeitä ja ohjeita treenien soveltamiseen on aina valmiiksi tarjolla.


Kolmen viikon mittainen kurssi sisältää kaiken tämän:

 • Syvien vatsalihasten aktivointi ja muut tehokkaat vatsalihastreenit.
 • Helpot ohjeet jokaiselle kurssipäivälle.
 • Vatsan turvotusta vähentävä ruokavalio, joka ei ole tiukkapipoinen, vaan tähtää pitkäaikaisiin tuloksiin.
 • Rentoutumisohjeet, jotka on suunniteltu litistämään vatsaa.
 • Treenikavereiden ja huippuvalmentajien tuki sekä pääsy kuningatarten Facebook-ryhmään.

  Pääset aloittamaan kurssin heti, mutta saat kaikkiin materiaaleihin pääsyn vuodeksi - jos tulee kiireitä, voit palata ohjeisiin myöhemminkin.

Kuningattaren hyvän olon paketti:

 hyödynnä ennakkotilaajan etu!

Nyt samassa paketissa kaikki mitä tarvitset todellisen oman elämänsä kuningattaren esiinmarssiin!

 • Hyvän olon kuningatar -uutuuskirja:
  Lempeät ja arkeen sujahtavat fyysisen kunnon, paremman olon ja sisäisen voiman harjoitukset. Saat kirjan uunituoreena kotiisi tammikuussa. Kirjan ovh. 30€.

 • Kuningattaren korsetti -verkkokurssi
  Keskivartaloa kiinteyttävät treenit, ravinto-ohjelma, reseptit ja ihana kuningatarten yhteisö. Voit aloittaa kurssin heti! Normaalihinta 49€.


Kun tilaat ennen 22.12. klo 21, saat sekä kirjan että kurssin 25% alennuksella, yhteishintaan 59€!

Hyödynnä etu nyt ja voit olla jo tänään ensimmäisen harjoituksen kimpussa!

Tilaa nyt oma pakettisi turvallisesti verkkopankkitunnuksilla tai luottokortilla!


Kommentteja kuningattaren valmennuksia aiemmin käyneiltä

Kurssi oli napakymppi!

Olo niin paljon kevyempi, raikkaampi ja reippaampi. Vatsa voi vallan mainiosti, tasapainossa sanoisin. Vuosien ajatus kokeilla ruokavalion muutosta toteutui viimein, ja se todella kannatti. Kurssin tuki, reseptit ja ohjeistus olivat ehdottomasti avainasemassa. Painokin on tippunut 9 kg.

Polvikivut ovat helpottaneet ja unen laatuon parempi kuin ennen tätä kurssia. Ja kyllä vain, mun vaihdevuosioireetkin ovat jääneet pois. Suosittelen sydämestäni. Kaunis kiitos! Aivan ehdottomasti kannattaa kokeilla!

- Jaana

Energisyys kasvoi

Paino laski 10kg, vatsa voi hyvin, energisyys kasvoi. Lihakset vahvistuivat kovasti jokapäiväisen treenin avulla. Kurssi oli todella hyvä. Parasta olivat reseptit ja treenit. Myös henkinen valmennus oli hyvä!

Aloita ihmeessä, tuloksia tulee! Ravinnossani on tapahtunut suuria muutoksia, jokapäiväinen treeni on tullut jo tavaksi!

- Pirjo

Kuningatarten valmentaja kirjan ja kurssin takana

Olen Elisa Mattila, kuningatarten valmentaja, filosofian maisteri, kansainvälisesti sertifioitu ravinto- ja hyvinvointivalmentaja sekä personal trainer. Kannustan, innostan ja inspiroin naisia voimaan hyvin niin fyysisesti kuin henkisestikin.

Olen valmentanut jo tuhansia naisia kohti hyvää oloa suosittujen verkkovalmennusteni avulla. Lempeässä ohjauksessani saa ahaa-elämyksiä, joiden avulla on helppo voida paremmin hymy huulilla.

Odotan innolla, että saan sinut mukaan kuningatarten maailmaan!

<3: kuningatarten valmentaja Elisa

P.S. Jos haluat tilata pelkän kirjan, se onnistuu tämän linkin kautta! Jos haluat tilata pelkän verkkokurssin, se onnistuu tämän linkin kautta!

P.P.S. Kirja toimitetaan sinulle tammikuussa, uunituoreena painosta. Hintaan sisältyvät postikulut Suomeen. Verkkokurssiin lähetämme sinulle tunnukset mahdollisimman pikaisesti.

P.P.P.S. Jos sinulla on lisäkysymyksiä, otathan yhteyttä tuki@hyvinvo​​​​​intistartti.fi! Autamme mielellämme!

P.P.P.P.S. Tarjoushinta tälle paketille on voimassa 22.12. klo 21 asti. Voit myös lahjoittaa paketin kaverille, mikä mainio joululahjaidea!

Kuningattaren hyvän olon paketti - hyödynnä ennakkotilaajan etu!

 • Hyvän olon kuningatar -uutuuskirja:
  Lempeät ja arkeen sujahtavat fyysisen kunnon, paremman olon ja sisäisen voiman harjoitukset. Saat kirjan uunituoreena kotiisi tammikuussa. Kirjan ovh. 30€.

 • Kuningattaren korsetti -verkkokurssi
  Keskivartaloa kiinteyttävät treenit, ravinto-ohjelma, reseptit ja ihana kuningatarten yhteisö. Voit aloittaa kurssin heti! Normaalihinta 49€.


Kun tilaat ennen 22.12. klo 21, saat sekä kirjan että kurssin 25% alennuksella, yhteishintaan 59€!